1710
-
#790 Okés, értem köszi szépen az infókat. -
#789 De csak azért, mert a kártyás fizetéssel nem boldogultam, így maradt a pontért történő vásárlás. -
#788 Ezzel most megfogtál pontos összegre már nem emlékszem de 2100 pontot vettem 6-7ezer ft közötti összegért. -
#787 A perzsa nem lesz játszható csak ha megveszed, illetve lesz vmi quest mindenki számára amivel ki lehet próbálni majd, de ennyi.
bon: És a pontokat mennyit mennyiért veszel? -
#786 1990Ft-ért árulja az xbox.com és pontért vettem meg 640pontba került. -
#785 Mennyibe került, és Ft-ba vetted vagy $-ba ? -
#784 A perzsák ugyanúgy játszhatóak lesznek ingyér, mint a másik 2 faj, és csak a prémium lesz fizetős ? -
#783 Látatlanban meg is vásároltam a Pro Persian Civilization-t, annyira jó áron adják. -
#782 Időpont jó is lenne, csak éppen már többszőr csúsztak vele. -
#781 Ha jól számolom akkor délután 2-től 6-ig lesz a patchelés. -
#780 Remélem nem gondolják meg magukat. -
#779 Nah ma érkeznek a perzsák. (hacsaknemmegintlefújjákazutolsópillanatban) -
#778 Az megfogja kapni a Perzsákat is tudtommal. -
#777 hát elég szomorú, sztem csak húzzák az időt. Azt sajnálom aki megvette 20k-ért a season 1 izét. -
#776 Ma nem várható a Perzsák megjelenése, elmarad a patchelés. -
donatus13 #775 Én rómának vagy vikingeknek örülnék. -
#774 Én keltákat várom, s még várhatom is egy jó ideig sztem :p -
#773 Várom, bár nem tudom, hogy rögtön megveszem e, mert jelenleg az Egyiptomiakkal is elvagyok, mert már nagyon bedurvult a játék (egyedül meg pláne). -
#772 18.-án megérkeznek a perzsák. -
#771 #763 -
#770 Legújabb games for windows cliens van fent? -
galambi #769 tényleg senki nem tudja mi lehet vagy mi a megoldása ennek a hülye hibaüzinek "There was an error retrieving your purchase history".
Portokat kinyitottam,probáltam másik gépen,
Csak a böngészöben xbox live-on látszik hogy letölthető a megvásárolt premium packom de letöltéskor a game for windows töltödik le és indítás után kiírja ezt a hibaüzit.
Még ki szeretném probálni a teljes újratelepítését a gfwm cliensnek. csak nem tudom hogy kell regy
istryböl is kitörölni a dolgokat. ilyesmit tudtok? -
#768 Nekem nem tünt fel ilyesmi. -
#767 Észre vettem egy érdekes dolgot multkorában volt még 9800 coinom be logoltam 1-2 nap mulva 5600 coin , most be logoltam 3665 coin ez mi a fuck ? ez viccnek is rossz ...
Senki más nem használja az accot .
Találkoztatok mar hasonlóval ? -
zserrbo #766 Hali!
Nem akarok szemetelni nagyon, de van egy eladó dobozos példányom, bontatlan, amitől megválnék. Érdeklődni lehet privátban de leginkább PH-n akkor kapok e-mailt és látom ha írt vki:
AEO -
Kalinka #765 Ha nem érthetően fogalmaztam...a marketplacen belül nem lehet letölteni. -
#764 Töltsétek le a marketplace-t és ott próbáljátok meg. -
Kalinka #763 Szia, nekem is ugyan ez a bajom.
Felhívtam a helpdesket (amúgy nagyon normális a gyerek és segítőkész) aki mondta, hogy már van vagy 4-5 ilyen panasza. Azt mondták neki, hgoy updatelik a marketplace-t és lehet ez kavart be néhány embernél.
Lehet hogy az acc honosítása nem tetszett neki passz. Majd pár nap múlva (ha válaszoltak neki is) vissza fog hívni...de több napot mondott az átfutásra...1 hét is lehet.
Ha nem sikerül megoldani akkor vissza utalják a pénzt és max megveszem boltból a görögöket. -
galambi #762 Már csak holnap érhetőek el. Azért köszi. Kíváncsi vagyok mit fognak mondani. :( -
#761 Telefonos support-ot próbáltad már? Mert sajnos nincs jobb ötletem,és több frumon is ezt javasolták erre a hibára. -
galambi #760 Ott mutatja, hogy töltsem le, de csak a marketplace frissül, és továbbra is ezzel a hibaüzenettel jön. -
#759 De, jó. Www.xbox.com oldalon keresztû próbáltad már letölteni? -
galambi #758 explorer 9, az nem jó? a marketplace kliens kötekszik. -
#757 Milyen böngészőt használsz? -
galambi #756 Halihó! Megvettem a görögöket, de nem bírom letölteni. üzenet: there was an error retrieving purchase history. 4 napja küzdök vele :( Help plz!!! -
#755 A perzsa meg kapásból 20ról indul :)
-
#754 Egyértelműen igen, érdemes volt megvenni, sokkal jobb úgy játszani, hogy a premium tartalmakat is tudom használni. Perzsákat én is megakarom venni már a kezdetektől, úgy jobban tudok majd fejlődni, mert az Egyiptomiakat 20-as szintig ingyen játszottam és sok premium tartalmat elkellett adnom, helyhiány miatt. -
donatus13 #753 Szerintem ,telefonáljon be ingyenes a vonal és segítenek neki. -
#752 Én egyiptomot vettem, elefánt zerg az isten. :) -
#751 Haverom megvette microsoft pontból a piacon és a games for windows marketplaceben errort dob vásárlási történetre, és nem tudja telepíteni prémium görögöket. Volt már ilyen vkinek? Ötlet javaslat?