Íme a magyarok kedvenc sorozatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ööö, itt valami félreértés van. az amerika. ha nincs nézettség, ott rögtön lekapják a sorozatot és legtöbbször le sem adják. itthon azok a részek is adásba kerülnek, ami amerikában nem. pl. a joey utolsó 8 része"

Ja ez így van de csak azért adják le az egészet mert kiperkálták érte a lét azt csórok hogy mást adjanak így teljesen mindegy hogy milyen a nézettsége akkor is leadják max más idõ pontban.
Az amerikaiak meg leszarják ha szar a nézettség akkor repül azt be próbálkoznak mással.
"És akkor most készítsünk egy olyan felmérést, hogy mik a magyarok kedvenc sorozatai, akik neten hozzáférnek az amerikai sorozatokhoz azonos idõben..."

Hát ez az gyanítom hogy egész más eredmény jött volna ki.
Nevetséges ez az egész magyar kereskedelmi televíziózás. Egy nagy F.O.S. <#violent>

Nothing to say

brodix
Doctor Who és House MD szintén van.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

és a fosokat leadják csúcsidõben, ami jó lenne, azt meg este 11 körül....
Nem ennyi van de kinek van annyi ideje hogy kilistázza mindet? De errõl a 2 napról lehet következtetni a többire is.

ami fontos, az nem késik 1-2 évadot, olykor pár hónap csak a difi, van, hogy pár nap.

" ne adj isten félig leadnak 1 évadot és akkor ennyi."

ööö, itt valami félreértés van. az amerika. ha nincs nézettség, ott rögtön lekapják a sorozatot és legtöbbször le sem adják. itthon azok a részek is adásba kerülnek, ami amerikában nem. pl. a joey utolsó 8 része.

"és sitcomokban (Így jártam anyátokkal) pl. nagyon sok az angolos vicc ami magyarosítva fele akkorát - vagy semekkorát - üt."

hidd el, te is szeretsz olyan magyar verziókat, ahol ez a helyzet. és nem zavar, mert nem tudsz róla, hogy hiányozna valami.
igen elér a magyarokhoz, csak ha el is kezdõdik 1-2 év csúszással, vagy leadnak max 1-2 évadot, ne adj isten félig leadnak 1 évadot és akkor ennyi.
a szinkron minõségérõl meg inkább ne beszéljünk mert általában szörnyûek, és sitcomokban (Így jártam anyátokkal) pl. nagyon sok az angolos vicc ami magyarosítva fele akkorát - vagy semekkorát - üt.

Fura lenne, ha csak ennyi sorozat létezne.

Ez egy ordító nagy fasság.

Tessék itt van, hogy miért gondolom ezt:

The Mentalist - van
CSI: Crime Scene Investigation -van
Grey’s Anatomy -van

Private Practice -nincs
Flash Forward -van
The Office -van US is UK is
30 Rock -van

The Vampire Diaries -van
Supernatural -van

CSI: Miami -van
Two and a Half Men -van
The Big Bang Theory -van
Castle (ABC, 22.00) – van
How I Met Your Mother -van
Lie To Me – van
Accidentally on Purpose -van

Trauma – van
Heroes – van

One Tree Hill - asszem van
Gossip Girl -van

Ez 2 random nap termése volt 2009-ben amerikában, a talkshowkat meg az ilyen-olyan realityket töröltem csak ki. Nekem úgy tûnik szinte minden sorozat eljut a magyar nézõkhöz 1-2 éves (vagy több) késéssel...

Azért fals ezt nekünk itt tálalni, mert aki itt netezik, kicsi az esélye, hogy esténként besüpped a fotelba, és ezeket a b kategóriás cuccokat nézze. (Mondjuk House, Mentalist nézhetõ, de csak gépen akkor is😊)
chase
Ez milyen finom -- szvsz jogos -- fikázás:
"…a közönség által igen humorosnak ítélt mûsorokat adott a csatorna, mint Gálvölgyi János show-ja, Fábry Sándor beszélgetõs produkciója és Veres Róbert átverõs mûsora."

😊

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

WiZZaRD
Ez mekkora marhaság...azért "kedvenc", mert máshoz nem lehet hozzáférni, persze csak ha tv-t vesszük alapul. Én pl. rühellem ezeket az alacsony költségvetésû krimiket...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

egy átlagos magyar a világ sorozat termésének egy tizedérõl tud. ki a f@szt érdekel, hogy mit szeret?
bld
Az persze nincs sehol, hogy pontosan hányan nézték, hol mérték, egyáltalán honnan vannak az infók..

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Bakker, azt hittem, legalább egy tizes lista lesz. Megint egy félrevezetõ topikcím.<#violent><#boxer>
És akkor most készítsünk egy olyan felmérést, hogy mik a magyarok kedvenc sorozatai, akik neten hozzáférnek az amerikai sorozatokhoz azonos idõben...