Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello, van online mód a H&M VI ben?^^
A hang javulni fog 1.2ben. Most ha gyorsra van véve a sebesség akkor a hang túlságosan begyorsul.
Én most játszottam végig egy skirmish-t, és gond nélkül, úgy mint a Beta-ban unalomba fulladó klattyingatással simán vertem az ellenfelet...
Nem volt kihívás egy picit sem. Bár kicsi volt a pálya és csak egy ellenfél volt...
A kampányok lehet, hogy bazinehezek... Próbáljátok könnyebb fokozaton.
Egyébként feltûnt pár hiányosság! Csomó hangeffekt hiányzik!!!!!
Ami a legjobban hiányzik, amikor hajóra szállok, az némán suhan a vízen... miért nem tettek alá valami kis liccs-loccsot??
A másik, csata közben a lények hangjai nagyon el lettek rontva!!! Betában tökéletes volt! Most meg, mintha kétszeres sebességre lenne gyorsítva minden lény hangja. Egérhangon cincognak... 😞((
Nem volt kihívás egy picit sem. Bár kicsi volt a pálya és csak egy ellenfél volt...
A kampányok lehet, hogy bazinehezek... Próbáljátok könnyebb fokozaton.
Egyébként feltûnt pár hiányosság! Csomó hangeffekt hiányzik!!!!!
Ami a legjobban hiányzik, amikor hajóra szállok, az némán suhan a vízen... miért nem tettek alá valami kis liccs-loccsot??
A másik, csata közben a lények hangjai nagyon el lettek rontva!!! Betában tökéletes volt! Most meg, mintha kétszeres sebességre lenne gyorsítva minden lény hangja. Egérhangon cincognak... 😞((
Pedig azt ígérték, csak nagyon minimálisan fog csalni a gép :S
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Én a tutorialt meg tudtam csinálni hard-on, de utána már brutálisan csalt a gép a nekrók elsõ pályáján. Sztem nyomd normal-on, mert itt a 6. részben a hard fokozat az nem egyenlõ a jó mesterséges intelligencia+enyhe csalás kombóval, hanem gyenge mesterséges intelligencia és random WTF hatalmas gépi seregek...
Javaslom olvasd el az 5610-es hozzászólásom... Igyekszem tanácsokat adni fokozat ügyben is...
Valaki tolja a játékot még rajtam kívül hard fokozaton? Második pályán kezdek elvérezni, egyszerûen több unitja van az ellennek pedig nem teszek fölösleges lépéseket, nem nõhetne túl rajtam. Van valami taktika, vagy hagyjam a hardot, mert mások se tolják azon?
Megvan az indulási fagyást okozó bug és elkészült rá a javítás is. Remélhetõleg hamar ki fog kerülni. (tesztelést igényel az ubi részérõl és ha rábólintanak akkor lesz feltöltve)
nekem is 1.1 mindenkinek az van jelenleg.. még nem javitották a hibát... még várni kell...
Köszi vologya de így sem frissít mert hát ugye azt látja h az 1.1 fent van
hogy próbálkoztál ? amúgy a fejek mellett írja hogy játékos-e vagy gép...ha gép, akkor nyomj rá a fej mellett az X-re, majd utána a + jelre, és válaszd ki, hogy emberi játékos
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Vologya mester köszönet a kifelejtett elemek pótlásáért neked és a SevenM-nek. Legalább gyorsan intézkednek és ez is manapság szép.
Sajnos maradt a hétfõ/kedd verzió lehet valamilyen logisztikai hiba miatt. Szóval még várnom kell a gyûjtõire. Ez a néhány nap már nem oszt nem szoroz azért.
Sziasztok. Ma megvettem eredetiben, volna egy kis problémám: hot seat modban ketten egy gépen nem tudunk játszani. hol rontom el a beállitást???????????? élõre is kószi a segitséget
Nincs mit, ott segítek, ahol tudok.. Olyan vagyok, mint egy jó úttörõ... 😄 Sajnálom, hogy így jártak az 576Shop vásárlók, de idõvel biztosan megszépül minden... Szóval addig is kitartás!!!
Próbáld meg a játékot a gu.exe-vel indítani, az autómatikusan elindítja a letöltést a patch-hez...
Sajnos errõl nincs infóm, de biztos vagyok benne, hogy a lehetõségekhez mérten a leghamarabb... 😊
két Akasha kulcs?
nekem semmi nem jött az indítás után nem tudom mi az az 500 mb
Köszönjük az infót Vologya akkor várnunk kell míg megkaphatjuk a magyar verziót. Évek múlva jó sztori lesz de most picit bosszantó a dolog.
Akik UbiShop-ból rendeltek Digital Deluxe változatot a következõt tegyék:
3 kulcsot küld ki az Ubi:
Might & MagicŸ HeroesŸ VI - Akasha
Might & MagicŸ HeroesŸ VI - Edge of Chaos
Telepítés után elsõ indításnál kéri a kulcsot itt a Might & MagicŸ HeroesŸ VI hoz tartozó kulcsot adjátok meg.
A fõképernyõn a jobb felsõ sarokban van egy "Feloldás Extra tartalom" opció ezen belül "Zártkörû tartalom" ide kell beírni az Edge of Chaos és az Akasha kulcsát.
3 kulcsot küld ki az Ubi:
Might & MagicŸ HeroesŸ VI - Edge of Chaos
Telepítés után elsõ indításnál kéri a kulcsot itt a Might & MagicŸ HeroesŸ VI hoz tartozó kulcsot adjátok meg.
A fõképernyõn a jobb felsõ sarokban van egy "Feloldás Extra tartalom" opció ezen belül "Zártkörû tartalom" ide kell beírni az Edge of Chaos és az Akasha kulcsát.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nekem indítás után lekapott 560 megányi "patchet" szal sztem már létezik javítás..
Vologya Mester tudsz valamit arról, hogy a mi problémánkra mikor érzkezik hotfix vagy valami? :S
Újabb hírek: Szintén az UBI hibájából maradt ki a Collector kiadásból a Soundtrach CD és a DVD tok, ezeket a Seven m Kft. pótolni fogja (már a javított borítóval!) a lehetõségek szerinti legrövidebb határidõn belül és az érintett Collector kiadás vásárlók a beérkezést követõen meg fogják kapni ingyenesen. Sajnos a magyar verzióhoz az UBI nem biztosította a Heroes Kingdoms 1 hónapos ingyenes "kupont", így arra továbbra sem lehet számítani! Addig is szíves türelmeteket kérik! Baráti üdv!
Most kaptam az infót, hogy az UBI tévedésbõl angol nyelvû lemezeket küldött az 576 Shopnak, tehát aki onnan rendelt, azoknak Mindenkinek ANGOL nyelvû lemez lesz a dobozában! Az 576 elnézést kér az UBI hibájáért, ki fogják cserélni a lemezeket magyar nyelvûre, amint az beérkezik az UBI-tól. Addig is türelmeteket kérik és külön fogják jelezni, hogy hogyan juthattok a magyar verzióhoz. Baráti üdv!
én még mindig nem tudok játszani :'(
És úgy tudom, hogy a soundtrack album és az 1 hónapos Kingdoms elõfizetés is kimaradt belõle... 😞 Úgy tudom Vologya Mester már érdeklõdik az ügyben.
Vett még valaki lemezt az 576 Shopban? Mert ezek szerint a CDGalaxis, PCDome, Sevenm, Heroes Magyar Honlap-ról rendelt játékok magyar nyelvûek... Ezekrõl jött hozzám visszajelzés, onnan tudom...
Megjött a Collectors Edition. Kissé furcsa hogy dvd tokra már nem tellett.

576.
Hol vetted ?
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
de mondjuk téll remélem nem fél év lessz...
Én is pontosan így jártam a dobozos példányommal. Magyar nyelv sehol...
Zavar engem is. De ilyen dolog miatt nem állok le és várok egy patchet ami ugyan be van jelentve, de lehet, hogy csak fél év múlva jön.
Igen, jobb lenne, ha lenne, de ez nem idegesítõ hiba, hanem egy kimaradt feature, vehetjük úgy, hogy "újítás". Remélem érted mire gondolok, nem tudom és nem is akarom ennél jobban megmagyarázni amit gondolok, van vár, lehet építeni, de nem nézem a játék 90%ában azt. Nem teljes képernyõs, hanem kisebb.
Igen, jobb lenne, ha lenne, de ez nem idegesítõ hiba, hanem egy kimaradt feature, vehetjük úgy, hogy "újítás". Remélem érted mire gondolok, nem tudom és nem is akarom ennél jobban megmagyarázni amit gondolok, van vár, lehet építeni, de nem nézem a játék 90%ában azt. Nem teljes képernyõs, hanem kisebb.
Tipikus röhögõs nem tudod értelmezni amit írtam ember, itt befejeztem, nem érdemes veszõdni az ilyennel.
Megírom ha van fejlemény.
Nem nincs. Van kanadai francia, francia, amerikai angol, angol, spanyol, német, olasz és ennyi.
érdekes ott nekem sem volt de az angol mellett ott volt, hogy egyesült királyság.........malydan lessük....
A telepítés legelején kell kiválasztani a nyelvet! Nekem van vagy 20, ami közül lehet választani (még koreai is), köztük a magyar.
Legelején a language select-nél nincs magyar?
Legelején a language select-nél nincs magyar?
köszi boci.. remélem minnél hamarabb lesz megoldás mert már játszanék..
thx boci tehát várjunk a patch re am ha majd tudsz valamit megteszed hogy írsz ide?
Srácok ilyenkor mit tegyek: megvettem az eredeti játékot a boltban, irány haza telepítem és a híres neves magyar felirat sehol.
Mit csináljak? Többször is újratelepítettem de angolul, spanyolul, olaszul franciául valahogy nem olyan élvezhetõ a játék 😞
Mit csináljak? Többször is újratelepítettem de angolul, spanyolul, olaszul franciául valahogy nem olyan élvezhetõ a játék 😞
A fejlesztõk már tudnak a hibáról és dolgoznak az elhárításán.
nekem is ment amúgy a beta...
max jön 1 patch csak hát ez elég gáz...
nem hiszem szerintem elszúrtak valamit mert az 1.3 ig miért volt jó ha így van akkor egyszerûen megnézhetnék h mi a különbség oka csak nem tom hol lenne érdemes jelezni
nekem is minden jatek full futt graffon bf3 stb.. nem sorolom oket... a legujabbak.. és ez nem megy...
és pont ugyanez a hiba mint nálam? elinditodd bejon a jatek fekete kepernyo aztan visszatesz asztalra es nem tudsz csinalni semmit csak hkkor ha feladat kezelovel bezarod a jatekot? mert szerintem akkor az nvidia videokartyakkal van itt gond.. nem tetszik a játéknak