Agrar Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked akkor ezek szerint eredeti játékod van? Ha már feljebb tudtad patchelni mint 1.0.0.5.

igen van ez a probléma de ha kiszállsz a gépbõl és ugy vásárolsz ugy már nincs hiba.
viszont nekem 1.0.0.5.-el akad a játék míg 4-sel nem!!!
meg már 1.0.0.7-s patch is van csak épp crack nincs
igen van ez a probléma de ha kiszállsz a gépbõl és ugy vásárolsz ugy már nincs hiba.
viszont nekem 1.115.-el akad a játék míg 4-sel nem!!!
meg már 1.0.0.7-s patch is van csak épp crack nincs
1.5-ös patchel is tapasztalok leakadásokat. Tudjátok mikor a traktor mögött van pl az eke, nyomtok egy escap-et, mert vásárolnátok valamit, aztán megint escape és nincs a traktor mögött semmi.
Ti is találkoztok hasonlóval, tört játék esetén? Eredeti játékkal rendelkezõket is kérdem, hogy ott nincs ilyen probléma?

Érdekes én találok 1.0.0.5-höz az oldalon és mûködik is!

2012-es verzióhoz keresek cracket
nem sikerült
gamecopyworld

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a crack-et honnan lehet letölteni?
sziasztok kéne egy nagy segitség!!! mi az agrar simuulator 2011-be a telepitési kod????
sziaztok az a jo az agrar szimulátor-ba ho gy olyan valodi,nem?
hólvan az a pm
Köszi
Az 1.0.0.5 petchnek a crackjét valaki batudja linkelni honnan lehet letölteni
Innen tudod megkapni a kódot.
http://www.buecher.de/shop/wirtschaftssimulationen/agrar-simulator-2012-deluxe-/cd-rom/products_products/detail/prod_id/33983298/
valaki nem tudja a agrár simulator 2012 nek a regisztrációs kódját?
Hm. Tegnap rájöttem h mért olyan ismerõssek a GECKO-k, mivel azok nem a Challenger-ek hanem a 2011 esbõl a Claas-ok XD Csak biztos nem kapták meg még 1x a jogot a név használatára. Aki nem hiszi az dupla klikk a képére amikor nézelõdsz a garázsban XD

Nyilván senki nem olyan hülye, hogy adnak neked reg kódot!

nah irjátok már le az agrar simulator 2012 nek a regisztrációs kódját
drkiss elküldtem PM ben.

valaki nem tudja a agrár simulator 2012 nek a regisztrációs kódját?
hali

és a crack et honnan lehet letölteni
Hali

Nekem crack em van hozzá.

Hali

igen azok a chalngerek
az 1.0.0.5 ös petchnek mi a kódja vagy crack van hozzá.
Elõre is köszi
Hali

Mink haverral a tört verziót játszuk multyban, az 1.0.0.5 ös patch el. Csak anyi érdekelne h itt is ugyan azok lesznek a tört verzió hátrányai mindt a 2011 esben??
Meg érdekelne h mi a nyavaják azok a GECKO-k életemben nem halottam róla, haverral mink arra tipeltünk h ezek tulajdonképpen a Chalanger ek??

Caliph
eke tárcsa vetés. amugy ha rámész a földre akár gyalog is mutatja melyik hány százalékon van.
amúgy én a vetést segítõvel csináltattam

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

köszi már rájöttem idõközben, de mikor megyek a talajra, akkor fogy belõle a cucc, de nincs más skinezés mögötte, pedig meg van kultivátorozva a föld.
Caliph
venned kell a silóba olyan magot amit vetni szeretnél.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

vetõgépet hol és hogyan tudom feltölteni, nem tudok vetni és pénzt keresni, valaki segítene?
Caliph
rákatt a traktor ikonra,és ott lesz egy bevásárlókosár arra kattintva tudod megvenni az elsõ gépeket

Ahol meg kellene venni ott ez a felirat van "no items".Gondoltam mielõtt megveszem megnézem milyen a játék úgy hogy ez torrent verzió.Azért kösz.
Caliph
ahogy pörgeted a napokat egyre több gépet vehetsz,de az elsõ nap is van már pár alap cucc

Üdv
Az normális hogy nincs 1 gép sem amit meg lehetne venni?Most kezdtem.
Köszi
a munkást nem tudom kiküldeni a kukorica asztallal. Miért?
KÖSZI
Üdv sajna igen egynlõre csak te magad tudod összeszedni a bálákat😞De elvileg jönnek majd modok a játékhoz talán raknak bele valami értelmes bálaszedõt is😊
volt egy kis multi a profikkal

bocs a sok képért
trágyával hol lehet felvenni vagy valamit csinálni?
Meg a bio gasnál hova kell önteni a kukoricát?
Caliph
még egy kérdés? bálákat csak én tudom összeszedni? elég lassú igy egyesével felpakolni,aztán meg le. kár vele veszõdni😄

Caliph
köszi

de a leírt gombokkal nem nagyon mûködik.
nekem nem emel
Üdv Gecko -gépekre de csak a Perkins-verziokra!
Caliph
2012 deluxe-ban

Caliph
üdv. melyik traktor elejére lehet felrakni az alap targonca villát?

KAZJ ma fentleszek ts-en ha gondolod nyomhatjuk!
Én is onnan vettem, úgyhogy ajánlom mindenkinek.
A letölthetõ verziót.
Én innen vettem.
http://www.buecher.de/shop/simulationen/agrar-simulator-2012-download-fuer-windows/software-download/products_products/detail/prod_id/34517292/session/3cd631eed22ee987689675ca3932fb3a/lfa/related-1/
És ez mi lenne ha kérdezhetem?
Hol lehet ezt a játékot beszerezni?
Magyarországon egyáltalán kapható?
Ha lehet valahonnan rendelni kérek valakit egy linket küldjö hogy honnan tudom végre beszerezni. JÓ LENNE MINÉL HAMARABB KARÁCSONYRA MEGLEPNÉM MAGAM.
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM.
A még nincs meg egy linket megköszönnék honnan lehet letölteni az 1.0.0.4-es javításhoz a crackot.
KÖSZÖNÖ:::
Mester! Este traktorozunk?
Üdv.Honnan lehet letölteni az 1.0.0.4-eshez a crack-et? Linkelnél egyet légyszíves?