89
  • JasonXXX
    Sziasztok!

Bár nem témába vágó, de épp használnám a játékot amikor pont megszűnik a netem. Nincs esetleg valami program vagy crack ami letiltja netes aktiválás szükségességét?
  • JasonXXX
    Sziasztok!

Nem lehet megoldani, hogy a játék telepítéskor ne akarjon felmenni a netre?
  • narumon
    És ez mióta ingame hülyegyerek? (Bocs, én vagyok a hülye hogy lesüllyedek a szintedre...)
  • hitman08
    Nem hinném, hogy ez olyan egetverőteljesítmény lenne, elég nevetségesen néz ki, méltó a FF univerzumhoz.
  • cateran
    Idonkent ki kellene huzni a fejed a seggedbol...

Cutscene...
  • Scooter
    "a második kaland enyhe RPG beütést is kap majd - pont, mint a WarCraft 3"
    Számomra már a Wings os Liberty is Warcraft 3 beütésű volt. Ez a különleges tárgyvadászat nagyon hasonlított a War3-ra. Én eléggé csalódtam benne. Nem ütött akkorát mint anno az első Starcraft.
  • hitman08
    Nem tudom miért olyan ijesztő a kiegészítő szó, ha visszaemlékeztek a Brood War sem volt éppen rövid a fő játékhoz képest. Blizzardnál értik a dolgukat, nem fognak holmi másodosztályú töltelékkel előrukkolni.
  • Stranger666
    Dehogynem, épp ez a lényeg, ezen dolgoznak annyit.
  • AKI94
    ezek csak kiegek lesznek? :( akkor nemlesz benne 25 pálya....
  • Chris05
    Azért tüsszög sok mindenki, mert fáj, hogy nekünk tetszik a játék és jól szórakozunk! Nem baj, megyek vissza és bekerítek néhány Maraudert a speedlingjeimmel! GG :D
  • Stranger666
    http://www.gamerankings.com/pc/index.html

mellesleg 14 összesített review alapján így áll
  • Stranger666
    Jaja nem voltak, dehát mint olvashatod még ULTRÁN is nagyon szarul néznek ki.... nagyon... 1-2 játélnak intrói nincsenek ilyenek, de mind1...
  • narumon
    Jah még annyit hogy ilyen minőségű ingame video eddig még sehol nem volt látható, tehát itt igen feladták a leckét a fiúk...
  • narumon
    "Nekem nagy kedvencem a StarCraft 1. Többször végigjátszottam és a történetét is imádom. Meg a Sci-Fiket általában. Ami a StarCraft 2 illeti, elég nagy lehúzásnak tartom."

Nyugodtan megveheted a kettőt, semmivel sem rövidebb mint az 1, epizódikus rész ide vagy oda.
  • narumon
    "Update: A profi programozasrol meg annyit hogy mar 2 patch is kijott a jatekhoz...."

Erre csak egyet mondanék. SC1-hez még mostanában is volt patch, szemben mondjuk sok olyan játékkal ami bughalmazként jön ki 1-2 hónap alatt próbálnak valamit foltozni rajta majd leszarják olyan amilyen és úgy is marad...
  • narumon
    "Termeszetesen -mint mindig- megint valahol mashol jarsz,1 alternativ univerzumban...."

ÖÖÖ vagy esetleg te tekintesz onnan ki ránk?

"Plusz: 1991-ben meg csak 1 jatekot adtak ki,1992-ben mar 8-at...1993-ban megint csak 1-et,94-ben mar 4-et,95-ben 3-at,96-97-ben 1-1-et,98-ban "

Ez így jóóóó nagy csúsztatás. 92-ben max úgy adtak ki 8 játékot ha az összes összevissza portolást is odaszámítod, ráadásul abban az időben ugye adtak ki egyszerű kis gamékat pár dollárért vagy ingyen amin 1-2 programozó dolgozott hobby szinten. Mondjuk való igaz akár ezeket is beszámíthatod a nagy játék kiadásokba, de ha AAA játékokat nézel akkor már más a helyzet. Arról meg már nem is beszélek, hogy ugye régen egy játékot néhány ember készített max néhány hónap alatt (nem ritka a régi AAA játékoknál 5-10 fős stáb), addig ma egy valamire való játékot 50-100-200 ember készít milliós (dollárban) költségvetésből, sokszor évekig. Ha bármelyik szoftver studiót megnézed akkor ez így van.

"2-ot,99-2000-2001-2002-2003-2004-ben 1-1-et! (nem kicsit lassultak le...foleg hogy a fele kieg volt..)"

Esetleg nézd meg a Bioware céget (aki hasonlóan minőségi gamékat próbál kiadni a kezéből)

"Innentol kezdve van meg 2007-2008-2010..mit ad isten a nagy szunet a wow utan kovetkezett be..de biztos veletlenul tortent (vagy neadjisten beutott a fejostehen es szartak a vilagra?)"

Ha jól tudom akkor pont abban az időben csinálták a Starcraft 2-t. Majd később párhuzamosan a diabloIII-at. (ami még mindig készül), de szerinted biztos csak malmoztak majd egy SC2-t összedobtak a sufniban 1 éve alatt.....

"A tempojuk felelmetesen lassu (az sc2 terran single player kampany es 2v2-es multi mar 2007-ben bemutatasra kerult a blizzconon..)"

Jah csak akkor még sehol nem állt az egész projekt, még a béta óta is történtek méretes változások.

"Az ingame videok meg...istenem...a rendereltek utan maga a tomeny rettenet meg ultra settingsnel is...csak tudnam miert eroltetik:S"

Ööö talán mert 8GB a játék. Ingam videoból valami hihetetlen mennyiség van, ha ez CGI lenne akkor szerintem még most is csinálnák az animátorok, másrészt meg mondjuk 2BD lemez lenne a játék.

"Amugy -szerintem- a wow elotti blizzard beszaras jo ceg volt...a wow utani meg...sigh...az activisionnel valo egyesules kizart, hogy jott tett volna (persze penzugyileg veszettul..szerintem meg a szarbol is aranyat csinalnak..)"

Én nem érzek semmi változást. A WOW egy veszett jó játék volt, és az SC2 is megmutatta (szerintem), hogy a ki a király ezen a téren még mindig.
  • Stranger666
    hm tényleg gyjvel írtam?? upsz
  • NovaTerra
    "higyjél" OMG Bocs. Eleinte én is hozzászóltam itt az sc hírekhez, de fölösleges, tele van trollokkal sajnos az sg. Legtöbben azok szidják a játékot, akiknek eszében sem volt megvenni. Minden aprócsaka dologra ráugranak, amit olvasnak a neten. AA? Kinek hiányzik? Bug? Egyszer nem találkozam vele, kitűnő kampánnyal és multival igen. Akinek nem tetszik vagy drágának találja, ne vegye meg! Akinek tetszik és hajlandó rá áldozni, az vegye meg! Ilyen egyszerű, aki ezt nem tudja felfogni, annak a legkisebb baja az SC2.
  • Stranger666
    az sg híreiben ne higyjél. 1 év a tervezett, de reméljük a blizzconon többet megtudunk.
  • HyBrYd
    Szerintem nem vagyok egydül, ha azt mondom, kicsit sok szünet lesz a folytatások között. Az SC1 és a Brood War kiadása között fél év telt el, most meg várjunk más fél évet..Tuti marketing stratégia ez a várakozás, nem hiszem el, hogy egy projekt 7 év fejlesztés után így kéne, hogy kinézzen.
  • Stranger666
    Hogy adja a sztorit, melyik rtsban van ilyen??? tényleg jobb amikor a játékbeli kis karakterek dumálnak... Ha negatívkodni akarsz úgyis találsz kis hülyeséget.
    Nem is értesz ezekhez. csak cinematik kell?? tudod mennyi pénz az a pár kis cinematik?? Kéred vissza az eligazító szobás videókat?? vagy mi? neked mi kel???
  • Hoz_Hun
    Nem nagyon akarok beleszólni az itt zajló vitába, de a véleményemet elmondanám.
    Nekem nagy kedvencem a StarCraft 1. Többször végigjátszottam és a történetét is imádom. Meg a Sci-Fiket általában. Ami a StarCraft 2 illeti, elég nagy lehúzásnak tartom. Már akkor felállt a szőr a hátamon, amikor meghallottam hogy epizódikus lesz. Nem tudom ki emlékszik még a Half Life 3 epizódikus mivoltára. Nevetséges!! A harmadik epizód azóta se jelent meg és évek, évek!!! telnek el az epizódok között. SC2 köv rész meg 18 hónap??? Eddig csak ezt az elsőt csiszolták?
    Nem vettem meg. Megfogom majd valamikor venni, talán mikor a Zergeket kiadják, vagy az év végén karácsonyra. Addig talán az ára is lejjebb megy. Egy éve, de még fél éve is rohantam volna a boltba, de annyit várattak, hogy tököm telelett az egésszel.
    Multit nem nyomom, engem csak ez egyszemélyes kampányok vonzanak, meg a géppel mutyizok max.
  • cateran
    Update: A profi programozasrol meg annyit hogy mar 2 patch is kijott a jatekhoz....
    De jopofa ez a bug is.." Mac - Using a USB headset will drastically lower in game FPS."
    vagy ez: " Galaxy Editor - Terrain editor lags when dragging the mouse around on the map."
    Persze tudom-tudom..nincs tokeletes program..de hogy az usb headset csokkenti az fps-t..
  • cateran
    Termeszetesen -mint mindig- megint valahol mashol jarsz,1 alternativ univerzumban....
    Lassuk csak:
    WoW:2004-2005/aus-na,eu
    1. kieg:2007 (itt meg 3 evet vartak)
    2. kieg:2008 (itt mar csak 1 evet)
    Plusz: 1991-ben meg csak 1 jatekot adtak ki,1992-ben mar 8-at...1993-ban megint csak 1-et,94-ben mar 4-et,95-ben 3-at,96-97-ben 1-1-et,98-ban 2-ot,99-2000-2001-2002-2003-2004-ben 1-1-et! (nem kicsit lassultak le...foleg hogy a fele kieg volt..) Innentol kezdve van meg 2007-2008-2010..mit ad isten a nagy szunet a wow utan kovetkezett be..de biztos veletlenul tortent (vagy neadjisten beutott a fejostehen es szartak a vilagra?)
    A tempojuk felelmetesen lassu (az sc2 terran single player kampany es 2v2-es multi mar 2007-ben bemutatasra kerult a blizzconon..)
    Az ingame videok meg...istenem...a rendereltek utan maga a tomeny rettenet meg ultra settingsnel is...csak tudnam miert eroltetik:S
    Amugy -szerintem- a wow elotti blizzard beszaras jo ceg volt...a wow utani meg...sigh...az activisionnel valo egyesules kizart, hogy jott tett volna (persze penzugyileg veszettul..szerintem meg a szarbol is aranyat csinalnak..)
  • blessyou
    NEm értem, mi ez az újítás-mánia, merthogy az SCII-ben nincs semmi újdonság, meg ilyesmi. Kérdem én, melyik Blizzard-játékban volt igazi újítás? Igazából a Diabló első részén kívül nem nagyon volt. A Starcraft maga Warcraft 2 által lefektetett alapokon nyugvó, csak sci-fi környezetbe áthelyezett játék volt (ahogyan a neve is mutatja). A Warcraft 2-ben sem emlékszem olyan hatalmas újításra. A Warcraft 3 meg Starcraft továbbvitele vissza Warcraftba, plusz némi Warlords beütés. A DiabloII sem különbözött nagyon a Diablótól.

A Blizzard játékai sosem újító szellemiségükről voltak híresek. Ami naggyá tette őket, az a hangulat, a játékélmény, és lássuk be, igazából ez számít egy játékban. Az ember szórakozni vágyik, és ha ezt egy játék jól teljesíti, akkor az embereket nem érdekli a grafika vagy az innováció külön-külön. Az összhatás legyen jó, a többi nem számít. És ez az, amiben a Blizzard mindig is mester volt. ÉS ezért is nyúlnak el a fejlesztések náluk. Minden kis hang- vagy vizuális effekt helyén van náluk, nincs megalkuvás, hogy valami pontatlanság, tökéletlenség felett átsiklanak, hogy "hát, belefér". Csak nagyon óvatosan újítanak, mindig a jól bevált recepteket alkalmazzák, de azokat nagyon jól elegyítik.
  • Beast Machine
    Istenem baszki, itt faszkodtok, fröcsögtök, anyáztok, menjetek inkább játszani, én is azt teszem.
  • Stranger666
    Olvass kritikákat a játékról.
  • narumon
    "a játék készítést meg hagyja olyanokra, akik képesek, illetve mernek is újítani."

Szerencsére nem mindenki akarja az "újítást" (láds Dow1-Dow2 esete).
    Az eladások meg nem azt mutatják, hogy a blizzard tévúton jár. (Jah persze erre most lehet jönni a légy is szart eszik, meg a hype szöveggel)
  • Carbine
    "Többet nemigazán vagyok hajlandó vitatkozni erről"
    Eddig se vitatkoztál, pusztán próbálod másra erőltetni a saját véleményedet. Azt, hogy milyen stílusban, már meg se említem.
    Én nem érvelek veled szemben az is biztos, mivel te se vagy képes rá, de ha már személyes vélemények, akkor meglátásom szerint a Blizzard átállhatna az animációs filmek gyártására, mert abban verhetetlen, a játék készítést meg hagyja olyanokra, akik képesek, illetve mernek is újítani.
  • Stranger666
    Érvelek: A sztori ezekkel az "űrkereszteslovagokkal" valakinek bejön, nekem nem.
    Játszhatóság: a multi egy semmi
    lehet veke szóraotzni, lehet valakinek tetszik,de mint látod a StarCraft maradt a multi RTS-ek királya. Ez van. Ezt mutatják az eladások, a visszajelzések, minden.
    Grafika: a kettőnek teljesen mások a grafikai alapjai. Én a ScII grafikájával meg vagyok elégedve, mert visszahozzák kispöcsös koromból a SC feelinget, több nem is kell. EZek mellet az ÉN SZUBJEKTÍV, mégegyszer SZUBJEKTív vélményem, hogy a WH nem adott akkora játékélményt mint a SC. És nem is fog. Többet nemigazán vagyok hajlandó vitatkozni erről. Aki szerint a SCII-ben nincs elegendő munka az tekintse meg a Behind the Scenes DVD-t.
  • Rotyoka
    tavaly előtt volt ilyen 2 napig... most már 2 hete ilyen
  • narumon
    "Pedig régen a kedvenc fejlesztőcsapatom volt..."

És mi változott? Szerintem semmi. Előtte is kb ilyen sebességgel jöttek a gamék mint most, soha nem egy kapkodó idegbeteg cég volt, mindig úgy adták ki a játékot when its done. Ezt nagyon kevés fejlesztő cég mondhatja el magáról.
  • narumon
    "Relic - blizzard 2-0
    Relic win blizzard fail"

Ez erősen a te szempontod. Nálam meg így néz ki:
    Dawn of War2 hangulat - Sc2 hangulat 0:1
    DOW2 játszhatóság - SC2 játszhatóság 0:2
    DOW2 multiplayer - SC2 multi 0:3
    Dow2 kampány - SC2 kampány 0:4
    Blizzard win Relic fail

Ez kb ugyanannyira reprezentatív mint a te írásod.
  • narumon
    "Mondjuk valóban... hála Viktóriának a forint olyan szar, hogy ez miatt ilyen drága minden..."

Érdekes, tavaly is ennyi volt a forint.... jaa az is Viki hibája volt értem.
  • morden
    Stranger 666 20.HSZ: "MOnddj egy jó játékot. MONDDJ akkor te hülye troll!! ... érvelj. Ha nem tudsz akkor cső."

Stranger 666 42. Hsz: "Warhammer egy szar." :DDDDD

/bocs/ csak annyira vicces volt nem bírtam megállni.
  • Rotyoka
    képzeld én meg csak digitálisan fogom megvenni mert semmi értelme nincs a toknak meg 1 műanyag korongnak.. és így legalább 30%-al olcsóbb is
  • Tomipapa86
    Sorry a dupla postért de ez lemaradt:
    http://i.imgur.com/dIOAv.jpg
    A gyengébbek kedvéért a jobb oldalon nem a collectors edition látható, hanem a sima külföldi kiadás.
    Ezért a "magyaros" kiadásért 5000 forintot nem adnék nem, hogy 15k-t. Kár, hogy ez a sok nagy magyar rajongó szemét nem szúrja és sorban álltak érte az 576 előtt ahelyett, hogy megrendelték volna külföldről. Igényesség rulez
  • Tomipapa86
    Én eddig nem személyeskedtem de vérpistike a te jó kib*szott édes anyukád kedves szaros barátom és nem szoktam ilyen oldalakon pontozni...
    Stranger666:Játék szempontjából tényleg nem fontos de tudod van olyan varázsszó, hogy hangulat! Ennyi erővel az egységek hangokat se adjanak meg lövésnél is elég egy kis csík mutatása mert az a győzelmet nem befolyásolja.
    Ha neked a microzás=stratégia akkor bizony el vagy tévedve barátom. A microzás kézügyesség kérdése, köze sincs a taktikai vagy stratégia érzékhez. Összeengedünk 2 egyforma erejű sereget és te azért nyersz mert gyorsabban adod ki a parancsokat és nyomod le a speciális képességek gombjait. Szerinted nagy stratégiázással vertél el vagy szimplán gyorsabb és ügyesebb voltál.
    A multi nálam egyébként mindig másodlagos, és egyjátékos részben a blizzard tényleg verhetetlen szokott lenni(bár a sok wow óta ahol szétfosták a loret ez az első normál játékuk szóval kíváncsi vagyok a kampány milyen lett). Szóval valószínűleg meg fogom majd venni az sc2-t ha kicsit lentebb megy az ára. Ettől függetlenül nem felejtem a pénzéhességüket és az 5 évig csak 3 szar wow játékot adtak ki mentalitást sem. Az a baj a blizzardal, hogy a wow óta elk*rvultak de nagyon. Pedig régen a kedvenc fejlesztőcsapatom volt...
  • Stranger666
    Ezek egymásból merítenek, nem lopnak. a starcrfat eredetileg warhammer univerzumba készült volna, de nem tudtak megeggyezni. Hál istennek mert sokkal nagyobbat alkottak..
    A Marine pedig kb 4 féle képpen halhat meg. Tényleg nagyon fontos a játék szempontjából, hogy ki hogy hal meg... ha neked ez számít akkor warhammerezzél tovább.
    Mellesleg a user score még ígyis a wh felett van. Még valami a sc 1 szólt az apmről, itt az kicsit háttérbe szorul és az számít, hogy milyen countert hozol és ,hogy használod. Ha te nem szeretsz mikrozni megintcsak: WH
  • Razieel
    azért annyi az user score, mert az ilyen kis vérpistikék, mint te lepontozták...