Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nagyon hasonlít. A fegyverek, a hírnév rendszer, stb. Még ellenfélben is találtam hasonlót (patkányszerű valami).

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

MerlinW
"tulajdonképpen miben különbözik ez a Van Helsingtől"

Mindenben. Mármint... mindenben 😊

[merlinw.org]

PetruZ
Igazából fordítva, a VH a későbbi. 😊 Sőt, a Torchlight-ot régi Blizzardos Diablo-veteránok készítették, szóval inkább arra vezethető vissza minden későbbi hasonló játék (pl. a Victor Vran is). Mint akció-rpg, nincs nagy különbség köztük, az eltérést a kinézet, a történet, a kissé eltérő irányítás és általában a külsőségek adják, de ez az összesre igaz.
Senki nem játszik már a játékkal?

Az volna a kérdésem, hogy tulajdonképpen miben különbözik ez a Van Helsingtől, azon kívül, hogy más karakterrel megyek és mások az ellenfelek? A fejlődés, a rendszer, mind ugyanolyan.

ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan

Köszi!

létezik, a magyarítások topicban valaki belinkelte egy pár héttel ezelőtt, majd fent lesz a portálon is
Létezik ehhez a játékhoz magyarítás?

+ Készítik a moblios/tabletes verziót is. Infó: T2 android/ios
HumbleBundle weekly-ben 3$-ért megvehető 4 másik játék mellé most a játék 😊
Értem, köszi a válaszokat.

PetruZ
Nincs hivatalos DLC, nem is lesz, tervben sem volt (ha nem számítjuk azt a bõvítést, ami az egyik patch-csel jött, de ingyen volt), ezért csinálták meg a GUTS editort hozzá. A Steamworks-ön van rengeteg mod és kiegészítõ, még manapság is kb. ugyanúgy frissülnek, mint a játék megjelenésekor.
Folytatásról nincs hír, az MMO is félre van rakva (nem akarnak n+1. fantasy MMO-t csinálni csak azért, mert mindenki azt csinál). A Runic most a Mac verziót csinálja, más bejelentés nem volt mostanában, de március-áprilisban két nagy kiállításon is kint lesznek (GDC, PAX), talán elõállnak valamivel.
Uhh, kicsit le vagyok maradva a dolgokkal.
1 évvel ezelõtt óta jött ki a játékhoz vmiféle hivatalos kiegészítõ, esetleg DLC??
Folytatásról van vmi infó??

MrStokes
Eddig nem volt alkalmam vasarlas nelkul kiprobalnom es a kinezete miatt nem tetszett es komolytalannak gondoltam, de ez az ingyenes hetvege + leaarazas most igazan jol jott.

Sikerult kb. 24 ora jatekidot beletolni az ingyenes verzioba a hetvegen es azt kell mondjam jol elszorakoztam vele (kulonben nem toltottem volna ennyi idot vele).

Vasarnap este meg is vettem, mert ahogy korabban mar mas is irta, ennyi penzert ha csak a fo sotryline-t vegigviszi az ember 1-2 karival mar boven megerte.

Most aztan felvaltva jatszhatom vele es a Path of Exile-lal, mert arra is mostanaban kaptam ra. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Teppik Amon
A hétvégén ingyen kipróbálható a játék és 75%-al van leértékelve. Akinek nincs meg eredetiben, annak itt az alkalom!

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Frank99
+1

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

denevérember
Eddig nagyon élvezem a játékot 😊 Rengeteg a "kezdõ" karakter. De gondolom ez az alacsony ár miatt. Mindenki megvásárolta,legalább van party 😊 A hangulat+a zene eddig elvitte nálam a játékot 😊 10/10

In space no one can hear you scream.

Fehercsoki
Van benne PVP, lehet duelezni.

denevérember
Akkor jó! Diablobol 3 elegem van egy jó életre 😊

wesker24
Ez nem Diablo III PVP nincs benne hogy egymással harcoljanak a Userek ! 😄
denevérember
De jó 😊 akkor tényleg sok idõt el lehet tölteni vele... Valami féle pvp van esetleg benne?

Fehercsoki
Amúgy a játék végtelen, mert a fõtörténeti szál utolsó küldetése után megnyílik egy olyan terem ahonnan minden féle szintû instákba juthatsz el(meg kell venni a scrollt amivel oda tudsz teleportálni), különbözõ nehézségeken amik jó kis lootot dobnak, és nem az addigi területekbõl/szörnyekbõl vannak összevágva, teljesen újak. De van pl a Synergies mod ami egy 5. fejezetet és sok új kasztot ad hozzá a játékhoz, valamint sok új raidet/item szettet.

wesker24
Jaj sok Side Quest és Main Quest van dögivel !
wesker24
Ha megcsinálsz egy szintet adott páyla részt és kilépsz akkor a szörnyek ujra és ujra spawnolnka szóval ha ismát visszalépsz ujra ott lesznek !
denevérember
De gondolom rengeteg mellék küldetés van mellé. Plusz annyi lenne még a kérdésem,hogy ha kilépek majd vissza,akkor a szörnyek úgymond újjászületnek? Vagy ahol egyszer legyalultam már õket,ott nem lesznek már többé?

Fehercsoki
Szvsz ez nem pénz érte... Ha csak a fõsztorit végigtolod már akkor is nagyon megérte.

wesker24
Minden amit leírtál ! Ujabb Mapok Bossok Petek Gear-ek és persze Workshopot is kapott ahol már gyártsák ezerrel a modokat, és persze kisebb javitások is !
denevérember
És miket tartalmaznak nagyrészt ezek a patchek és frissítések? Gondolok itt most új felszerelésre,fegyverekre esetleg petekre,új content pályarészek?! Ilyenek? Vagy csak kisebb javítások,foltozások?

wesker24
A Torchlight II fejlesztõi igen is foglalkoznak vele mindig adják ki a patcheket és a frissítéseket !
denevérember
Király,akkor szerintem be is nevezek rá 😊 Még annyi,hogy patch-re vagy valami update-re lehet még számítani? Vagy már nagyon nem foglalkoznak a játék újításával,frissítésével?

Fehercsoki
Igen, megéri, játszanak még vele.

denevérember
Srácok az õszi steam akcióba most 4,74 euróért árulják a játékot. Annyit bõven megér nem? + Találnék magamnak társaságot a játékban? Játszák még? Vagy maaximum úgy lehet,hogy haverokkal indítunk egy szervert és annyi? Vagy hogy mûködik a dolog? Elõre is köszi a helpet!

Teppik Amon
nem diablózok, szóval azt nem ismerem. a TL2-be néha visszanézek, de oylankor: Fúú de jól néz ki. Mit kell nyomni? ...Bazz de hamar meghaltam.. Ja hogy voltak itt ilyen varázs izék amiket lehet használni... Fél nap hentelés után: Ez jó nap volt, holnap folytatom. 2 hónap múlva: Mit is kell itt csinálni?.... 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

denevérember
Kár hogy meghalt ez a fórum 😞

denevérember
Srácok milyen a játék újrajátszhatósága? Pl. D3-hoz hasonlítva. Akinek van tapasztalata mindkét játékról leírna nekem egy gyors pro vs kontrát ? Elõre is köszi!

http://www.sg.hu/forumkepek/2013_10/10192013_153634101.jpg
Valaki megtudja mondani hogyan tudom azt a fényt aktiválni hogy a rejtett barlangba be tudjak menni ?
kemotox
Hardveraprón van egy csávó aki 1300é árulja... (megbízható, tõle vettem a Borderlandset is 2ezeré - boltban még 10ezer volt 😄 )
Ha ennyit nem akar valaki rászánni, az ne is akarjon játszani vele.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

MerlinW
Ennyit tudok tenni az ügyért. Két-három hét múlva lesz Steam akciózás, szánj a játékra 1000-1500Ft-ot és megoldódik minden problémád.

[merlinw.org]

http://www.moddb.com/downloads?filter=t&kw=Search+...&type=def&game=19162
innen töltöttem le de nem mûködik.be kell másolni a mods mappába nekem nem volt olyan tehát csináltam egyet xD majd elindítottam a mod lancher alkalmazással és nem mûködik.
Fehercsoki
"nem vásároltam soha" lol... Amúgy nem értem minek neked a steam, synergies modot máshonnan is le lehet szedni.

fergusonpapa
Torchlight.hu nem kell valakinek? Ingyen passolnám át.

www.icewebhu

fergusonpapa
+1

www.icewebhu

jarlaxxe
Van még egy megoldás: gerincet növesztesz és megveszed...<#hehe>

MerlinW
Mekkora "lol" már, hogy egy áruház extra funkcióinak használatához vásárolni kell. Tényleg megbotránkoztató. Arról nem is beszélve, hogy számtalanszor volt 5€ körüli áron akciós. A legtöbb vállalat nem ad support-ot a lopott termékeihez. Tudom, szemét dolog, de ilyen világot élünk.

Egyébként aki warezolni tud, az tudjon google-t is használni.

[merlinw.org]

nem vásároltam soha.van más megoldás tud valaki segíteni ??
Fehercsoki
Nincs semmilyen steames játékod?😮

jó lenne 😄 azt írja hogy a fiók nem rendelkezik elégséges jogokkal a mûvelet végrehajtásához.a steam minden funkciójának eléréséhez egyszerûen vásárolj egy játékot a steam áruházból vált be egy steamos ajándékot hajts végre egy mikrotranzakciót vagy aktiválj egy dobozos játékot a steamon lol
Fehercsoki
Nem baj, akkor is mûködik...

köszönöm a gyors választ de én nem rendelkezem elegendõ felhasználhatósággal hogy steamon keresztül elérjem ezt a funkciót.úgyan is tört játékkal játszom.valami más megoldás ?
MerlinW
Elõtte aktiválja a konzolt: settings.txt -ben CONSOLE :1

[merlinw.org]