Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pályatéma változások nagyon minimálisak. (Bio1ben ugyebár medical theme, nature/arcadia theme, art/fort frolic theme stb) Pedig ezért vártam leginkább.
Azért remélem majd jön majd a következõ lépcsõfok is az ilyenbõl:
Csak 1 fegyvert tud a fõhõs cipelni és azt is csak úgy hogy le kell rakni idõnként mert pihentetnie kell a karját/gerincét.
Én nem reggeltem steamre, kalózzal tolom. Megvettem a Songbird kiadást (nem bontottam fel), meg a könyveket. Meg vlszeg a board gamet is megfogom, ha már Bio1,2bõl is minden szar megvan.
Ami fõként nem tetszik a játékban:
2 fegyver limit
fegyvereket hiába upgradelem nem látszik rajta (pedig milyen jó volt ez az elsõ két részben)
Nincs rendes save. (jó cserébe minden "W" megnyomásnál ment kb 😄)
A "boltok" kb értelmetlenek.
Elizabeth szerintem korántsem olyan "ütõs" karakter mint mondták. (azt meg már meg sem említem, hogy hányszor "bugzott" be: falon átadta lõszert, furán állt mikor odanéztem)
Az elején míg nem találtam meg Elizabethet "csõjáték" volt semmi extra szoba vagy hely amit fel lehetett volna deríteni. (kivéve az elején lévõ minijátékos részt)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nálam egyik se jó, és a support még nem írt vissza 😞
Valaki vette onnan?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Szerintem nagyon jó a játék nagy Bio 1 rajongó vagyok, a modi és én vagyok a régi topicban. A hangulata nem annyira nyomasztó -köszönhetõ a NEM víz alatti világnak, bár az elején vagyok- az ugrálás egy kicsit furcsa, de azt is megértem, hogy itt a kis városrészek között a levegõben kiváló közlekedési megoldás.
A grafikabuzi soha nem voltam -bár általában jó gépem van- ez hozza a vártat, a város kinézete über. Valahogy úgy megfogott, ahogy a Borderlands 2 grafikája...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
De az V inkább fog hajazni a SA-ra mint a 4-re szerintem
/sigh
Parasite Eve 2, best game EVER!
A vége meg...
[merlinw.org]
Ellenben a Red Dead Redemption valami kolosszális volt. Ma is bármikor szívesen elõveszem, és örülök neki, mint majom a farkának 😄
Nem értem, miért nem pakolták át PC-re. Az annyira nagyon jó, hogy még egyszer megvenném.
Szóval van potenciál a Rockstar-ban, az LA Noire is jó volt. Meglátjuk, mit alkotnak. De a IV után nem várom zuhogó nyállal az V-öt.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
PoolSize=1024
[merlinw.org]
Booker a Pinkerton National Detective Agency egykori ügynöke. A "Battle of Wounded Knee" csata után alkoholista, szerencsejátékfüggõ lett, ezért az ügynökség kidobta. Késõbb még egy esélyt adva felbérelték egy titkos küldetésre, be kellett szivárognia Columbia-ra, hogy megmentsen egy nõt, Elizabeth-et, majd juttassa el New York-ba.
Columbia prófétája megjövendölte, hogy jön egy áruló (false shephard), akinek a kezén az AD jelet viseli és õ elveszi a várostól a "bárányt" (Elizabeth), ami által a Comstock és a város bukásra van ítélve. Konkrétan, ahogy Liz romlik – veszít a jámbor kislányos személyiségébõl, úgy romlik vele a város is.
Persze az egyszerû halandók számára ez csak egy polgárháború volt. Liz elhagyta a tornyot, az alapítók hittek benne, hogy a lány segíthet lezárni a konfliktust így a Vox Populi-n (a lázadó fekete nõ és csapata) kívül – ami inkább elpusztítaná - minden a frakció arra törekszik, hogy megszerezze magának a lányt és segítségével a saját javára fordíthassa a dolgot.
Liz azon van, hogy mindenki megértse a hatáskörét, és bebizonyítsa, hogy Comstock a felelõs mindenért. Ezért úgy dönt, hogy kideríti az igazságot, így a célja, hogy felkeresse Comstock-ot és leleplezze Columbia lakói elõtt.
A dolgokat tovább bonyolítja Songbird, a robotmadár, ami 12 évig Liz legjobb barátja, gondnoka és börtönõre volt. Songbird-öt úgy tervezték, hogy ha a lány elszökik, az egyenlõ az árulással, így meg kell ölnie, mintsem elfognia.
A „tömeggyilkos” Booker mellett nem nehéz a kislányból érzéketlen badass-é válni, így a próféta félelme jogos. A Vox által elfoglalt First Lady hajón elkövetett gyilkossága tetõzi be a sötétséget.
Mikor elkezdenek információt gyûjteni a lány anyjáról, Liz elkezd arra gyanakodni, hogy õ Comstock törvénytelen lánya. Anyja, Lady Comstock sírjának meglátogatása után rájön, hogy a párhuzamos valóságok elválaszthatók egymástól, instabilitást okozva ezzel, és hiszi, hogy ezzel rátalál egy helyre ami a valóságok közös forrása.
Mikor Booker a jövõbe kerül, az idõs Liz elmondja neki, hogy Comstock célja az, hogy elhitesse a lánnyal, õ a valódi utódja és általa küldjön pusztítást a felszínre. Booker ígéretet tesz, hogy ezt megakadályozza. A sikerhez azonban a saját oldalukra kell fordítaniuk Songbird-öt.
Comstock halála után Booker elpusztítja a Vox-ot majd Liz tornyát, benne a Syphon-al (ami elszívta a lány képességét).
Ezután Liz elviszi Booker-t egy téren és idõn kívüli helyre, ahol rájön, hogy az összes általuk meglátogatott valóságban minden egy emberhez vezethetõ vissza: Booker DeWitt-hez.
Liz segítségével Booker elkezdi összerakni az emlékeit. Rájön, hogy minden ami történt az õ agyszüleménye, hogy segítségével birkózzon meg a bûntudatával, amiért eladta kiskorában a csecsemõ lányát (Elizabeth-et). Elutasította a hit által ajánlott üdvösséget, és vezeklésképpen a kezére tetováltatta lánya nevének kezdõbetûit (AD – Annabel DeWitt)
Szembesülve ezzel, Liz elvezeti a folyóhoz, melynél Booker elutasította a megkeresztelését, ahol találkozik az összes alternatív Elizabeth-el aki valaha is létezett. Booker(aki egyszemélyben Comstock) rájön, hogy, minden ami történt annak az oka, hogy nem tudott megbocsájtani magának. Ezért hagyja a lánynak, hogy vízbe fojtsa, hogy ezzel visszakerüljön a valóságba. Ahogy egyenként eltûnnek az Elizabeth-ek, úgy omlanak össze azok a dimenziók. Míg végül csak egy marad. A fájdalmas valóság.
A játék tele van zseniális, a valóságra kikacsintó szimbólumokkal, utalásokkal, mint a házaspár, a parton az elsõ forgóajtónál a nõ, aki le-Annabel-ezni Elizabeth-et, stb. Második végigjátszás során ajánlott figyelni ezekre, simán adják az újrajátszási élményfaktort😊
[merlinw.org]
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
[merlinw.org]