100
  • Monoton
    [center]
  • Monoton
    [center]
  • Monoton
    Itt nem tudok szerkeszteni.
  • Tyler1
    itt is modi vagy? mert akk berakhatnád :)
  • Monoton
    pl itt

Itt is megtalalhatoak a karakter poszterek.

Blondie-ról tudok HQ minőséget is, ha kell.
  • DJ RX7
    ja ez jobb.

hol találtad a képet?
  • Monoton
    [center]

nagyobb felbontasban
  • highlander15
    Trailer alapján nagyon bejövős!
  • Monoton
    Tegnap en is osszenyomtam bannernak ezt a kepet. Ha kell:

• miki36
    Teljesen új, Snyder ötlete
  • Zomil
    Kiváncsian várom, egyáltalán nem zavar, h nök hentelnek, de azért remélem egy kis történet is fog férni a látvány orgia mellé :)

Amugy ez egy teljesen uj történet vagy valamilyen adaptácio?
    Mert ugye Snyder eddig eléggé hozott anyagbol dolozott az utobbi idöben(300, watchmen), ahol a történet már adott volt.
  • Tyler1
    ez elvont hent lesz, de tuti lesz körítése is. Snyder nem az a fazon, aki eszetlen filmeket csinál :)
  • Viktor99
    Ígértes kis suna eksön filmnek látszik...
  • DJ RX7
    összedobtam egy egyszerű bannert.

• Metalmilitiakid
    hát csak annyi, hogy a watchmanben összesen volt kb annyi halál mint itt ebben a 1:27 es trailerben :D
  • DJ RX7
    trailer-ből ez nem igazán derül ki, hogy csak hent lesz benne. de majd elválik.
  • Metalmilitiakid
    csak annyi hogy a watchmennek volt vmi mondandója is meg háttér dolgok, nem a hentelésről szólt, de ebben ezt nem igazán vélem felfedezni
  • DJ RX7
    én nem hasonlítottam össze a watchmen-nel félre ne értsd. csak annyit írtam, hogy olyan szintű legyen, de a watchmen helyett írhattam volna mást is.
  • Tyler1
    Vaccsmennel ne hasonlítsuk össze, nem egy műfaj. A képi világ mindenképpen Snyder-es, úgyhogy az rossz nem lesz. de hogy a film milyen lesz a már más kérdés...

(nálam annyira nem jönnek be a Rambo lányok, semmilyen műfajban és formában sem)
  • DJ RX7
    Sucker Punch

A “Sucker Punch” egy epikus akció fantasy, ami egy fiatal lány élnék képzeletbe visz minket, akinek az álomvilága biztosítja neki a szabadulást a sötét valóságból. Hely és idő határán kívül szabadon mehet oda, ahova elméje viszi, de hihetetlen kalandjai elmossák a vonalat aközött, hogy mi a valós és mi az elképzelt… potenciálisan tragikus következményekkel.

Nos, az ígéret szerint megérkezett az első hivatalos előzetes - egy első hivatalos poszterrel is - Zack Snyder döbbenetes filmjéhez, amit a hétvégén a Comic-Con-on mutattak be. És ha összeszedtétek magatokat, és újra és újra végignéztétek tátott szájjal, melegen ajánlom ezt az oldalt is, ahol 30 kivágott képet nézhettek meg belőle első körben, csak hogy ne kerülje el semmi apró részlet, egyetlen képkocka sem a figyelmeteket - ami majdnem lehetetlen. Mert ez az 1 perc 27 másodperc iszonyatosan gyorsan lepereg!

Forrás

További linkek:

Filmbuzi
    Geekz blog
    Imdb
    Wikipédia

Hivatalos oldal.

Remélem lesz olyan szinten mint a Watchmen, [apro]mert legalábbis az nekem nagyon tetszett