86
  • buklee
    Nem tudom, nekem anno a Chrome csak a gyorsaság miatt tetszett, és mivel kb semmi nem támogatta párhuzamosan használtam a foxal. Az Opera viszont mind a kettőt kiváltotta nálam mert igazából majd minden igényemet kielégíti. Mostmár csak bf:Heroes-hoz használok ff-et mert az még nem támogatja az Operát valószínű ne is fogja de az már mindegy.
  • NKing
    Viszont Chrome-hoz még mindig nincs rendes bővítménykezelés, No-Scriptet nem lehet használni benne. Firefox + No-Script a legbiztonságosabb és nem is lassú.
  • buklee
    Régwbbwn én is nagy Firefox fan voltam, mostanság azonban már tényleg elég lecsúszott lett. Rettentően lassú, miután kipróbáltam a Chrome-ot rájöttem, hogy az ff nem egy istenkirály böngésző. Aztán mikor kipróbáltam az operát, rájötem, hogy az az:D Nem is értem, hogy használhatják ilyen kevesen. Először csak azért töltöttem le, mert a Chromeban nem működött a jutub(google böngésző vs google oldalXD)aztán teljesen beleszerettem. Most, hogy már azt is tudom hogy működik a jelszókezelő tényleg nem tudok jobb böngészőt mondani.
  • Rosta
    A Firefox manapság a legszarabb böngésző, az Opera és a Chrome fénylvekkel jobbak nála. Az emberek már csak hype miatt használják ezt a szarrókát. Még az Internet explorer új bétaja is jobb mint ez a .......
  • Narxis
    Ennyi. Firefox POWA!!!!!