2091
Bioshock: Infinite
![10804749371363831955.jpg](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1080474937/10804749371363831955.jpg)
-
Nekem azért Nagyjából (8/10) , persze nem szeretek pontozgatni, mert grafikában-AI-ban nem érzem masszívnak a játékot.
Valamint egy picit durva hogy feleslegesen mentem 8-10 órát, mert kapásból az elején öngyilkos lehetett volna, és megspórolok egy délutánt. :P -
Evoluti0N #1770 Nem 10/10 számomra se a játék. Inkább 9.5/10. Nem ez miatt. Egy ilyen kis hülyeséget felhozni oknak, ami miatt nem 10/10, te se gondolhatod komolyan :D -
Az sokkal hosszabb mint egy sima 1 mondatos válasz. :D -
#1714 -
Tulajdonképpen igen. -
Jól értelmeztem a játék lényegét?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Te magad okoztad a helyzetet, ezért megoldásképpen öngyilkos lettél? -
Most azon gondolkodom hogy ez trollkodás, vagy tényleg így gondolod amiket leírsz? Mert akkor vannak bajok... -
Mindegy.
Viszont ezt a kettőt soha senki nem fogja megmagyarázni... mert nem lehet. Ekkora hibát hogy csinálhattak? Ezek után 10/10? lófasz. -
Evoluti0N #1763 Nem szar a történet. Jaj! Nem. Nem értek egyet Aullah-hal ebben, mielőtt ez gondolnátok :D Nekem nagyon bejött, de az a rész tény, hogy hagy maga után kivetnivalót. -
Evoluti0N #1762 Igen, így :) Szerintem minden logikusan gondolkodó ember elrejtette volna a kezét, miután meglátja a képet. Elég egyértelmű volt a képekből, kukucskálós videóból, hogy az ún. False Shepherd-et nem látják szívesen (enyhén kifejezve), bárki is legyen az. -
Ez az bazmeg... mindig ezt kapom én is... szerintem szar a történet, erre jönnek, hogy nem értettem/értettük.
Hát engem már az első végigjátszásnál fogtam a fejem... ekkora baromságot. Kb már itt elvesztett a játék. De akkor magyarázd már el okoska. -
Mikor először játszottál a játékkal, akkor is így gondoltad?
Akkor még egyik jelről se tudhattad, mire utal, milyen események beindítója lesz. Pont annyit érthettél ezekből, mint amennyit a történet szerint a főszereplő. -
a végéről még annyit, hogy:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az az Elizabeth, akivel végig együtt voltunk a játékba és utolsóként maradt mielőtt elsötétült a kép, ő is eltűnt, megszűnt létezni teljesen? vagy egy másik világban tovább él? mert, ha Comstock meghalt, akkor ugye ő sem létezhetett, csak megkavart a végén, hogy nem mutatták azt, hogy ő is eltűnik a többivel együtt... -
Evoluti0N #1758 #1714 :) -
koszi, meg is van. Durvasag volt a vege, es nem is tejesen tiszta mi miert is van :) -
Evoluti0N #1756 Kb. fél órával vagy a vége előtt. -
Az már kevéssel a vége elött van. -
sracok!
ott vagyok, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bevertem comstock fejet, es a madarat megkertem, hogy segitsen a vox populik elleni harcben.
Mennyi meg a vege?
Koszi! -
Evoluti0N #1753 Egyetértek a spoiler-ben leírtakkal. Mindkét dolog elég nagy bénaság. -
Remélem nem gond ha megosztom veletek:
MGC Bioshock nyereményjáték -
thx, közbe meglett csak kiderült hogy a hollókat még1x fel kellett szednem...:D -
Ability Q, gear O billentyűk. -
Jah annyira nem nehéz a játék, csak ki akarom próbálni mindegyik ability-t a kiváncsíság miatt. :D -
thx -
mester1987 #1747 Vannak gear-up-ok, azok másnéven perkek, nemtom vágod-e. Én először nem tudtam, bár nélkülük is megvan az ember szerintem :) -
Amúgy az a két dolog csak engem zavart nagyon...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy amikor kihúzza a 77-est, akkor 0 reakciója van rá? Pedig előtte kapott róla üzenetet. Na meg amikor látja, hogy a false shepard kezén AD van... meg neki is az van, ennek ellenére SIMÁN MUTOGATJA MINDENKINEK. Normális ember letakarta volna, ha van egy minimális esze.
Ez a két dolog engem már a játszáskor is zavart, most mégjobban. -
Alapból Q de arra teszed amire akarod. -
Srácok az ability-k közt hogy tudok váltani hogy melyik 2 legyen éppen nálam? -
Rég kötött le ennyire egy játék. 10/10
A sztoriról jó sokáig fogunk még beszélni, nem könnyű eset...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pár hssz-szel lejjebb írta valaki ironikusan, hogy "happy end" :D
szerintem az a "vége", a "valóság", ami a stáblista után van, mikor Dewitt bemegy Elizabethez (Annnehez), az, hogy hogyan boldogul(nak) a jövőben, ránk van bízva. -
Evoluti0N #1742 Van egy kis baki egyébként ebben az egész skyline dologban. Amikor nagyban hasítok rajta és közben előrébb ugrok valamennyivel, akkor zuhanás közben, mielőtt újból ráérkezne, tulajdonképpen Booker teste átmegy a sínen. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dark Energy #1740 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A ládát azzal a kulccsal tudod kinyitni, amit ott találsz az oltárnál egy könyv mellett, ahol rengeteg szektás van és ahol először találkozol Murder of Crows vigort használóval. Ha felvetted a kulcsot, vissza kell menni ahhoz a házhoz, ahol a ládát láttad. -
mester1987 #1739 Sokmindent megváltoztattak, hogy elkerüljék a vitát, mert valaki köpködött rá. -
browing #1738 újra kezdetem a játékot és az lenne a kérdésem, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elején amikor ott vagyunk azon ünnepi vásáron ahol bemutatják pl. handymanat ott lehet venni vigort ami 380 körül van ( az amivel felemelhetjük ellenségünket) és a kérdés az lenne, hogy van rá mód ott összeszedni annyi pénzt?
továbbá miután megkapjuk a pajzsot L-től van egy ház tetőablakkal ahol egy magát progresszínek nevező fickó lakik és ott van egy láda ami zárva van, azt kilehet nyitni valahogy? -
Dark Energy #1737 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is gondom volt ezzel de továbbgondoltam, hogy ha nincs Columbia, nincs Comstock, nincs Elizabeth eladása, hogy utána Booker még mélyebb depibe, alkoholizmusba és játékfüggőségbe süllyedjen akkor a Wounded Knee mészárlásos rossz emlékeit a kicsi tündéri Elizabeth csak elfeledteti, elvégre Bookernek új hivatását kell ellátnia, az apaságot. -
syberia2 #1736 törölték mert túl nyálas volt, vagy valami ilyesmi indokkal. -
Na majd DLC-ben :D -
-
Amúgy az egyik trailerben látható "lovas" rész benne volt a játékban?
0:41
-
radical #1732 aktiválatlan steam kulcs nem érdekel valakit 4500ért?