Torchlight II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=2ILXH5kjOgA
"The trees move. Do you not see it?"
na most, mivel kardból nem nagyon látsz olyat, aminél nem csak erõ kell, és mivel engivel nekem kurvasok pontom van erõn, következtettem, hogy ha nem tudom használni, akkor rohadtul erõs lehet, és lecsaptam - gyakorlatilag 3200-ért vettem egy unique kardot <#idiota>#idiota>
csak a búcsú lesz a könnyes, mert már van rajta 2 enchant és benne egy a két crit gemem közül <#rolleyes>#rolleyes>
Viszont arra rájöttem, hogy a glaive vagy mi, amit elõször kapsz az elég jó, még 1 ponttal is, mert szinteddel nõ a sebzése, igaz hogy 2 targetre hat csak, de viszonylag sokat lehet lõni belõle, mire kifogysz így AoE spellnek is elmegy
Fõleg mert nagyon jókat critel
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amúgy ha végigvittem normalon, utána kezdhetem ugyanazzal a karakterrel nehezebb fokozatot és így lehet elérni a max100as szintet igaz?
farmolás ebben a játékban van? vagy csak úgy lehet, hogy elkezded a játékot elejétõl és végigviszed?
http://www.youtube.com/watch?v=JUL7pug0oYE
egyébként valaki talált már jó egykezes melee fegyvert?
How much can you take,before you snap?

How much can you take,before you snap?
Egyelõre 2 pisztollyal tolom, de szerintem váltok (vagy legalábbis válogatni fogom) nyílra, mert nem engedhetem túl közel a mobokat, fõleg a castereket magamhoz, mert hiába van 1300 hpm, azért 4 hitelnek csúnyán.
Mondjuk sokat segítene, ha kiesne a Heal scroll, a berserkeremnek kiesett elsõ játékomon, az nagyon sokat segített, fél percenként eltolni, kb bossokat állva tankoltam azzal a skillel
Eleinte str2/crit1/vit2 kiosztassal mentem, aztan valtottam shotgunra, onnantol par szinten maszivan crit. Lvl 15 vege fele talalkoztam az elso fagyasztos dungeon-el, akkor kicsit atoltozkodtem, felnyomtam 170re az ice armort, de igy is kell a poti.
Mivel nincs shield igy paszivokbol a vedelmet raktam ki. Bulwark rank 7, aegis of fate rank 6, forcfield rank 7(ja ez nem pasziv csak vedelem ez is). Nalam a fight ugy nez ki, hogy bubi fel es agyuzok, neha kell futkosni is, hogy a mob swarm nem mukodjon, seperc alatt leverik a bubit ugy. Nagyon jo az agyunal az aoe stun, meg elkezdtem hasznalni a seizmic slamet is ugyanebbol a celbol. Kicsit konyebb haladas celjabol kiraktam a lovoldzos gun bot-ot is, egesz turheto. Valoszinuleg kirakom a healing bot-ot is majd.
Még nem költöttem semmire (lvl 15)
Þór vígi þessi rúnar
Figyelmetlenség miatt eddig 2 berserkert elvesztettem, és hiába vagyok most Outlanderrel, szerintem visszatérek rá, mert az jobban tetszik
btw: slavers' stockade-ban keressétek meg a suspicious bottle of lotion-t (zöld üveg, nem jelzi külön), aztán... elmebeteg easter egg <#smile>#smile>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
pár kérdés azokhoz, akik 2H engivel nyomulnak:
1) statokat hogy osztottátok? perpill én nem túl ünnepélyesen mindent rátoltam erõre, aztán most 17-es szinten kb nonstop iszom potikat, és nagy meglepetésemre egy fagyasztgatós boss 4-szer is kipurcantott - vagy ez veteran-on megszokott dolog? <#rolleyes>#rolleyes>
2) elõbb passzívok, vagy Flame Hammer? perpill a lelkem egy ponton ücsörög még mindig, ami spammelhetõség szempontjából nem rossz dolog, de tekintve h soha nem fogy ki kb a manám, gyanítom h ennél viccesebben is lehetne
ha valaki tud pár tippet adni, megköszönném <#eljen>#eljen>
Fura számomra, hogy egyesek rögtön a legnehezebb fokozaton indulnak, mikor még nem is ismerik a játékot ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ez ismerõs valahonnan...😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
hoooool van ez D3-hoz képest?! .. nem lehet egy lapon említeni a kettõt .. nem is értem miért ajnározzák ezt mindenütt ..
a karakter mozgása túl gyors, zavaróan sok az effekt / tereptárgy / miegymás, átláthatatlan az egész, túl sok szemét esik (socketes szinte minden, mégsem éri meg tenni bele semmit, mert 2-3 mob múlva jön a jobb cucc.. kezdem értékelni hogy D3-ban sokkal kevesebb jobb cucc esik, ott legalább lehet neki örülni), kicsi a stared stash, kevés a használható skill, melee karakternél baszottul hiányzik a D3 féle jobb gombos skillhasználat(ami ha nincs a közelben mob, akkor nem üt, hanem fut), és még sorolhatnám.
az elsõ rész jobban bejött, azzal sokáig elvoltam .. remélem hamar összedobnak valami használható modot a fanok.
nálam 5/10. és akkor még nagylelkû voltam.
"Find the savegame folder (Documents\My Games\Runic Games\Torchlight 2\save) and edit the settings.txt. Find the line with CONSOLE :0 and change that to 1. Then when in-game, you can open the console with Insert-key and type 'resetskills' to reset your skills."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagyon tetszik eddig a játék, bár van számomra apró "furcsasága", problémás része is.
Oké, hogy egyedi a loot, de ha lebodom a földre a cuccot, akkor sem látja senki. Multiban ismerõsökkel így elég nehézkes egymást gearelni, mivel a Diabloban már megszokott chatbe "belinkelés" sincs... Vagy minden kicsit is jónak tûnõ cuccot felolvasunk a másiknak, vagy állandóan inspect-elgetjük egymást, vagy folyton a max 6 tárgyat befogadni képes Trade-ablakba szerencsétlenkedünk.