Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Djuree
hanyas szinten vagy? én 16-os vagyok, de eddig viccesen könnyû pályák voltak a régi ageof-okhoz képest...

Waaaaaagh!

LoSA
Nem tudjátok, hogy a; exclusive in-game store code-t hova kell beírni??

LoSA
Egyébként tényleg vannak elég nehéz pályák. Mi a haverral 13-14es szinten vagyunk, de van olyan pálya, amit csak ketten tudunk megoldani, co-op módban.

Van aki megvette egyébként valamelyik pack-t?

Nah mi eljutottunk arra a pontra ahol a gép játéka dühítõen nehéz. Legalábbis számomra. Hihetetlen agresszív és massolja az elit egységeket. Nem nagyon lehet mit kezdeni vele, legalábbis mi még nem találtuk meg a mûködõ taktikát.

Quest neve: Best Friends Forever, Argosba. És ez még csak a küldetéslánc eleje.
LoSA
Értem. Rendben! Köszi!!

Milyen link ez? Miért lenne neked segítség, ha megnézem? <#falbav><#mf2>

Hali. megnéznétek ezt a linket? elõre is köszi. nagy segítség lenne 😊 link
Az accounthoz lesz hozzá adva a kód, szóval bárhol tudod használni.

LoSA
Megvettem a Görög packot (576), az lenne a kérdésem, hogy... Én két helyen szoktam játszani. Van hogy a gépemen, van hogy a laptopomon. A gépem erõsebb, ott szebb a grafikája.

Ha én beütöm a laptopba a kódot, akkor a gépen is látni fogom az új dolgokat? Vagy pl fordítva? Vagy csak innentõl egy helyen tudok majd játszani?

LoSA
Én még csak most ismerkedek ezekkel a pontokkal, stb... Bocs, hogy nem vagyok még benne olyan penge. Egyébként eldöntöttem, hogy nem szarakodok a pontokkal, megveszem a dobozos görök pack-t és kész. Bánhatja az AOEO, mert így most a fele pénzemet hagyom csak ott nekik. <#nyes><#nyes>

Én (veled ellentétben) tisztában vagyok vele, hogy milyen pontok vannak.. 😛 Vegyél nyugodtan egy 2100-as és egy 800-as feltöltõ kártyát, csak mint mondtam ne a röhelyesen drága öthettenhatba, hanem pl a livekodok.hu-n 7300 forintból meg van a 2100+800 pont és még marad is kisebb dlc-kre a jövõben. 😉

LoSA
Hát igen... Ezt benéztem. Akkor lehet, hogy nem veszem meg a Special Launchert, mert ahhoz 2500 pont kell. Lehet, hogy külön - külön veszem meg akkor az Egyiptomot meg a Görögöket. De vannak ilyen pontok, ez a lényeg! 😉

Edit: ITT például többféle "bontásban" vannak a pontok. Szóval majd holnap megnézem az 576 boltban. Nem tudok jobbat.

beírtam, és? hol van itt a 2000 és 500-as kártya?

LoSA
Microsoft Pont-t írd be a keresõbe... (nem tudom, hogy miért ment el a link)

õõõ, mit kéne látnom?

LoSA
LINK

Remélem, hogy lesz "nagyobb szórásban" is... 😉

? ilyen feltöltõ kártyák nincsenek tudtommal.

LoSA
2000 + 500

2500 pontot nehezen fogsz venni. 😊

LoSA
Csak remélem, hogy ha megveszem pl az 576-ban, akkor tudom majd aktiválni a pontokat a gamecenterben. ??

bon
Ha sikerül pontot vásárolnod akkor már nem lesz gond a premium csomagra bevaltani.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

LoSA
Mert mi a gond azzal? <#confused>

Én szerintem következõkre számíthatunk: szeptemberben valamikor patch ami a felmerülõ hibákat javítja, emlegetve van akciós ház de ez lehet késõbb lesz csak.
Aztán október vége november eleje fele jön a skirmish hall ami a klasszikus ageof skirmish módját fogja tartalmazni, tehát mi választjuk ki a pálya formáját ellenfelek számát stb. Meg kell majd venni mint a defense of crete-t szerintem. Plusz lesznek még javítások.
Aztán december vége fele az ünnepi szezonba jön a két új nép.
2012 február: Season 2.
Én meg örülnék ha fixálnák a co op ot más kifogásom eddig nem volt.

LoSA
Én annak is örülnék, ha normálisan lehetne megvásárolni a kiegészítõket. Holnap megyek Live pontokat venni. Akkor úgy menni fog, ugye? 😊 Nem akarok 2500 pontot "feleslegesen" venni.

bon
Hibajavítás kiadásán dolgoznak, de hogy mikor az jó kérdés. Minden esetre szerintem a mai karbantartás nem úgy sikerült mint ahogy szerették volna.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

LoSA
<#eljen>

bon
havi 1 kiegészítõ kiadását igérték a fejlesztõk, így szeptember folyamán várható lesz valami, még ha nem is nagy dologra számítanék.

LoSA
Jójójójó! 😊 Telhetetlen vagyok, tudom! <#nyes>

😄 könyörgöm, most jelent meg a játék...

LoSA
Én nyári szünetre gondoltam... Hátha! 😊

Ami azt jelenti hogy az ünnepek. 😊
LoSA
Nemááá! 😊 Szerintem nem kell olyan sokáig várni. "Holiday"-t írt! 😊

Hálaadás, Karácsony.

LoSA
Milyen ünnepek alatt?

Érdekes lenne. Majd az ünnepek alatt. 😊

LoSA
dettó

bon
Nálam semmi változás.

LoSA
Lehet, hogy jönnek az új népek?! 😊

bon
Verzió frissítés miatt.

És azt miért?
bon
Hivatalos oldalt olvasgatva már érthetõ a dolog, új változatott élesítenek, ha kész akkor újra mükõdk minden.

bon
Nálam az Online biztonsági beállításokat kellett módosítani, majd jött az a hibaüzenet ami neked, valamit alkottak úgy néz ki a szerver karbantartás során.

artschi
"you have been banned from the current game"... mehehehe... :-/

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
na, most nem megy a szerver, pedig játszani akarnék... 😞((

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
köszi!

artschi
nálam egyezik és ugyanaz a hiba... :-/
marad a galaxisos vásárlás... fhasz kivan 😞

bon
Én még nem vásároltam.

LoSA
De akkor a kódokat már remélem, hogy tudni fogom aktiválni, és akkor játszani a játékkal. Mert már unom ezt, hogy ilyen bonyolult ezt az egészet elintézni.

Eszedbe ne jusson az 576-ban pontokat venni. ebay. vagy pedig livekodok.hu

LoSA
Nah... Akkor ha én most fogom magamat és bemegyek az 576-ba, veszek pontokat, akkor azokon meg fogom tudni venni az addont? Tutira?