10317
  • ShaiHulud
    irt ilyet, de szerintem nem komolyan:D akkor irta amikor ecsetelte milyen classt kezdjen es hogy egyik sem tetszik neki igazan :)
  • bélanéni #6736
    Azt várom kb. 8 éve, ilyet én még 2l bor után se mondanék
  • jazzy
    Bocs lehet akkor rosszul emlékszem régebben mintha írtad volna, hogy lehet nem is veszed meg:)
  • bélanéni #6734
    Mi a francról beszélsz? 0-day vásárlás lesz. Ezt meg (sajna) warezzal tolom, mert D3-ra gyűjtök . Majd ezt is megveszem lehet pár hónap múlva, ha kijött még 1-2 komolyabb patch. D3 lesz a "mennyország", nem tudom honnan vetted ezt a fals infot.
  • jazzy
    Nem dehogy, csak fura, hogy ezt isteníted, a d3-at meg lehet meg se veszed :) Kicsit olyan nullával osztás feelingem van.
  • bélanéni #6732
    Ekkora lúzer lennék hogy marhára bejön a játék? Baszki, most ásom el magam.
  • bélanéni #6731
    Hol volt itt irónia?
  • jazzy
    Te vagy nagyon jól ironizálsz, vagy nem is tudom mit mondjak :)
  • Acidlich
    Nézz szét a kívánságok oltára/altar of wishes menüpont alatt.
    Egyébként minél nagyobb a d. szinted, annál erősebb bónuszokat lehet vásárolni, meg újabb slotokat a pálya elején választható d. bónuszokhoz...bár itt most csak a 3. üres helyet láttam megvásárolhatóként, nem tudom a többi miért nincs benne, pedig a bétában úgy emlékszem még megvolt.
  • RamsayBolton
    A lénytermelő kaszárnyákat te is át tudod alakítani csak úgy szimplán. Nem kell odamenni a hőssel, csak kattints rá a kurzorral, mikor várrá alakul.
  • bigdawid
    Ez nálam is probléma.A bevezető videó nagyon akadozik.Én a codecs-re gyanakszom.A játék viszont tök jól fut
  • cikasz
    Nem tudjátok, hogy az átvezető videók miért szaggatnak mint az állat? A HDD közben melózik rendesen, de sataII-es raid0-ban van igy lassú nem lehet!
    Ez van akkor is ha a várnézetbe akarok lépni! a hdd melózik kurvára és 1-2 másodperc mire betölti az animációt.
  • kozi001
    Sztem lény/pénz hozót kár a legjobb hősre rakni! inkább adni neki egym mentort és a többinek a pénzhozókat!
    Persze multiba lehet jó nemtom!
  • bendáj17
    Köszi a segítséget már meg is csináltam :D na jöhet a pokol 2 pálya :D
  • kozi001
    Ja egyébként pár játék után: a varázslatok is gyengültek ezzel az időkorláttal! A mass celestial armor egy vicc, a mass slow/mass weaken még használható!
  • Saccard
    Maximálisan egyetértek!
  • bendáj17
    Á köszi szépen az infót nagyon jó akkor megvárom :D Ezer köszönet.
  • kozi001
    Értem!
    De nekem annyira nem tűnnek táposnak a dynasty tárgyak! +5 magic meg ilyeneket kapnak!
    Gondolom majd ha lesz Celestialom a kampányban, akkor majd tudok hentelni jobban, de az h egy szimpla aranykupacot védő lény túlszaporodik és nem tudom lecsapni az új nekem! :)

@Acidlich: Igen valóban jött egy csomó dinasztia szint! És mire is jók azok tulajdonképpen?

• bélanéni #6719
    Egy dolog még: sokan a játék egyszerűsítéséről beszélnek. Basszus, baromi sok taktikázási lehetőség van. Kevés a nyersanyag? Nem mondod komolyan. Én meg egyenesen bonyolultnak érzem a játékmechanizmust. Bassza meg, szinte minden lényt más ellen jó bevetni, mennyi spéci tulajdonságuk van, amire az ember kiismeri az összes erősségét és gyengéit, megőszül. És akkor még nem beszéltem a hősök kb. 30 irányba történő fejleszthetőségéről. Én hatalmas potenciált érzek a játékban, többszáz játékórával.
  • bélanéni #6718
    Érthetetlen számomra a sok fikázás. Ilyen hangulatos, gyönyörű grafikával megáldott HoMM-ra vágytam már mióta. Vannak hibák persze, azokat javítják majd folyamatosan. De az alapok nagyon rendben vannak. A kampány játszására még egy Heroes-ban sem éreztem késztetést, itt marha jó a sztorivezetés, hajtja előre a játékost. Szerintem ez a játék nagyon el lett találva, én csak gratulálni tudok. Hangulatbomba!
  • lich
    asszem az ötödik hónapban jön a Mukao vagy mi, a Naga tábornok akit elzavarsz az elején. lenyomod, oszt jónapot.
  • Petiknight
    Szia toltsd be ujra az allast. Sokaig kell varni, de egy ido utan jon majd a naga tabornok. Legy turelmes :).
  • bendáj17
    Senki nem járt/jár az erőd 3 pályánál mindent megcsináltam de még mindig tart a pálya?? Meddig kell védeni a várat? Köszi előre is a választ.
  • bigdawid
    sziasztok!Valaki segítsen nekem.Miért akadnak a videók amikor a játék meg tök jól fut?
  • Petiknight
    Csak egy strategiai jatekot mondj ambiben, ha tul eros vagy nem tudod lehengerelni az ellent? :) A masik dolog, ha az igazi kihivast keresed jatsz a multival, mas jatekosok ellen, ne a kampany alapjan itelj.
  • laikuss
    A történet jó csak a megvalósítás.
    Egyébkéna sokat emlegetett újjítások: egyik, adva van egy erős ellenséges hős akinek mindene megvan ezért csak az a dolga hogy várjon amásik hogy még a területét sem bánthatod nélküle, neked csak fejlesztened kell magad de ehhez nem taktika hanem csak erő kell szinte na de ez már más és ezért mondom amit mondok, ja és a hősőmnek nincs gonja leverni a saját területén lévöket. Tehát mi a játék ? Lehentelem az összes lényt,ami még túl könnyű mébg nehéz fokozaton is (itt sincs nagy kihísás) és ha elég erős leszek lehentelem az ellenséget is, ehhez nem kell nagy ész. A Disciplesnek (az utobbi) is ez lett a hibája, de ott legalább az ellenség is bátrabban kijön mert azért nem csak úgy készen van.
  • kissssss
    "Jah kampánynak el volt adva az egymás után sorba rakott x skirmish pálya fantasztikus volt :). "

ez mindegyik Heroes részben így van a 6 sem kivétel.
  • Warden
    Nem azzal van a gond hogy neked nem tetszik a játék.A gond az hogyúgy írsz véleményt hogy nem is ismered a játékot.Van elég hibája a játéknak (nem működő abilytik a lényeknél, quest bugok, map bugok,stb)de semmi olyan gondja nincs ami játszhatatlanná teszi a játékot.

Az hogy neked bejönnek e az újítások vagy nem az valóban a te dolgod.Viszont csípőből fikázni mert lövésed nincsen az újításokról és azok működéséről...

A játék megjelenése elött írták hogy a azok a játéktechnikai elemek qrvára nem fognak működni amik az eddigi részekben működtek.értem itt ezalatt hogy elfoglalsz mindenszart a pályán egy-egy átjáróba leraksz egy-egy sereget és mikor kijön a gaz ellen a várából arcba coitálod.lényegesen nagyobb szerepet kaptak az itemek és az is hogy melyik csatában mi van az aktuális hősödön.

Írsz basszus olyan baromságokat hogy rambóhuszonöt.Pont az a lényeg hogy ne egy egy szarrátápolt sereggel szaladj végig a mapon mert nem lesz rá módod.Minden egyes várnak erődnek meg van a jelentősége még annak is hogy konvertálod a saját fajodra avagy nem.minden faj más más taktikai elemmel ismertet meg és bizony bizony menteni kell sűrűn mert egy egy rossz kör akár a kampány epizódot is befolyásolja.Amit írtál hogy futkosol ide-oda no ez is egy olyan dolog ami miatt bukhatsz egy kampányepizódot.

Summázva taktikailag jóval összetettebb mint bármelyik rész.A történet nagyon jó a fajok változatosak a hibák meg majd patchelve lesznek.Minden másra meg L2P...

• Petiknight
    Nekem se tetszett elsore, viszont most mar nagyon bejon a jatek. Ha adsz neki egy kis eselyt, es jobban megismered a jatekot, akkor ra fogsz jonni, hogy valoban vannak benne taktikai lehetosegek, es nem rosz jatek, sot kivalo. A problema az az, hogy ugy kritizaltad a jatekot, hogy lenyegeben nem ismered melyen. Ennyi, persze attol meg tiszteletben tartjuk a velemenyed. Izlesek es pofonok, szerencsere a tobbsegnek tetszik a game.
  • laikuss
    Így igaz ezzel egyetértek, már megtörtént az uninstal.
  • Carlos
    Igazán felérhetnék már az emberek ésszel, hogy a H6 más, mint az eddigiek és ez meg is lett mondva. Akinek nem tetszik, az játszon a H5-el. Vagy a 3-al... ennyi.
  • laikuss
    Ja ügy gondolod csak az a jó hozzászólás ahol csontig benyalnak?
    Egyébként a másik Heróes verziók sg fórumán sokaknak segítettem és mindig a saját véleményemet írtam.
  • Carlos
    Szidd, csak úgyse érdekel senkit...
  • laikuss
    Védd csak, de ez védhetetlen.
  • laikuss
    A történettel semmi baj mint írtam
  • Omlás
    Jah kampánynak el volt adva az egymás után sorba rakott x skirmish pálya fantasztikus volt :). Itt legalább van történet mesélés. Akinek az nem tetszik ott a skirmish még mindíg ....
  • Kuglee
    Te se vagy a Túlzások Gyermeke.
  • Carlos
    kkthxbye
  • laikuss
    Neked is mondom akkor ne hívják Heroes-nak hanem pl. Rambó XXV nak.
  • Petiknight
    Koszi Warden, egyetertek veled. Sajnos a magyar kommentelok nagy resze csak fikazni tud, tisztelet a kivetelnek....