Sucker Punch
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már miért ne láthatta volna? Nem követte végig a film az egész életét.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na mindegy...kar ragozni :)
Majd egyszer újranézem HD-ben a bõvített verziót is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sucker Punch - Sztem a magyar cím spoileres, az eredetit meg nem igazán értem, de sebaj, valszeg kevés szlenget ismerek. A sztori maga nekem elég egyenes én nem akarok benne látni mindenféle rejtett utalásokat a lányokkal való játszadozásokra.
Kislány bekerül a gyogyóba, álomvilágába menekül, ahol a "mûtét" elõtti pillanatban újraéli azt az idõt, amit az intézetben töltött.
A buszsofõr a védõangyala a megszökõs buxának, akikrõl a film elején regél.
Sztem ez a legszimplább értelmezés, ami ebben a fórumban eddig elõfordult, de nem szégyenkezem :P
Persze lehet belenézek megint, de jobb ez nekem, ha még ezzel sem akarom az agyamat csesztetni...
A lányok szépek, a film egy baromság, a CGI miatt nem tudom eldönteni, h a szürke komor világ van-e a végén is, vagy a szõkecuna megint álommanóval kamatyol... Nekem 3/10, ha a jegy mellé adják valamelyik combost, akkor 5/10.
A Szvít drímsz-et ezerszer hallottuk már, ejnye.
Magyarul arról van szó, egyszerûen, hogy a doki koppintásával a lobotómiás cuccoson lepereg elõtte az a pár nap, amit ott töltött a gyogyóban, kiszínezve, és mi ezt látjuk. Nem álom, nem képzelet, hanem az utolsó emlékei megszépülve(?), ahogyan megtörténni akarta volna... Úgy nagyjából ennyi a sztori.
A magyar címhez: "A mostohalány bosszúja" - kb. ezt jelentené, ha mögé akarunk nézni és értelmet is akarunk neki adni...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Erdekes volt a vegen a csavar, hogy kinek a kepzelete volt is igazabol az egesz meg minden...de ettol eltekintve tetszett is meg nem is. Ugyis mondhatom hogy szar is meg nem is :D
A foszereplo gyonyoru lany...de csak a filmben. A valo eletben nem mondhato igazi bombazonak. Mire nem kepes 3 tonna smink es a jo vilagitas :D
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Egyébként ezeket a "világokat" simán el tudnám képzelni külön-külön filmként.
Egyszer mindenképp megéri megnézni, de sztem én még1szer megfogom(de azt már nem moziba) :)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Murder3 te meg bazdmeg annyit picsogsz már itt a címrõl, hol a faszomba illik ez a filmhez? egy kibaszott álom nincs a filmben, de még egy alvó patkány se.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Embereknek általában tetszik. Madafakin kritikusok meg bekaphatják a fülemet. :DDD
practitioner of the forbidden arts of death
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
persze még mi vagyunk a divatmajmok...
meg lett indokolva, h kurvára nem illik a filmhez, ráadásul olyan c-kategóriás hangzása van, h nem igaz. de neked tetszik, mert azt jelenti ami történik(?), de ennyi erõvel lehetne neked a cím dili-bummbumm is.
azért nem semmi, h te leszólod a rendezõt anélkül, h fingod sincs a filmrõl. mi az, hogy HIBÁZIK? ezt pont te mondod meg, h õ hibázik? ugyanmár, ne nevettess...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
gondolkozz, bár agy nélkül elhiszem h nem megy...
azt le kell szarni, mert tudod mindneki hibbázik és nem minden döntése lesz automatikusan atom jó mert ilyen híres vagy ezt meg azt tett le az asztalra.
Másik meg igen pl a 300 nagyon jó volt mai napig imádom nemrég nézem meg a Õrzõk Legendáját ami szintén csodálatos film lett és ez is nagyon igéretes mert itt végre aktívan lesznek használva a fantasy elemek nem csak ilyen alibiszar harry potter meg narnia fél-e szarságot kapunk.
az a faxság amit indokként felhozol, igazi divatmajom hozzáállás.
Elve rávágod a magyar címre h szar...
persze nincs rá indokod azon kívül h magyar meg h nem illik(??????) a filmhez ami elég nevetséges.
Ellenben a Sucker Punch egy atom jó név, MERT ezt a Zeck Snyder adta meg hogy ez az eredeti....
hát ehhez már no comment...
Ilyenekre gondotlál hogy:
Bombázó Brigád avagy Csajok vs náci zombik???
Nyílván az Állomháború szar, mert a film eleve arról szól hogy egy elmegyógyintézete fogvaartják õket és egy álomba csöppennek és csak úgy szabadulhatnak ki ha ebbõl az állomvilágból kijutnak(vmi iylesmi)
álom
háború melyik szóval van baj?
Ember.
Igen szar, emrt 100X kreatívabbat is ki lehetett volna találni, de a kick assre buknak a barmok így ez kell neki...
Tökéletes magyar cím, hidd el nem az a lényeg h szóról szóra legyen leofrdítva mert némely angol cím még a mostani némely idóta címtõl is rosszabul hangzana.
Teljesen értelmes,illik a filmhez, mi kell még?
Eleve az eredeti szar!!!
volt az a szaros pályázat is, amire többszáz ötlet érkezett, nem igaz, h azok között sem találtak értelmesebbet.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
practitioner of the forbidden arts of death
mi is ezzel a gond, pont illik hozzá.
nem tudom ezen mi a gagyi...
lásd: #40
REAL MADRID
Egyébként szeretnétek mozgóképes banner-t?
Ha igen, akkor a méretei: 702x216
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
azmi?<#zavart2>#zavart2>