Agrar Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2013-ban az elmentett állást hogy lehet vissza tölteni?
megvettem a gamersgate-n.

Én ezt találtam 😊

Link

marko37
nézzetek fel a youtubra van 1 pár új videó

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

😄
marko37

1 kép a leendõ dinamikus talaj-ról

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37
Kérdezném hol vagy hogy sikerült játszanod a játékkal?
2:nézegess videókat a historialról sok mindenben segít a hogy kell majd játszani a 13 as al

könyvtár nincs benne, de ez még nem jelenti hogy nem lehet.

Joybull a módoknak van kialakítva könyvtára hogy lehessen pakolgatni gépeket ?

Nekem bejön a grafika, van egy két érdekes fényhatás, ahogy körbenézek, de erre nem lehet panasz. Ami nagyon furcsa volt, hogy alapból valami costum videobeállítást alkalmaz a rendszer, ne az szörnyû. A grafikai beállításokkal nem árt játszani. A tutorialt kezdtem el, ott voltak meglepõ dolgok a grafika terén.
A másik érdekesség hogy felvettem egy alkalmazottat és a traktorral meg az ekével nyíl egyenesen ment a földre az se zavarta, hogy egy ház, meg egy karám van elõtte. Simán átment rajta.
Remélem itt is lesz egy pár javítás ami az ehhez hasonló dolgokat orvosolja.

Joybull és milyen a dinamikus talaj??

Joybull ,majd ki alakul a dolog lehet hogy nehéz lesz rájönni a dolgokra de ebben lesz agrár<#eljen> szimulátor 2013 verhetetlen a traktoros játékok közt .

Tegnap sikerült egy kicsit játszanom az új résszel. Szerintem ugyan olyan mint a historical csak mostani gépek vannak benne. A gépigény egy kicsivel jobb mint a 2012-esé volt. Majdnem maximális grafikai beállításokkal megy. Nekem egyelõre nem sikerült csak gombokkal irányítani, a traktorba való beülés, az eszközök felcsatolása, vagy az aktiválásuk mind csak egyéb menün keresztül tudok elérni.
Azt is sajnálom hogy nem találtam egy gombkiosztást, vagy egy kézikönyvet amiben leírják mit hol lehet. A térképet sem sikerült elõcsalnom. A nagy gombnyomások közepette egyedöl a C-re jöttem rá hogy felülnézetet ad, ott lehet létrehozni a megmûvelendõ földterület nagyságát. Ami számomra a szenvedés netovábbja, hogy nem tudok visszalépni egyet, és igazából nem értem mikor marad meg a föld és mikor nem.
Sajnos nem láttam olyat se hogy hol lehet fejleszteni a farmot, mint a 2012-ben, se garázst, csak egy féltetõ van ahová alá lehet állni a jármûvekkel.

A következõ az állatok. Arra még nem sikerült rájönnöm, hol lehet venni, vannak a farmon kis körökben jelek, de azokra hiába megyek, vagy nyomok rá nem történik semmi.

Így egyelõre a 2012 grafikai igényeit leszámítva számomra a 2013 nem váltotta be az ígéreteket. Remélem hosszabb játékidõvel változik valami.

A leírtakkal kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Szívesen várnám a segítséget.

Ui.: Az FS2013-al összehasonlítva nekem az sem hozott átütõ dolgot. Ott könyebb az irányítás és érthetõen le van írva hogy mi micsoda, de a textúrák a föld megmunkálása közben, hogy nincs nyoma a traktornak, meg mindenhol lehet max sebességgel menni nem az igazi.
Egyelõre a AS 2012 visszi a pálmát.

marko37
Game Farming Simulator 2013 jelenik meg hazánkban három kiadásban. Eladó találat: Standard Edition ára 59,90 z³, amely az említett hozzáadunk 30 gép Gold Edition esetében 79,90 z³ és Collectors Edition (159,90 z³). Minden fog megjelenni november 15-én ebben az évben a lengyel nyelvet.BÕVEBBEN ITT

Láttam, hogy van deluxe és sima verzió. A különbséget le tudná írni valaki?

Magyar honban megvehetõ lesz a 2013-as valahol? Vagy marad az Amazon

szerintem az agrár szimulátor fejlõdik ,az ls 2013 pedig egy helyen toporzékol ,nem sok elõre jutás répa ,burgonya kombi.ls 13 föld textúra az nevetséges szerintem.

marko37
Csak ne legyen gépzabáló mert mint a 11 és a 12 mert akkor fújhatjuk

Pont mikor a 2013-as jeleni meg. 1 év késés <#rinya>

FrezeR
szépen fejlõdik a játék

marko37

Magyar nyelvûhöz honnan lehet letölteni patchet?Mert a patchelj.hu oldalról letöltöm és az angolra teszi a nyelvet.
marko37
Most hirdeti a tesco a 2012 est kb 1600 ft ért

Köszi.És hogy lehet a kamerát forgatni?Arra gondolok hogy szembõl is lássam a gépeket.
Hali

Azt hiszem h F6 a belsõnézet F5 pedig vissza a külsõre.

Sziasztok!

Agrar Simulator 2012-ben hogy lehet kamera váltást csinálni?
Új videó 😊

http://www.youtube.com/watch?v=N7Uz1FJ2lOk

Esetleg aki tud németül itt lehet ezt azt olvasgatni.

http://www.agrar-simulator.de/FORUM/board141-simulatoren-und-giganten/board227-agrar-simulator-2013/bilder-videos/6163-die-ersten-bilder-von-agrar-simulator-2013/

marko37

marko37
ez fogalmam sincs hogy került ide töröljétek

marko37

marko37

Ha jól néztem a géppark annyival bõvül h lehet majd a Történelmi részben levõ gépeket is megvenni. A mod-olás állítólag lehetséges lesz csak nagyon bonyolult szóval nem tud majd akárki módokat csinálni hozzá.

FrezeR
Egyébként jó lenne ha lehetne ebbe a játékba is modokat importálni új gépekkel meg mindennel szerintem nagyon nagy lépés lenne elõre.

FrezeR
Akkor nem bõvül a géppark egyáltalán?

Nem EREDETIVEL lehet lan-on játszani?
Az jó lenne ha lehetne belülrõl.

Frezer: Nem tudok más információt csak ennyit. 😊

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

A Hisorische-ben is lehetett a gépeket gombokkal is vezérelni, valamint ebben modern gépek lesznek ahol szinte mindent lehet belülrõl csinálni.

A Agrar Simulator - Historische Landmaschinen irányába megy el, ha jól látom. Az irányítás, kinézet. Bár nekem ez a kis kerek ikonos rész, ahol választani kell hogy milyen mûveletet végezzen a gép elsõ nézésre nem jön be. Hozzá vagyok szokva a gombokhoz.

Hali

A játék fórumán olvastam pár dolgot, szóval maradnak a régi traktorok, amik a 2012 esben vannak, a terület dinamikus lesz szóval kimész és felszántasz amit akarsz, de több dolog nem volt 100% osan írva. Ja meg valamit optimazálnak a grafikán a kisebb gépigényhez.

De ha olyan lesz mint az elõdei még kb fél évig játszhatatlan lesz a bug ok miatt.

FrezeR
November 16 ha jól látom? Az már itt van mindjárt 😊 na kíváncsi leszek rá. Nincs bõvebb infó az újdonságokról?

Állítólag jön a 2013-as Agrar. 😊

LINK

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Szia

Ugyanaz a 2 játék csak az egyik a német neve a másik meg az angol. Magyarosítás nem hiszem h van hozzá, elvégre nincs benne valami sok szöveg XD

Pontosabban az Agricultural 2012 van meg, de a patch az stimmel és mûködik is, bár nem nem tudom mi a különbség, mert a játékban meg agrart ír...
Na mindegy
Még egyszer köszi aki tud segíteni.
Üdv. Laca
Sziasztok! Tudna nekem küldeni valaki magyarosítást agrar sim 2012-höz?
1.0.1.0. verzióm van.
Elõre is köszönöm.
Laca
A 2012 est valakinek van kedve játszani online, crack elt verzióm van azt hiszem 1.0.0.8 asom van 😄 de már régen tettem fel 😄