Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudom csinaltam volna videot.
P.S
A nem tetszik hogy elszaladgalnak a palyan mellettem, nem egyenlo azzal, hogy ugy is volt regebben. Ellenben vagy a King's bountyban vagy a Disciplesben ugy van, ami sokkal jobb megoldas es emiatt jobban is kell taktikazni, nem csak fejetlenul eloreszaladni, mert annakk nem biztos, hogy jo vege is van.
A hadero az mint mar irtam egy kicsit fura, ahogy a gep kezeli. Nevezd szimplan gepi cheatnek. 😄
A torott nyilvesszo meg jelzi, hogy a hatosugaran kivul van az ellen.
A nagyobb szamu egyseg pedig ertelemszeruen jobban sebez mint eegy kisebb egyseg.
Az sem mindegy, hogy a hosodnek, milyen fizikai ill magikus parameterei vannak, mert azok kihatnak a seregedben levo egysegekre is. Peldaul ha magasabb a vedelmed az egysegeid is kevesebb sebzest szenvednek el.
A jobb klikk amugy sok mindent elarul a lenyekrol, vagy ha az egerkurzort raviszed a hosod tulajdonsagaira kiirja, hogy mi miben segit.
A targyak, skillek,varazslatok is segithetnek abban, hogy nagyobbat sebez vagy kevesebb sebzest szenvedj el.
A korábbi jelzésed félreértettem, amit többen is jeleztek. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hányadik napon volt az 1000-es sereg malör?
Azért kérdezem, mert a gép csak hardon csal.
Letöltöttem a warez verziot, de annyi rosszat olvastam rola. Total amator vagyok a heroesban, de bejon... pl nem ertem miert van a gepnek 300-as erossegu goblin vadasza, nekem meg csak 100as erossegu es ha en dobok veluk a palya egyik vegebol, akkor ilyen torott nyilvesszot jelez es sebzek kb 10-et, mig a gep 5 katonamat egy dobassal ol meg ugyanolyan tavrol 😊
Szoval ilyen total amator vagyok, de szeretnem megvenni es multiban jatszani masok ellen.
Az lenne a kerdesem, hogy erdemesebb megvenni az elozo reszt a Heroes V-t, vagy azzal mar csak az elvakult profik jatszanak multiba? Inkabb ezt vegyem meg?
Koszi elore is 😊
Másnál nem volt olyan h minden egyes indításnál kérte hogy ird be a cd-kulcsot? Nemtudom miért csinálja, de már elég idegesítõ, valami megoldás nincs erre?😄
Destiny. The design is clearly ancient.
Jelenleg hardon a tutorial az vicc volt annyira könnyû.
A necro kampány meg most komolyan, konzol idiótáknak van vagy mi?
Ez Pc only játék. Minden elhullott seregemet vissza hívom még a csatán belül? Nekimehetek bármekkora seregnek mert ha csak pár egységem is marad még aznap vissza vásárolom õket a várban? Ezt most komolyan gondolják? Hogy lesz ez multiban kiegyensúlyozva? A necro ledarálja a seregeimet és õ másnap újra jön velük?
Heroes 5-ben meg vért pisáltam némelyik mappon...
Az elsõ kampány csak 2 pályás?
Hard-ról viszont kénytelen voltam normal-ra állítani a játékot, mert egyelõre irreálisan nehéz volt. Normal-on viszont teljesen játszható a kampány rész, nincsenek rejtett több száz egységet felvonultató gépi seregek.
Elég sok csatát lenyomtam, fõleg a nekrókkal és nagyon tetstzik ez a faj, bár mindegyik heroesba csíptem õket. Az, hogy csata után a váradban újra megveheted az elhullott egységeket az vmi zseniális ötlet.
Az animációkról már a bétában is sokan írtak, hogy milyen részletes és minõségi, és ez teljes mértékben igaz is. Egy-két nekró egység mikor meghal (vámpír és lich pl.) olyan gyönyörûen porlad el, hogy gyönyör a szemnek.
A zenék is szépek, egyik legszebb zene akkor csendül fel mikor a föld alá megyünk. Apropó föld alá, olyan gyönyörûek a barlangok és a sziklák amik a föld alatti világban vannak, hogy néha föl sem akarok menni a hõsömmel!
Csak azt tudom mondani, hogy nekem sem tetszett a játék az elsõ egy-két óra után, de adtam neki esélyt és azért bizonyított egy-két pozitív dolgot is. Ha minden hibát kijavítanak benne és javítanának az AI-n (bár kétlem, hogy abban lényegi változás történne) akkor nagyon jó kis Heroes játék lenne. Ennek ellenére azért remélem lesz egy-két kiegészítõ hozzá mint annó a Heroes 5-höz és 3-hoz.
Igy sokkal kisebb a taktikazai lehetoseg, nem kell kikerulni az erosebb lenyeket, nagyobb tavolsagot megtenni."
Emlékeim szerint ilyen egyik heroes részben sem volt.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
En a problemat mashol latom. (A singleplayerrol beszelve egyelore)
Eloszor is a hattertortenete a vilagnak remek es ebbol jo izelitot ad a jatek, ezzel tehat nincs baj, viszont a tortenetvezetest nagyon sivarnak talalom.
Oke hogy beszelgetnek neha a hossel, de valahogy az egesz olyan ures, foleg amiatt, hogy nagyon sok az uresjarat a mapokon mig korbejarsz es mindenkivel megharcolsz es inkabb a kuldetesekre koncentralodik az egesz "ablakfeldobosdi" parbeszedes sztori.
Ezert sokszor a jatekosnak az az erzese, hogy a kampany nem mas mint vegnelkuli unalmas klikk-harc-klikk-harc kombinacio.
A grafikaval nincs semmi baj, az nagyon szep lett es szemet gyonyorkodteto, ugyanez a helyzet az effektekkel, viszont a hangokkal jatekfelepitessel mar sokkal tobb a gond. Raadasul a hangok eleg szinvonala nem csak a lenyeknel "atlagosnal is atlagosabb" minosegu, hanem rengeteg szinkronszinesz nem hozza a megfelelo szivonalat. (angol verzio).
Sok szinkron jo lett,problema nelkuli, mint pl a necro Anasztazia, de nemelyik szereplo olyan ateles nelkul hozza karaktert, mintha olvasna unottan egy nyugdijasotthon felolvaso estjen a szerepet.
Az egyszerusites a nyersanyagok teren, attol fugg milyen szemmel nezzuk lehet jo vagy rossz, engem kulonosebben nem zavart a "lebutitas", de elfogadom azoknak az allaspontjat, akiknek ez nem tetszik, mert van alapja annak amit mondanak, hogy nagyobb taktikazasra adhat okot, nem egyszemelyes jatek eseten.
A kezelofelulete a jateknak szerintem rekem lett, a sok beepitett extra pedig a jovobe mutat es jeles. Esetleg talan meg megoldhattak volna, hogy a felhasznalo kulon modulokkent is tudja hasznalni es hozzaadni a mas komm. klienseit, hiszen nem feltetlenul hasznal mindenki pl. Skype-ot. DE ez csak szorszalhasogatas.
Viszont a jatekmechanikaban sok dolog nem tetszik. A mar megemlitett AI. Nem tetszik pl, hogy a gep nem jatekban akar megverni. A gepi hos lepesei a harc alatt, kifejezetten butak es a keszitok inkabb azzal probaltak ellensulyozni, hogy a regi V-s betegseg itt is visszakoszonjon es erdekesen a "cilinderbol elohuzott" lenyek szambeli folenyevel operal. Mielott meg valaki megemlitti, hogy jatsz jatekosok ellen, megjegyeznem, hogy ettol meg a kampany resze a jateknak adott, tehat ez a megjegyzes, olyan mintha azt mondanank, hogy akkor minek bele single play mod ?
A skill tree nekem peldaul szinten nem okoz gondot, ez egy uj megkozelites elfogadom ilyennek es kesz, azt viszont nem ertem, hogy miert nem lehet sajat szaja ize szerint a jatekosnak alakitania a sajat hoset ? Felvehetettlen ruhak eszkozok ? Megkotesek mikozben lvl1-rol fejleszthetsz egy host, de nem adhatod meg az iranyat a fejlodesnek ?
Fizikai ismeret kell pl fegyverhez, de azt nem lehet fejleszteni. Kesz.
Az ertheto lenne, ha adott csoport tobb pontelkoltesevel penaltyt szenvedne tanult skillek teren, hiszen pl egy nekromata nehogy mar csak ugy tanulhassa a feny varazslatait, mikozben a lenyei es maga amugy sebzest szenved el tole. Ez sem ertheto igy szamomra, mert nagyon logikatlannak tunik ez igy.
Azt mar leirtam, hogy az sem tetszik, hogy a lenyek buntetlenul elsetalhatnak a masik mellett, meg ha van lepesuk akkor is csak nezik agyatlanul, mikor elmegy mellettuk az ellenseg es nem utnek oda.
Igy sokkal kisebb a taktikazai lehetoseg, nem kell kikerulni az erosebb lenyeket, nagyobb tavolsagot megtenni.
Sok mindenben fejlodott a jatek, de van sok dolog, ami nagy atalakitast kellene hogy kapjon. Nem rossz a jatek, de kimagasloan sem jo ha pontoznom kellene egy 10-as listan olyan 70-72 pontot megkapna, mert az latszodik rajta, hogy a fejlesztok sok idot forditottak ra es nem ugy bantak vele mint egy mostohagyerekkel, inkabb az atgondoltsaga a jatekmechanikanak hagy kivannivalot maga utan es azok megvalositasa, ami valtoztatasra ad okot.
Viszont azt nem tudhatjuk, hogy a kiado hogy szolt bele a munkaba es milyen iranyelveket adott meg, nem feltetlenul a keszitok hibajanak kell ezt betudni, mert tudjuk manapsag mindenbe beleszolnak a kiadok es a fejlesztok meg ugy ugralnak, ahogy ok futyulnek.
Kulcsin>>>belbecs
Korához képest a sorozat legrosszabb próbálkozása.
Remélem a VII jobb lesz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/4611096804/m/7481019359
Aki nem tud angolul, annyi van, hogy mentsd el az exe filet és utána írd felül ezzel:
http://www.mediafire.com/?1oaqlpnqq9fvxzv
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
vagy pl a dinasztia rendszer szerintem sok lehetõséget rejt vagy pl az új töltõdõ rendszer .....aki meg azon van fennakadva hogy milyen könnyû meg ijenek az nem élte átt szerintem azt amikor az 5 ben egy max morálos hõsödet durva skillekkel simán leverte egy luck ban és morálban gyengébb hõs úgy , hogy a csata alatt nem mozogtáll épp sokat.
persze kicsit tény, hogy unalmassá válik egy két-3 óra alatt de könyörgöm van friss levegõ meg nõ is a világon nem csak a gép........................😊 ( én a csajommal nyomom õ mondjuk hiányolja a dark elfeket fõleg a csajokat😊)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
sem hogy ráuntam volna 2 óra játék után . itt ez történt . hazugság lenne azt állítani hogy túl sokat játszottam volna az v. résszel , de itt a következõ résznél mindvégig olyan érzésem volt mint ha ugyan az lenne lebutítva . az ok hogy csilli-villi , gyönyörû menü meg minden ilyesmi de valami nagy üresség érzését adja az egész . a civilization iv. és v. része között történt ilyen szintû lebutítás , de ott legalább grafikában nyújtott jóval többet az elõdjénél. persze csalódásra már mindnen heroes rajongó fel volt készülve a iv. rész után , de akkor is 😊 azt hiszem megfogom , felrakom a polcra a többi mellé , ha heroes-ra fogok vágyni elõveszem a 3. at , és várom hogy hívjanak diablo 3 bétára ...bocs az esetleges offokért . és nem szeretném mindenkinek elvenni a kedvét , maradjunk annyiban hogy ez csak 1 rookie véleménye
Uninstaláld az Ubi Launchert, törölj le minden maradékot, és rakd újra, után jó lett másnál.
Ami még lehet hogy a tûzfalad blokkolja.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mivel az a gyakorló map, ott a hangsúly a játék megismerésén van! Építeni nem lehet mást, csak õrszemet! >>>Ezért van a többin lakat<<<
Szerintem ez egyértelmû.
A többi pályán felszabadul a többi.