Agrar Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
😄
1 kép a leendõ dinamikus talaj-ról
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
2:nézegess videókat a historialról sok mindenben segít a hogy kell majd játszani a 13 as al
A másik érdekesség hogy felvettem egy alkalmazottat és a traktorral meg az ekével nyíl egyenesen ment a földre az se zavarta, hogy egy ház, meg egy karám van elõtte. Simán átment rajta.
Remélem itt is lesz egy pár javítás ami az ehhez hasonló dolgokat orvosolja.
Azt is sajnálom hogy nem találtam egy gombkiosztást, vagy egy kézikönyvet amiben leírják mit hol lehet. A térképet sem sikerült elõcsalnom. A nagy gombnyomások közepette egyedöl a C-re jöttem rá hogy felülnézetet ad, ott lehet létrehozni a megmûvelendõ földterület nagyságát. Ami számomra a szenvedés netovábbja, hogy nem tudok visszalépni egyet, és igazából nem értem mikor marad meg a föld és mikor nem.
Sajnos nem láttam olyat se hogy hol lehet fejleszteni a farmot, mint a 2012-ben, se garázst, csak egy féltetõ van ahová alá lehet állni a jármûvekkel.
A következõ az állatok. Arra még nem sikerült rájönnöm, hol lehet venni, vannak a farmon kis körökben jelek, de azokra hiába megyek, vagy nyomok rá nem történik semmi.
Így egyelõre a 2012 grafikai igényeit leszámítva számomra a 2013 nem váltotta be az ígéreteket. Remélem hosszabb játékidõvel változik valami.
A leírtakkal kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Szívesen várnám a segítséget.
Ui.: Az FS2013-al összehasonlítva nekem az sem hozott átütõ dolgot. Ott könyebb az irányítás és érthetõen le van írva hogy mi micsoda, de a textúrák a föld megmunkálása közben, hogy nincs nyoma a traktornak, meg mindenhol lehet max sebességgel menni nem az igazi.
Egyelõre a AS 2012 visszi a pálmát.

Azt hiszem h F6 a belsõnézet F5 pedig vissza a külsõre.
Agrar Simulator 2012-ben hogy lehet kamera váltást csinálni?
http://www.youtube.com/watch?v=N7Uz1FJ2lOk
http://www.agrar-simulator.de/FORUM/board141-simulatoren-und-giganten/board227-agrar-simulator-2013/bilder-videos/6163-die-ersten-bilder-von-agrar-simulator-2013/
Frezer: Nem tudok más információt csak ennyit. 😊
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
A játék fórumán olvastam pár dolgot, szóval maradnak a régi traktorok, amik a 2012 esben vannak, a terület dinamikus lesz szóval kimész és felszántasz amit akarsz, de több dolog nem volt 100% osan írva. Ja meg valamit optimazálnak a grafikán a kisebb gépigényhez.
De ha olyan lesz mint az elõdei még kb fél évig játszhatatlan lesz a bug ok miatt.
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Ugyanaz a 2 játék csak az egyik a német neve a másik meg az angol. Magyarosítás nem hiszem h van hozzá, elvégre nincs benne valami sok szöveg XD
Na mindegy
Még egyszer köszi aki tud segíteni.
Üdv. Laca
1.0.1.0. verzióm van.
Elõre is köszönöm.
Laca