10317
  • ShaiHulud
    hat de pont ez a lenyege a rendszernek, hogy VALASZTANOD kell hogy mit szeretnel, ha hianyolod hogy nem jut spellekre pont akkor, ne rakj pl a +xp talentre (ha ugyis capen vagy mar a map harmadanal:D) vagy ne rakj az extra nyersanyag talentekre, harci talentekre stbkre. en pl eloszor xpsre rakok aztan spellekre es csak kesobb logistic es pathfinding, lenyhozo, extra resource nem, mert igy is tomenytelen mennyisegu a gold meg a nyersanyag. viszont ha nincs meg idoben a life drain stb akkor szopas a harc.
  • Laresh
    hotseat, tehát nem egyedül, és van benn ai is, tehát van aki elveszi előlem a ládákat
  • nemaa
    Egy nagy, mondjuk 6-os pályán 5 másik playerrel együtt vagytok, ne csodálkozz, ha egyedül a pálya harmadát lelootolva 30-as leszel. Egyébként van egy olyan ritka bug is, hogy beragadnak a hetek, ha az XP többszöröző hét hatása ragadt be, akkor lehet még ilyen probléma. Javítva lesz remélhetőleg.
  • Laresh
    Megosztom veled, hogy szerintem mért kevés a 30 skill pont, az első 9 szintet azt a lény és pénz hozó, illetve az xp hozó, és a logistic és pathfindig skillekre érdemes rakni, onnantól kezdtem csak el a mágiára gyúrni /varázslót kezdtem/, darkra és primalra, namost a magic pont erősítések 6 pont a 2 osztályból összesen, plusz 3 pont a többletmana,mass haste és slow az megint 4, mass vampiric touch 2,armor levétel, több körből kivevő varászlat, és egyéb mágákus passive skillek még 6 pont, és el is fogyott, és nincs sebzőm varászlatból max tárgyból, se idézés,szinte semmi.És a harci képességekre rá se tudtam nézni /archery,tactics, melee damage növelők,plusz armor, ilyenek/.
  • ShaiHulud
    godnolom hogy csokkentsek a cheat ill az ebbol eredo problemak eselyet multiban.

a level 30 meg nem feltetlen visszafejlodes, hisz tok mas a rendszer.
    lehet kesobbi kiegeknel akarjak majd emelni a capet, vagy lehet level 30 lottek be a skill rendszert, de lehet hogy eleve nehez lenne elerni csak valami gebasz ill nem rendeltetsszeru hasznalat melltt tunik konnyunek:D nem tudom majd ha hotseateltem meglatom tenyleg egyszeru-e a level 30.
  • Laresh
    jah igen vicc 2.0 alá heroes6, a mapeditorral nem tudom az alap pályákat módosítani, az én ízlésemnek megfelelőlen, mert egy nagy fájlban tárolja, és nem férsz hozzá, ez is egy retardált desingeri döntés

apropó valaki nem tud .orc kiterjesztésű fájlokhoz kicsomagolót, hogy megbüheráljam?
  • Laresh
    lehet benne van így a hiba,de ha nem kapok érte valamit,akkor nincs motiváció /a varásztárgyak addigra amúgy is összejönnek, szal az ellentől max 1 van amit érdemes ilyenkor már felvenni/

meg ez a 30-as szint,ez megint csak visszafejlődés, tipikusan az a tendencia, hogy az újabb részek silányabbak, gagyibbak egyszerűbbek mint az elődök, és én így nem is akarom megerősíteni a fejlesztőket / vásárlással/ abban, hogy az az út amin járnak az jó, azt úgy kell csinálni
  • ShaiHulud
    hat hogy legyozd a hotseat ellenfeled?
  • Laresh
    és igen, a sereg bővül,de mi értelme harcolni ha nem kapsz xp-t, nem kapsz skill pontokat

mindezt úgy mondom, hogy nekem nagyon bejönnek a változtatások a játékban,ezen kivül, és hogy a necro eddig übertápnak tűnik
  • Laresh
    igen vártam is, mert nem volt elég nyersanyag az építkezéshez,de még a 25%-os xp bónusszal is egy vár-csatáért 20K xp járt, ami nem sok, figyelembe véve hogy hp alapján adja, és 30Knél egyik szinthez se kell több, hogy meglépd
  • ShaiHulud
    nem nagyon erdekel ha nem megy tovabb 30nal majd, a sereg attol meg fejlodik majd. raadasul furcsalom en azt amit irsz hogy harmadmaptol mar 30 vagy, azt megis hogy? singleben maponkent no a cap es ott csak 3 map utan van az ember ugy huszonX szinten, hogy bejart mindent, hogy van extra xp talent stb. vartal a varadban 3 honapot hogy feltapolodjanak a neutral mobok (es rengeteg xpt adjanak) neked meg nojjon a sereg? vagy hogy a turoba lehetsz mar level 30 a map harmadatol? en meg nem jatszottam hotseatet, de a single campaign fejlodesi utemebol kiindulva eleg keptelensegnek hangzik.
  • Laresh
    ez szerinted kis kaliberű dolog?a heroes 3 ban nincs szintkorlát,csak akkor már nincs értelme tovább fejlődni ha mindne statod 99 :), a 4ben pedig 70es szint volt a max, azért mert az xp számláló nem tudta az 1 milliárdot, ehez képest a 30-as szintlimit nevetségesen kevés, és ismétlem, normál fejlődési rátával, és a pálya 3ad nem lootoltam ki, ez nem kis hiba, hanem óriási desingeri baklövés
  • ShaiHulud
    en azt utalom ha egy jatekban 5-7 ora a jatekido, az ilyenert nem adnek penzt. de heroesban rengeteg jatekora lehetoseg van, mar eleve a singleplayer resze tobb, mint 100 ora. (ofc nem lama quickbattlekkel)

de teny hogy van benne par bug, bar konkretan en meg csak olyannal talalkoztam ami nem volt nagyon zavaro, illetve amirol azt gondoltam nem is bug, csak a buglistben olvastam rola hogy ez bug.
    pl hogz a dark elementalt nem tudom sebezni lichel, ghosttal, mainheroval, en ezt betudtam annak hogy immunis a dark spellekre. (es lehet amugy hogy igy is van:D)
  • klood
    Archdruid, Boci, Ramsey! Köszi, megpróbálom:)
  • ShaiHulud
    jo, de akko ezutan ne is jatsz vele, ha ugyse tetszik. ha meg megis lekot akkor meg bunkosag nem megvenni es kozben szidni is egy ilyen kaliberu dolog miatt.
  • BoneDragon
    "tévedsz.de soha nem veszek meg semmit, amíg nem forrja ki magát,"
    Sajnos ebben egyet kell értenem veled. Nagyon óvatosnak kell lenni mostanában, mert félkész játékokat adnak ki és utána patchelgetik orrba szájba. Sajnos nincs idejük a fejlesztésre, mert sürgeti őket a kiadó. :(
  • Laresh
    tévedsz.de soha nem veszek meg semmit, amíg nem forrja ki magát, lehet hogy ez fél év,de akkor meg kell csinálniuk úgy, hogy megjelenéskor patentos legyen.a multihoz amúgy is kell az eredeti, single-t meg nem játszom.de ez így egy átverés, egy szutyok szar, még a sokat szidott 5ben is 40 szint volt a max, de ott az utolsó 2 már fa nélkül nem tudtad összeszedni,de ez így itt egy hányással egyenértékű
  • ShaiHulud
    mert mikor adtal volna ki erte penzt? miutan vegig vitted a singlet aztan jatszottal 21312312 hotseatet es meguntad? most meg probalod igazolni egy faszsaggal hogy warezolsz...go away!
  • Laresh
    Ezek a noob retard fejlesztők komolyan gondolták a 30-as szintlimitet?Mert hotseatben a pálya harmadát nem lootoltam ki, és elértem, úgy hogy normálra volt a fejlődés rakva.Szánalom a köbön.Még jó hogy eddig nem adtam ki pénzt érte,de így nem is fogok.
  • mnorbi
    tutdunk mar valamit patchröl mikor lesz ?
  • RamsayBolton
    Elsőre nekem sem sikerült normal-on. Másodszorra majdnem a fél életem megmaradt úgy győztem. Kerültem a cerberusait, mert azok ilyen 6000-eket sebeztek. Meg minden ellenséges egységtől érdemes elcsórni a 10 destiny pontot (ez egy jó képesség). ;)
  • [SiX] Boci
    Úgy helyezkedj, hogy ne sokan tudják ütni egyszerre.
  • ArchDruid
    Nem lehetetlen. Nekem elsőre sikerült hardon! Maradt is vagy 15000 HP-ja a démonnak. A trükk az, hogy felváltva kell használni a spec képességeit! Van neki 3 féle
  • jocika
    Köszönöm, megvan.
  • jocika
    Megvan; az ubisoft gamelauncher-nek kell ez a file és valamiért 0 volt a hossza. A gamelauncher újratelepítése megoldotta
  • klood
    Sziasztok,
    lenne egy kérdésem az inferno kampány 1. pályájához.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az utolsó csata után amikor a démonnal egyedül kéne leverni egy nagy sereget az elég lehetetlennek tűnik. Van valami trükk, hogy ezt el lehessen kerülni?

Köszi!
  • [SiX] Boci
    Ha eddig ment, akkor az valószínül nem a játék hibája. Keress rá a filera a neten, hogy mit csinál vagy mivel javítható.
  • jocika
    Üdv!
    Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a játék indítása után azzal a hibával elszáll, hogy a qtgui4.dll file nem a rendszerhez lett tervezve vagy hibás?
    Eredeti a játék, sőt a nekró negyedik pályájáig el is jutottam, már ha az az, ahol a föld alatt van a legyőzendő démon vár. Egyszerűen a mai indításnál ez fogadott.
  • TreDoR
    Nem értek egyet, eddig minden heroes részben nézegettem időnként a váraimat (igen, még az ötben is), bár annyira nem zavar, hogy kihagyták belőle.
  • BoneDragon
    Erre ilyenkor mit lehet mondani? Most komolyan azért nem tetszik a játék valakinek, mert ilyen a városnézet...? Először megnézed, utána már nem azzal fogsz foglalkozni, akármennyire is szép, kidolgozott.
  • Carlos
    No, Nekró 3-as pálya 7 óra 44 perc volt. Az uccsó csata egy hajszálon múlott... (najó maradt 900 harcosom meg 800 dárdás)
  • bigdawid
    Sziasztok!Egy kérdésem lenne.Ez a városnézet vicc vagy halálosan komoly?Mert ez nagyon elvette a kedvem.Ezért szerettem leginkább a heroes játékokat.:-(
  • mnorbi
    sancturay kampányba irinaval , hogy lehet bejutni gerhart varaba ? azt irja vaalmi csel kell , de mi ? D nem jövövk rá az egész térkép megvan mar de nem latok semmit
  • Shiwo
    nem is az Azúr ? :D
  • BoneDragon
    Köszi. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányoznak a sárkányok belőle. Blackdragon volt a kedvenc egységem. :)
  • Shiwo
    Sárkányra a válasz

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A sárkányt úgy hívják, hogy "Malassa lánya", elvileg egy megzakkant sárkánylovag... a sárkánylovagok ügyebár Malassát, a sötétség sárkányát szolgálják, és ha elég tapasztaltakká válnak, akkor képesek sárkány formát felvenni... (Cate, Slava herceg felesége is sárkánylovag amúgy) ... maga a lény egy boss-monszta, de nem tudom, hogy mikor lehet vele megküzdeni
  • Hadi50
    Hali, elakadtam az ork kampány 3. pályáján, kellene 1 kis segítség. Már szerintem fel van fedezve az egész pálya, de az álomjáró veteránt nem találom. Merre van?
  • smoli
    Ááááá, ezer köszönet!
  • cikasz
    Én sem jöttem rá, de segitettek. A várban állva nyisd meg a varázskönyvet és akkor ott lesz. De fullos mozgáspontal tudsz csak teleportálni.
  • nemaa
    Úgy tudom erre van egy kicsit körülményesebb megoldás most is: ha nem váltasz reputációt, csak ezután a pont után. A következő patch reméljük javítja.