100
-
#60 Nekem nem tetszik, oszt annyi. -
#59 Mert?
mi is ezzel a gond, pont illik hozzá.
nem tudom ezen mi a gagyi... -
#58 Já, azoknál tényleg jobb egyetlen fokkal, de így is valami picsamód kurvaszánalmasan buziszar, nem tudok szebben fogalmazni, elnézést. :-| -
Monoton #57 Még mindig jobb, mint az origo nyertes címei.
lásd: #40 -
#56 -
#55 ehhh....ennyit sikerült összehozni, ennél még a Sucker Punch: Álomháboru is jobb lett volna... -
#54 Hát valóban nem erőltették meg magukat.
Egyébként szeretnétek mozgóképes banner-t?
Ha igen, akkor a méretei: 702x216 -
#53 magyar címe: Álomháború
azmi? -
#52 köszönöm :
-
#51 tessék :) -
#50 link? :PP -
#49 Megnézve a trailert egyre jobban érdekel a film :D
Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belöle. -
Sunrider924 #48 Van uj trailer, meg durvabb, kar hogy 2011 marciusig kell varni ... -
#47 a magyar felirattal mi is a gond? :D
mert a szinkront értem -
#46 Nem tök8 mi a címe magyarul?! Egy másodpernyit sem vagyok hajlandó megnézni magyar szinkronnal, vagy felirattal belőle! Az embernek legyenek elvei. -
Monoton #45 Mindegy, úgyse vagyok rá kíváncsi szinkronosan :D -
#44 én is azt hittem, h itt azért a komolyság a főbb cél, erre ilyen gyökér szóvicceket választanak ki.
nem lepődnék meg ha a forgalmazó is hasonló cím mellett döntene. -
#43 fos=fog... :D -
#42 ez most komoly? ha ezek közül lesz valamelyik a végleges cím, akkor megint egy nagyot fos süllyedni a szememben a: "adjunk a filmeknek idiota magyar cimet, mert az vicces"... már a kick/ass-nél is kiboritott... -
Monoton #41 Lol, hát én olyan címeket adtam ami kapcsolódik is a történethez, meg úgy nem a hülyeség felé mentem el :D -
#40 címadás győztesei:
Homlok-egyenes, Harcpakolás, Csajokauszt, Csajtól koldulsz, Akciós nő, Az elme elment vadászni, Csajok az állcsúcson, Bevágott felvágott, Macajaj!
hát az origonak is van érzéke kiválasztani a legszarabbakat. -
#39 inkább bulakauszt -
#38 -
#37 origo twitterén :D
twitter.com/filmklub -
#36 lol ezeket hol olvasod? :D -
#35 pár címötlet: BikicsuPáncs, Csajokauszt, Piff Puff Muff
semmi eszük a magyaroknak :D -
#34 "Szopottgombóc" ? :D -
#33 az biztos, h nem marad az eredeti, sőt még alcímes sem lesz mint pl. a watchmen - az őrzők. -
#32 én azon gondolkoztam valamelyik napon, hogy mi idióta magyar címet adhatnak neki majd. -
#31 origonak kell elküldeni aug. 6. 10 óráig. [[email protected]] -
Monoton #30 Hol? -
#29 kár, h leforditják a cimet, jó ez igy :) -
#28 magyar címeket várnak a Sucker Punchnak, én már küldtem pár ötletet. ha nem is az én ötleteim nyernek, de hátha kisorsolnak egy Eredet ajándéktárgyat :P -
#27 -
#26 Érdekes, kíváncsi vagyok rá. Bár nekem se jön be a csajos hentelés de meglátjuk..
Amúgy Watchmen és Sin City hangulata, története nekem nagyon bejött.. ha ez a film fele ennyit ad, akkor már megéri megnézni. :D -
#25 -
Monoton #24 Engem meg a legszebb almaimra -
#23 sin cityre emlékeztetnek ezek a géppisztolyos, kardos picsák :) -
Monoton #22 Meg vannak HQ minosegben is ha kell vkinek. -
Monoton #21 [center]