1627
Torchlight.hu Hamarosan!
-
#905 Mindig online vagyok (open internet game) és néha hatan is összegyűlünk. Olyankor pedig sokan jönnek és izmosak:) Szerintem Act 2 boss adta az a pofont. 5-en vertük a fejét cirka 10 percen át:) Ajánlom mindenkinek a coop-ot, sokkal izgalmasabb:) -
#904 az a 98k bekapott sebzés se kutya :D
mi osztotta azt ki?:D -
#903 jó elit és normal között ég és föld a különbség azt tapasztaltam, de az a 60k mob kill nem tudom hogy jött össze :D -
#902 Én is embermage-el játszom veteran-on, Most értem act 3-ba, lvl40-ként 20 óra alatt (valóban nem 25, előbb a steam időt néztem, nem a játékét).
-
bega82 #901 Embermage-nél a staff mastery-re érdemes pontot áldozni? Vagy az az armor csökkentés csak abban az esetben érvényesül, ha a staff-al csapok meg valakit, a skill használatakor nem? -
Eftörsokk #900 az a skillbar felett levő kijelző, ami ahogy támadsz töltődik és bónuszokat ad, outlandernél critet, dodge-ot, ias-t, meg asszem cast speedet ad -
farferi #899 Jut eszembe, néhány skill(mint a sand is)charget ad.Az meg mire jó?
-
Eftörsokk #898 igen, nekem is tetszene, úgy indultam neki hogy dual pisztolyos emberkét fogok csinálni, de egyelőre nem tűnik túl hatékonynak a fix sebzésű skillek mellett :( -
farferi #897 Az szép.Mondjuk én is érzem, hogy a lövöldözés nem igazán éri meg, de hát ha egyszer olyan hangulatos durrogtatni.. -
Eftörsokk #896 outlanderrel játszom, 9 és fél óra játék időm van eddig(veterán fokozat), lvl25 sivatag eleje, fegyverekkel semmit nem érek, de amint elkezdem spammolni lvl1 sandstormot, minden megfekszik 2 mp alatt... -
farferi #895 Outlanderrel azért nem ilyen egyszerű,22 óra játék után még nem értem az act2 végére.Kicsit tovább tart a lövünk, elszaladunk, lövünk stílussal.Sebaj, tovább kitart a game. -
Eftörsokk #894 nem rég kezdtem bele a játékba, nagyon jó, de lenne egy kérdésem
a fix sebzésű skillek sebzését módosítják a statok ? pl fix fizikai sebzésű skill hatékonyabb lesz az erőtől ? mert ha nem, akkor mi értelme a hp-n manán kívül mást húzni ha úgy is nő a skillek sebzése ? vagy lategameben nem fognak semmit érni az ilyen skillek , és ott dominálnak majd a fegyó dps függő képességek ? -
#893 jaja elég easy skill az a Prismatic Bolt, nyomod a gombot és forogsz, az meg leaimol minden ellenséget :D -
#892 az h lehet vele haladni az nagyon, nagyon finom kifejezés... most egy ilyen build-del nyomom, veteranon, most vagyok 30-as, nincs nagyon mob ami 3 mp-nél tovább él - de boss se nagyon maradt még egyben 15 másodpercnél tovább... egyszerűen gusztustalan. prismatic bolt 1 ponttal mindent elpusztít és semmibe sem kerül, hailstorm baromi erős CC, és a három brand passzív miatt valami elképesztő a karakter sebzése. -
#891 Grat. :)
Én ma pihentetem a gamet mert már az utcán is daráltam volna :DDD -
#890 elite fokozaton ha nem a városban respawnolsz, xp büntetés is van? -
#889 nah nem ezt akartam hanem ezt:
#888 törölhető -
#887 tényleg? végig mentem minden pályán, benéztem minden sarokba, megöltem minden mobot, kész lett minden quest kivéve robotos, embermageval lehet ám haladni a teleportálással, az meg más hogy eliten majdnem 9óra volt mire eljutottam engivel act2re azzal lenne vagy 100óra mire végigvinném az egészet :D -
#886 25 óra? Nekem 20 óra veteránon úgy hogy mindenhova benéztem és minden barlangot kitakarítottam. -
#885 Nekem is 20h volt.
Te minden játékot kétszer annyi idö alatt tolsz végig mind egy normal player de ez persze nem baj. -
#884 14óra 45perc? Akkor a játék felét nem láttad:) Én 25 óra alatt még az act2-vel sem végeztem:) -
#883 sok van nekik raktáron biztos :D:D:D:D
én ezt használom most -
#882 az lehet, de én engineer-el a legjobb fegyvert onnan kaptam ki, aztán kismágussal is lassan lecserélem ezt két ilyenre, egyet már összeszedtem gamble-ből
hogy a fenébe nem mennek ezek a kereskedők csődbe? ötből egy cucc náluk unique -
#881 drága :D
én találtam elég sok uniquet :) utolsó questnél mákom volt fegyer és armor között vaciláltam, erre a fegyvert kinyitottam utolsó ládából :D -
#880 a legjobb drop gamble-el jön
de tényleg. -
#879 nah ez fájt xD jah kivittem a kamrába :D -
#878 micsoda? nemértem -
#877 hova a kamrába? -
#876 nah sikerült nekem is kivinni 14óra 45perc alatt Normalon 11x sikerült meghalnom
mibe érdemes belefogni? mapworksbe vagy újra az egészet? hol jobb a drop? vagy ugyan olyan? mert ha egyforma akkor mapworksot fogom csinálni, pályákhoz tartoznak jó kis buffok :) meg nincs kedvem újra nekikezdeni :D bár kitudja, a robotos quest miatt lehet meg kellene csinálni. -
#875 D3 Wizard. -
#874 péntek esti hányásom -
Iridescent #873 Drakensang Online :P -
#872 mágika? -
#871 archon -
#870 Kinek ismerős ez a spell?
-
#869 na egy két item
LVL 32 vagyok
-
bega82 #868 23, 16, 11... Szokás szerint kipróbálgatok pár kasztot! -
#867 50. -
#866 Amúgy ki hányas szintű már? Érdekelne hogy péntek óta kinek van legtöbb szabadideje :D én 36-os vagyok! -
#865 Hamarosan Torchlight.hu