1627
torchlight2
Torchlight.hu Hamarosan!

• MerlinW
    Mindig online vagyok (open internet game) és néha hatan is összegyűlünk. Olyankor pedig sokan jönnek és izmosak:) Szerintem Act 2 boss adta az a pofont. 5-en vertük a fejét cirka 10 percen át:) Ajánlom mindenkinek a coop-ot, sokkal izgalmasabb:)
  • ToCsEk
    az a 98k bekapott sebzés se kutya :D
    mi osztotta azt ki?:D
  • ToCsEk
    jó elit és normal között ég és föld a különbség azt tapasztaltam, de az a 60k mob kill nem tudom hogy jött össze :D
  • MerlinW
    Én is embermage-el játszom veteran-on, Most értem act 3-ba, lvl40-ként 20 óra alatt (valóban nem 25, előbb a steam időt néztem, nem a játékét).

• bega82
    Embermage-nél a staff mastery-re érdemes pontot áldozni? Vagy az az armor csökkentés csak abban az esetben érvényesül, ha a staff-al csapok meg valakit, a skill használatakor nem?
  • Eftörsokk
    az a skillbar felett levő kijelző, ami ahogy támadsz töltődik és bónuszokat ad, outlandernél critet, dodge-ot, ias-t, meg asszem cast speedet ad
  • farferi
    Jut eszembe, néhány skill(mint a sand is)charget ad.Az meg mire jó?
  • Eftörsokk
    igen, nekem is tetszene, úgy indultam neki hogy dual pisztolyos emberkét fogok csinálni, de egyelőre nem tűnik túl hatékonynak a fix sebzésű skillek mellett :(
  • farferi
    Az szép.Mondjuk én is érzem, hogy a lövöldözés nem igazán éri meg, de hát ha egyszer olyan hangulatos durrogtatni..
  • Eftörsokk
    outlanderrel játszom, 9 és fél óra játék időm van eddig(veterán fokozat), lvl25 sivatag eleje, fegyverekkel semmit nem érek, de amint elkezdem spammolni lvl1 sandstormot, minden megfekszik 2 mp alatt...
  • farferi
    Outlanderrel azért nem ilyen egyszerű,22 óra játék után még nem értem az act2 végére.Kicsit tovább tart a lövünk, elszaladunk, lövünk stílussal.Sebaj, tovább kitart a game.
  • Eftörsokk
    nem rég kezdtem bele a játékba, nagyon jó, de lenne egy kérdésem

a fix sebzésű skillek sebzését módosítják a statok ? pl fix fizikai sebzésű skill hatékonyabb lesz az erőtől ? mert ha nem, akkor mi értelme a hp-n manán kívül mást húzni ha úgy is nő a skillek sebzése ? vagy lategameben nem fognak semmit érni az ilyen skillek , és ott dominálnak majd a fegyó dps függő képességek ?
  • ToCsEk
    jaja elég easy skill az a Prismatic Bolt, nyomod a gombot és forogsz, az meg leaimol minden ellenséget :D
  • Calver
    az h lehet vele haladni az nagyon, nagyon finom kifejezés... most egy ilyen build-del nyomom, veteranon, most vagyok 30-as, nincs nagyon mob ami 3 mp-nél tovább él - de boss se nagyon maradt még egyben 15 másodpercnél tovább... egyszerűen gusztustalan. prismatic bolt 1 ponttal mindent elpusztít és semmibe sem kerül, hailstorm baromi erős CC, és a három brand passzív miatt valami elképesztő a karakter sebzése.
  • fergusonpapa
    Grat. :)

Én ma pihentetem a gamet mert már az utcán is daráltam volna :DDD
  • plu604
    elite fokozaton ha nem a városban respawnolsz, xp büntetés is van?
  • ToCsEk
    nah nem ezt akartam hanem ezt:

#888 törölhető
  • ToCsEk
    tényleg? végig mentem minden pályán, benéztem minden sarokba, megöltem minden mobot, kész lett minden quest kivéve robotos, embermageval lehet ám haladni a teleportálással, az meg más hogy eliten majdnem 9óra volt mire eljutottam engivel act2re azzal lenne vagy 100óra mire végigvinném az egészet :D
  • BoneDragon
    25 óra? Nekem 20 óra veteránon úgy hogy mindenhova benéztem és minden barlangot kitakarítottam.
  • jarlaxxe
    Nekem is 20h volt.
    Te minden játékot kétszer annyi idö alatt tolsz végig mind egy normal player de ez persze nem baj.
  • MerlinW
    14óra 45perc? Akkor a játék felét nem láttad:) Én 25 óra alatt még az act2-vel sem végeztem:)
  • ToCsEk
    sok van nekik raktáron biztos :D:D:D:D

én ezt használom most
  • Calver
    az lehet, de én engineer-el a legjobb fegyvert onnan kaptam ki, aztán kismágussal is lassan lecserélem ezt két ilyenre, egyet már összeszedtem gamble-ből

hogy a fenébe nem mennek ezek a kereskedők csődbe? ötből egy cucc náluk unique
  • ToCsEk
    drága :D
    én találtam elég sok uniquet :) utolsó questnél mákom volt fegyer és armor között vaciláltam, erre a fegyvert kinyitottam utolsó ládából :D
  • Calver
    a legjobb drop gamble-el jön
    de tényleg.
  • ToCsEk
    nah ez fájt xD jah kivittem a kamrába :D
  • ToCsEk
    micsoda? nemértem
  • CalebJoe
    hova a kamrába?
  • ToCsEk
    nah sikerült nekem is kivinni 14óra 45perc alatt Normalon 11x sikerült meghalnom

mibe érdemes belefogni? mapworksbe vagy újra az egészet? hol jobb a drop? vagy ugyan olyan? mert ha egyforma akkor mapworksot fogom csinálni, pályákhoz tartoznak jó kis buffok :) meg nincs kedvem újra nekikezdeni :D bár kitudja, a robotos quest miatt lehet meg kellene csinálni.
  • BoneDragon
    D3 Wizard.
  • attiGT
    péntek esti hányásom
  • Iridescent
    Drakensang Online :P
  • tutituti
    mágika?
  • ToCsEk
    archon
  • BoneDragon
    Kinek ismerős ez a spell?

• tutituti
    na egy két item
    LVL 32 vagyok

• bega82
    23, 16, 11... Szokás szerint kipróbálgatok pár kasztot!
  • BoneDragon
    50.
  • fergusonpapa
    Amúgy ki hányas szintű már? Érdekelne hogy péntek óta kinek van legtöbb szabadideje :D én 36-os vagyok!
  • fergusonpapa
    Hamarosan Torchlight.hu