1710

• Look at the cat
    HELPPP baráti faluknak kell 3 féle dolgot teljesíteni pl fa szikla kaja stb.. mindegyikből 1000 kell hogy kell azt megcsinálni?
  • Djuree
    hú ez kemény, lvl8-on kétszer is lenyomták őket:D loolxD azokat a küldiket parasztokkal nyerem kb.:D látszik mennyire nagy aoe veteránok:D:D én már az aoe1-el rengeteget toltam, de ez a cikkíró szavaiból ítélve akkor még nem is élt:D
  • Djuree
    na, lvl24-es vagyok göröghonnal, kéne coop-os társ hosszútávra. haver aki eddig volt, lvl20-nál megállt, nincs premium pakkja, így meg kezd kevés lenni mellettem. esetleg majd 2v2 is mehet ha összeszokunk.
    gamertag: Djuree
  • tordi
    köszönöm a választ !
  • LoSA
    OKs, köszi! Mert egyre több dologhoz kellene a leather! :)
  • Kry
    Leather receptet meg kell venni semleges városban ( nubia vagy mycanea ). A legtöbb nyersinek meg kell szerezni a receptjét, vagy np shopokban vagy játékostól ( trade chatet érdemes figyelni).
  • LoSA
    Leather hogy lehet beszerezni? Lehet csinálni, vagy azt csak küldetések során, ládákból lehet valahogyan összegyűjteni?
  • donatus13
    * ő is
  • artschi
    jah, az átlag index cikk mind fikázó, mint ez is.
  • donatus13
    úristen:D:D:D:D:D végig röhögtem kb az egész cikket, ez még a szokásos index cikknél is undorítóan hulladékabb, látszik ,hogy kb alig játszott a játékkal és ráadásul "Annak ellenére, hogy a csaknem végleges verziót teszteltük" pff :D:D:D anarki valahonnan marha ismerős lehet honba láttam a gyereket de ez a cikk magáért beszél egy 0. Össze vissza van az egész cikk petecz itt van már vagy 25 ös és ketten co opba szinten mindent megtudtunk csinálni eddig igaz jól megszenvedtünk de is prem nélkül sok küldit megtudott csinálni csak kicsit jobban kellett nyomja az economy részt...
  • bon
    Kerestem városunkban egy konzol boltot és rendeltem xbox pontkártyát, az ügyfélszolgálat javaslatára.
  • Borg
    Hogy oldottad meg?
  • Probatbicol
    Ehhez képest lenyomta őket a gép co-op-ban :D.
    Meg ő nem talált 'lusta disznó' gombot....
    Ezek szerint a cikk szerzője bénább mint a 8-10 évesek akiknek ajánja.
  • bon
    8-as szinten meg a kollégái 3-as szinten járnak nem csoda, hogy 8-10 évesnek ajánlják, ott még nincs sok kihívás a játékban.

Én pl. biztos veszek premium tartalmat (ha minden jól megy csütörtökre sikerül beszereznem 2100 pontot és indulhat a pack vásárlás)
  • bon
    Én már a csomag pontokban (kupakban) kifejezet árán meglepődtem, nálam kevesebbet ír. De tetszik a gépigényre panaszkodás is, nem tudom milyen gépen dolgoznak egy irodába, de irodai gépekben közös jellemzője legalábbis nálunk a munkahelyemen irodai célra beszerzett brand gépek mindegyikére igaz, hogy netezésre és szövegszerkesztésre nagyon jók de mindegyik iszonyat gyenge integrált vga-s, ami alkalmatlan játékra, tehát nem csoda, hogy szaggat egy játék. De sorolhatnám tovább, de nem teszem, mert ez is csak egy szokásos gyenge index-es cikk.
  • Kry
    Ja egen és még annyit hozzáfűznék, hogy öcsém aki pont 10 éves ugyanúgy próbált játszani (aoeo-val ofc) és bár egy ideig még vhogy boldogult is a játékkal a későbbiekben - részben az egyre nehezedő questek, részben az angol nyelv tudásának hiányában, s a korából adodó kézügyessége, s stratégiában való 'járatlansága' miatt ) elvérzett.

Szal hiába írja le a cikkben vagy hatszor hogy ő a 8-10 éveseknek ajánlja, és állitja oly magabiztosan, hogy más biztos nem fog vele játszani, fizetni meg még annyira sem, ez nem állja meg a helyét.
  • Kry
    Hát ez a cikk egy hulladék. Teljes mértékben elfogult erős túlzásokkal teli, érződik az író megvetése a játék iránt, és ez már akkor kialakult benne mikor még el sem kezdte telepíteni...

Kedvenc részem: "A kezelőfelület egyáltalán nem intuitív, hol a jobb klikk a jó megoldás, hol a bal, a menüpontok vagy működnek, vagy nem, a küldetések elfogadását és jutalmazását iszonyúan túlbonyolították." - Hát igen, akinek iszonyú bonyolult rákattintani az óriási sárgán villogó, wowból és majdnem összes mmo-ból jól ismert felkiáltó jelre, majd a feladat teljesítése után a kérdő jellel a feje felett jelzett emberre kattintani, az jobb ha többet nem tesztel tetrixnél és máriónál fejlettebb számítógépes játékokat.
  • bon
    Szokásos index színvonal a cikk, benne lévők jelentős részével én nem rétek egyet.
  • artschi
    index cikk
  • tordi
    segítséget kérnék! teljesen kezdő AoE játékos vagyok, lehet hülyeséget kérdezek. A PvP lenne számomra a legjobb része a játéknak, de pl tegnap este is egy 32-es szintű játékossal rakott össze, én 19-es vagyok, nem sok értelme volt így. Van valahol olyan beállítási lehetőség, hogy hozzám hasonló szintű ellenféllel tegyen össze?
  • bon
    Pont ezt nem szeretném megtenni, nekem fontos, hogy Magyar beállítása legyen, de amúgy se lehet USA-ra állítani.
  • Kry
    Accountot állitsd amcsira, aztán paypallal azt veszel amit csak szeretnél.
  • bon
    Na akkor pontot kell beszereznem minnél olcsóbban.
  • LoSA
    Így igaz!
  • Borg
    Na az nekem is jól jönne.
    Bár néztem, hogy ahol ausztriában szoktam vásárolni, ott van 16.35 euroért valami pack, de nem írják mi az pontosan. Még rá kell kérdezzek a héten. De az árából ítélve valamelyik nép premiumja lesz, szal ha egyiptomit is tudnak, akkor ennyiért megveszem.
  • Azur92
    Az Egyiptomit azt szerintem csak a Live-on tudod beszerezni.
  • Azur92
    Én úgy tudom,hogy csak a Görög pakk van dobozos verzióban.
  • bon
    Ismertek e olyan online magyar áruházat, ahol az Egyiptomi Premium csomagot lehet kapni jó áron? Én amit találok mindenűt a Görögöt árulják.
  • Baxo
    Ahol lenne minden féle leírás, karakter fejlődés erősség, felszerelés kombinációk meg minden ilyesmi. Lenne 5letem csak én sem érek rá ilyenre... :/ :(
  • donatus13
    csinálnék de sulizok és nincs rá időm ,hogy foglalkozzak vele.
  • Baxo
    Gyerekek, én ezt nem értem... miért nincs valami nagy age of rajongói oldal? Magyar persze. Találtam 2tőt, de az nem az igazi, nem nagyon járják. Ennyire nem játsszák magyarok? vagy mi a franc van?
  • donatus13
    külön zseton lesz
  • Borg
    A skirmish hall is külön pénz lesz vajon? Vagy az free?
  • bon
    Jövöben megjelenő javítások és újdonságoka játékban: link
  • LoSA
    Mi úgy beszéljük meg, a haverral, hogy csak akkor támadjuk egymást, mikor mindketten elértük a 3. szintet. Aztán valamit én mindig elcseszek, mert Ő lever engem. Nah, majd hátha megtalálom az ellenszert. :)
  • bon
    De ez is csak Microsft baromsága, idáig minden oldalon tudtam vásárolni, Masztercard és American Express kártyákkal, sőt az Amex kártyát legtöbbszőr külföldi cégnél tudtam csak használni idáig.
  • Djuree
    ahha, akkor tényleg nehezedik. azt vettem észre hogy tornyokkal nagyon könnyű védekezni. volt rengeteg egységem, elméletben nagyobb erő mint a tornyok, de mégis meghaltam. ugyanez tornyokkal sima:/ szóval mi mindig így kezdjük ha támadnak is, pár torony és ha kell akkor még sok:) egységek ráérnek, nem időre megy...
  • Djuree
    magyar kártyával nem megy a vásárlás.
  • Djuree
    én is elverem mindig havert:D

támadni, támadni, támadni. harassolni az ellen parasztjait, akár csak 1 egységgel is, eléggé megzavarja. ellen hátába barakkot építeni, ha nem fedez fel akkor gyors halál. beszaladni pár lovassal és a parasztjait megírtani. multiban nincs idő fejlődgetni, alap katonák minél gyorsabban aztán go. kb. ennyi. 80%-ban győzelem.
  • LoSA
    Én görögökkel vagyok... :) Én még "csak" 18as vagyok, de azért akad néha már egy két nehéz pálya.