2091
Bioshock: Infinite
-
#1731 -
Hoz_Hun #1730 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, és mivel nem tudja kifizetni az adóságát jól kinyírják, Elizabeth meg éhen hal egyedül a kiságyban. Happy Ending! -
#1729 Igy van, minden visszaáll az eredeti állapotba. -
#1728 -
#1727 Nah megnéztem a magyarázó videót...érdekes, érthető...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát: mikor a végén a sok elizabeth van, ott vizbe fojtják bookert, még mielőtt keresztelkedik avagy nem, és mivel meghal, sorba tünnek el a Elizabathek, mig nem csak 1 marad....tehát akkor az alap koncepció megmarad jól értem? Booker , nem kersztelkedik, alkoholista, és van babája, asszony meghalt...tehát így megmaradt a keresztelkedés nélküli verzió, ezért maradt ott 1 elizabeth....keresztelkedés nem lesz, ezért columbia sem....jól értelmezem? a credits utáni rész is erre utal valaki aki vágja irja le a véleményét.. -
#1726 Nah én is végigvittem, szépen beosztottam 12óra 17perc volt Normalon, és egyszersem haltam....:)
Kibebaszott jó volt....
viszont aminek örülök hogy itt nem spoilereztétek el vagy nem vettem észre az az hogy :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!visszatértünk egy kicsit rapturébe, bio 1 kezdöhelyszin...isteni volt újra látni....nagyon meglepett
Viszont annyira énsem értettem a játékot, csak kapisgálom, de nem perfekt az angolom, igy megnézem a vidit én is.... -
Dark Energy #1725 Ez nagyon jó videó. Érthetően szépen összefoglalja a történetet.
Ááá, még így magyarul végig hallgatva röpke 9 perc alatt is zseniális a történet. Imádom! -
#1724 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eltűnik, csak fokozva a drámaiságot gyorsan bevágták a fekete képernyőt mielőtt láthattad volna.
-
#1723 Tudom, ez dícséret hogy a maiakhoz képest mennyit foglalkoztak a történettel.
A baj hogy csak azzal. -
reco #1722 úúúú bocs :D -
#1721 ilyesmit spoilerbe, még nem tolam énse végig :D -
reco #1720 huuuhh ez a videó kellet már most már minden tiszta nagyjából , bár azt még mindig nem értem hogy a játék végén amikor megfojtanak az elizabethek akkor a mi elizabethünk (aki velünk volt végig) az mért nem tünik el ? -
#1719 ez nagyon jó,főleg hogy akkor jól értettem mostmár a játékot.itt merlin és a többiek jól megmagyarázták:) köszi -
#1718 Pedig ennél egyszerűbben és szebben nem lehet elmondani. -
#1717 Én az első vaginánál elvezstettem a fonalat. -
#1716 Ez jóóó. Talán az eddigi legjobb. -
#1715 Ebből 278 sima FPS story kiférne.
Most megnéztem, eddig értettem a játékot, most már nem. -
#1714 Aki nem értette a Bioshock Infinite végét, annak itt egy nagyon jó magyarázó videó!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Dark Energy #1713 Kíváncsi vagyok, vajon átlagban, mennyi kalóriát evett össze Booker? -
#1712 Mivel ő nem értékeléseket csinál, hanem "first impression" videókat... tehát első benyomás. -
#1711 -
#1710 Van egy olyan kis minicsalás szerüség, hogy pl egyik pálya végén az automatából kiszeded a lovét, aztán átlépsz a másik pályára, majd vissza , akkor újra benne lesz a della....elvileg igy végtelen lové szerezhető, már akinek van hozzá türelme :D
-
visszalépés #1709 Én úgy voltam ill. még vagyok vele hogy örülök ha marad pénzem az újraélesztésre.:) 1999 mód -
mester1987 #1708 Nem tudjátok a Hard/1999 nehézségi szint befolyásolja-e azt, hogy mennyi pénzt kapunk ill. nyerünk?
Minden fegyvert felfejlesztenék, de Medium szinten nem sikerült. Van errefelé illetékes? :) -
Evoluti0N #1707 Nem néztem meg a videót. Egy videót láttam tőle (pontosabban kezdtem el nézni), a Tomb Raider tesztet és annál elvesztette nálam az úriember a hitelességét. Úgy csinált értékelést a játékról, hogy végig se játszotta, csak pár órát ölt bele és már az első pár percben egetrengető baromságokat hordott össze. -
#1706 Végre egy korrekt ismertető, amelyben maga a játékmenet és játékmechanizmusok (ill. ezek hiányosságai) kerülnek bemutatásra, és nem elfogultan szórja a 10 pontot a meglepő vége miatt mint más értékelések. -
#1705 -
#1704 Szerintem az egyik legjobb vigor, amivel átállítod az oldaladra az ellent. Nem elég, hogy 1 emberrel kevesebb akit ölnöd kell, de még rá is fókuszálnak + ő is önti magából a skúlót :)
Ja, és továbbfejlesztettem, hogy ha "lejár" az idő, akkor végezzen magával az adott delikvens vicces mikor elkezdi magát fejbeverni és szétloccsan az agya. :D -
xido #1703 jó..a nagy szemek miatt inkább Christina Ricci kéne :) -
#1702 Castel Bookernek? Az jó ötlet lenne. Summer Glau Liznek? Hááát... -
Evoluti0N #1701 Én főleg a lovas izét használtam, amitől lebegnek. Meg a hipnotizáló izét a gépekre. Villámozást meg a patriotokra (a robot izékre). Most a 2. játszásnál a madarast is sokat használom. Van egy olyan fejlesztés, hogy ha a madarak hatása alatt meghal valaki, akkor madaras csapda lesz belőle. Brutális nagyon. Egymás után rohangálnak be a csapdába az ellenségek, én meg csap pufogtatom le őket. Hardon is olyan mintha easy lenne. -
#1700 Nálam a Charge+ Shocking Jockey Kombó jött be -
#1699 Egyikse! Fegyverekkel lőttem minden parasztot! -
Dark Energy #1698 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinek melyik vigor kombó illetve fegyver volt a kedvence? -
#1697 Ez nagyon jó ötlet már alig várom ! Mindkettő nagyon jó ötlet ! -
xido #1696 Booker..találtam egy alien arctámadó petéző dögöt..dobom,kapd el :) -
xido #1695 Booker legyen Nathan Fillion,Elisabeth meg Summer Glau..na?:) -
mester1987 #1694 Vagy egy átmeneti DNS-átakalító mi? :D -
xido #1693 még jó,hogy nitroglicerin nem volt a játékban :) -
mester1987 #1692 Könyv nem lesz? ;)