10317
  • mukievil
    Hát nekem várnom kell egy patchre, mert a laptopom tulmelegedéssel leáll általában. Így nemtudok normálisan játszani! Pedig nagyon szeretnék!
  • Saccard
    Rendben köszönöm!
  • Zsknight
    Ha jól emlékszem azon a pályán fel kell szedni egy pár egységet, akik csak arra várnak, hogy megtaláld őket, ja és nem árt a diplomácia képesség. Vannak még helyek, romok amik nem minden esetben nyersanyagot adnak, hanem néha egységeket.
  • Saccard
    Kedves barátom, 1. csak az egyszemélyes kampányt kezdtem el most. 2. nem tudom milyen kioktatásról beszélsz azzal értettem egyet h rengeteg lehetőség rejlik a játékban sokkal több mint akár az ötben (ezt egy fél hotseat után meg lehetett állapítani, az 5-te,4-el és 3-mal is évekig játszottam) 3. ahelyett h vérszemet kapnál és egyből hepciáskodva habzó szájjal véded magad egy nem létező támadás ellen, inkább segítettél volna, előrébb lennénk. Pusztán nem tudom, hogy itt most várnom kéne populációra vagy van a mapon valami amiről nemtudok, bármekkora király vagy 8-ad akkora sereggel nem vered be a gépet, pláne h a várban áll. Egyébként gratulálok a hard gép legyőzéséhez, ügyes vagy.
  • kozi001
    CSak nincs közte! :(
  • kozi001
    A necro ostrom nagyon üt! :)
  • laikuss
    Na és még te helyeselted a (#6719) sz. hozzászólást.
    Én nehéz fokozaton a kisujjamból kiráztam azt a részt, nem is értem mi okoz neked ebben nehézséget. Ilyenek oktatnak ki milyen az igazi Heroes.
  • Saccard
    Srácok mi a jó éggel kéne tutorialban legyőznöm gerhartot? brutál seregei vannak és mégcsak továbbépíteni sem tudom a városaim. PlS HELP!
  • BoneDragon
    original game soundtrack
  • kozi001
    Kösz! :) Látom is!
  • Carlos
    Ja... a bronz és az ezüst szinteken a dobókocka ikonnál (utolsó) tudod megvenni őket.
  • kozi001
    Nem! Az elején lehet bónuszokat választani!
    De ott nekem a 6 slotból csak egyet tudok kiválasztani!
  • Carlos
    ha a dinasty fegyverekre gondolsz, akkor csak bele kell tolni a hős mancsába és gyilkolni vele.
  • kozi001
    Végre megtaláltam az új bónuszokat/fegyvereket! Volt egy lenyiló lista! :)

Azt szeretném kérdezni még h h lehet megnövelni h több bónuszt is adjon mert nekem csak egyet ad pedig silver szinten vagyok már!
  • Carlos
    énis azokkal mentem... 13-15K-kat sebzett... fincsi volt.
  • Shakata
    Én is szenvedtem vele. Másodjára már megjött az eszem. Az archlichek viszont megtették a magukét. flawless attac, vagy ilyesmi a neve és aztán stormarrows... valami air magic. 10 000-eket sebeztek. :D
  • Carlos
    normal nem hard... Nem vagyok én HC.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bár beszoptam a végét majdnem, mert ugye először a kicsiket nyirtam le, aztán meg jött a meglepi, amikor újraélesztette mindet a köcsögje!
  • Shakata
    Hardon játszol Carlos? :D
    Nekem problémát csak a vége Uriel harc jelentett elsőre, amúgy pont az a pálya a vége felé egy kicsit egyhangú lett. Túl könnyen jött a győzelem, igaz, normalon megyek.
  • Laczyi
    Esc
  • Carlos
    No, nekró kampány utolsó pályája 6 és fél óra alatt kész...
    Húúúh... volt pár rész ahol jópárszor kellett visszatöltenem a játékot... Jó volt.
  • BaliFF
    Sziasztok!
    Vki tudna nekem segíteni,hogy a betöltésnél az introt hogy lehet kilőni?köszi(lehet már sokan kérdezték,bocs,csak nem akartam visszaolvasni ezer oldalt:))
  • Petiknight
    Koszi a tippet.
  • RamsayBolton
    Nálam csinált olyat, hogy harc közben összeomlott mindig ugyanott (nevezetesen, mikor várostromnál a varázskönyvre kattintottam). Nálam ezt a problémát megoldotta, hogy levettem a grafikát high-ról medium-ra (mivel eleve nincs egy atomerőművem). Egy próbát megér, de gondolom későbbi patch-ekben javítják majd az ilyen random crash-eket is.
  • Petiknight
    Jart valaki ugy, hogy sactuary-val az utolso kampany terkepen veletlenszeruen harc kozben osszeomlott a jatek? Kezd kicsit idegesiteni, hogy tizedszer toltom vissza a palyat, sajnos nem jottem meg ra mi okozza. Eddig kifogastalanul ment. :( Tudja esetleg valaki az okat?
  • bélanéni #6753
    40 és fél millió ember nem tévedhet
  • BoneDragon
    Uhh köszi, kedvenc számom. :D
  • Carlos
  • bélanéni #6750
    Meglepi csak nektek!
  • vzajcev
    Áruló, vigyázzatok vele! /még a D3-at se komázza/
  • cikasz
    D3-at tényleg nem veszel? Miért?
  • BoneDragon
    Miért nem veszel D3-at?
  • bélanéni #6746
    Ez nem a "bélanéni miért nem vesz Diablo3-at" topik!
  • bélanéni #6745
    Srácok, amúgy a Heroes6-ról mi a véleményetek? Csak engem lehet baszogatni?
  • bélanéni #6744
    Csak így történhetett
  • cikasz
    Az 3 liter bor után volt?
  • bélanéni #6742
    Látom azért sok D3-rajongó H6 rajongó van.
  • bélanéni #6741
  • vzajcev
    Igen, és pontosan azt monta: A D3-at még bottal se piszkálná meg
  • jazzy
    Ugye? Akkor csak jól emlékeztem :)
  • bélanéni #6738
    Vazze, ilyenekre emlékeztek? Most hogy mondod beugrott, annak volt egy minimális igazságtartalma, de az egy rossz napom eredményeképp született totál szarkazmussal teli komment volt, egy rossz poén az állandó elégedetlenkedő tinédzserek, fórum huszárok stílusára reflektálandó.