Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
továbbá miután megkapjuk a pajzsot L-tõl van egy ház tetõablakkal ahol egy magát progresszínek nevezõ fickó lakik és ott van egy láda ami zárva van, azt kilehet nyitni valahogy?
every damn day
0:41
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kibebaszott jó volt....
viszont aminek örülök hogy itt nem spoilereztétek el vagy nem vettem észre az az hogy :
Viszont annyira énsem értettem a játékot, csak kapisgálom, de nem perfekt az angolom, igy megnézem a vidit én is....
Ááá, még így magyarul végig hallgatva röpke 9 perc alatt is zseniális a történet. Imádom!
Eltûnik, csak fokozva a drámaiságot gyorsan bevágták a fekete képernyõt mielõtt láthattad volna.
A baj hogy csak azzal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Most megnéztem, eddig értettem a játékot, most már nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minden fegyvert felfejlesztenék, de Medium szinten nem sikerült. Van errefelé illetékes? 😊
Ja, és továbbfejlesztettem, hogy ha "lejár" az idõ, akkor végezzen magával az adott delikvens vicces mikor elkezdi magát fejbeverni és szétloccsan az agya. 😄
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!