12
  • csizihungary
    Csinálhatnának újra TOCA sorozatot.
  • Mat666
    "Sajna elég siralmas kísérlet-s akkor még csak enyhén fogalmaztam-a Dirt 2-ben hivatalosan csak havidíj ellenében lehet hálózaton egymás ellen versenyezni."

Ment az hamachival is.
  • Ender Wiggin #10
    Inkább a rally VB irányába kéne nyitni egy picit. Mint az ős CMR játékok. Ez a divatbuzulás, mint az NFS tuning baromságai már unalmas. Semmi realizmus játékokat tipikusan a fakezű konzolmajmoknak találták ki. Nyilván ők a legtöbb példányt megvásárló közönség.
  • bippo
    Szerintem továbbra is lesz rallys játék a Codemasterstől, csak Colin(+) neve fog elmaradni, és talán a Dirt helyett is kitalálnak valami új elnevezést.
    (Ken Block's Dust :)) )
  • arty
    a 2. rész irányitása, fizikája sokkal jobb volt mint az elődé

remélem ebben nem lesz visszalépés!
  • skiryo
    -1 volt
  • skiryo
    szerintem pl jobb volt a 2, pont azért mert könnyebb volt, pörgősebb, és nem csak autóbuziknak csinálták..
  • Atyuska
    Sajna elég siralmas kísérlet-s akkor még csak enyhén fogalmaztam-a Dirt 2-ben hivatalosan csak havidíj ellenében lehet hálózaton egymás ellen versenyezni.
    A Kötelező rally-n kívüli járművek vezetésének ránk eröltetésének mikéntje is eléggé frusztráló főleg hogy colin McRae nevéhez van kapcsolva.
    Bízom benne, hogy a Dirt 3 nem lesz még ennél is arcade-abb..
  • Reg5
    Ha még terveznének több részt akkor Dirt sorozatot írt volna a cikkíró, nem? Előbb gondolkodni kéne aztán fikázni...
  • hdo
    Milyen idióta cím már ez? Hány részes legyen egy TRIlógia, nyolc?
  • Reg5
    Remélem csak a Dirt trilógia zárul le, maga a Colin sorozat viszont folytatódik (legfeljebb más néven).
  • vinc3nt
    legkevésbé a stílussal és a grafikával volt gondom, annál több viszont a gagyi nem életszerű irányítással és a buta könnye előzhető ellenfelekkel (ez amúgy majdnem minden autós játékra igaz)