10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
laikuss #6697 Akkor tudod miről beszélek. Ott csak a cél volt megadva, a kampányben ugyan úgy abbol élt az ellen amit magának szerzett, nem ülhetett a babérjain úgy ahogy te sem és mégegyszer mondom a TAKTIKA és nem csak a hentelés, arra pl. ott a diablo és a sacred. -
Warden #6696 Ugye tisztában vagy azzal hogy 2011 novembere van?!Sok közöd nem lehet a stratégiai játékokhoz ha neked ennyi jön le a campingból hogy szaladgálsz ide-oda.Pedíg azdekiba...qrvajóvolt az összes részben hogy 2-3-4 hőst tartottál azért hogy ide-oda rohangálj és összeszedd a cuccot egy szem akármibármi alaplénnyel.
Lényegesen nagyobb lett a stratégiai elemek száma.Nem mindegy hogy miylen hőst toborzol mire fejleszted és az sem hogy milyen lényeket visz magával.(abba bele sem megyek hogy a csatatéren mit össze lehet taktikázni).
Viszont meg kéne ismerni a játékot és az sajna máshogy nem megy mint végigjátszod a campinget, megismered az összes fajt és lényt.A hősök talentjei is elég szabad mozgást engednek hogy a saját játékstílusodnak megfelelően alakítsd őket.
Amennyiben kaptál volna egy heroes hármat akkor meg az lenne a bajod.vannak bizonyos dolgok a játékban amik le lettek egyszerűsítve, kényelmi dolgok miatt, de pl az nem kényelmi dolog hogy egy városhoz vagy egy erődhöz lettek rendelve a nyersanyag termelő helyek hanem a taktika része.
Nem kell persze játszanod ezzel a játékkal,de ha már véleményt mondasz róla b+ akkor legalább úgy tedd hogy ismered ezt a játékot és legalább easy fokozaton végigjátszottad a történetet. -
#6695 Az összessel. -
Kuglee #6694 Ez ügyben a UBI-t basszad le, mivel franciák a fő játék dizájnerek. A BH-nál a kapott anyagot próbálták jobbá tenni. -
egonn #6693 A pestis hete volt, de nálam hatványozottan jött ki:( . 1 hátrébb lévő mentett állás megoldotta a problémám, így csak a lényeim egy része tünt el! Viszont azt nem értem h ha betámad és elfoglalja a váram ,egyből átalakulnak a lénytermelő kaszárnyáim az ő tipusának megfelelővé! Míg nekem oda kell mennem és átalakítanom! -
laikuss #6692 Mond te játszottál már az eredeti Heroes okkal, mert akkor nem írnál ilyeneket. -
#6691 A kampány, pont azért kampány, mert a készítők egy előre elképzelt forgatókönyvet készítettek neki, hogy minden úgy, és akkor történjen, amikor ők eltervezték. Itt a gépnek nem az a dolga, hogy felfedezzen, és esetleg keresztbe tegyen a játékosnak, mert nem az a cél.
Ha ilyet szeretnél, akkor ne a kampányt játszd :) -
laikuss #6690 Kipróbáltam néhány kampányt és hát katasztrófa. Hogy merték Heroesnek nevezni és miért engedték. Nemmondom a körítés az jó lenne, de a JÁTÉK!
Ez régen arról szólt, hogy a két (v. több) játékos hogyan tudja egymás ellen birtokba venni a területet és úgy taktikázni,, hogy "átverje" a másikat.
Most mi van: az ellen benn ül a készben még a bányák miatt se kell kijönnie csak a seregeket kapja, te meg csak szaladgálsz ide-oda ész meg taktika se kell hozzá csak hentelés, kapjanak már a fejükhöz a készítők!!!
A Heroes magyarország lapon rendezett versenyeken anno még játdzottam, NA EBBŐL RENDEZZENEK VERSENYT! A verseny szóban benne van, hogy egyméssal taktikáznak nem az, hogy a készben ül az egyik, felháborító.
Szégyenteljes búcsú, mert nem hiszem, hogy a készítők felfogják valaha is a Heroes mibenlétét. -
Vologya Mester #6689 Ilyen világot élünk sajnos... A kiadók ostorral hajtják a fejlesztőket, hogy mielőbb kiadják a játékot. Azt jó ha tudod, hogy a játék aranylemezre kerülésével egyidőben 2 patch készítése is elkezdődött. Az első a megjelenés napjától elérhető, a második várhatóan pár héten belül kikerül. Mindkettőben rengeteg bug kerül kijavításra, de gondolom, hogy az újfent felmerült bugokból is szeretnének javítani a kiadás előtt. A Heroes5 esetében több, mint fél év volt, mire 3 patch kijött, 2 héttel a Heroes6 kiadása után ne várj csodát! Türelem és jönnek a javítások, fejlesztések folyamatosan... A játék pedig remélhetőleg egyre hibamentesebb és kiegyensúlyozottabb lesz! :) -
Vologya Mester #6688 A hetek véletlenszerű sorrendben érkeznek, ezért fordulhat elő, hogy sokáig nem találkoztál a pestis hetével. A korábbi részekhez képest egyébként gyengítették a hatását, de természetesen ettől még nagyban befolyásolhatja a játékot. -
hapi #6687 Szégyen hogy ebben a bugos állapotban hagyják a játékot ennyi napon át.
Egy csomó game breaking bug van benne nem is hinné az ember hogy ezt megtehetik. Én már rég nem játszom vele. -
Vologya Mester #6686 Szerintem ezt a kérdést a hivatalos UBI fórumon kellene feltenned, mert szvsz az UBI-n múlik, nem a Black Hole-on, hogy mikorra készül el és mikor kerül bele a játékba... -
Andrews2007 #6685 Ja nics még Soundtrack cd és Heroes kingdoms kód meg dvd tok de lesz 2-3 héten belül szerintem ahogy ígérték kb. -
wendi1106 #6684 Hali
szeretném megkérdezni hogy valaki tapasztalta e már a pestis hetének hatásit ?
számomra a 3. kampányig 1x sem volt aztán Inferno 1 mapon rám talált haza is vágta a játékom -
Andrews2007 #6683 Heroes VI gyűjtői változat bemutatása.
Heroes VI Gyűjtői változat videóbemutató
Képeket pedig el tudom küldeni gmailen ha van ott e-mailetek.
Majd lesz videókritika is ha lesz időm játszani. :) Most el vagyok picit havazva.
Sorry a minőségért a kép esetében, de kamera jelenleg nincs legalábbis működő. -
Kuglee #6682 Milyen nehézségen toltad és ez hányadik hét volt? -
#6681 Sziasztok nem lehet tudni mikor lesznek rendes teljes képernyős városok? Csak mert lassan kijátssza mindenki a játékot és nem jön ki semmi. -
egonn #6680 Döbbenet!! A második kampány első mapján: 4 területem van, jön az ellen és trappolok a váramba hogy az aktuális heti lényszaporulatot megvegyem . Erre mit látok??? -62400 pretoriánus, -52800 mesterlövész, -46400 papnő !!!!!! Ez 1 heti termés:( OK hogy recesszió meg minden , de ez kicsit mellbevágó!! ( kicsit?? ) -
Kuglee #6679 Hardon való hentelést feltápolt Dynasty cuccokkal érdemes művelni. -
Kuglee #6678 Egyik Heroes se volt moddolható és sose volt úgy tervezve. A H3-t visszafejtettek a ruszkik. Az egy sokkal egyszerübb rendszer/kód volt, és azt se a rá következő évre mazsolázták ki. -
Vologya Mester #6677 Kedves Tredor! Hallgassatok már híreket és olvassatok a sorok között! Már többször elhangzott, hogy a Heroes VI. a kiadásra nem lesz moddolható! (Ez nem a Black Hole döntése, tessék finomabban fikázni!) A későbbiekben ez is tervbe van véve, addig játsszatok! :) Minden jót! Béke Veletek! :) Baráti üdv! -
bendáj17 #6676 Az erőd 3 pályán jár valaki?? Védenem kell a várat de meddig azt nem írja jó lenne tudni mert mindent felfedeztem és csak jönnek a nagák?? -
bigdawid #6675 Sziasztok!Kis segítségre lenne szükségem.Tök jól fut a játék nálam semmi gond viszont pl a bevezető videó szaggat.Milyen codeket használjak?Nekem xp codecs pack van fent de az állítólag nem a legtutibb.
-
#6674 Az a jó, ott jött vagy 10 dinasztia szint. -
#6673 -
RamsayBolton #6672 Tipp: mielőtt az orkok felé kalandoznál, előtte irtsd ki teljesen a démonokat a föld alatt, az utolsó várig/erődig. Amíg nem mész délre a semleges nekro hőssel (aki vámpírokat ad) beszélgetni, addig nem aktiválódik az orkos küldetés és könnyen lenyomhatod a démonokat. Legalábbis engem addig nem támadtak az orkok. -
#6671 Mert az egy másik játék volt.
A Need for speed 2 SE-ben sem volt vizuál tunning az autókon és tükröződő felület. Továbbá rendőrök sem...
MERT AZ EGY KIBASZOTTUL MÁSIK JÁTÉK!!!!!! -
kozi001 #6670 Hard-on őrületesen szaporodnak a lények! Gyakorlatilag haven campaign 2. pályáján gyakorlatilag az összes vár az enyém mégis túlszaporodnak a lények! Azért ilyen nem volt a h3-h4-ben...! -
#6669 Itt van valami kicsomagoló, meg editor is az egyik postban:
Heroes 6 modding
Edit: nem nagyon merultem bele, de úgy tunik, hogy "modolni" csak úgy lehet, hogy az eredeti fájlokat módosítja az ember. :S Ha így van akkor jól elb@szták a Black Holeosok a modolhatóságot... -
#6668 Sziasztok nekro 3. pályán mit kell csinálni? Kitermeltem mindent elindultam lefelé, jótt egy ork ellenfél levertem, egyből rá jött egy démoni lovas is azt is legyőztem, megyek tovább, valahogyan 1 kör alatt az ellenfél kitermelt egy nagyobb sereget az előzőnél és közben a démonok is betámadták a váramat. Kérdés: Mit kell csinálni, hogy akkora seregem legyen 1 hét alatt, hogy meg tudja védeni a várat plusz el is lehet menni kalandozni egy hőssel az orkokat leverni? -
#6667 És a DVD tok.
Ezeket majd pótolják. Vologya Mester intézi ha minden igaz! -
#6666 Hát én CE-t vettem és van benne lemez. Egyedül a sound track nincs benne,de azt gyárilag felejtették ki :( -
#6665 -
Andrews2007 #6664 Végre megérkezett a Collector csomag. Holnap jön a steam kód mert nálunk meg fizikai dvd t nem csomagoltak bele elvileg. Most bontom majd ki meglepetés lenne ha mégis. :)
Csinálok majd képeket talán videót is a csomagról.
Végre megjött az IGN kritika. Jó értékelést adtak? Remélem. -
Laresh #6663 igen,ebben igazad van magices hősnek nem dobott might-os skill-t, de a 3ban volt is hová fejlődni, emléxem volt olyan mapom abban amin több mint 2 évet lenyomtam, és még mindig volt mit csinálni, itt meg 4 hónap és fullos 3 váram, és a hősőm és a seregem is, ezt keveslem.mellesleg ez a rise of power map volt,ami az egyetlen gigantic méretű,tehát pláne kevés :)
ez a dlc-s mizériában is valszeg igazad van,de a cap limit nem fog emelkedni sztem, max új térképek, és 1-2 új faj fog ott jönni, és drágán, mert az összes dlc túlárazott a tartalomhoz képest -
Pio #6662 videóteszt és cikk az IGNtől -
ShaiHulud #6661 jo de irtam lehet tartalekolnak kesobbi kiegekre hogy megemelik a level capet vagy mitomen mint valami mmoban :D na meg pl egy magic heronak minek kene mightos talent, egy-ketto ami nem art a tobbi pontot jobban teszed ha magicre rakod. de mar heroes 3 ban sem tudtad a jatekban talalhato fele skillt sem megtanitani a herodnak, soot ott ha jol emlekszem egyes skilleket fel se dobott ha magices herod volt es forditva. -
#6660 Nincs értelme az überfejlődésnek sztem sem, valahogy az is borítaná a játékképet...nagy sereggel egy jó hős is tud nagy eredményeket elérni..és valahol ez is a lényeg, ne atyaúristen legyen a hős, 'csak' egy nagy varázsló/vezér...stb.
...nem tudom, nekem egyenlőre jó így. :) -
Laresh #6659 sorry a sok elírásért, meg hülyén fogalmazott mondatért, de 2 órát aludtam és most közben dolgozom is :) -
Laresh #6658 azért keveslem, mert összesen van kb 100-110 képesség összességében, és ebből a 30 kevesebb mint a harmada, nyilván annak nem lenne értelme, hogy végül mind1ikre tudjál tenni pontot, de legalább a skillek felét jó lenne kihasználni 1 hőssel