Agrar Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy serial: 1T24-YYLL-ZD3A-8UUN
De elõtte iktasd ki a netet!!!

Lemaradt XD

erre gondoltam Agrar Simulator Historical Farmer XD

Hali

Nekem egyenlõre nem igazán akart dolgozni, még elég bug os XD vagy csak a crack-elés teszi nem tudom a legújjabb update el próbáltam (1.0.1.0) de pl a multiplayer re koncentráltam jobban a legnagyobb baja h nemlátod amit a másik csinál meg nem menti a játékot. Szóval minden belépésnél lehet elölrõl kezdeni a multit.

Esetleg valakinek megvan az eredeti az elmondhatná h neki mik a tapasztalatai.

Laptoptól ne várj sokat. 😉 Én gépemen elmegy úgy hogy nem nagyon akad igaz olyan Kicsi-Közepes beállításokon van Konfigom:
CPU: AMD Athlon 2X Dual Core 2.33Ghz
VGA: nVidia Geforce 9600GT 512Mb
RAM: 2 Gb
OP: Win7

Laptopon nem hiszem hogy jól mûködne még ha milyen erõs is. 😊
Laptop nem játékra van szerintem net/zene esetleg filmnézésre,de ez csak az én véleményem.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Sziastok
A segítségetekre lenne szükségem az AGRAR SIMULATOR 2012 müködésével kapcsolatban.Megvettem eredetiben a játékot,feltelepítettem.A menüben jól müködik,de belépve a játékba akadozik,ha visszaállítok mindent a minimumra,akkor egy kicsit jobb de még akkor is akad,próbáltam a tört verziókat is patchekkel együtt,de ugyanaz a reakció.Ha valaki tudna kérem segítsen,köszönöm.MSI FX 600-as laptopom van.
CPU intel core i3-330M
VGA Nvidia Geforce GT 325M/1GB DDR3
RAM DDR3 4GB
A rendszerem win 7 64 bit
A video beállításoknál a második rublikából vedd ki a piros jelölést meg a közvetlen alatta lévõ csíkot vedd le minimumra majd "Apply" és szépen fut majd! Jah és legalább az 1.7-es patch legyen feltelepítve! remélem tudtam segíteni, üdv!

Nekem ez a konfigom: AMD 4400+, 2.0 Gb Ram,Nvidia 9600 GT 512 DDR 3,Win 7 és nem szaggat pedig mediumon fut,érdekes. 😮

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Processor: 2GHz (SSE)
RAM: 1 GB
Graphics: 256 MB, Shader Model 2.0, Geforce® 7000 Serie or ATI X1850 DirectX®: 9.0c
Sound: DirectX® compatible
Hard Disk free space: 750 MB

Sziasztok.

Az agrar sim 2012-nek mekkora a gépigénye?Mert nekem AMD 4800+x2 2.5 GB ram,Nvidia 9600gt 512 DDR3 rammal szaggat pedig majdnem minimumon vagyok.
Na figyu. 😊 Meg nyomod az ESC-et és ott mondom nem kell oda menni a tartályhoz,meg tankolod a nagy tartályt ugye ha megnyomod az ESC-et majd ott kell valahol lenni hogy Fuel Reservoir. 😊 vagy Refuel All

Addig én is rájöttem hogy a tartályhoz kell menni, oda is mentem. Meg régebben olvastam vhol hogy ugye a trakin a bal oldalt van a tank és úgy álltam oda a tartályhoz, de nem történik semmi, hogy kiírna vmit hogy nyomjam, szal nem tom. Hol van kiírva az a "Fuel Reservoir" ? Am angol nyelvûvel nyomom-nám és crack nélkül elindult, sõt seriál számot sem kért 😄 Az 1.8 patch meg nincs meg, ezért nem azzal használom, de am így is megfelel, csak tudjam tankolni a gépeket, ez az ami elveszi a kedvem tõle... 😛 😊

Én így csinálom: fejlesztettem a "tanyát" vagy miaz 😄 és ott van a nagy tartály, 5000 Liter fér bele azt tele tankolom a "Fuel Reservoir" vagy ilyesmi aztán meg csak egyik traktornál rá kattintasz hogy Refuel vagy Refuel All és ezzel megtankolja az összeset. 😊 Am miért nem rakod fel az 1.8-at ? 😄 Mert azzal is mûxik a crack. Tegnap pedig próbáltam ezt a Historical Farmingot de bukta abban nincs "adminisztrációs menü" ezek visszafele fejlõdnek ? 😄

Már a 12-est használom, de ebben sem jöttem rá hogyan kell megtankolni. 😄 Meg is van patch-elve az 1.7-el am. Akk hogyan is lehet tankolni?

Egy tipp: A 2012-es jobb,miért a 2011 -et nyomod még ? Ott a link amit beraktam én azokat töltsd le,telepítsd fel és jó lesz.

Üdv! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy a 2011-ben hogyan lehet megtankolni a jármûveket, mondjuk traktort? Vagy hogyan lehet megoldani, hogy lassan vagy ne ürüljön ki az üzemanyag? Elõre is köszönöm aki tud segíteni!

Srácok,meg találtam torrenten az 1.0.0.8-as patchoz a cracket + benne a patchok az hogy eltûnik az adott gép/szerszám még benne van de csak akkor ha fel van csatlakoztatva/akasztva a traktorra például eke és meg nyomod az ESC-et akkor le akad viszont vehetsz fel munkást,ha neki eltûnik akkor azt vissza adja,én jól el voltam vele. 😄 Traktor koszosodik,meg lehet mosni,traktor nyom van itt is,tyúkot vettem 3000 €-ért majd nevelgettem,született egy pár és 12 000€ -ért pedig eladtam + a tojást is eladtam,jó üzlet. Érdemes ki próbálni. 😊

Játék

Patch+Crack

Az AGRAR SIMULATOR 2012 be valaki nem tudna adni egy kódot a registacióhoz hogy tudjak jatcani...
Még nem próbáltam,letöltöttem csak nem jó helyrõl mert nem ment,nem volt jó crack. :S Máshonnan kellene letölteni majd meg ekresem.

Zsolt7411: Igen egy különálló játék de egy "kiegészítõ fajta" asszem. 😄

Szia

Ez kiegészítõ vagy különálló játék?
Ezt probáltátok már ?

gigamen
Köszönöm szépen a választ.
marko37
Mondanám hogy próbáljuk ki de az én gépem nem bírja a multit a 12 est kipróbáltam a virágbolti verziót nem akadnak le a dolgok nekem szaggatott 1 kicsit persze itt is vannak hibák ha nem az eredetit használod mentés után eltünnek a dolgok pl

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

gigamen
Üdv!

Lehet még multiplayerben játszani a 2011-es játékkal? Tud róla valaki valamit? Mert nem igazán mûködik, ha szervert hozok létre és csatlakoznának.

A2012-es játékban lettek javítva a leakadási hibák? Multiplayer részérõl mit lehet tudni?
marko37
Vedd meg nyugottan a2011 est grafikán tudsz állítani nekem se szaggat a 2012 virágbolti változat az megette az én gépemet is

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

A játék tetszik, de nem tudom hogy meg merjem e venni mert úgy meghajtja a gépet mint a hétszentség, ráadásul szaggat is egy
AMD PHENONII/975; Geforce560 Ti 2GB; 8GB RAM gépen.
A bolt polcairól<#banplz>

Sziasztok!
Valaki megtudná mondani,hogy honnan lehet leszedni az Agrar Simulator 2012??
Válaszokat nagyon köszönöm!
a faszomba nekem is megvan de nem megy ez a geci.
Törölt felhasználó
Szia van valami??????
Törölt felhasználó
Szia,nem lett jó.Már próbáltam ramot is cserélni,az sem jó.Gáz ez gép hiba!
marko37
próbáljátok törölni a játékot teljesen és mindenhonnan utána a következõket csináljátok:Start menü futtatásba beírod: Regedit A megjelenõ ablak bal oldalán lenyitod a HKEY_CURRENT_USER , Software-t és az ActaLogic-ra kattintasz majd jobb egérgomb rajta és törlés. Ugyanezt eljátszod még a HKEY_LOCAL_MACHINE , SOFTWARE , ActaLogic-al is.
ha ezzel kész vagy telepítsd újra nem tudom hogy jó lesz -e de egy próbát megér

marko37
én ma vettem meg a 2011 est 2000 ft telepítettem kicsit játszottam eddig minden rendben

Sziasztok. Ezzel én is így jártam és még nem találtam rá megoldást. :-(
Ha valaki tud kérem segítsen. Köszönöm.

Törölt felhasználó
Sziasztok,tegnap meg vettem az agrár simulátor 2011-et,eredetibe.Az a bajom,mint ami a sokszori próbálkozások alatt a letöltött játékkal is,hogy az isomania felirat után szemcsés képernyõ jön be.Mondjuk a letöltött játékba betettem azt a két fájlt amit lentebb javasoltak,(cudart32_30_9.dll,Physxloader.dll).Akkor eljutottam a serial kódig.Ott akkor volt kép.CSAK KÓD NEM VOLT JÓ.Az eredetibe is betettem ezt a két fájlt.de semmi.Lehet hogy nem kellett volna,vagy rosszul csináltam valamit.Ki is vettem,vagy az erkohoz is kellenek patchek.Nettel nem frissiti magát?Segítségeteket elõre is köszönöm.További sok sikeres játékot sziasztok.(NAGYON SZERETNÉM KIPRÓBÁLNI)
Sziasztok ki csrélne velem Agrar Simulator 2011-es kódot Agrar Simulator 2012-esre
sziasztok megvettem magyarul az agrár 2011 et és ebben is leakadnak a traktorrol a vontatmányok nemtudjátok milehet a baj pedig a játék eredeti válaszotokat szivesen várom
FrezeR
Valaki tapasztalt már olyat, hogy egy idõ után pl nem lehet a traktorral tolatni? Vagy ha felveszek valakit egy idõ után eltûnik a gépbõl és már nem is látszik utána többé, hogy benne ül?
Ezek is ilyen warez ellenes fogások?

FrezeR
Az 1.0.0.8-as javításhoz még nincs crack?

SZiasztok,mi lehet akkor a gond ha csinalok szervert es nem birok ra csatlakozni AS 2012-ben.A Join Game-ba kiija a szervereket de csak arra birok csat amelyiknek van pingje.De az enyemnek akkor mert nincs?Mit kell tenni?? 😊
Akit erdekel a 2012 es serialja adja meg email cimet v irjon ram [email protected]!!!
Sziasztok😊 nemigazán tudok rájönni a tankolásra és hol tudok vetõmagot venni egy kis segítséget elfogadnák
valaki küldjön nekem cracket légyszi 1.5 vagy 1.6 megtenné [email protected]
ha patchel-ve van akor naptár szerint kapod a gépeket azaz pl: 01.05-én kapsz gépet.....

nekem is meg eltûnik amit be szántotam

Miért akadnak le automatikusan a munkaeszközök a gépekrõl?
Hali Mindenki!
1 kérdés!
Miért van az h a patchet felrakom és nem az h több gépem lenne hanem kevesebb!!!Miért???
A leirások alapján több gépnek kéne lenni de ugyan ez van 2011-nél is!!!
Valaki???
Köszi
Sziasztok! Az agrár szimulátor 2011-ben a játékhoz hogy lehet kormányt beállítani?
Ha valakit érdekel, innen leszedheti a játékot az 1.0.0.6-os patchel + crackel együtt:
pirateisland.ws/tema-agrar-simulator-2012-deluxe-v1-0-0-6
nem eredeti sajna de épp ma jött ki a 1.0.0.6-os crack