Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Steam mûhelyben (Steam Workshop) ráböksz a "lájk" gombra és már fel is van telepítve:)

[merlinw.org]

igen van!megnyomod az insert gombot és a parancssorba be írod azt hogy "respecpotion"
Sziasztok.Biztosan szó volt a SynergiesMOD részletes telepítésérõl valamelyik oldalon és arra szeretnélek titeket meg kérni hogy írjátok le még 1x.köszönöm szépen.
LaliK
Értem, köszi. Akkor kezdem az alapot :)

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

MerlinW
Ahogy korábban is írták, írtam, alapot játszd végig elõször. Synergies teljesen újraértelmezi a játékot. Nem arról van szó, hogy jobb lesz tõle, hanem más. Az alapjáték úgy ahogy van tökéletes, csak kicsit rövig és könnyû (érdemes hard-on vagy még nehezebb fokozaton kezdeni, de még úgy sem olyan nehéz).

Synergies teljesen újrabalanszolja a játékot, MMO elemeket, world bossokat, új endgame dungeon-öket , egyebet a játékba. Határozottan csak a nyugis alapjáték végigjátszása, ismerete, tapasztalata után ajánlott.

[merlinw.org]

wesker24
Szerintem elöbb inkább az alapot vidd végig mert a Synergies egy fajta erösenn MOD egy teljesen különálló játék mint az alap Torch 2 !
LaliK
Végre sikerült megvennem, mennyire ajánlatos elsõ végigjátszást Synergies-el kezdeni?

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

Skynet85
Steamen most 50% off

PetruZ
PetruZ
PetruZ
Bárkivel tudsz játszani, de csak azok a mod-ok lesznek érvényesek, amelyek mindenkinek megvannak.
Mod-ok közül általánosságban a Synergies ajánlott, elég sok új dolgot ad hozzá a játékhoz. A többi az ízlés szerint. :)
poruljartal
megvettem

az a kérdésem, hogy ha fel van téve valami mod akkor tudunk együtt játszani olyan haverokkal akiknek nincs feltéve mod, sztori módot?

illetve milyen modokat érdemes feltenni?

PetruZ
Aki még mindig nem vette volna meg: a Steam Sale utolsó napján (azaz ma) még szûk 9 és fél órán át az elmúlt 10 nap legjobban fogyó, legnépszerûbb címei újra visszatértek, hogy az Encore Day keretében még egyszer megmutassák magukat. Ezen tíz cím egyike a Torchlight 2, amit most 75% kedvezménnyel, 4.74 euróért megvehettek (ha összeálltok négyen, akkor még olcsóbb). Egy mozijegy + némi popcorn ára, nem megéri? :)
REALista
Értem köszi a segítséget.:)

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

PetruZ
Amikor elõször a végére érsz, alapvetõen két lehetõséged van:
- Új játék "New Game +" néven, amivel új helyszínek és lények is megjelennek, emelt szintû ellenfelekkel.
- MapWorks az utolsó "városból" nyíló portálon át. Itt különféle random térképeket lehet venni és lejátszani. Egy ilyen térkép két szintes és általában egy szintet lehet vele lépni. Az ellenfelek a vásárolt térképnek megfelelõen randomizálódnak, és egyéb faktorok is szóba jöhetnek (emelt XP, emelt manaköltség, bizonyos speciális sebzések erõsödnek, vagy gyengülnek, stb.).

Synergies Mod esetén vannak extra dungeon-ök a végén, de azokat még nem próbáltam. Ha "New Game Plus"-t kezdtél, újra végig kell játszani az egészet, hogy elérj az utolsó városba, de a mod-ban az elsõ városban lehet venni teleport tekercset, ami oda visz és csinálhatod a MapWorks pályákat is.
REALista
Üdv!Én 48-as vagyok és végigtoltam a játékot szerintem mert mintha elölrõl kezdõdõt volna az egész, viszont a cuccaim megmaradtak.Van értelme folytatni a játékot ilyenkor vagy ennyi volt a játék?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gerey
Bárkivel játszhatsz.

tutituti
mással is játszhatsz csak a barátaidat beaddolhatod ha nekik is megvan.

Ha nincs meg nekik értelemszerûen nem tudtok :)
De nem olyan vészes az ára,szokott 75% leértékelésben lenni.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

denevérember
Magyarul csak azokkal játszhatok akik a friendlistemben vannak? És ha egyik haveromnak sincs meg a game,akkor felejtõs mi? :)

In space no one can hear you scream.

tutituti
a szerver részen van friend list.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

PetruZ
Nincs központi szerver, a Steam-es friends listáról tudsz válogatni, de azt hiszem, van valami keresõ is. Nem használtam még ezt a funkcióját. :)
denevérember
Hmmm. Én arra gondoltam,hogy itt is van valami játékos keresõ? Vagy hogyan tudok csatlakozni a többiekhez?

PetruZ
Multizni úgy tudsz, hogy a Runic oldalán regisztrálsz és utána ott összekötöd az account-ot a Steam account-oddal.
denevérember
Hali! Van itt valaki aki játszik még a játékkal? Sokkal jobban tetszik mint a Diablo3 de nem tudom játszák e annyian ?! Valaki fel tud világosítani,hogy is megy ebbe a multi? :)

Elõre is köszi!

grebber
Ha akad olyan akinek még nincs meg a game és szeretné megvenni aránylag olcsón most a 4-es pakk 6dollár/db! Még 3 hely van!
Ha kell itt vagy privátba jelezzétek!

Next PC upgrade: 2022

Frank99
de bizony
xaré-hugyé meg lehet venni.

az gizdákat meg radír...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

MerlinW
De, mindenkinek eredeti. Tessék megvenni.

[merlinw.org]

McFrost
Köszi, értem!
Akkor majd a legközelebbi nekifutásnál felteszem.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Calver
Próbáld meg több felkiáltójellel!!!!444Akkor biztos mindenki segítõkészebb lesz!!!444

"The trees move. Do you not see it?"

Nem azt kérdezném hogyan nem lehet!!!!Hanem mi a módja nem hiszem hogy mindenkinek itt eredeti a gama!!!!Legujabb patch fenn van!!!
PetruZ
Már kezdett mentésre nem tudod felrakni (a mod-ok karakterei külön máshová kerülnek). Amúgy sok-sok új apróságot ad, pl. új kasztokat, pet-eket, tárgyakat, lénytípusokat, endgame map-okat, stb..

#1495: Patch-eletlen, nem eredeti játékra már nem jó feltenni, hibákat okozhat. Voltak itt nemrég tippek, hol lehet olcsón, legálisan megvenni a full játékot, ha tetszik, csak pár mozijegy ára az egész.
Tessék szépen elitre kapcsolni..........HC módban természetesen.<#nevetes1>

Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet feltenni a synergies mod-t???A játékom nem eredeti!!!!Köszi
McFrost
Ez a mod mit tud? Már kezdett mentésre is fel lehet tenni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

PetruZ
A Casual szint a p*nciknak van, akik cuki hegyes kis körmöcskéket növesztenek, amelyek beleakadnak a billentyûkbe és mindent összekutyulnak, ezért a játék jó apuka módjára mindent ultrakönnyûvé tesz és kijavítja a hibáidat, hogy sose kelljen meghalnod.. ;) A Normal sem túl erõs, inkább farmolni jó (korábban nethermancer-rel vittem végig, egyszer haltam csak ki, az is véletlen volt a vége felé). Aki játszott már akármilyen Diablo-val, Veteran-on kezdje + Synergies mod.
McFrost
Én normálon kezdtem és 27-es vagyok, 3x hóttam meg, mert beleugrottam a sûrûjébe.

LaliK
Hmm hihetetlenül tetszik a játék, de kicsit megbántam hogy easy-n kezdtem... Vagy a Berserk ennyire erõs? Szinte mindig 100%-on van a HP-m... Plusz a mobokat sem tart valami sokáig megölni, kb skilleket sem kell használnom :D
13-as vagyok szóval még nem sokat játszottam, de gondolkozom rajta hogy újrakezdem normalon o.o

Szerk: nem easy - Casual :p

BoneDragon
Most nézem ma már drágább picivel, de még így is nagyon megéri.

McFrost
Ezt pont nem néztem, hivatalos oldalon vettem.

McFrost
Köszi, sikerült!

LaliK
Ne az ALT+V-t használd a @ beírásához, hanem balALT + num padon 64... Ha Windowst használsz. Egyébként az ALT+V az megegyezik a VTRL+V-vel csak hozzáír egy @ karaktert. Szóval ha üres a vágólapod akkor mûködik simán.... Bár én már úgy megszoktam a numpades megoldást, hogy mindig azt használom.

Szerk: Persze csak akkor mûködik ha a num pad be van kapcsolva :)

BoneDragon
Mielõtt vásárolsz valamit nézz körül a neten...
Pont akciós. Átszámítva kb 1500ft.

McFrost
Ma vettem meg 4700 Ft, digitálisan. Nagyon megtetszett az egész játék!
Egy gondom van: a netes jelszavamba tettem egy @-t és az t nem tudom beírni, mert egybõl kitölti a mezõt.

Maak
Sot itt az eredeti jatekok topikban is keresnek meg egy embert a 4packra.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
-belole, kva sg, hogy nem lehet szerkeszteni alapbol.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
4 pack akcio, kb 1400ft/db-ra jon ki.Ph-n erdeklodj, paran vesznek belole, lehet jutna belole.

Maak
az meg nem penz erte

Fehercsoki
2k a gift, PH-n árulják.

Maak
Tescoban is van dobozosban nem volt draga legutobb mikor neztem, sot 576-ban is csak 5k.

azzal van a baj hogy én nem szeretek ilyet paypal meg ilyen kártya szarokal fizetni szóval akkor kilõve,maradok a demonál azt majd megunom