Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de abban most én sem vagyok teljesen biztos, hogy alapból ikrek vagy nem
every damn day
Védelmi rendszernek öltözött fiúk, biztonsági kamera, riasztó és fegyver egyben Columbia módra.
A BioShock 1-gyel összehasonlítva, Boys of Silence = biztonsági kamerák, a kis ijesztõ szerzetek = repkedõ security bot-ok.
Szerintem.
csak a spoiler-es részekre fókuszálj
every damn day
Attól hogy valami jó tuti találnak benne valamit ami hibának mondható el nem feltétlen számítanak mindig ezek a hibák, de õk elmondják, és sokaknak ez nem tetszik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sok filmet próbáltak az elképzelései alapján, de elég kevés sikerrel. A 2k ért ehhez!
szerintem egyáltalán nem húzzák le, sõt.
[merlinw.org]
Természetesen csak olyanok olvassák el akik már végigvitték a játékot.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A "Girls just wanna have fun" pedig a tengerparton is tökéletesen illeszkedik Elizabethhez és késõbb pedig a repedésen keresztül pont az hallható, hogy "Oh daddy dear you know you're still number one, but girls they want to have fun".
Igaz, mindenhol összefüggéseket lehet találni, ott is ahol lehet nincs is. De vajon hány rejtett dolog lehet még, függetlenül attól, hogy mi magyarázzuk bele vagy tudatosan van úgy. <#smile>#smile>
A kapott kódot pedig a Steam játékok mappájában tudod beváltani. Letölt egy keveset és ha belépsz a játékba és folytatod a megkezdett játékot rögtön kiírja, hogy a kapott jutalmakat The Blue Ribbon bárban találod.
Remélem jól írtam mindent.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindenesetre vannak ellentmondások de épp emiatt szép az egész és jár rajta az agyunk.
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Amúgy meg valóban, más egyébkén, a csajok csak szorgalomból végeznek a fõhõssel... vagy biztos ami biztos alapon, mert ez így semmit sem számít.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Comstock a kísérletek miatt lett steril és Elizabeth onnan nyerte az erejét, hogy a kisujja az egyik világban maradt, tehát két világban van jelen egyszerre. Ehhez jöttek még a kísérletek és voilá megszületett ez a különleges lény!
Comstocknak nem az volt a célja, hogy egy szuperlényt létrehozzon az már csak egy véletlen esemény eredménye volt. Csak ugye Elizabeth így szabadon utazgathatott volna a világok között (mesélte is hogy fiatalabb korábban nem csak ajtókat tudott nyitni, de sajátokat tudott teremteni és be is tudott lépni azokba, ezért kellett a Torony, ami megcsapolta Liz erejét és ezért kellett Songbird, aki nem engedte ki onnan és ellátta mindennel.
Habár most hogy így felhoztam Songbird hûsége eléggé fehér folt még mindig számomra. Õ egy mechanikus lény nem?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.