1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#1507 Nincs központi szerver, a Steam-es friends listáról tudsz válogatni, de azt hiszem, van valami kereső is. Nem használtam még ezt a funkcióját. :)
-
#1506 Hmmm. Én arra gondoltam,hogy itt is van valami játékos kereső? Vagy hogyan tudok csatlakozni a többiekhez? -
#1505 Multizni úgy tudsz, hogy a Runic oldalán regisztrálsz és utána ott összekötöd az account-ot a Steam account-oddal.
-
#1504 Hali! Van itt valaki aki játszik még a játékkal? Sokkal jobban tetszik mint a Diablo3 de nem tudom játszák e annyian ?! Valaki fel tud világosítani,hogy is megy ebbe a multi? :)
Előre is köszi! -
#1503 Ha akad olyan akinek még nincs meg a game és szeretné megvenni aránylag olcsón most a 4-es pakk 6dollár/db! Még 3 hely van!
Ha kell itt vagy privátba jelezzétek! -
#1502 de bizony
xaré-hugyé meg lehet venni.
az gizdákat meg radír...
-
#1501 De, mindenkinek eredeti. Tessék megvenni. -
#1500 Köszi, értem!
Akkor majd a legközelebbi nekifutásnál felteszem. -
#1499 Próbáld meg több felkiáltójellel!!!!444Akkor biztos mindenki segítőkészebb lesz!!!444 -
popika81 #1498 Nem azt kérdezném hogyan nem lehet!!!!Hanem mi a módja nem hiszem hogy mindenkinek itt eredeti a gama!!!!Legujabb patch fenn van!!! -
#1497 Már kezdett mentésre nem tudod felrakni (a mod-ok karakterei külön máshová kerülnek). Amúgy sok-sok új apróságot ad, pl. új kasztokat, pet-eket, tárgyakat, lénytípusokat, endgame map-okat, stb..
#1495: Patch-eletlen, nem eredeti játékra már nem jó feltenni, hibákat okozhat. Voltak itt nemrég tippek, hol lehet olcsón, legálisan megvenni a full játékot, ha tetszik, csak pár mozijegy ára az egész.
-
Agaba72 #1496 Tessék szépen elitre kapcsolni..........HC módban természetesen.
-
popika81 #1495 Sziasztok!!!Azt szeretném megkérdezni hogyan lehet feltenni a synergies mod-t???A játékom nem eredeti!!!!Köszi -
#1494 Ez a mod mit tud? Már kezdett mentésre is fel lehet tenni? -
#1493 A Casual szint a p*nciknak van, akik cuki hegyes kis körmöcskéket növesztenek, amelyek beleakadnak a billentyűkbe és mindent összekutyulnak, ezért a játék jó apuka módjára mindent ultrakönnyűvé tesz és kijavítja a hibáidat, hogy sose kelljen meghalnod.. ;) A Normal sem túl erős, inkább farmolni jó (korábban nethermancer-rel vittem végig, egyszer haltam csak ki, az is véletlen volt a vége felé). Aki játszott már akármilyen Diablo-val, Veteran-on kezdje + Synergies mod.
-
#1492 Én normálon kezdtem és 27-es vagyok, 3x hóttam meg, mert beleugrottam a sűrűjébe. -
#1491 Hmm hihetetlenül tetszik a játék, de kicsit megbántam hogy easy-n kezdtem... Vagy a Berserk ennyire erős? Szinte mindig 100%-on van a HP-m... Plusz a mobokat sem tart valami sokáig megölni, kb skilleket sem kell használnom :D
13-as vagyok szóval még nem sokat játszottam, de gondolkozom rajta hogy újrakezdem normalon o.o
Szerk: nem easy - Casual :p -
#1490 Most nézem ma már drágább picivel, de még így is nagyon megéri. -
#1489 Ezt pont nem néztem, hivatalos oldalon vettem. -
#1488 Köszi, sikerült! -
#1487 Ne az ALT+V-t használd a @ beírásához, hanem balALT + num padon 64... Ha Windowst használsz. Egyébként az ALT+V az megegyezik a VTRL+V-vel csak hozzáír egy @ karaktert. Szóval ha üres a vágólapod akkor működik simán.... Bár én már úgy megszoktam a numpades megoldást, hogy mindig azt használom.
Szerk: Persze csak akkor működik ha a num pad be van kapcsolva :) -
#1486 Mielőtt vásárolsz valamit nézz körül a neten...
Pont akciós. Átszámítva kb 1500ft. -
#1485 Ma vettem meg 4700 Ft, digitálisan. Nagyon megtetszett az egész játék!
Egy gondom van: a netes jelszavamba tettem egy @-t és az t nem tudom beírni, mert egyből kitölti a mezőt. -
#1484 Sot itt az eredeti jatekok topikban is keresnek meg egy embert a 4packra. -
#1483 -belole, kva sg, hogy nem lehet szerkeszteni alapbol. -
#1482 4 pack akcio, kb 1400ft/db-ra jon ki.Ph-n erdeklodj, paran vesznek belole, lehet jutna belole. -
#1481 az meg nem penz erte -
#1480 2k a gift, PH-n árulják. -
#1479 Tescoban is van dobozosban nem volt draga legutobb mikor neztem, sot 576-ban is csak 5k. -
gtronic #1478 azzal van a baj hogy én nem szeretek ilyet paypal meg ilyen kártya szarokal fizetni szóval akkor kilőve,maradok a demonál azt majd megunom -
#1477 Igen de mindig csak az utolsó 3 skillt tudod visszavonni ! -
robi3 #1476 Torchlightokban van lehetőség skillek visszavonására? -
#1475 Azt nem mondtam, hogy a Diablo sz*r. A kettő elég hasonló, ami nem véletlen, mert a Torchlight-okat azok a manusok készítették, akik anno a Blizzardnál a Diablo 1-2-t. A D3 már más, eléggé más és nem is sikerült túl jól, bár van némi szórakoztatási faktora (ott igazából más gondok vannak (AH, stb.)). Szerintem a T2 jobb, mint a D3, és egy szinten van az etalonnak tekintett D2-vel (és a D1 is csak a kora miatt marad le tőle).
-
robi3 #1474 bocsi, tudom hogy ez nem Diablo-s fórum de én még azzal nem játszottam és gondoltam megveszem de petruz azt mondta hogy a tlight2 veri és gondoltam hogy rákérdezek hogy tényleg ilyen sz.r-e -
#1473 Giftként olcsóbb. -
#1472 Jelenleg 19 euró a Steam-en, de nemrég feleennyi volt akcióban és biztos lesz még. Ez most kb. 5700 Ft. Egy mozi két főre, plusz némi nasi...
Ezzel megkapod a játékot, a patch-eket, ingyenes online szervert co-op és pvp játékhoz (de ez nem MMO), és a SteamWorks-ön elérhető összes mod-ot.
Szerintem játékélményben és újrajátszhatóságban a D2 szintjén van, a D3-mat veri.
-
#1471 -
#1470 Warez... -
gtronic #1469 valamilyen úton modón nem lehet megoldani hogy ingyenesen megtudjam szerezni és ne keljen fizetnem ? nem lehetséges mi ? -
#1468 Kb 13as szintig tudsz questezni, nincs multi, nincs teljes karakter customizálás.