1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• XeroX
    Tűzfal, firewall, router, port átirányítás.
    LAN játékhoz kéne csatlakoznom, de konyec filma van.
    A local_settings.txt valamint a 4549/tcp és 4175/udp beállítva, de nem lehet csatlakozni.
    Ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor lehet kapcsolódni, de azt nem teszem.
    Milyen TCP és UDP portokat kell nyitni még neki?
  • nagy1miklos
    Ez elég baj, autoattackkal seperc alatt bedarálnak.Akkor inkább gyúrok life/sec-re.
  • BoneDragon
    Skillekre nem működik, csak autoattackra. Legalábbis ha jól tudom.
  • nagy1miklos
    Mondjátok csak a "life/mana stolen on hit" pl. wandban akkor is dolgozik ha skillekkel nyomulok és nem lövöldözök vele?
  • Carlos
    De érted a hirdetésed...
    VENNÉL! és ezért adsz 2 játékot.
    Ok, eladom neked 5000-ért az enyémet és kérem a két játékodat. :)
  • xxxpaulxxx
    Jó ok, aztán leesett az óriási poénod:P
  • Carlos
    Minek, küld el a kódokat és vegyél a steam-en egy torchlightot.
  • xxxpaulxxx
    Vegyél fel, az aláírásomban van a steam nevem:)
  • Carlos
    Szia.
    Steam-et ajánlom Torchlight 2 vásárlásra, elfogadom az ajánlatod, küldheted!
  • Ashtyra
    Noob kérdés: ha két fegyvert használok,akkor a dps skillek az erősebből számolják a sebzést,vagy összeadódnak? Mert egy fegyvernél evidens,hogy abból számolja.
  • xxxpaulxxx
    Sziasztok!
    Torchlight 2-t vennék!
    Ajánlatom: Egy Minecraft és egy Portal játék.
    Ha valakinek ez megfelel, jelentkezzen:)
  • nagy1miklos
    Köszi ezzel sikerült. Végignyomkodtam a klaviatúrát kivéve ezt úgy látszik.
  • BoneDragon
    Nekem az Insert gombbal sikerült előhozni. De ha nem megy azzal, akkor nyomkodd végig a billentyűzeted. :)
  • nagy1miklos
    Sziasztok!

Érdekelne nektek hogyan sikerült előhozni a konzolt? Átírtam a settings.txt filet ahogy kell. Numpad nélküli magyar billentyűzettel próbálkozom de nem akar összejönni. Angol kiosztás szerint SHIFT+0 lenne magyar szerint CTRL+ALT+1 ami előhozza a ~ jelet de játék alatt egyik sem működik.
  • Calver
    nincs. van transmuter, annál tudsz 3 egyforma szintű gemet kombinálni és kapsz cserébe egy ugyanolyan szintű rare-t, ami vagy jobb, vagy nem. "felfelé" tápolni max úgy tudsz, ha 3 különböző szintűt kombinálsz, akkor az átlagot fogja venni - pl egy 8 + 22 + 36-osból lesz egy 22-es rare gem.
  • AtiRadish
    Halo, kedvencek kozott van regota a topik, es mivel nagyon porog nincs kedvem ezt a rengeteg hszt vegigolvasni, tuti kerdeztek mar, szal elore is elnezest erte.. az a kerdesem lenne h. az 1 ben az egyforma gemeket ossze lehetett parositani es akkor kaptunk 1 jobbat, 1-2 oraja tolom a 2 vel, nem igazan tapasztaltam meg ki, ebben is van lehetoseg erre?
  • Calver
    tudtommal nem, majd itt lesznek egyszer talán.
  • tudodmit
    módok már vannak ? hol lehet utána nézni ?
  • sirdond
    köszönöm
  • BoneDragon
    Jól látom, hogy legendary item csak 60+on eshet?

Gondolom itt a very hard az elitet jelenti:
    SETDIFFICULTY [index] sets the current difficulty
    Index numbers range from 0 (Easy) to 3 (Very Hard). Changing difficulty will not flag you as a cheater, except in Hardcore mode.
  • sirdond
    ez engem is érdekelne, meg tudnád mondani,hogy mi a parancs rá?
  • BoneDragon
    Na elkezdtem a new game + módot. Hát túlságosan táp a karakterem, nincs kihívás már benne. Lehet console parancsal átállítom a legnehezebb fokozatra.
  • Iridescent
    Jajj viszont akinek van summon skeleton III-IV-e, azt megvenném :) Baráti áron :P
  • Iridescent
    Teljesen jó ez így :) A csontik amúgyis darálnak én csak takarítok utánuk :P

De a Boon merchantot megidézte már valaki? Ha igen jók a setek nála? Meg milyen szintűek?
  • Calver
    rakj csak 1 pontot rá, majdnem ugyanolyan hatékony marad, viszont úgy picsafüst manát eszik
  • Iridescent
    Na pöpec, megvan az összes robot alkatrész, na meg váltottam Prismatic Bolt Buildre, eddig infernóval toltam, az se rossz, de hát ez, váá, persze jobban eszi a manát, de arra ott a sok poti :)
  • bega82
    Értem, köszönöm szépen. :)
  • Ashtyra
    Igen. Ha szerepel olyan,hogy ...inflict x% weapon DPS ,akkor annak a skillnek a sebzését a fegyver DPS-éből számolja (esetünkben staff).De egyébként ha rátolsz egy ilyen skillt az ellenfélre,akkor a staff mastery skill hatása érvényesül,és utána már adhatsz neki prismatic bolttal is akár.
  • plu604
    nocsak, ez érdekes. át is szabom mindjárt a skillpont elosztást.
  • bega82
    OK köszi. Közben láttam, hogy oda van írva a staff mastery leírásához, csak bamba voltam. :D Viszont mi számít staff damage skillnek? Amelyik a weapon DPS-ből táplálkozik?
  • Ashtyra
    Ja, staff dmg skillekkel,ezt elfelejtettem.Szóval prismatic bolt elvileg kiesik.
  • Ashtyra
    Megfigyelheted,hogy működik-e a Staff Mastery hatása,mert az ellenfeleknél kijelzi.Működik skillekkel,csak staff legyen nálad az a lényeg.
  • bega82
    OK, azt értem, hogy csak a DPS skillek miatt érdemes használni, de arra lennék kíváncsi, hogy az armor csökkentés hogy működik. Ha teszek rá pontot, és staff van a kezemben, akkor a prismatic bolttal lövöldözve is csökken az armor az ellenfélnél, vagy csak akkor, ha a staff-al ütöm meg? Mert előbbi esetben végülis érdemes pontot rakni erre is, elég hasznos lehet, utóbbi esetben viszont tényleg felesleges.
  • Calver
    ja és a lényeg, amit kihagytam: prismatic bolt 4 lövedéket lő ki egyszerre... és mindegyik megkapja ice/fire/lightning brand extra sebzését ha megfelelő effekt van a célponton
  • Calver
    nem. úgy néz ki, hogy ha ellenfélen rajta van burning/frozen/shocked effekt, jön az extra sebzés. na most, egyes szintű prismatic boltnak 10% esélye van mindegyikre... és szép magas +cast speed-el másodpercenként 3-4-et lősz rá elemental atunement miatt meg rajtuk is marad. hozzá nem árt hailstorm meg frozen fate, úgy kb konstans le lesznek fagyva ellenfelek, még ütni sem tudnak.

#908: #892-ben leírtam, úgy - gusztustalanul. nagyon, nagyon gusztustalanul.

#909: ha nem használsz olyan spellt, amihez weapon dps kell, akkor cast speed > all. charge rate már csak hab a tortán.
  • MerlinW
    Én is csak staff/wand.et használok.
  • ToCsEk
    hát kinek mi:D staffokon durvább statok vannak
  • Iridescent
    És ez hogy sebez Prismatic bolttal? Úgy lvl 35 körül.
  • plu604
    embermage-nél a brand-ek (pl. ice brand) nem csak akkor lépnek életbe ha közelharcban ütöd meg az ellenfelet? D2-ben legalábbis még így volt, ilyen fogalmazással. ("When you hit a burning enemy.....") Szerintem ez spellekre nem vonatkozik. Én legalábbis még nem raktam rá pontot. Letesztelni is nehézkes.
  • Calver
    nem, mert nem érdemes staff-ot használni - az max akkor jó, ha weapon dps-t használó varázslattal nyomulsz, amiből van... ööö... három? és prismatic bolt elpicsázza őket, *nagyon*.
    a legjobb fegyver szvsz ez duplázva kismágusnak.