A DiRT 3 lezárja a trilógiát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálhatnának újra TOCA sorozatot.
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
"Sajna elég siralmas kísérlet-s akkor még csak enyhén fogalmaztam-a Dirt 2-ben hivatalosan csak havidíj ellenében lehet hálózaton egymás ellen versenyezni."
Ment az hamachival is.
Ment az hamachival is.
Inkább a rally VB irányába kéne nyitni egy picit. Mint az õs CMR játékok. Ez a divatbuzulás, mint az NFS tuning baromságai már unalmas. Semmi realizmus játékokat tipikusan a fakezû konzolmajmoknak találták ki. Nyilván õk a legtöbb példányt megvásárló közönség.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Szerintem továbbra is lesz rallys játék a Codemasterstõl, csak Colin(+) neve fog elmaradni, és talán a Dirt helyett is kitalálnak valami új elnevezést.
(Ken Block's Dust 😊) )
(Ken Block's Dust 😊) )
a 2. rész irányitása, fizikája sokkal jobb volt mint az elõdé
remélem ebben nem lesz visszalépés!
remélem ebben nem lesz visszalépés!
Forza.
-1 volt
szerintem pl jobb volt a 2, pont azért mert könnyebb volt, pörgõsebb, és nem csak autóbuziknak csinálták..
Sajna elég siralmas kísérlet-s akkor még csak enyhén fogalmaztam-a Dirt 2-ben hivatalosan csak havidíj ellenében lehet hálózaton egymás ellen versenyezni.
A Kötelezõ rally-n kívüli jármûvek vezetésének ránk eröltetésének mikéntje is eléggé frusztráló fõleg hogy colin McRae nevéhez van kapcsolva.
Bízom benne, hogy a Dirt 3 nem lesz még ennél is arcade-abb..
A Kötelezõ rally-n kívüli jármûvek vezetésének ránk eröltetésének mikéntje is eléggé frusztráló fõleg hogy colin McRae nevéhez van kapcsolva.
Bízom benne, hogy a Dirt 3 nem lesz még ennél is arcade-abb..
Ha még terveznének több részt akkor Dirt sorozatot írt volna a cikkíró, nem? Elõbb gondolkodni kéne aztán fikázni...
Milyen idióta cím már ez? Hány részes legyen egy TRIlógia, nyolc?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Remélem csak a Dirt trilógia zárul le, maga a Colin sorozat viszont folytatódik (legfeljebb más néven).
legkevésbé a stílussal és a grafikával volt gondom, annál több viszont a gagyi nem életszerû irányítással és a buta könnye elõzhetõ ellenfelekkel (ez amúgy majdnem minden autós játékra igaz) <#ejnye1>#ejnye1>