Agrar Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked akkor ezek szerint eredeti játékod van? Ha már feljebb tudtad patchelni mint 1.0.0.5.
igen van ez a probléma de ha kiszállsz a gépbõl és ugy vásárolsz ugy már nincs hiba.
viszont nekem 1.0.0.5.-el akad a játék míg 4-sel nem!!!
meg már 1.0.0.7-s patch is van csak épp crack nincs
viszont nekem 1.0.0.5.-el akad a játék míg 4-sel nem!!!
igen van ez a probléma de ha kiszállsz a gépbõl és ugy vásárolsz ugy már nincs hiba.
viszont nekem 1.115.-el akad a játék míg 4-sel nem!!!
viszont nekem 1.115.-el akad a játék míg 4-sel nem!!!
1.5-ös patchel is tapasztalok leakadásokat. Tudjátok mikor a traktor mögött van pl az eke, nyomtok egy escap-et, mert vásárolnátok valamit, aztán megint escape és nincs a traktor mögött semmi.
Ti is találkoztok hasonlóval, tört játék esetén? Eredeti játékkal rendelkezõket is kérdem, hogy ott nincs ilyen probléma?
Ti is találkoztok hasonlóval, tört játék esetén? Eredeti játékkal rendelkezõket is kérdem, hogy ott nincs ilyen probléma?
Érdekes én találok 1.0.0.5-höz az oldalon és mûködik is!
2012-es verzióhoz keresek cracket
nem sikerült
gamecopyworld
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a crack-et honnan lehet letölteni?
Tudna valaki segíteni, hogy a crack-et honnan lehet letölteni?
sziasztok kéne egy nagy segitség!!! mi az agrar simuulator 2011-be a telepitési kod????
sziaztok az a jo az agrar szimulátor-ba ho gy olyan valodi,nem?
hólvan az a pm
Köszi
Az 1.0.0.5 petchnek a crackjét valaki batudja linkelni honnan lehet letölteni
Köszi
Az 1.0.0.5 petchnek a crackjét valaki batudja linkelni honnan lehet letölteni
Innen tudod megkapni a kódot.
http://www.buecher.de/shop/wirtschaftssimulationen/agrar-simulator-2012-deluxe-/cd-rom/products_products/detail/prod_id/33983298/
http://www.buecher.de/shop/wirtschaftssimulationen/agrar-simulator-2012-deluxe-/cd-rom/products_products/detail/prod_id/33983298/
valaki nem tudja a agrár simulator 2012 nek a regisztrációs kódját?
Hm. Tegnap rájöttem h mért olyan ismerõssek a GECKO-k, mivel azok nem a Challenger-ek hanem a 2011 esbõl a Claas-ok XD Csak biztos nem kapták meg még 1x a jogot a név használatára. Aki nem hiszi az dupla klikk a képére amikor nézelõdsz a garázsban XD
Nyilván senki nem olyan hülye, hogy adnak neked reg kódot!
nah irjátok már le az agrar simulator 2012 nek a regisztrációs kódját
drkiss elküldtem PM ben.
valaki nem tudja a agrár simulator 2012 nek a regisztrációs kódját?
hali
és a crack et honnan lehet letölteni
és a crack et honnan lehet letölteni
Hali
Nekem crack em van hozzá.
Nekem crack em van hozzá.
Hali
igen azok a chalngerek
az 1.0.0.5 ös petchnek mi a kódja vagy crack van hozzá.
Elõre is köszi
igen azok a chalngerek
az 1.0.0.5 ös petchnek mi a kódja vagy crack van hozzá.
Elõre is köszi
Hali
Mink haverral a tört verziót játszuk multyban, az 1.0.0.5 ös patch el. Csak anyi érdekelne h itt is ugyan azok lesznek a tört verzió hátrányai mindt a 2011 esben??
Meg érdekelne h mi a nyavaják azok a GECKO-k életemben nem halottam róla, haverral mink arra tipeltünk h ezek tulajdonképpen a Chalanger ek??
Mink haverral a tört verziót játszuk multyban, az 1.0.0.5 ös patch el. Csak anyi érdekelne h itt is ugyan azok lesznek a tört verzió hátrányai mindt a 2011 esben??
Meg érdekelne h mi a nyavaják azok a GECKO-k életemben nem halottam róla, haverral mink arra tipeltünk h ezek tulajdonképpen a Chalanger ek??
eke tárcsa vetés. amugy ha rámész a földre akár gyalog is mutatja melyik hány százalékon van.
amúgy én a vetést segítõvel csináltattam
amúgy én a vetést segítõvel csináltattam
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
köszi már rájöttem idõközben, de mikor megyek a talajra, akkor fogy belõle a cucc, de nincs más skinezés mögötte, pedig meg van kultivátorozva a föld.
venned kell a silóba olyan magot amit vetni szeretnél.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
vetõgépet hol és hogyan tudom feltölteni, nem tudok vetni és pénzt keresni, valaki segítene?
rákatt a traktor ikonra,és ott lesz egy bevásárlókosár arra kattintva tudod megvenni az elsõ gépeket
Ahol meg kellene venni ott ez a felirat van "no items".Gondoltam mielõtt megveszem megnézem milyen a játék úgy hogy ez torrent verzió.Azért kösz.
ahogy pörgeted a napokat egyre több gépet vehetsz,de az elsõ nap is van már pár alap cucc
Üdv
Az normális hogy nincs 1 gép sem amit meg lehetne venni?Most kezdtem.
Köszi
Az normális hogy nincs 1 gép sem amit meg lehetne venni?Most kezdtem.
Köszi
a munkást nem tudom kiküldeni a kukorica asztallal. Miért?
KÖSZI
KÖSZI
Üdv sajna igen egynlõre csak te magad tudod összeszedni a bálákat😞De elvileg jönnek majd modok a játékhoz talán raknak bele valami értelmes bálaszedõt is😊
volt egy kis multi a profikkal
bocs a sok képért
bocs a sok képért
trágyával hol lehet felvenni vagy valamit csinálni?
Meg a bio gasnál hova kell önteni a kukoricát?
Meg a bio gasnál hova kell önteni a kukoricát?
még egy kérdés? bálákat csak én tudom összeszedni? elég lassú igy egyesével felpakolni,aztán meg le. kár vele veszõdni😄
de a leírt gombokkal nem nagyon mûködik.
nekem nem emel
nekem nem emel
Üdv Gecko -gépekre de csak a Perkins-verziokra!
2012 deluxe-ban
üdv. melyik traktor elejére lehet felrakni az alap targonca villát?
KAZJ ma fentleszek ts-en ha gondolod nyomhatjuk!
Én is onnan vettem, úgyhogy ajánlom mindenkinek.
A letölthetõ verziót.
Én innen vettem.
http://www.buecher.de/shop/simulationen/agrar-simulator-2012-download-fuer-windows/software-download/products_products/detail/prod_id/34517292/session/3cd631eed22ee987689675ca3932fb3a/lfa/related-1/
http://www.buecher.de/shop/simulationen/agrar-simulator-2012-download-fuer-windows/software-download/products_products/detail/prod_id/34517292/session/3cd631eed22ee987689675ca3932fb3a/lfa/related-1/
És ez mi lenne ha kérdezhetem?
Hol lehet ezt a játékot beszerezni?
Magyarországon egyáltalán kapható?
Ha lehet valahonnan rendelni kérek valakit egy linket küldjö hogy honnan tudom végre beszerezni. JÓ LENNE MINÉL HAMARABB KARÁCSONYRA MEGLEPNÉM MAGAM.
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM.
A még nincs meg egy linket megköszönnék honnan lehet letölteni az 1.0.0.4-es javításhoz a crackot.
KÖSZÖNÖ:::
Magyarországon egyáltalán kapható?
Ha lehet valahonnan rendelni kérek valakit egy linket küldjö hogy honnan tudom végre beszerezni. JÓ LENNE MINÉL HAMARABB KARÁCSONYRA MEGLEPNÉM MAGAM.
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM.
A még nincs meg egy linket megköszönnék honnan lehet letölteni az 1.0.0.4-es javításhoz a crackot.
KÖSZÖNÖ:::
Mester! Este traktorozunk?
Üdv.Honnan lehet letölteni az 1.0.0.4-eshez a crack-et? Linkelnél egyet légyszíves?