Torchlight II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minden act-on belül csak egy phase beast van?

How much can you take,before you snap?

PetruZ
Egyelõre odáig jutottam én is, nem volt még idõm folytatni. 😊 (Embermage-dzsel.)
azaz, Artificer 😊

Utána már nincs boss? Pedig még van quest.

ööö, the alchemist? talán ez volt a neve

PetruZ
Az elsõ komolyabb Act 2 boss a Manticore, a második az Artificer. Szerintem a Manti nem nehéz, van elég hely, de az Arti már sokkal keményebb, szûk a hely és idézgeti azokat a sentry-ket... ott én is sok potit ittam.
lol

wubwubwubwubwub

Panzeradler
Ez de komoly, dumál is? vagy csak itt ácsorog?
MerlinW
Borderlands 2 tojások:

[merlinw.org]

Carlos
Az melyik volt?

Þór vígi þessi rúnar

act 2 elsõ fõboss-át outlanderek hogy bírták? 😄
nekem engineerrel kín szenvedés volt és bár egyszer sem haltam, az összes addig talált health potiont elhasználtam

Calver
protip: moderálással "fenyegetõzni" egy olyan témában, ahol még egy kósza anyázás sem csattant eddig el hajlamos csöppet... antagonizálni a közösséget.

ellenben, akik közelharcossal tolják (bár másnak is), azoknak ajánlom, h vegyék meg Haste-et és gemeljenek/cuccoljanak movement speed-re (engi dobjon mellé egy pontos Storm Burst-t is) - majdhogynem komikus, hogy kis józan ésszel és feltápolt sebességgel mennyire körbe lehet táncolni az ellenfeleket. hátránya, hogy az ember hajlamos tõle kicsit túlzottan bízni a saját gyorsaságában <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Én sem értem, hogy kaphattad meg a hg titulust. Senki sem egyezett bele a topikból, ami a szabályzat szerint feltétele a dolognak. No mindegy..

[merlinw.org]

MerlinW
Én próbálkoztam és megoldottam a problémámat. Nekem visszatértek a tárgyaim. Jogosnak érzem a nagy arcomat. Én legalább megoldási opciókkal jöttem és nem csak ideba**sztam, hogy "így jártál"..

[merlinw.org]

Zomil
És ki is vagy te? Most látlak itt elöször a topicban 😊

A shared stash-re: Aki a reggeli(?) patch-et letöltötte és szinkronizált cloud-al az elvesztette a cuccokat belöle, mert a fejlesztök elrontottak valamit, azota a patch-et visszavonták és azota kiadták helyesen

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Átnevezés után kapcsold ki a cloud-ot.

[merlinw.org]

attiGT
valszeg ezért van. én feltöltést választottam =( kurva steam...

Nekem megmaradtak a cuccok...Indításnál kérdezte, hogy a Steam Cloud-ból visszatöltsön-e fájlt, vagy a mostani valamilyen fájlokat töltse-e fel a Cloud-ba... feltételezem a stash fájljai is benne voltak. Az elõbbit választottam. Nem tudom, hogy ezért-e, de megvan mindenem a shared ládában.

BoneDragon
Emiatt? Amúgy ha unique cuccokat akarsz akkor vegyed a legdrágább itemet a random item vendornál. 99%-ba a legdrágább egy unique lesz, de ez csak fegyverre igaz, armornál ez még nem jött be. 😊

tutituti
senki sem ellenséges,csak ez a szabály!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

poruljartal
szerintem jó, hogy ittvagy
Miért többiek vállaltátok volna? Ne legyen ellenségeskedés látatlanban plíz.

Fehercsoki
Én is most látlak itt elõször.

Panzeradler
No offense, de nem láttam itt szavazást, hogy te legyél a házigazda, hogy is van ez?
attiGT
Ok. Elsõ tapasztalatom: sokkal jobb mint a d3 akármikor is lesz a következõ X hónapban. Ma fogadott ez az üres stash állapot és már nincs kedvem játszani... Vagy 5 jó unique cuccot veszítettem. QQ

fergusonpapa
Üdvözlök mindenkit, Átvettem a fórum házigazda szerepét mert úgy láttam hogy az alapító nem tudja folytatni.

Terveim elég nagyra látóak,

Amit szeretnék hogy kialakuljon egy megfelelõ közösség és a hamarosan induló weboldalon minden hasznos információt és hírt megkapjatok.
Indulás legkésõbb 1 hét múlva történne. Addig igyekszem a fórumot megfelelõ arculattal ellátni! 😊

Moderálás szigorú lesz, és nincs persze warez,de a szabályzat is hamarosan felkerül!

Addig is türelem, és írjátok le elsõ tapasztalataitokat!

Sziasztok!

www.icewebhu

Még annyit megpróbálhatsz, hogy a save mappából a sharedstash.bin file-t törlöd vagy elteszed máshova.

attiGT
és a file átnevezésével sincsenek meg a cuccaim... most ez WTF? kurvajó a játék de ez amatõr hiba...

Picit vegyél vissza a nagy arcodból. Olvass hivatalos fórumot, ott is írták, hogy (egyelõre) veszett.

attiGT
steam ujrainditas nem segit, de mikor inditanam a jatekot kiirja hogy nem tudja syncelni a tl2 filejait a steam cloud blablabla faszsag..

KiruHoshino
Hát srácok kur***ra nem lett fixálva a crash bug. Nekem ma haverral fél óra alatt 3x dobot ki. És ezzel szintet és cuccokat is vesztettem.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

MerlinW
Indítsd újra a Steam-et.
Ha továbbra is gond lenne, van a save mappában backup.tmp, amit ha átnevezel .restore-ra akkor helyreáll a rend.
(\Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save\)

Csokis: ismét köszönjük a kontár hozzászólásodat😊

[merlinw.org]

A patch miatt. Ha elõtte nem mentetted le a save mappát, akkor veszett! <#shakehead>

attiGT
eltûntek a cuccaim stared stashbõl, wtf? tegnap még ott voltak

LocalPatriot
Hálás köszönet!
Calver
Act 3-ban The Blightbogs-ban van egy Bell Stand nevû cucc - talált már hozzá valaki harangot?

Tab

LocalPatriot
A jobb oldali egérgombos skill mellé a buborékba teszek egy másik skillt, hogy tudom használni? Melyik gombot kell lenyomni?
BoneDragon
Act 2 kivégezve! Ötletes dungeonok és Elitek voltak. 😊

ezt anno én is megjegyeztem d3 topicban,hogy zavar, persze egybõl lehurrogtak páran,hogy "ez d3, nem wow"...

hálistennek runic gamesnél logikusan gondolkoznak 😊

Ma volt egy ~300MB-os patch! <#smile>

Innen!

STABILITY
*Fixed a potential crash bug when applying affixes and effects in certain circumstances
*Fixed rare crash when turning in quest in the Undercurrents.
*Put in protection against character save file corruption. Corrupted characters will not appear in the list of characters. (And thus can't cause the game to crash on load)

SKILLS
*Fix for Berserker geyser proc showing up as a mappable skill.
*Fix for triggering Shocking Burst and Arc Beam out of range while hitting shift that could cause chain casting.
*'Resist Slow' affix fixed.
*Proc affixes scale better with player level.
*Berserker 'Wolf Shade' now has the (intended) 60 second cooldown applied to all ranks.
*Fix for mistriggering when chaining two skills together when there is an early hit-frame.
*Safety check to stop any looping skills that get stuck in the 'on' state when the character is not performing a skill.
*Fixed bug with 'Poison Burst' procs (they should properly engage at more distant ranges).
*Fix for potential issue when units would queue removed/unavailable skills.
*Fix for having more than 100% reduction to charge decay or a negative flat charge decay.

PERFORMANCE
*Made significant optimizations to particle collisions.

SYSTEMS
*Fix a bug when recalculating the price on objects to make sure the calculation is based on the correct data.
*Fix for bug where rapid clicks could misspend stat points.
*Removed access to console commands in multiplayer games.
*The game's login dialog now correctly allows passwords up to 64 characters long.
*Removed display of other users' IP addresses in multiplayer games.
*Removed Steam Cloud toggle in the settings file (it didn't do anything); the ability to toggle is available in the Steam client.
*Removed logging for achievements to potentially reduce some FPS drops for some users.

LEVELS/SCRIPTING
*Tweaks to various areas to prevent units from getting stuck.
*Changed lootable rocks to be non-colliding as they could occasionally block very narrow corridors.
*Fixes to some level scripting logic in the Frosted Hills.
*Fixed a bug that could cause multiple Tower of the Moon entrances to appear in the world.
*Implemented a few specific boss room pathing fixes.

ACHIEVEMENTS
*Fixed friends list based achievements.
*Spell-learning achievements now don't incorrectly trigger based on other players.

MINOR
*Fixed several typos.
*Improvements to journal tooltips.

Különc
Arra jöttem rá, hogy sokkal jobban tetszik ebben a játékban, hogy nem számít az animáció megkezdésekor, hogy biztosan megüt a mob, fõleg Outlanderként tetszik, hogy a lassan, de nagyokat ütõ mobokat, vagy akármelyiket ügyességgel is dodgeolni lehet

Kár h a Diabloban nem így van

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fehercsoki
Most már végigtolom így, aztán majd tolok New Game+-t vagy random generált világosat.

Laza
Az egy dolog, de kinek készül? Egyszerû mint a tök 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jó kis videók ezek, de hát ez az angol kiejtés ami bennük van botrányos.
"szummon zombiz", "identifi" stb.
Azért aki egy ilyen videót csinál, legalább elõtte utánanézne a fonetikai leírásoknak, ha már "fejbõl" nem megy.

BoneDragon
10. szint óta nem esett normális fegyver, végre esett elõbb egy unique erre a kövi mobból esett egy jobb kék. Már csak azért is az uniquet fogom használni! 😄

ToCsEk
1hit mód normal gametõl mit vársz?xD
toljad eliten..
ennyi idõ volt átmenni act2re, itt értékeled minden ölésed, élvezet kevés hajtépés annál több de nem rongyolsz át full acton 3 óra alatt

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

lehet, ACT 2 elején, fent a manónál
Calver
töltõképernyõ azt mondja: nem.

MerlinW

[merlinw.org]

Tehát nem tudja senki, hogy lehet-e köveket összeforrasztani ?
Carlos
Kérdem én a világot! Miért kell az ACT 2-nek Diablo 2 óta SIVATAGNAK LENNIE?????

Þór vígi þessi rúnar