1710

• BigLacaFaca79
    Tudja valaki hogyan lehet megváltoztatni a városom nevét ?
  • bon
    Na egy legendary küldetés és megcsinálva, nagyon durva volt, de a díjazás renben volt cserébe: 1000 arany és 2db 40-es szintű tárgy.
  • bon
    marathon
  • Borg
    marathon
  • Madmano
    Ti melyik szerveren vagytok?Pl. Bon,te?
  • bon
    Király4 sikeerült megcsinálnom a Defense of Arsinoe pályát az egyiptomiakkal, így végre vanna új feladatok és brutál drágán vásárolható tárgyak.
  • bon
    40-es szint elérése után a technológia fát lehet még fejleszteni? Jó néhány pontja még nem elérhető.
  • Botond #823
    Én még csak 37, coop partnert éppen nem engedi belépni a frissen telepített win7je, szóval belassultunk :(
  • bon
    Huhh, megvan az egyiptomi 40-es szint immár isten kategóriába léptem :)
  • bon
    Új akció van, az Egyiptomi nép korlátozott ideig fél áron vásárolható meg.
  • bon
    Huhh, Egyiptomikkal most végeztem a Breaking Eggs to Make an Omele nevű pályát, 30 percet kellett túlélnie a Town Centernek, nem volt egyszerű pálya, de jól jövedelmezett, lehet, hogy nekiugrok a perzsáknál is, ott is jól jönne ez asok XP.
  • BigLacaFaca79
    Én a görögökkel játszom, 22-es szinten járok velük. Nagyon hangulatos a játék, minél többet játszol vele, annál jobb. Hajrá ÉDZSOF ! :)
  • bon
    Egyiptomiakkal 38 perzsákkal 30-as szinten vagyok, mindkét nép teszik, kivéve a néhány nagyon nehézre sikerült pályát amivel nem boldogulok, igaz pl. Egyiptomiakkal már jó ideje nem is próbáltam a nehéz pályákat.
  • donatus13
    Én 26 vagyok nagyon rég nyomtam most kezdtem megint nyomni néha néha , hát én perzsákkal nem , nem is tetszenek ma meglátjuk mi jön a celtac után.
  • bon
    Na ki hogy halad a játékban? Játszik más is a Perzsákkal?
  • donatus13
    itt egy jó hír:)
  • bon
    Na a perzsknál is belefutottam már olyan pályába, sőt két pályába, amikkel nem boldogulok jelenleg.
  • bon
    Van egy dolog a Perzsáknál ami nem tetszik. Minden egység fel van fejlesztve 20-as szintre, ami jó, de ha bármit módosítok a fejlesztésen akkor nem lehet eladni azokat amiket alapból adtak az egységekhez, csak simán kidobni, márpedig ez igen nagy pocséklás.

Az erőd továbbra is nagyon tetszik nagyon hatásosnak bizonyult idáig, nagyon gyors lövéseknek hála, aprítja az ellenséget rendesen.
  • bon
    Free, de jó néhány dolog csak fizetősen érhető el. Letöltöd és telepíted, ha cd kulcdot kér akkor az x-box.com-on ingyen megvásárolod. PVP tartalom elég hamar elérhető lesz.
  • Madmano
    Lenne pár,lehet kérdésem.Ahogy olvasgattam,ez alapból free játék,igaz?Letöltöm a Windows LIVE-ot,telepítem a játékot és ennyi,igaz?A másik:alapból van egy fővárosom.Ezt fejlesztgetem,csinosítgatom.Aztán később esetleg lesz vmi pvp tartalom is benne,igaz?
  • bon
    Nagyon kevés az új fajta küldetés, eddig kb 2-re emlékszem ami új küldetésnek számít, az összes többivel már találkoztam az Egyiptomiakkal. Én elvárnék sokkal több új küldetés.
  • Qrush
    Tudja valaki esetleg, hogy meddig lesz olcsó a perzsa civ?
  • bon
    Na ma játszottam a Perzsákkal. Gyorsan "termelődnek" erősek különösen tetszik a közeli és távolsági fegyverrel egyaránt rendelkező egység. Építettem faltörő kost is, elég lassú mozágsú és csak épületek ellen jó, nekem az Egyiptomiak elefántja jobban bejön.
    4 féle egység gyártó épület van jelenleg minegyikben 2-2 félét lehet képezni. Van külön teplomnak felfogható épület aminek egysége gyógyit és konverálja is az ellenség egységeit.

A sima örtöröny kicsi, nekem nem tetszik, az erőd már jobb nagyon gyorsan lövöldöz ílyakat és elég hatásos.
    Eddig az elérhető pályák jelentős része Egyiptomiakkal is játszható volt.

Fejlődéshez (AGE2,3,4) nem kell templomokat építeni mint az Egyiptomiaknál, ez szintén tetszik.
  • bon
    Ma nem volt időm vele játszani, este értem haza, most meg már nincs erőm hozzá, húzós napom volt.
  • Kry
    Bon vélemény a perzsákról? Merthogy asszem azt irtad megvetted.
  • bon
    Épület vibrálás nálam is megvan az Egyiptomiaknál, Perzsáknál nincs gond. Gondolom valami bug lesz.
  • bon
    Fiókhoz kötött.
  • Borg
    Patch után freeben már engedi felépíteni az advisor hallt. Persze advisort hiába rakok bele, assignhoz premium kéne...
    Viszont valamiért így vibrálni kezdett a fővárosban a főépület... nemtom miért.

Megcsináltam a Perzsák bonus questjét, de igazából semmi extra szerintem. Más egységek vannak, meg mintha nem templomokat kéne építeni az age lépéshez? Nemtom, kb minden adott volt... Egyiptomban is kb 2 féle erős egységgel, plusz messzehordó lövegekkel szépen lehet tarolni bármilyen mapon - itt is ezekkel.
  • galambi
    Ha letöltöttem a prémium pack-ot, akkor azon a gépen más felhasználónévvel is lehet azzal játszani, vagy fiókhoz kötött? A görögökre egyébként még mindig várok, 2-szer hívtam a technical supportot, kértek még egy hetet :( Pontokat beváltani egyszerű volt, kár, hogy a görögöket üzletben vettem meg.
  • Kry
    Nah hogy teccik az új civ?
  • bon
    Én meg jelenleg 36-os vagyok de Premium Pack-al
  • bon
    Eddig csak 1 pályát csinátlam meg a látogass ide meg beszély vele feladatokon kívül, Egyiptomi után szokni kell a perzsákat, elég erősnek tűnnek az egységei gyorsan "termelődnek" meg többféle van mint az Egyiktomiakból.
  • Borg
    Tudom, én azzal játszok. lvl24 freeben.
  • donatus13
    Egyiptominak sincs baja egyszerűen csak más stílus:)
  • Borg
    És faszán ki van dolgozva a Perzsa? Jobb mint az egyiptomi volt?
  • bon
    Játék befrissítve Perzsa városom létrehozva. Most már van mivel játszani :)
  • tordi
    kösz!
  • bon
    Előre bejelentett karbantartás folyik: link
  • donatus13
  • tordi
    ti feltudtok csatlakozni a szerverre? én vagy 1 órája nem tudok. utána néztem neten de sehol egy szó arról, hogy karbantartás lenne