Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nekem is. 😊 Nagyon hangulatos volt az a rész. Ahogy megszólaltak a különbözõ szólamok és az egész ég vörös színbe borult közben, hatalmas volt 😊
Ami alatt nekem végig Harmadik típusú találkozások érzésem volt,még hangzásra meg majdnem dallamra is 😊
MerlinW
Kommunikáció (felszállási engedély kérése😊) a torony és Columbia között.

[merlinw.org]

A játék legelején a világítótoronynál mikor megütöd a harangokat, és nagy piros felvillanások vannak az égen, az mi lenne?

Ati

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valójában nem ikrek ( ha jól tudom) csak egy azon személy ( a nõé) két dimenzióból való megjelenése. Comstockcak építette a gépet amivel teart nyit, Lutace segítségével szerezte meg Anna D.-et Comstock. De a történet szerint kiábrándultak(?) Comstock elképzelésébõl és a épített gép szabotálása közben meghalt a nõ(?), de mivel a gép közelében halt meg ezért képes lett bármelyik dimenzióban megjelenni, bosszút akar állni C-on ezért segít(enek) Bookeren.
de abban most én sem vagyok teljesen biztos, hogy alapból ikrek vagy nem
A sztori Lutece-szála viszont kimaradt, õk kik, meg mit kell tudni róluk? Az feltûnt hogy nem átlagos szereplõk😄

every damn day

Boys of Silence
Védelmi rendszernek öltözött fiúk, biztonsági kamera, riasztó és fegyver egyben Columbia módra.
A BioShock 1-gyel összehasonlítva, Boys of Silence = biztonsági kamerák, a kis ijesztõ szerzetek = repkedõ security bot-ok.
Szerintem.

ha visszább olvasol megleled a választ.
csak a spoiler-es részekre fókuszálj
Van valahol egy leírás(lehetõleg magyarul), amiben leírják hogy mi van a végén? Vagy valaki közületek le tudja írni? Elég gyorsan történtek a dolgok, nem mindent értettem a gyér angolommal- kb onnan, hogy
megöltük Comstockot

every damn day

Amúgy a vége felé
Comstock téli mini birodalmában azok a kis lények maszkokban mik és akik õket "felébresztik"? én úgy gondolom, hogy valamilyen ember kísérlet maradványi lehetnek, mert ha jól emlékszem az egész épület osztályokra van osztva amiben még krematórium is van.
vrtg
Szintén errõl ábrándozok már egy jó ideje, de csak akkor lenne okés, ha maradna az elõzõ részek nehézsége és komplexitása. Látva azonban a tendenciát a játékok kapcsán, még ha készülne is új rész, valószínûleg egy rommá butított, akicójátékká degradált förtelmet kapnánk. Elképzelem milyen lett volna SS2, ha azt is most adják ki... (kb ilyen)

DarkSector
Van még pár intelligens náluk, csak félre kell tenni az elõítéletet.<#eljen>

Attól hogy valami jó tuti találnak benne valamit ami hibának mondható el nem feltétlen számítanak mindig ezek a hibák, de õk elmondják, és sokaknak ez nem tetszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mert mindenki elõítéáletes, a jóbb gémeket nem húzzák le csak elmondják ha van benne negatívum.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Jókat mond és gyakorlatilag nagy részével egyet is értek. Én csak annyit tettem volna hozzá, hogy játékmenetben némi változtatást az elõzõ részekhez után én bizony elvártam volna! Ezért lett nálam 8-as a játék és nem 10-es. A sztoriért viszont 10+! Utóbbi 10 év legeredetibb és legelgondolkodtatóbb sztorija.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Én annak örülnék ha a System Shock folytatása felé vennék az irányt de ez valszeg csak remény marad.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Még lesz 3 DLC 😉

Hmm...olvasgattam Verne kiadványait...nem bánnám, ha az Irrational késõbb az Utazás a Föld középponja felé venné az irányt 😛
Sok filmet próbáltak az elképzelései alapján, de elég kevés sikerrel. A 2k ért ehhez!
Természetesen nincs 😊
MerlinW
Kivételesen egy intelligens és korrekt review. Nincs minden veszve?😊

[merlinw.org]

Bár igazából ez a Zoli gyerek tudja ésszerûen tesztelni a címeket, a többi csak köpködni tud néhol taknyos módon már.
Aki megnézte az tudja, hogy csak egy olcsó poén akart lenni 😄
szucsy89
"...valami, ami nem született még ebben a generációban, valami, ami miatt minden igényes játékos polcán ott kell figyeljen a Bioshock Infinite..."

szerintem egyáltalán nem húzzák le, sõt.
MerlinW
Fpocok
Már meg sem nézem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

scomcomputers
mÁR MEGINT...

* Scomcomputers the future of computing!*

Most jön a lehúzás HA-HA és HA!

Jól sejtettem akkor, hogy az Óz-ból merít, eddig nem voltam benne biztos 😄
MerlinW
steam/userdata/remote/(generált szám)/8870

[merlinw.org]

HeadHunter86
Fenn a STEAM felhõben.

kill3r21
srácok nem tudjátok merre vannak a mentések?
zippofcy
Angolul tudóknak itt egy cikk ami összehasonlítja a játék karaktereit az Óz karaktereivel.
Természetesen csak olyanok olvassák el akik már végigvitték a játékot.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

A Girls just wanna have fun nekem is feltûnt. Egyértelmû, hogy Elizabeth miatt rakták oda 😊
Hmm, azon gondolkoztam, mert már mindenhol összefüggéseket keresek, hogy a repedéseken keresztül hallható zenéknél az áthallható szövegek is valamilyen szinten stimmelnek a játékhoz. A "Fortunate Son"-ból pont az a rész, hogy "Some folks are born to wave the flag, ooh, they're red, white and blue." nagyon is stimmel egész Columbiára de még a Vox Populi szabadságharcára is, pont azon a pályán van.
A "Girls just wanna have fun" pedig a tengerparton is tökéletesen illeszkedik Elizabethhez és késõbb pedig a repedésen keresztül pont az hallható, hogy "Oh daddy dear you know you're still number one, but girls they want to have fun".
Igaz, mindenhol összefüggéseket lehet találni, ott is ahol lehet nincs is. De vajon hány rejtett dolog lehet még, függetlenül attól, hogy mi magyarázzuk bele vagy tudatosan van úgy. <#smile>

Jah. Értem. Majd akkor lassan végigviszem. Szórakoztató, de annyira nem, hogy játék helyett inkább ezzel játsszak. Ha csak avatár, borítókép, akkor ráér 😄
Az csak facebook és twitter csomag (avatár és borítókép) nem játékbeli tartalom és igen, ha valamelyiket már választottad, nem választhatod a másikat. Még én sem tudom milyen, mert még csak valahol a 40. és 50. pálya között tartok.

Szóval 59. után attól függõen, hogy a vox populit vagy az alapítókat támogattam más-más jutalmat kapok? Gondolom, hogy csak egyszer lehet megcsinálni és nem tudom úgy, hogy másodszorra a másik jutalmat is megkapjam 😊
Kapsz egy kódot, amit a my reward alatt találsz, ha jól emlékszem a 12. task után (a facebook csomagot az 59. után kapod, ami függ attól, hogy az alapítókat vagy a vox populit támogattad a taskok után).
A kapott kódot pedig a Steam játékok mappájában tudod beváltani. Letölt egy keveset és ha belépsz a játékba és folytatod a megkezdett játékot rögtön kiírja, hogy a kapott jutalmakat The Blue Ribbon bárban találod.
Remélem jól írtam mindent.

Oks. Rájöttem. Van my rewards fül, ahol van egy kulcs, amit be kell írni Steam-re 😊
Az Industrial Revolution flash játékban a különbözõ feladatok teljesítéséért kapok bónusz cuccokat, amiket fel tudok oldani a játékban. Azonban hogyan tudom feloldani? Honnan a fenébõl tudná a játék, hogy miket oldottam fel ott, amikor semmi köze sincs a Steam profilomhoz az oldalon levõ profilomnak?
Érdemes a "Will The Circle Be Unbroken" címû szám ( ugye ez az amit Liz énekel ) dalszövegére is odafigyelni, fõleg az utolsó mondatokra =)

TDC Geronimo
Vannak neten direkt ezzel foglalkozó topikok, elolvasás után meg ajánlom újrakezdeni a játékot és rengeteg olyan apró részlet egybõl értelmet nyer, aminek eddig semmi jelentõséget nem tulajdonítottál

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kijátszottam végre, és hát khm. Elsõ Bioshock játék, amivel játszottam, és kicsit nagyon fura az egész. Nem valami könnyen emészthetõ történet, az biztos. Bár a nagyja dolgot értem, a részletek teljesen homályosak így rögtön a befejezés után...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Igen, én ezt a véleményt osztom, csak eljátszadoztam a gondolattal, hogy megmagyarázzam magamnak a Credits utáni létet. <#smile>
Mindenesetre vannak ellentmondások de épp emiatt szép az egész és jár rajta az agyunk.

Zegi Norbi HUN
A képességek szerintem a gear-ekkel jobbak lettek. Pl van olyan,ami egy csapatnyi ellenségre hat egyszerre és nem csak 1 vagy 2re. Én például azzal szoktam a legtöbbjüket megölni,h felemeltem õket a levegõbe és közbe szórtam rájuk áramot vagy madarakat küldtem rájuk 😄 Tök durva volt 😊 Csak végigküldtem a szobán a lökéshullámot mind1 merre és az összeset felemelte a szobában, onnantól meg nem volt nehéz 😄 Ezt el lehetett játszani árammal, madarakkal is, a nevére nem emlékszem már.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Jah, a fiatal Booker-t kellett megölniük. Ha az idõsebbet teszik el láb alól, annak semmi értelme. Szóval vagy átvettük a fiatalabbik helyét, vagy hasonló. Vagy nem gondolták át rendesen a fejlesztõk, illetve Levine bácsi 😊
Avenger
Akkor maradjunk annyiban, hogy valahogy azt a Bookert sikerült eltenni láb alól a végén, aki késõbb Comstock lett volna. Idõutazással, vagy valahogy. 😊 És mivel a tear közel volt hozzá, így lehet, hogy nem is ugyan az a Booker halt meg a végén, mint akivel mászkáltunk, csak ahogy a katonák is közvetlenül a tear közelében, úgy az a Booker is megkapta a másik emlékeit, akivel átéltük a storyt. Ezért jött rá, hogy mekkora szörnyeteggé fog válni. Talán még ez a legnormálisabb magyarázat.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Értem, amit írsz és igazad van. Ha idõben visszamentek a fiatal akkori Bookert kéne kinyírni. Vagy Elisabetnek van egy olyan "Super Power"-ja is, amit itt használ elõször és fõhõs Booker egyben a fiatal Bokker is (megszállja, átveszi a helyét) így kinyírva megszünik létezni. VAGY ez is valami... szimbólika... és tulajdon képpen a fiatal Booker szemével látjuk, hogy kinyírják a csajok, a fõhõs pedig hip-hop átkerül az utolsó képkockákhoz, hisz az õ alteregója a "züllöt Booker" megmaradt.

Amúgy meg valóban, más egyébkén, a csajok csak szorgalomból végeznek a fõhõssel... vagy biztos ami biztos alapon, mert ez így semmit sem számít.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én az egy személy verzióra szavazok. Ez már csak azért is valószínû, mert ugye a nõi Lutece felvételeit folyamatosan találjuk, többet is, de a bátyjától semmi, vagy szinte semmi. Úgyhogy valószínû, hogy a bátyusnak nem az a világa, hanem egy személyrõl van szó, akik két külön világból származnak. És igen a hangfelvételekbõl derül ki igazából a sztori, legalábbis anélkül összerakhatatlan!

Comstock a kísérletek miatt lett steril és Elizabeth onnan nyerte az erejét, hogy a kisujja az egyik világban maradt, tehát két világban van jelen egyszerre. Ehhez jöttek még a kísérletek és voilá megszületett ez a különleges lény!

Comstocknak nem az volt a célja, hogy egy szuperlényt létrehozzon az már csak egy véletlen esemény eredménye volt. Csak ugye Elizabeth így szabadon utazgathatott volna a világok között (mesélte is hogy fiatalabb korábban nem csak ajtókat tudott nyitni, de sajátokat tudott teremteni és be is tudott lépni azokba, ezért kellett a Torony, ami megcsapolta Liz erejét és ezért kellett Songbird, aki nem engedte ki onnan és ellátta mindennel.

Habár most hogy így felhoztam Songbird hûsége eléggé fehér folt még mindig számomra. Õ egy mechanikus lény nem?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.