Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Synergies teljesen újrabalanszolja a játékot, MMO elemeket, world bossokat, új endgame dungeon-öket , egyebet a játékba. Határozottan csak a nyugis alapjáték végigjátszása, ismerete, tapasztalata után ajánlott.
[merlinw.org]
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
Mod-ok közül általánosságban a Synergies ajánlott, elég sok új dolgot ad hozzá a játékhoz. A többi az ízlés szerint. :)
az a kérdésem, hogy ha fel van téve valami mod akkor tudunk együtt játszani olyan haverokkal akiknek nincs feltéve mod, sztori módot?
illetve milyen modokat érdemes feltenni?
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
- Új játék "New Game +" néven, amivel új helyszínek és lények is megjelennek, emelt szintû ellenfelekkel.
- MapWorks az utolsó "városból" nyíló portálon át. Itt különféle random térképeket lehet venni és lejátszani. Egy ilyen térkép két szintes és általában egy szintet lehet vele lépni. Az ellenfelek a vásárolt térképnek megfelelõen randomizálódnak, és egyéb faktorok is szóba jöhetnek (emelt XP, emelt manaköltség, bizonyos speciális sebzések erõsödnek, vagy gyengülnek, stb.).
Synergies Mod esetén vannak extra dungeon-ök a végén, de azokat még nem próbáltam. Ha "New Game Plus"-t kezdtél, újra végig kell játszani az egészet, hogy elérj az utolsó városba, de a mod-ban az elsõ városban lehet venni teleport tekercset, ami oda visz és csinálhatod a MapWorks pályákat is.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ha nincs meg nekik értelemszerûen nem tudtok :)
De nem olyan vészes az ára,szokott 75% leértékelésben lenni.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
In space no one can hear you scream.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Elõre is köszi!
Ha kell itt vagy privátba jelezzétek!
Next PC upgrade: 2022
xaré-hugyé meg lehet venni.
az gizdákat meg radír...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Akkor majd a legközelebbi nekifutásnál felteszem.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"The trees move. Do you not see it?"
#1495: Patch-eletlen, nem eredeti játékra már nem jó feltenni, hibákat okozhat. Voltak itt nemrég tippek, hol lehet olcsón, legálisan megvenni a full játékot, ha tetszik, csak pár mozijegy ára az egész.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
13-as vagyok szóval még nem sokat játszottam, de gondolkozom rajta hogy újrakezdem normalon o.o
Szerk: nem easy - Casual :p
Szerk: Persze csak akkor mûködik ha a num pad be van kapcsolva :)
Egy gondom van: a netes jelszavamba tettem egy @-t és az t nem tudom beírni, mert egybõl kitölti a mezõt.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774