Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Mindenben. Mármint... mindenben 😊
[merlinw.org]
Az volna a kérdésem, hogy tulajdonképpen miben különbözik ez a Van Helsingtől, azon kívül, hogy más karakterrel megyek és mások az ellenfelek? A fejlődés, a rendszer, mind ugyanolyan.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Folytatásról nincs hír, az MMO is félre van rakva (nem akarnak n+1. fantasy MMO-t csinálni csak azért, mert mindenki azt csinál). A Runic most a Mac verziót csinálja, más bejelentés nem volt mostanában, de március-áprilisban két nagy kiállításon is kint lesznek (GDC, PAX), talán elõállnak valamivel.
1 évvel ezelõtt óta jött ki a játékhoz vmiféle hivatalos kiegészítõ, esetleg DLC??
Folytatásról van vmi infó??
Sikerult kb. 24 ora jatekidot beletolni az ingyenes verzioba a hetvegen es azt kell mondjam jol elszorakoztam vele (kulonben nem toltottem volna ennyi idot vele).
Vasarnap este meg is vettem, mert ahogy korabban mar mas is irta, ennyi penzert ha csak a fo sotryline-t vegigviszi az ember 1-2 karival mar boven megerte.
Most aztan felvaltva jatszhatom vele es a Path of Exile-lal, mert arra is mostanaban kaptam ra. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
In space no one can hear you scream.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Ha ennyit nem akar valaki rászánni, az ne is akarjon játszani vele.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

[merlinw.org]
innen töltöttem le de nem mûködik.be kell másolni a mods mappába nekem nem volt olyan tehát csináltam egyet xD majd elindítottam a mod lancher alkalmazással és nem mûködik.
Egyébként aki warezolni tud, az tudjon google-t is használni.
[merlinw.org]