1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
XeroX #945 Tűzfal, firewall, router, port átirányítás.
LAN játékhoz kéne csatlakoznom, de konyec filma van.
A local_settings.txt valamint a 4549/tcp és 4175/udp beállítva, de nem lehet csatlakozni.
Ha kikapcsolom a tűzfalat, akkor lehet kapcsolódni, de azt nem teszem.
Milyen TCP és UDP portokat kell nyitni még neki? -
#944 Ez elég baj, autoattackkal seperc alatt bedarálnak.Akkor inkább gyúrok life/sec-re. -
#943 Skillekre nem működik, csak autoattackra. Legalábbis ha jól tudom. -
#942 Mondjátok csak a "life/mana stolen on hit" pl. wandban akkor is dolgozik ha skillekkel nyomulok és nem lövöldözök vele? -
#941 De érted a hirdetésed...
VENNÉL! és ezért adsz 2 játékot.
Ok, eladom neked 5000-ért az enyémet és kérem a két játékodat. :) -
xxxpaulxxx #940 Jó ok, aztán leesett az óriási poénod:P -
#939 Minek, küld el a kódokat és vegyél a steam-en egy torchlightot. -
xxxpaulxxx #938 Vegyél fel, az aláírásomban van a steam nevem:) -
#937 Szia.
Steam-et ajánlom Torchlight 2 vásárlásra, elfogadom az ajánlatod, küldheted! -
#936 Noob kérdés: ha két fegyvert használok,akkor a dps skillek az erősebből számolják a sebzést,vagy összeadódnak? Mert egy fegyvernél evidens,hogy abból számolja. -
xxxpaulxxx #935 Sziasztok!
Torchlight 2-t vennék!
Ajánlatom: Egy Minecraft és egy Portal játék.
Ha valakinek ez megfelel, jelentkezzen:) -
#934 Köszi ezzel sikerült. Végignyomkodtam a klaviatúrát kivéve ezt úgy látszik. -
#933 Nekem az Insert gombbal sikerült előhozni. De ha nem megy azzal, akkor nyomkodd végig a billentyűzeted. :) -
#932 Sziasztok!
Érdekelne nektek hogyan sikerült előhozni a konzolt? Átírtam a settings.txt filet ahogy kell. Numpad nélküli magyar billentyűzettel próbálkozom de nem akar összejönni. Angol kiosztás szerint SHIFT+0 lenne magyar szerint CTRL+ALT+1 ami előhozza a ~ jelet de játék alatt egyik sem működik. -
#931 nincs. van transmuter, annál tudsz 3 egyforma szintű gemet kombinálni és kapsz cserébe egy ugyanolyan szintű rare-t, ami vagy jobb, vagy nem. "felfelé" tápolni max úgy tudsz, ha 3 különböző szintűt kombinálsz, akkor az átlagot fogja venni - pl egy 8 + 22 + 36-osból lesz egy 22-es rare gem. -
#930 Halo, kedvencek kozott van regota a topik, es mivel nagyon porog nincs kedvem ezt a rengeteg hszt vegigolvasni, tuti kerdeztek mar, szal elore is elnezest erte.. az a kerdesem lenne h. az 1 ben az egyforma gemeket ossze lehetett parositani es akkor kaptunk 1 jobbat, 1-2 oraja tolom a 2 vel, nem igazan tapasztaltam meg ki, ebben is van lehetoseg erre? -
#929 tudtommal nem, majd itt lesznek egyszer talán. -
tudodmit #928 módok már vannak ? hol lehet utána nézni ? -
sirdond #927 köszönöm -
#926 Jól látom, hogy legendary item csak 60+on eshet?
Gondolom itt a very hard az elitet jelenti:
SETDIFFICULTY [index] sets the current difficulty
Index numbers range from 0 (Easy) to 3 (Very Hard). Changing difficulty will not flag you as a cheater, except in Hardcore mode. -
sirdond #925 ez engem is érdekelne, meg tudnád mondani,hogy mi a parancs rá? -
#924 Na elkezdtem a new game + módot. Hát túlságosan táp a karakterem, nincs kihívás már benne. Lehet console parancsal átállítom a legnehezebb fokozatra. -
Iridescent #923 Jajj viszont akinek van summon skeleton III-IV-e, azt megvenném :) Baráti áron :P -
Iridescent #922 Teljesen jó ez így :) A csontik amúgyis darálnak én csak takarítok utánuk :P
De a Boon merchantot megidézte már valaki? Ha igen jók a setek nála? Meg milyen szintűek? -
#921 rakj csak 1 pontot rá, majdnem ugyanolyan hatékony marad, viszont úgy picsafüst manát eszik -
Iridescent #920 Na pöpec, megvan az összes robot alkatrész, na meg váltottam Prismatic Bolt Buildre, eddig infernóval toltam, az se rossz, de hát ez, váá, persze jobban eszi a manát, de arra ott a sok poti :) -
bega82 #919 Értem, köszönöm szépen. :) -
#918 Igen. Ha szerepel olyan,hogy ...inflict x% weapon DPS ,akkor annak a skillnek a sebzését a fegyver DPS-éből számolja (esetünkben staff).De egyébként ha rátolsz egy ilyen skillt az ellenfélre,akkor a staff mastery skill hatása érvényesül,és utána már adhatsz neki prismatic bolttal is akár. -
#917 nocsak, ez érdekes. át is szabom mindjárt a skillpont elosztást. -
bega82 #916 OK köszi. Közben láttam, hogy oda van írva a staff mastery leírásához, csak bamba voltam. :D Viszont mi számít staff damage skillnek? Amelyik a weapon DPS-ből táplálkozik? -
#915 Ja, staff dmg skillekkel,ezt elfelejtettem.Szóval prismatic bolt elvileg kiesik. -
#914 Megfigyelheted,hogy működik-e a Staff Mastery hatása,mert az ellenfeleknél kijelzi.Működik skillekkel,csak staff legyen nálad az a lényeg. -
bega82 #913 OK, azt értem, hogy csak a DPS skillek miatt érdemes használni, de arra lennék kíváncsi, hogy az armor csökkentés hogy működik. Ha teszek rá pontot, és staff van a kezemben, akkor a prismatic bolttal lövöldözve is csökken az armor az ellenfélnél, vagy csak akkor, ha a staff-al ütöm meg? Mert előbbi esetben végülis érdemes pontot rakni erre is, elég hasznos lehet, utóbbi esetben viszont tényleg felesleges. -
#912 ja és a lényeg, amit kihagytam: prismatic bolt 4 lövedéket lő ki egyszerre... és mindegyik megkapja ice/fire/lightning brand extra sebzését ha megfelelő effekt van a célponton -
#911 nem. úgy néz ki, hogy ha ellenfélen rajta van burning/frozen/shocked effekt, jön az extra sebzés. na most, egyes szintű prismatic boltnak 10% esélye van mindegyikre... és szép magas +cast speed-el másodpercenként 3-4-et lősz rá elemental atunement miatt meg rajtuk is marad. hozzá nem árt hailstorm meg frozen fate, úgy kb konstans le lesznek fagyva ellenfelek, még ütni sem tudnak.
#908: #892-ben leírtam, úgy - gusztustalanul. nagyon, nagyon gusztustalanul.
#909: ha nem használsz olyan spellt, amihez weapon dps kell, akkor cast speed > all. charge rate már csak hab a tortán. -
#910 Én is csak staff/wand.et használok. -
#909 hát kinek mi:D staffokon durvább statok vannak -
Iridescent #908 És ez hogy sebez Prismatic bolttal? Úgy lvl 35 körül. -
#907 embermage-nél a brand-ek (pl. ice brand) nem csak akkor lépnek életbe ha közelharcban ütöd meg az ellenfelet? D2-ben legalábbis még így volt, ilyen fogalmazással. ("When you hit a burning enemy.....") Szerintem ez spellekre nem vonatkozik. Én legalábbis még nem raktam rá pontot. Letesztelni is nehézkes. -
#906 nem, mert nem érdemes staff-ot használni - az max akkor jó, ha weapon dps-t használó varázslattal nyomulsz, amiből van... ööö... három? és prismatic bolt elpicsázza őket, *nagyon*.
a legjobb fegyver szvsz ez duplázva kismágusnak.