Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

A ládát azzal a kulccsal tudod kinyitni, amit ott találsz az oltárnál egy könyv mellett, ahol rengeteg szektás van és ahol elõször találkozol Murder of Crows vigort használóval. Ha felvetted a kulcsot, vissza kell menni ahhoz a házhoz, ahol a ládát láttad.

Sokmindent megváltoztattak, hogy elkerüljék a vitát, mert valaki köpködött rá.
újra kezdetem a játékot és az lenne a kérdésem, hogy
az elején amikor ott vagyunk azon ünnepi vásáron ahol bemutatják pl. handymanat ott lehet venni vigort ami 380 körül van ( az amivel felemelhetjük ellenségünket) és a kérdés az lenne, hogy van rá mód ott összeszedni annyi pénzt?
továbbá miután megkapjuk a pajzsot L-tõl van egy ház tetõablakkal ahol egy magát progresszínek nevezõ fickó lakik és ott van egy láda ami zárva van, azt kilehet nyitni valahogy?
Nekem is gondom volt ezzel de továbbgondoltam, hogy ha nincs Columbia, nincs Comstock, nincs Elizabeth eladása, hogy utána Booker még mélyebb depibe, alkoholizmusba és játékfüggõségbe süllyedjen akkor a Wounded Knee mészárlásos rossz emlékeit a kicsi tündéri Elizabeth csak elfeledteti, elvégre Bookernek új hivatását kell ellátnia, az apaságot.

törölték mert túl nyálas volt, vagy valami ilyesmi indokkal.

every damn day

AntiHero
Na majd DLC-ben 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

AntiHero
Amúgy az egyik trailerben látható "lovas" rész benne volt a játékban?
0:41

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

aktiválatlan steam kulcs nem érdekel valakit 4500ért?
kill3r21
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#eplus2>
Igen, és mivel nem tudja kifizetni az adóságát jól kinyírják, Elizabeth meg éhen hal egyedül a kiságyban. Happy Ending! <#hehe><#idiota>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

wedge31
Igy van, minden visszaáll az eredeti állapotba.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Fpocok

kill3r21
Nah megnéztem a magyarázó videót...érdekes, érthetõ...

Tehát: mikor a végén a sok elizabeth van, ott vizbe fojtják bookert, még mielõtt keresztelkedik avagy nem, és mivel meghal, sorba tünnek el a Elizabathek, mig nem csak 1 marad....tehát akkor az alap koncepció megmarad jól értem? Booker , nem kersztelkedik, alkoholista, és van babája, asszony meghalt...tehát így megmaradt a keresztelkedés nélküli verzió, ezért maradt ott 1 elizabeth....keresztelkedés nem lesz, ezért columbia sem....jól értelmezem? a credits utáni rész is erre utal valaki aki vágja irja le a véleményét..
kill3r21
Nah én is végigvittem, szépen beosztottam 12óra 17perc volt Normalon, és egyszersem haltam....😊
Kibebaszott jó volt....
viszont aminek örülök hogy itt nem spoilereztétek el vagy nem vettem észre az az hogy :
visszatértünk egy kicsit rapturébe, bio 1 kezdöhelyszin...isteni volt újra látni....nagyon meglepett

Viszont annyira énsem értettem a játékot, csak kapisgálom, de nem perfekt az angolom, igy megnézem a vidit én is....
Ez nagyon jó videó. Érthetõen szépen összefoglalja a történetet.
Ááá, még így magyarul végig hallgatva röpke 9 perc alatt is zseniális a történet. Imádom!

vrtg

Eltûnik, csak fokozva a drámaiságot gyorsan bevágták a fekete képernyõt mielõtt láthattad volna.

DarkSector
Tudom, ez dícséret hogy a maiakhoz képest mennyit foglalkoztak a történettel.
A baj hogy csak azzal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

úúúú bocs 😄

kill3r21
ilyesmit spoilerbe, még nem tolam énse végig 😄
huuuhh ez a videó kellet már most már minden tiszta nagyjából , bár azt még mindig nem értem hogy a játék végén amikor megfojtanak az elizabethek akkor a mi elizabethünk (aki velünk volt végig) az mért nem tünik el ?

Myselor
ez nagyon jó,fõleg hogy akkor jól értettem mostmár a játékot.itt merlin és a többiek jól megmagyarázták😊 köszi
MerlinW
Pedig ennél egyszerûbben és szebben nem lehet elmondani.

[merlinw.org]

DarkSector
Én az elsõ vaginánál elvezstettem a fonalat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ez jóóó. Talán az eddigi legjobb.

[merlinw.org]

DarkSector
Ebbõl 278 sima FPS story kiférne.

Most megnéztem, eddig értettem a játékot, most már nem.

HeadHunter86
Aki nem értette a Bioshock Infinite végét, annak itt egy nagyon jó magyarázó videó!

Kíváncsi vagyok, vajon átlagban, mennyi kalóriát evett össze Booker? <#circling>

Fpocok
Mivel õ nem értékeléseket csinál, hanem "first impression" videókat... tehát elsõ benyomás.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kill3r21
Van egy olyan kis minicsalás szerüség, hogy pl egyik pálya végén az automatából kiszeded a lovét, aztán átlépsz a másik pályára, majd vissza , akkor újra benne lesz a della....elvileg igy végtelen lové szerezhetõ, már akinek van hozzá türelme 😄
Én úgy voltam ill. még vagyok vele hogy örülök ha marad pénzem az újraélesztésre.😊 1999 mód
Nem tudjátok a Hard/1999 nehézségi szint befolyásolja-e azt, hogy mennyi pénzt kapunk ill. nyerünk?
Minden fegyvert felfejlesztenék, de Medium szinten nem sikerült. Van errefelé illetékes? 😊
Nem néztem meg a videót. Egy videót láttam tõle (pontosabban kezdtem el nézni), a Tomb Raider tesztet és annál elvesztette nálam az úriember a hitelességét. Úgy csinált értékelést a játékról, hogy végig se játszotta, csak pár órát ölt bele és már az elsõ pár percben egetrengetõ baromságokat hordott össze.
vrtg
Végre egy korrekt ismertetõ, amelyben maga a játékmenet és játékmechanizmusok (ill. ezek hiányosságai) kerülnek bemutatásra, és nem elfogultan szórja a 10 pontot a meglepõ vége miatt mint más értékelések.

Fpocok

szucsy89
Szerintem az egyik legjobb vigor, amivel átállítod az oldaladra az ellent. Nem elég, hogy 1 emberrel kevesebb akit ölnöd kell, de még rá is fókuszálnak + õ is önti magából a skúlót 😊

Ja, és továbbfejlesztettem, hogy ha "lejár" az idõ, akkor végezzen magával az adott delikvens vicces mikor elkezdi magát fejbeverni és szétloccsan az agya. 😄
jó..a nagy szemek miatt inkább Christina Ricci kéne 😊
JethroHUN
Castel Bookernek? Az jó ötlet lenne. Summer Glau Liznek? Hááát...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én fõleg a lovas izét használtam, amitõl lebegnek. Meg a hipnotizáló izét a gépekre. Villámozást meg a patriotokra (a robot izékre). Most a 2. játszásnál a madarast is sokat használom. Van egy olyan fejlesztés, hogy ha a madarak hatása alatt meghal valaki, akkor madaras csapda lesz belõle. Brutális nagyon. Egymás után rohangálnak be a csapdába az ellenségek, én meg csap pufogtatom le õket. Hardon is olyan mintha easy lenne.
wesker24
Nálam a Charge+ Shocking Jockey Kombó jött be
grebber
Egyikse! Fegyverekkel lõttem minden parasztot!

Next PC upgrade: 2022

Kinek melyik vigor kombó illetve fegyver volt a kedvence?

wesker24
Ez nagyon jó ötlet már alig várom ! Mindkettõ nagyon jó ötlet !
Booker..találtam egy alien arctámadó petézõ dögöt..dobom,kapd el 😊
Booker legyen Nathan Fillion,Elisabeth meg Summer Glau..na?😊
Vagy egy átmeneti DNS-átakalító mi? 😄
még jó,hogy nitroglicerin nem volt a játékban 😊
Könyv nem lesz? 😉