1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#1587 Kb 1 perc volt kiguglizni:
"Használat:
Keresd meg a merevlemezeden a Torchlight II telepítési könyvtárat.
Hozd létre ott a "Translations" nevű könyvtárat.
Másold be a Translations mappába a TRANSLATION.DAT fájlt.
Indítsd el a Torchlight II-őt."
Honlap!
Utoljára szerkesztette: Scareface, 2016.06.29. 21:07:28 -
#1586 Nekem se működik. Mondjuk semmi instrukciót nem adtak hozzá, de gondolom csak felül kell írni az eredeti fájlokat a crack mappában lévőkkel. De angol marad játék ugyan úgy. Valaki adhatna valami tanácsot. Ma vettem steam summer sale-en. -
tomi20100 #1585 Nekem nem működik a magyarítás.
Valaki tudna segíteni? -
#1584 Valószínűleg kötött a szöveg mennyiség, és ebbe bele kell férni értelmesen a fordításnak. -
Hegyirabló #1583 Nem tudom, hogy a játékot fordító mennyire beszél angolul, de hogy a magyarral komoly problémái vannak, az biztos.
Utoljára szerkesztette: Hegyirabló, 2016.05.06. 22:03:52 -
Hegyirabló #1582 Köszi, minden tanácsot szívesen fogadok! -
#1581 Városban van valami csávó, ahol ha beteszed a felszerelést, aktyv lesz két ikon. Az egyik a tárgyat a másik a gemet semmisíti meg (értelem szerűen a másik megmarad).
Mana, ha jól emlékszem, szintenként nő. Tárgyakkal tudod befolyásolni a regenerációját, illetva a % mana steal cuccokkal ellponi az ellenféltől.
Óvatosan kezelni amiket írtam, nem 100% -ék, hogy jól emlékszem. Este leülök elé, meglesem neked, ha még aktuális lesz. -
Hegyirabló #1580 Hahó, tényleg nincs itt már senki?
Nagyon gyorsan elfogy a manám. Azon kívül, hogy szlopálom a lötyit, hogyan tudnám még növelni a manámat? -
Hegyirabló #1579 Jó ez a játék!
Foglalatból kivenni cuccot lehet? Kovács mire jó a kereskedésen kívül? -
Hegyirabló #1578 Amúgy nem lehet játék közben nehézséget váltani? Még tavaly kezdtem el, már nem emlékszem milyen fokozaton, de nagyon könnyű. -
Hegyirabló #1577 Szerintem nagyon hasonlít. A fegyverek, a hírnév rendszer, stb. Még ellenfélben is találtam hasonlót (patkányszerű valami). -
#1576 "tulajdonképpen miben különbözik ez a Van Helsingtől"
Mindenben. Mármint... mindenben :) -
#1575 Igazából fordítva, a VH a későbbi. :) Sőt, a Torchlight-ot régi Blizzardos Diablo-veteránok készítették, szóval inkább arra vezethető vissza minden későbbi hasonló játék (pl. a Victor Vran is). Mint akció-rpg, nincs nagy különbség köztük, az eltérést a kinézet, a történet, a kissé eltérő irányítás és általában a külsőségek adják, de ez az összesre igaz. -
Hegyirabló #1574 Senki nem játszik már a játékkal?
Az volna a kérdésem, hogy tulajdonképpen miben különbözik ez a Van Helsingtől, azon kívül, hogy más karakterrel megyek és mások az ellenfelek? A fejlődés, a rendszer, mind ugyanolyan. -
Hegyirabló #1573 Köszi! -
Anonymusxx #1572 létezik, a magyarítások topicban valaki belinkelte egy pár héttel ezelőtt, majd fent lesz a portálon is -
Hegyirabló #1571 Létezik ehhez a játékhoz magyarítás? -
Federation #1570 + Készítik a moblios/tabletes verziót is. Infó: T2 android/ios -
ntex #1569 HumbleBundle weekly-ben 3$-ért megvehető 4 másik játék mellé most a játék :) -
SlipKnoTiaN #1568 Értem, köszi a válaszokat. -
#1567 Nincs hivatalos DLC, nem is lesz, tervben sem volt (ha nem számítjuk azt a bővítést, ami az egyik patch-csel jött, de ingyen volt), ezért csinálták meg a GUTS editort hozzá. A Steamworks-ön van rengeteg mod és kiegészítő, még manapság is kb. ugyanúgy frissülnek, mint a játék megjelenésekor.
Folytatásról nincs hír, az MMO is félre van rakva (nem akarnak n+1. fantasy MMO-t csinálni csak azért, mert mindenki azt csinál). A Runic most a Mac verziót csinálja, más bejelentés nem volt mostanában, de március-áprilisban két nagy kiállításon is kint lesznek (GDC, PAX), talán előállnak valamivel.
-
SlipKnoTiaN #1566 Uhh, kicsit le vagyok maradva a dolgokkal.
1 évvel ezelőtt óta jött ki a játékhoz vmiféle hivatalos kiegészítő, esetleg DLC??
Folytatásról van vmi infó?? -
#1565 Eddig nem volt alkalmam vasarlas nelkul kiprobalnom es a kinezete miatt nem tetszett es komolytalannak gondoltam, de ez az ingyenes hetvege + leaarazas most igazan jol jott.
Sikerult kb. 24 ora jatekidot beletolni az ingyenes verzioba a hetvegen es azt kell mondjam jol elszorakoztam vele (kulonben nem toltottem volna ennyi idot vele).
Vasarnap este meg is vettem, mert ahogy korabban mar mas is irta, ennyi penzert ha csak a fo sotryline-t vegigviszi az ember 1-2 karival mar boven megerte.
Most aztan felvaltva jatszhatom vele es a Path of Exile-lal, mert arra is mostanaban kaptam ra. :) -
#1564 A hétvégén ingyen kipróbálható a játék és 75%-al van leértékelve. Akinek nincs meg eredetiben, annak itt az alkalom! -
#1563 +1 -
#1562 Eddig nagyon élvezem a játékot :) Rengeteg a "kezdő" karakter. De gondolom ez az alacsony ár miatt. Mindenki megvásárolta,legalább van party :) A hangulat+a zene eddig elvitte nálam a játékot :) 10/10 -
#1561 Van benne PVP, lehet duelezni. -
#1560 Akkor jó! Diablobol 3 elegem van egy jó életre :) -
#1559 Ez nem Diablo III PVP nincs benne hogy egymással harcoljanak a Userek ! :D -
#1558 De jó :) akkor tényleg sok időt el lehet tölteni vele... Valami féle pvp van esetleg benne? -
#1557 Amúgy a játék végtelen, mert a főtörténeti szál utolsó küldetése után megnyílik egy olyan terem ahonnan minden féle szintű instákba juthatsz el(meg kell venni a scrollt amivel oda tudsz teleportálni), különböző nehézségeken amik jó kis lootot dobnak, és nem az addigi területekből/szörnyekből vannak összevágva, teljesen újak. De van pl a Synergies mod ami egy 5. fejezetet és sok új kasztot ad hozzá a játékhoz, valamint sok új raidet/item szettet. -
#1556 Jaj sok Side Quest és Main Quest van dögivel ! -
#1555 Ha megcsinálsz egy szintet adott páyla részt és kilépsz akkor a szörnyek ujra és ujra spawnolnka szóval ha ismát visszalépsz ujra ott lesznek ! -
#1554 De gondolom rengeteg mellék küldetés van mellé. Plusz annyi lenne még a kérdésem,hogy ha kilépek majd vissza,akkor a szörnyek úgymond újjászületnek? Vagy ahol egyszer legyalultam már őket,ott nem lesznek már többé? -
#1553 Szvsz ez nem pénz érte... Ha csak a fősztorit végigtolod már akkor is nagyon megérte. -
#1552 Minden amit leírtál ! Ujabb Mapok Bossok Petek Gear-ek és persze Workshopot is kapott ahol már gyártsák ezerrel a modokat, és persze kisebb javitások is ! -
#1551 És miket tartalmaznak nagyrészt ezek a patchek és frissítések? Gondolok itt most új felszerelésre,fegyverekre esetleg petekre,új content pályarészek?! Ilyenek? Vagy csak kisebb javítások,foltozások? -
#1550 A Torchlight II fejlesztői igen is foglalkoznak vele mindig adják ki a patcheket és a frissítéseket ! -
#1549 Király,akkor szerintem be is nevezek rá :) Még annyi,hogy patch-re vagy valami update-re lehet még számítani? Vagy már nagyon nem foglalkoznak a játék újításával,frissítésével? -
#1548 Igen, megéri, játszanak még vele.