1710

• Borg
    És érdemes volt az egyiptomi premiumot megvenni? vagy mostmár inkább másra tennéd a pénzt?
    Ahogy elnézem a perzsa is jön nemsokára. Lehet én már csak arra fizetek be majd.
  • bon
    Ha csak steam lenne én is jobban örülnék, de ez nem fog bekövetkezni, mindig lesz konkurencia és egyre több.

A problémás pályával amivel én szívok sokan szenvednek a google találatok alapján, sőt tán a legutóbbi pach-ben is könnyítettek rajta, de még így is írtó nehéz, tegnap kb 3 órát szenvedtem különböző taktikákkal de nem jártam sikerrel. ha egyszerre 4 lovas jön akkor még rendben van mindem, de van olyan, hogy 16 jön egyszerre ráadásúl elég magas fejletségi szinten és ledarálnak. De még próbálkozok, végső esetben keresek coop partnert és segítséggel majd csak sikerül.
    Nálam már az a baj a játékkal, hogy két választható új pálya van, egyik csak coop-ba játszható, a másik meg ez amivel nem boldogulok.
  • donatus13
    Sok olyan pálya van sajnos ami rettenetesen nehéz , de a játékot tovább nehezíti a borzalmasan működő live marketplace :D ahogy olvasom a kommenteket nekem is nagy szenvedés volt a pack vásárlás , kiderült ,hogy a fiók adatok nem egyeztek a kárya tulaj nevével ezért állandoan ilyen 0 forintos levonást csinált betelefonáltam nekik azt kb egy 20 perces pofázással sikerült megoldani a dolgot, azt sajnálom a legjobban ,hogy a játék nincs steamen most meg már lesz origin is, nem értem miért nem lehet 1 ilyen rendszer és akkor öröm és boldogság mindenkinek:)

Remélem majd jönnek azért upgrade ek szépen sorba a játékhoz, még sok mindent eltudnék képzelni benne, remélem nem hagyják elveszni a játékot mert nagyon jó alapja van és tényleg élvezhető is.
  • bon
    Az Egyiptomi Defense of Arsinoe nevű pálya csak engem szívat? Eddig még nem találtam olyan taktikát ami bevált volna addig amíg megerősödök.
  • Belton
    Oks meg oldva

http://www.onlinekeystore.com/

vettem 4100ft ért 1200 pontot , igy meg tudtam venni a greek et is .
  • bon
    x-box live pontért kell vásárolni nekem csak úgy sikerült. A pontokat külön feltöltő kártyáával szereztem be.
  • Botond #744
    Nem tudom, de nekem is ugyanez a gondom. Kártyát a nulla forintos terheléssel leellenőrzi, aztán hiba a művelet során, amikor vennék egyiptomot. Mindegy, akkor ez kimarad.
  • Belton
    Mi a jo isten van a vásárlási részel , 2 napja azt dobja ki a mastercardomra hogy Hiba a tranzakcio közbe :O Pedig már vásároltam róla defense szarsagot meg egyipt premium cucot is , most meg nem engedi 2 napja hogy meg vegyem a Görög Packot :O mi a fene lehet ez .....
  • bon
    Nekem műkődik.
  • mnorbi
    megy valakinek a server ?
  • Djuree
    közel sem. az egyiptomiakat nem dolgozták ki rendesen. kevesebb egység és épület. gyengébb nép jóval, multiban nagyon szarok...de single-ben is gyengék...
  • mnorbi
    nincs server ?

ha ven egy görög es egy egyiptomi civem egy seron akkor , at tudok kuldeni nyersanyagot az egyik neptol masiknak ? D
  • Kry
    Oks én Athénon vagyok és maradok is.
  • Borg
    Nem, hanem konkrétan korábban volt itt felhívás, hogy marathonra menjen át mindenki, és ott van HUN csatorna... és lám, ott tényleg akadnak emberek, akikkel co-opozni lehet.
    De készíthetsz róla statisztikát is nyugodtan.
  • Kry
    ÉS ezt honnan tod statisztikát készítettél vagy mi?
  • Borg
    A legtöbb magyar marathonon van.
  • blackcaptain
    Hello!

Athen szerveren játszok, aki szintén ott van vegyen fel barátnak ha gondolja: Szuper Omega
  • Borg
    Ugyanolyan nehéz, meg összetett az egyiptomi is, csak más. Más egységek jók, mással éred el ugyanazt.
  • mnorbi
    ezt nem ertem ,megneztem egyiptomot és görögöket is , egyiptommal ilyen gyogyi questekt vannak hogy epits 2 piramist 12 es szinten is... mlg a göröggökkel mar elite questek is vannak 10 es szinten . Egyiptom ennyivel egyszerübb questekkle rendelkezik ? vagy azért itt is vanak elite questek ?
    Deffend of crete érdemes megvenni ?
  • willie83
    Tud valaki kicsivel aktivabb forumot mint ez? Persze AOE Online.
  • Botond #730
    Nubia vagy trója egyik boltjából.
  • willie83
    Hogy veszel receptet es melyik varosbol?
  • Kry
    veszel játékostó vagy termelsz magadnak, recepetet meg kell venni az első NPC városból
  • mnorbi
    köszi !

még1 kérdés ? hogy lehet szerezni leathert és bronze ingotot ? nem ertem hogy lehet sajnos , végig néztem minden várost stb de nincs sehol , animal hideom van vagy 300 me copper is de bronze nincs
  • donatus13
    persze , semmi akadálya nincs :)
  • mnorbi
    en megvettem az egyiptomi premium packot , ha a baratom megveszi a görögöt akkor tudunk egyutt jatszani ? ugy ertem cooperative questeket ?
  • Borg
    Nekem is jöhetne valami ilyesmi, csak a "Fishin Hole"-hoz... asszem núbiai mission.
    Halászni kéne x foodot, de gyakorlatilag folyamatosan fossa rám az egyre jobb egységeit...
  • bon
    Az első ciprusi pálya a Defense of Arsinoe nevűhöz várok taktikai javaslatokat, mert nem boldogulok vele, az ellenség a folyamatos erős támadásaival mindig legyőz, nincs elég időm a megfelelő védelem kiépítéséhez.
  • Kry
    Szeptemberi patch még épp szeptemberben megérkezett. Az alábbi változásokat tartalmazza: (mive lhosszú linket adok) PATCH NOTES LINK

• bon
    Megjött a beigért frissítés.
  • Kry
    /invite haverod neve

Itt egy jó kis meccs egyiptom vs egyiptom

• willie83
    hol lepek partyba?
  • Kry
    partiba léptek -> Ameik questet akarjátok csinálni azt kiválaszt -> pipa co-op -> haverod a feljövö ablakra accept.
  • willie83
    Hogyan lehet ismerosokkel co-op-ba vinni kuldeteseket? mikor inditom a kuldetest akkor pipa be a co-op-nal es akivel szeretnem vinni az mit kell csinaljon?
    vagy egymas elleni is hogy lehet? katt az arenara es ott hogyan tovabb?
  • bon
    A mentés lehetőségét én is hiányoltam már, de első sorban azért, mert ha éppen nincs időm befejezni a pályát akkor szívás.
  • Rusy
    Igen igazad van kivéve hogy ott lehetett menteni és ha valami balul sült e load, de itt ugye nem lehet
  • Kry
    max fél óra egy menet sztem
  • bon
    Ha rögtön pl, age4-en kezdenél már túl egyszerű lenne, az Age of Empire-s játékokba mindig is így volt, hogy elejéről kellett kezdeni. Amúgy a két óra erős túlzás, nekem a leghosszabb pájám két és fél óra volt, egyedül játszva, mindent kiírtva és felderítve.
  • Borg
    Én valahogy kezdek kiábrándulni ebből a játékból.
    Igaz nem vettem még premiumot, de így 20-as szinten az idegesít, hogy egy csomó fejlesztés megvan, de mégis minden egyes játékot nulláról kell kezdeni, és felépítgetni 2 órán keresztül...
  • Kry
    minden civre külön kell megvenni, de még él asszem az akció hogy kb 8k-ért megkapod mindkettőt + a krétát.

Ingyenesen lehet játszani mindkettővel, szal próbáld ki őket, és jöjj rá melyik teccik jobban.