Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saccard
Ezekszerint z egér még mindenkinél vibrál? irdatlan idegesítõ... Fel van patchelve. Egyébként köszönöm a válaszokat megértettem a játékindítás-offline-online dolgot. 1 kérdés: 1 hõst játéksorán hol fejlesztjük? Már mindkettõnknek lvl 3as a hõsede mégnem volt választható skill (hotseatezünk).

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

TreDoR
Hát, a városképek és a rengeteg vártípus üti az 5-öt <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Jakuza001
Szerintem nem. Az volt szerintem a HMM tortenete folyaman kiadott talan leggyengebb resz.

Prince23
A Heroes 5 mintha jobb lett volna, nem???

Az átvezetõk tekintetében mindenképpen jobb volt a h5. tiszta szégyen az átvezetõk, na meg a dialogus átvezetõ nélkül, pfff.

Jakuza001
Valami nem stimmel az egerkurzorral szerintem, mert masnak pedig remeg a jatek folyaman. Esetleg probald kikapcsolni a Vsyncet.
Bar lehet a te esetedben nem segit, mert lehet nalad mar inkabb, eroforras problema van.

Valami regebbi geped van ? Altalaban ilyenkor is elofordulhat, hogy tul lassu az eger mozgatasa. Ilyenkor esetleg meg kisebb felbontas segithet.
Remelem segitettem neked ezzel.

még ez se kell, ha egyszer már bejelentkezél akkor az ubi launcherben a PLAY (Játék) gomb alatt van egy apró offline gomb (jól el van dugva 😄)

Arra kattintva offline indul, offlinab lehet több gépen egyszere is tolni, de online-ban 1 acouttal csak egyszere 1 lehet bejelntkezve.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Guren
nem kell ahhoz kábelt húzgálnia. csinál a Might & Magic Heroes VI.exe-bõl egy parancsikont, és az ikon tulajdonságainál a célhoz beírja, hogy -offline

Egyszerû, húzd ki a netet a gépbõl és indítsd el a játékot. A kampánynak net nélül is el kell tudni indulnia. Az intallhoz kell kötelezõen az online kapcsolat.
Sziasztok!

Nálatok is szaggat a játék ha az egérkurzort mozgatjátok? Nálam már a menüben is mikor mozgatom az egeret akkor akad a karakter animációja, játék alatt ugyan ez ha húzom az egeret akadozik minden, ha elengedem akkor minden animáció szép folyékony.
Patcheltem a játékot, nem gépigény problémám van az biztos.
Saccard
Na várj most jutottam el a bejelentkezésig. Jól látom, hogy akkor úgy mûködik, hogy mindig be kell jelentkezni az accounttal akár offline játékra is, így mondjuk ha akarok offline játszani én is és mondjuk öcsém otthon a saját gépén is egyszerre akkor ez nem lehetséges? vagy offline-hoz csak egyszer kell bejelentkezni?

Saccard
OKé köszönöm 😊

SkunkliX
azt hiszem el is indulok a boltba megvenni csak megvárom amíg kiadják akciósan a heroes VI complete-et .

A confluxba egyszerre 1 géprõl lehet bejelentkezni, tehát online párhuzamosan egyszerre egy géprõl lehet csak játszani.
Az mûködik szerintem, hogy több gépre felrakod, de csak egyikrõl lehet online játszani. Az offline-nál nem tudom, hogy indításnál ellenõrzi e, hogy fut e már másik gépen.
Saccard
Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy most miként mûködik az internetes aktiválás? Megvettük a játékot, most telepítem, de ugye majd több gépre is fel tudom rakni ugyanazzal a cdkulccsal? köszi!

Halihó! Nem tom, hogy le volt e már ide írva, de meg van a megoldás ha 576-nál vetted a játékot és mégsem magyar. Pofon egyszerû...

1.- Start ---> Futtatás ---> Regedit
2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / WOW6432NODE/ UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e

Nekem így mûködik, magyarul!

Nem olvastam el semmit, mivel nem is találtam...
Talán én vagyok béna... De akkor mondd meg lécci, melyik az a fájl! 😊

Csak durr bele beléptem, megnézni milyen... És Nagyon nem jön be! A H5 editor egy csoda volt!!! Nyilakkal lehetett mozgatni a képet, Ctrl+ nyíllal forgatni, zoomolni, minden megvolt! Az objektumokat a jobb oldali kis mezõbõl lehetett kiválasztani, és letenni.

Itt meg? A jobb alsó sarokban találtam kis ikonokat, amiket kapcsolgatva lehet mozgatni, forgatni, dönteni? WTF? Miért nem lehetett ugyanúgy, mint az 5-ösben volt? %-höz rengeteg pályát csináltam, és nem voltak fapadosak. De itt? Ha így marad, nem is erõltetem..
kisfigi
Letöröltem, aztán felraktam, mostmeg nemfogadja el a kulcsomat... Ez hihetetlen 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

akkor ha nincs más lehetõség,megveszem,és kész nem küszködök.

Nem csak a skidrow-val, hanem minden verzióval aminél offline játszol (tehát nem csekkolsz be a hivatalos oldalra és játszol azon keresztül).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Üdv!
volna egy problémám,a lények toborzásánál nem kapok több lényt,csak egy négyjegyû mínusz szám van.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával, vagy csak nálam van ez a probléma. 1.1-es javítás telepítve van, ha újra indítom a küldetést akkor még rendben van.

Ez direkt van így. A fõhõs a tutorial pályákon már eleve tears reputációs, így itt nem tudsz blood-ot választani. Ha megcsinálod a küldetést, amit az ork ad, akkor megkapod a tárgyat. Egyébként késõbb a kampányban nem lesz ilyen megkötés, hogy ha már tears vagy, akkor csak tears opciót választhatsz, csak nagyon kevésszer.

Kéne valami frankó/kafa aláírás...

kisfigi
A fenébe, azért köszi, ezt mindenféleképp megpróbálom! 😄

A pályaszerkesztõn még csiszolnak majd patchben, mivel nem lett még elég felhasználóbarát.
Shiwo
hát, nem lett olyan egyszerû, mint aminek ígérték, az biztos...

amúgy így fejbõl:
szóközzel lehet leváltani a pirosozó kijelölõs bizgenytûrõl a sima kijelölésre, scrollozni tán jobb klikk lenyomásával lehet, zoom meg asszem a görgõ

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nem írt ilyet még senki
Csak egy tipp de töröld le teljesen az Ubi Launchert és telepítsd újra.

Fõleg ha korábban volt már UBI launcheres játék a gépeden.

Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!

Elolvastad hozzá a doksit, vagy csak durr bele? Középsõ egér a pan-olás. Mondjuk elég naivitás egy H3-as szerkesztõt várni, egy 3D-s valagnyi feature-t felvonultató editortól. Természetesen biztos lehetne valami butíott egyszerû szerkesztõ, mondjuk mint a H3-é, de akkor biztos nem készülnének olyan pályák, amiket a játékban létsz (konkrétan fapadosan néznének ki).
SkunkliX
tényleg ! vannak már letölthetõ pályák valahol ?

kisfigi
Valaki #5775? <#szomoru1>

Ami viszont nagyon nem tetszik, az a pályaszerkesztõ!!!

Kipróbáltam, hogy milyen.. hááát még a képernyõt se tudom mozgatni ide-oda, nem hogy szerkeszteni bármit!!

Állítólag ez felhasználóbarát lett... Hát a H3-é és a H5-é az volt de ez??? Egy kalap kaki... 😞

Nagyon kár, emrt szerettem volna jó kis pályákat csinálni hozzá... És nincs sehol semmilyen leírás, vagy útmutató, ami alapján meg lehetne tanulni a kezelését...
100%, hogy késõbb lesznek Elfek!

Mivel a kampány több részén is említést tesznek róluk!

Sõt, ezek az arctalanok a Dungeon-t jelentik. Továbbá meg volt említve a Törp és az Academy faj is...

Ha ez valóra válna, buta Ai ide vagy oda nagyon jó lenne ez a játék!!!! 9 fajjal verné bármelyiket! A H3-ban volt utoljára 9.
TreDoR
Az biztos, hogy nehezebb modolni, mint az 5-öt (ott sima zip fájlok voltak átnevezve), többet nem tudok.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Acidlich
Én is így érzem, bár lehet a 4. pálya már durcásabb lesz.

Túl vagyok a két tutorial pályán és az elsõ nekro pályán hardon. Kicsit féltem a sok sírás miatt, de nem volt gondom a nehézséggel. Persze lehet késõbb ez változni fog, de egyelõre úgy látom jól be van lõve a szint.
Jakuza001
Gondoltam, mert mar valahol olvastam, hogy Elf vagy Dark elf tuti lesz kesobb.
Mi a helyzet a jatek modolhatosagaval ? Mert nem nagyon lattam benne ilyenre utalo opciot.

köszi😊

every damn day

Guren
a játék könyvtárában elindítod a gu.exe-t

srácok patchet hol tudok letölteni a játékhoz?

every damn day

Guren
biztos, hogy jönnek majd dlc formájában. nem véletlenül a sylvan-t meg az academy-t hagyták ki. szerintem ott van ez a kettõ a legnépszerûbb várak között, úgyhogy könnyebb is lesz eladni velük a kiegészítõket.

Én meg azt remélem, hogy a kiegészítõkben úgy lesz megoldva, hogy minden nép kap majd még pluszba legalább egy elit és core unitot, esetleg egy championt, és akkor megvalósulhatna a heroes 4 egyik jó elképzelése ami rosszul lett megvalósítva, hogy el kell dönteni mit fejlesztesz ki. Mind a három szinten egy épületet nem lehetne felhúzni.
így hoyg nem 1-7 van a lényskála, hanem 3 tagolásban szerintem könnyen megvalósítható lenne, és jobb lenne, mint a kétfajta fejlesztés.
Ha mellé még kapnánk egy kiegészítõként egy új várat is azt hiszem kalapot emelhetnénk. (mondjuk nem tudnék választani az elf dungeon és akadémia között, hogy melyik jöjjön ki, vagy esetleg egy teljesen új).
TreDoR
H4-hez nem jött új faj.

Acidlich
Az majd attól függ, mennyien vették meg

Jakuza001
Csakhogy nem errol volt szo.

Acidlich
Na mondjuk a disciples egy kalap szar, cover/fedezék ide vagy oda..
Az Ai rettenet buta, ami a heroesban van, egy géniusz ahhoz képest.

A nekróknál az az egységvisszavásárlás az 3x annyi pénzbe kerül ám mintha sima egységeket vennél, szóval csak akkor tudod visszavásárolni a bazi nagy seregedet ha van pár százezer gold-od 😊

Egyébként normal-on tényleg könnyû lett, nem értem mért ekkora a váltás nomral és hard között.

enlightened
Szerintem biztos hogy lesz kiegészítõ és új faj is. Eddig minden heroes játékhoz jött ki kiegészítõ és új faj.

enlightened
Sziasztok az bug a tutorial missionben, hogy csak a Tears utat lehet választani az elsõ választásnál? Ezt azért kérdezem mert ha nem a Tears-t tudnám csak választani, akkor hozzájutnék ahhoz a cucchoz amit így elzár elõlem az orc.

Jakuza001
Remelem kesobb lesznek mas fajok is, pl. Elf,Torp,Dark Elf stb. Az sem zavarna, ha nem lenne hozza kampany, csak valaszthato fajkent kerulne bele a jatekba. Biztos sokat dobna az is jatek sokszinusegen. Amugy a jatek modolhatosaga milyen ? Errol tud valaki valamilyen infot ?

enlightened
Archdruidnak igaza van. Ezt én sem értem. Normalon tényleg tök könnyûnek tûnik, most simán vettem a pályát minden szenvedés nélkül, hardon meg vért izzadtam, valaki mondja, hogy lesz ez még nehezebb normalon is. Valami olyan fokozat kéne ami a hard és normal között van, elvileg be lehet állítani olyat is, mert a részleteket is lehet állítani, hogy mennyi nyersanyag legyen, mennyi ehgység opponent AI stb, de nem tudom hogy lõjem be, hogy ne legyen iszonyat könnyû, de ne tûnjön fel a semmibõl egy 1000 fõs sereg az ellenfélnél.

Én elkezdtem az Inferno kampányt tegnap éjjel Normal fokozaton, és az elején megizzasztott rendesen!!!

Megtámadott a lila és háromszor kellett újrajátszani a csatát, mire nagy nehezen sikerült legyõznöm, de csak úgy, hogy a várban vártam be, és a succubusaimmal ledaráltam, amíg kinn várakozott a kapu elõtt!

Jó volt, kihívás volt, de ahogy haladok elõre, ugyanaz a hõs mindig jön ugyanakkora sereggel, én meg létszámban egyre csak növök.. Így a játék lesüllyed unalmas kattingatásba... Remélem lesz még kihívás benne!

Amúgy nekem nagyon tetszik a párbeszéd az inferno kampányban! Xana meg Daeva nagyon ott vannak! XD

A cerberusok viszont az egész játék legtrébb egységei!!!!! Használhatatlan, gagyi, gyenge! Az ellenség a csata elejétõl kezdve azokra száll rá, és rendszerint ki is csinálja mindet!!!! Az infernonak meg ugye nincs gyógyítása, csak a regeneráció a föld mágiában, de az elég nehézkes...