Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az átvezetõk tekintetében mindenképpen jobb volt a h5. tiszta szégyen az átvezetõk, na meg a dialogus átvezetõ nélkül, pfff.
Bar lehet a te esetedben nem segit, mert lehet nalad mar inkabb, eroforras problema van.
Valami regebbi geped van ? Altalaban ilyenkor is elofordulhat, hogy tul lassu az eger mozgatasa. Ilyenkor esetleg meg kisebb felbontas segithet.
Remelem segitettem neked ezzel.
Arra kattintva offline indul, offlinab lehet több gépen egyszere is tolni, de online-ban 1 acouttal csak egyszere 1 lehet bejelntkezve.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Nálatok is szaggat a játék ha az egérkurzort mozgatjátok? Nálam már a menüben is mikor mozgatom az egeret akkor akad a karakter animációja, játék alatt ugyan ez ha húzom az egeret akadozik minden, ha elengedem akkor minden animáció szép folyékony.
Patcheltem a játékot, nem gépigény problémám van az biztos.
1.- Start ---> Futtatás ---> Regedit
2.- HKEY LOCAL MACHINE / SOFTWARE / WOW6432NODE/ UBISOFT / Might & Magic Heroes VI
3.- Lesz olyan, hogy Language (duplakatt) és az értéknek add megy,hogy 40e
Nekem így mûködik, magyarul!
Talán én vagyok béna... De akkor mondd meg lécci, melyik az a fájl! 😊
Csak durr bele beléptem, megnézni milyen... És Nagyon nem jön be! A H5 editor egy csoda volt!!! Nyilakkal lehetett mozgatni a képet, Ctrl+ nyíllal forgatni, zoomolni, minden megvolt! Az objektumokat a jobb oldali kis mezõbõl lehetett kiválasztani, és letenni.
Itt meg? A jobb alsó sarokban találtam kis ikonokat, amiket kapcsolgatva lehet mozgatni, forgatni, dönteni? WTF? Miért nem lehetett ugyanúgy, mint az 5-ösben volt? %-höz rengeteg pályát csináltam, és nem voltak fapadosak. De itt? Ha így marad, nem is erõltetem..
Destiny. The design is clearly ancient.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
volna egy problémám,a lények toborzásánál nem kapok több lényt,csak egy négyjegyû mínusz szám van.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával, vagy csak nálam van ez a probléma. 1.1-es javítás telepítve van, ha újra indítom a küldetést akkor még rendben van.
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Destiny. The design is clearly ancient.
amúgy így fejbõl:
szóközzel lehet leváltani a pirosozó kijelölõs bizgenytûrõl a sima kijelölésre, scrollozni tán jobb klikk lenyomásával lehet, zoom meg asszem a görgõ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak egy tipp de töröld le teljesen az Ubi Launchert és telepítsd újra.
Fõleg ha korábban volt már UBI launcheres játék a gépeden.
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Kipróbáltam, hogy milyen.. hááát még a képernyõt se tudom mozgatni ide-oda, nem hogy szerkeszteni bármit!!
Állítólag ez felhasználóbarát lett... Hát a H3-é és a H5-é az volt de ez??? Egy kalap kaki... 😞
Nagyon kár, emrt szerettem volna jó kis pályákat csinálni hozzá... És nincs sehol semmilyen leírás, vagy útmutató, ami alapján meg lehetne tanulni a kezelését...
Mivel a kampány több részén is említést tesznek róluk!
Sõt, ezek az arctalanok a Dungeon-t jelentik. Továbbá meg volt említve a Törp és az Academy faj is...
Ha ez valóra válna, buta Ai ide vagy oda nagyon jó lenne ez a játék!!!! 9 fajjal verné bármelyiket! A H3-ban volt utoljára 9.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mi a helyzet a jatek modolhatosagaval ? Mert nem nagyon lattam benne ilyenre utalo opciot.
every damn day
every damn day
így hoyg nem 1-7 van a lényskála, hanem 3 tagolásban szerintem könnyen megvalósítható lenne, és jobb lenne, mint a kétfajta fejlesztés.
Ha mellé még kapnánk egy kiegészítõként egy új várat is azt hiszem kalapot emelhetnénk. (mondjuk nem tudnék választani az elf dungeon és akadémia között, hogy melyik jöjjön ki, vagy esetleg egy teljesen új).
Az Ai rettenet buta, ami a heroesban van, egy géniusz ahhoz képest.
Egyébként normal-on tényleg könnyû lett, nem értem mért ekkora a váltás nomral és hard között.
Megtámadott a lila és háromszor kellett újrajátszani a csatát, mire nagy nehezen sikerült legyõznöm, de csak úgy, hogy a várban vártam be, és a succubusaimmal ledaráltam, amíg kinn várakozott a kapu elõtt!
Jó volt, kihívás volt, de ahogy haladok elõre, ugyanaz a hõs mindig jön ugyanakkora sereggel, én meg létszámban egyre csak növök.. Így a játék lesüllyed unalmas kattingatásba... Remélem lesz még kihívás benne!
Amúgy nekem nagyon tetszik a párbeszéd az inferno kampányban! Xana meg Daeva nagyon ott vannak! XD
A cerberusok viszont az egész játék legtrébb egységei!!!!! Használhatatlan, gagyi, gyenge! Az ellenség a csata elejétõl kezdve azokra száll rá, és rendszerint ki is csinálja mindet!!!! Az infernonak meg ugye nincs gyógyítása, csak a regeneráció a föld mágiában, de az elég nehézkes...