88
-
#8 szerintem a képen látható "dolog" még erősen béta verziót tükröz,
ha tényleg kiengedik az utcára, akkor meg kell majd felelnie a biztonsági előírásoknak, mint bármely más autógyár járműveinek, főleg ha tényleg képes lesz 100 km/h-ra
mondjuk, hogy szumma 10-12k -ért lehet majd összehozni a fentieket mind, de nem szem elől tévesztve, hogy könnyűnek kell maradnia, különben hamar elmegy az emberek kedve, ha izzadnak mint a lovak, de a kocsi meg alig szüttyög
amúgy jó ötletnek tartom, csapatépítő tréningekre, edzőtáborokra simán bevezetném -
uwu #7 1-2 űberszuper bringa árából kijön:D
De ennek megvan az az előnye, hogy ha az asszony szülni készül, és a verdával viszed a kórházba csak kicsit veri fejbe a hajtókar, ahogy a szintén kórházba szállítandó anyóst is. Ezen kívül a karon lógó és himbálózó gyerkőcök sem nyújtanak egyedi látványt ha csak egy bringát veszel helyette. -
JTBM #6 Valószínűleg kézzel rakják össze, mint egy hotrod-ot. Emiatt drága.
Mindenesetre kevéssé tudom elképzelni, hogy elterjedjen, amíg van üzemanyag a földön. ;-))) -
#5 egyszemélyes változatban, kerékpár helyett simán el tudnám képzelni akkor, ha a karral lehetne kormányozni, nem dülöngélni rajta
amúgy mi ezen a 350kG? -
who am I 7 #4 Legalább a váz igényese lenne megcsinálva...ha már ezek a makik ennyit elkérnek érte...Nevetséges. -
senoy #3 Hamar?
Ha naponta tankolnal 10 ezerert, akkor is egy evig tartana mig visszahozna az arat!Szerintem az nincs hamar.
Ilyen aron eselytelen hogy elterjedjen, es en se ertem,hogy mi kerul ebbe 15 ezer dollarba??? -
#2 Ez jelenlegi árfolyamon ~3,4 millió forint. Ha azt veszed viszont hogy a büdös életbe nem kell bele 340ft/l-ért tankolnod hamar vissza tudja hozni az árát. Persze ha nem találnak ki bele valami más fogyó alkatrészt.
Amúgy jól hangzik bár az autópályán nehezem tudom elképzelni. Városi közlekedésre viszont ideális lehet, annak aki Zöld, szeret mozogni, vagy csak szimplán ki akar ríni a tömegből. -
T0nk #1 Remek, épített egy kerekes kilbótot akksival. Frédibénihez köze nincs. Az már régóta tudható volt, hogy a kilbót-ban való evezés mozgatja meg az emberi test legtöbb izmát egyszere, azaz a leghatékonyabb energiaátadási mód emberi hajtásra. (és a legjobban átmozgató sportág az úszás mellett). Sajnos a képeken nem látom, hogy lenne visszatáplálásos fékezése, illetve nem látom be mi kerül ebben 15000 dollárba.