Age of Empires Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bon
Pont ezt nem szeretném megtenni, nekem fontos, hogy Magyar beállítása legyen, de amúgy se lehet USA-ra állítani.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Kry
Accountot állitsd amcsira, aztán paypallal azt veszel amit csak szeretnél.

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

bon
Na akkor pontot kell beszereznem minnél olcsóbban.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

LoSA
Így igaz! <#nezze>

Na az nekem is jól jönne.
Bár néztem, hogy ahol ausztriában szoktam vásárolni, ott van 16.35 euroért valami pack, de nem írják mi az pontosan. Még rá kell kérdezzek a héten. De az árából ítélve valamelyik nép premiumja lesz, szal ha egyiptomit is tudnak, akkor ennyiért megveszem.
Az Egyiptomit azt szerintem csak a Live-on tudod beszerezni.
Én úgy tudom,hogy csak a Görög pakk van dobozos verzióban.
bon
Ismertek e olyan online magyar áruházat, ahol az Egyiptomi Premium csomagot lehet kapni jó áron? Én amit találok mindenût a Görögöt árulják.

Ahol lenne minden féle leírás, karakter fejlõdés erõsség, felszerelés kombinációk meg minden ilyesmi. Lenne 5letem csak én sem érek rá ilyenre... :/ 😞
csinálnék de sulizok és nincs rá idõm ,hogy foglalkozzak vele.

Gyerekek, én ezt nem értem... miért nincs valami nagy age of rajongói oldal? Magyar persze. Találtam 2tõt, de az nem az igazi, nem nagyon járják. Ennyire nem játsszák magyarok? vagy mi a franc van?
külön zseton lesz

A skirmish hall is külön pénz lesz vajon? Vagy az free?
bon
Jövöben megjelenõ javítások és újdonságoka játékban: link

LoSA
Mi úgy beszéljük meg, a haverral, hogy csak akkor támadjuk egymást, mikor mindketten elértük a 3. szintet. Aztán valamit én mindig elcseszek, mert Õ lever engem. Nah, majd hátha megtalálom az ellenszert. 😊

bon
De ez is csak Microsft baromsága, idáig minden oldalon tudtam vásárolni, Masztercard és American Express kártyákkal, sõt az Amex kártyát legtöbbszõr külföldi cégnél tudtam csak használni idáig.

Djuree
ahha, akkor tényleg nehezedik. azt vettem észre hogy tornyokkal nagyon könnyû védekezni. volt rengeteg egységem, elméletben nagyobb erõ mint a tornyok, de mégis meghaltam. ugyanez tornyokkal sima:/ szóval mi mindig így kezdjük ha támadnak is, pár torony és ha kell akkor még sok😊 egységek ráérnek, nem idõre megy...

Waaaaaagh!

Djuree
magyar kártyával nem megy a vásárlás.

Waaaaaagh!

Djuree
én is elverem mindig havert😄

támadni, támadni, támadni. harassolni az ellen parasztjait, akár csak 1 egységgel is, eléggé megzavarja. ellen hátába barakkot építeni, ha nem fedez fel akkor gyors halál. beszaladni pár lovassal és a parasztjait megírtani. multiban nincs idõ fejlõdgetni, alap katonák minél gyorsabban aztán go. kb. ennyi. 80%-ban gyõzelem.

Waaaaaagh!

LoSA
Én görögökkel vagyok... 😊 Én még "csak" 18as vagyok, de azért akad néha már egy két nehéz pálya. <#nyes>

Egyiptomi vagyok és én a tevékre megyek rá minél hamarabb, ha tehetem nem veszek gyenge gyalogosokat... egyébként is lassúak. Ki ne hagyjam az elefántokat, nagyon szeretem õket, mert takarítanak a pályán (szó szerint.)
Ezekre még rányomok egy kis fejlesztést oszt csókolom ellenfél... 😊 lassan 20as vok, kiv. vagyok meddig nem idegesítõen nehéz freeben. Hallottam itt a 20as szinttõl való nehezedést. Remélem még bírni fogom egy darabig.
LoSA
Ti hogy szoktátok kezdeni a küldetéseket? Mit fejlesztetek elõször? Mi szerintetek a jó taktika? Haver állandóan elver, aztán szeretnék visszavágni neki. 😊

LoSA
Nekem se ment úgy....

bon
Próbáltam nem ment.

játékon belül , home gomb és ott bal fölül , és utána pont hozzáadása. talán így menni fog😊

bon
Röhelyes a Marketspace rendszere, próbálkoztam pontvásárlással, de semmilyen módon és egyik kártyámmal se sikerül, pedig rendszeresen szoktam vásárolni steam-rõl és ott nincs gond, de Amazon-on se volt még problémám.

Volt az a núbiai 5000 goldos küldi is. Azt se lehetett úgy megcsinálni, hogy katonákat gyártok, meg építgetek, mert akkor nincs meg idõre az 5000.
Ott is sunnyogni kell az aranybányákhoz kurvagyorsan az elején, és csak parasztokat gyártani, de azt tizesével mindenhova.
Na mire megjelenik a katonáival, úgy 10 perc után, és elkezd kinyírni mindent, addigra pont összejött az 5000 😄
LoSA
thx sikerült! <#worship>

LoSA
Bal oldalt? Akkor megpróbálom ott, de ezeknek annyi katonájuk van, mint az állat, símán lenyomják az enyémeimet.

hûû 😄 ez az egyik legkönnyebb volt kedvenceim között van 😄 baloldalt kell végig futni a csapattal és ilyen starcraftos stílusban ráküldeni kicsi csapatokat a támadókra ,hogy feltartsák õket. nekem kb 2 ára sikerült és olyan 5 perces küldi viszont marha jó xp jár érte 😄

LoSA
EZT a küldetést hogy a fenébe kell megcsinálni? Egy parasztom nincs, az ellenfélnek meg rengeteg katonája?!

LoSA
Volt egy küldetés most, amit 4szer kezdtem el, kb 3 órán keresztül... Nem ment! 😊 Szóltam a havernak, hogy Co-opba jöjjön és segítsen. Még így nehezen ment. Valami 10 elit katonát és Hektort kellett kinyírni.

Egyébként mi a jó tanács szerintetek? Mivel kezdjen az ember? Mit fejleszteni legelõször? Írjatok már pár tippet! 😉

Eladod egy boltba?!
Én mindent eladok ami lockolt vagy nem kell, és a trade chatet figyelem zöld cuccokért. Átmeneti megoldásnak tökéletes.
13. szintemmel bevállaltam egy coopot 22-es szintû questen 😄
A parasztjait nem tudtam lelõni, nemhogy mást...

Viszont már megtelt az inventorym lockolt cuccokkal, szal valahogy meg kell vegyem az egyiptomi premiumot... talán még 1 levelt tudok fejlõdni, de onnantól fel kell áldozzak cuccokat.
bon
Nekem igen.

Nekem nem kellett így.
bon
xbox.com-on belépsz a fiókodba, majd a játékot megveszed (természetesen ingyen)

Nem kell hozzá. Online accal lépj be. Ha kéri akkor nyomj home-ot és nyomj újra Play-t.
Sziasztok!
Free verzióhoz hogyan kapok keyt?
köszi
Gondolom a free-sek is találhatnak, csak épp zárolva kapják meg... 😊 ha megy koliban a net akkor lehet veszek egy egyiptomit, mert eléggé le tud kötni a gém. Nem veszem észre, h. 4 órát tolom egyfolytában. 😊 Minek is nevezik ezt? hmm.. ja megvan kiba**ott kockaaa 😊
ááhh 😄 kell egy ilyen 😄

Ha jól értelmeztem a fórumot a legritkább szobrot tartalmazó ládát adja ami van a játékba.

bon
Mi a jutalma, vagy menyniben több?

bon
A szivárványt a képen

LoSA
Milyenbe? Itt mit kell nézni? 😊

Aki ilyenbe ütközik nagyon szerencsés.
bon
Én 19-20-as szinttõl kezdve érzem, hogy nehezedett a játék.

LoSA

25.
25 ösök vagyunk és kicsit nagyon nehezek már küldik.