Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elég a -1000 becsületpont, bár én is 11x-ként 80 körülieket nyomkodom, random beírok egy számot a keresõbe, máris megvan a nyertes 😄
shit happens
Sajnálom, de ez nem személyes ügy, pusztán stratégiai érdek. Neki semmi hátránya nem származik belõle, mivel ha 100 szinttel alacsonyabb, akkor semmit nem rabolok tõle, se pénzt se pontot.
A betámadás ezután pusztán racionális lépés, ezt észre kell venni.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ilyesformán kihívhatsz bárkit
az a gond vele, hogy nem mutatja mi nincs még meg, egy idõ után tényleg csak a szerencsén fog múlni hogy bõvül-e a gyûjtemény
ha a nevét mutatná, akkor meg direkt azokat keresné mindenki, ami neki hiányzik (=többet játszol)
shit happens
egyet ütött és mentem is aludni 😄 de vajh az õ életereje mitõl csökkent egyet? 😮
mekkora fos ez a játék még kimásolni sem lehet egy nyamvadt szöveget?? 😮
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Gondolom akkor ezért támadt meg egy top10 karakter, amikor a 800. hely körül vagyok
shit happens
Ha nem az lennél, már felvettelek volna mivel normális tagnak tûnsz.
Milyen xubulus?
(nem szoktam megnézni a csatákat, csak a végeredményt)
hátakkor meg feladta, vagy feltörték
shit happens
Érdemes lesz mindenféle embert támadni, nem rászállni valakire, így ez a cél is teljesül, hogy feloldják a bosszúállást.
Nekem eddig összesen 92 kazi boss illetve kazi föboss és céh kazi fõboss van meg nekem !
Megvettem mondom mi ez ráhuztam a karakterekre mondom mi lehet belöle ?
És megjelent egy új fül a karakter ablaknál mint gyüjtöalbum !
Amiben az összes eddigi kazi szörny és kazi boss benne van sõt a kazi céh harcok bossai is bent vannak !
s2-n 135-ös varászló. Van nála pár gomba(25% ital).136%os bonusokkal rendelkezõ céhbe van.
Pm itt,vagy ingame😊 A karakter neve Balz.
Ára: 5000FT
+ a helyesírás is rulez😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Sakeszsoltika egy komoly ember..
Ennyire:
1. levél, miután lelépett, és közöltem, hogy nem szükséges visszajönnie:
2. levél, miután a fentire nem válaszoltam (nincs mirõl beszélnünk, az álláspontomat elmondtam, döntésem végleges):

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Érthetetlen módon most meg jó... :-/
Kérdés, hogy meddig?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mi a fene van??
Ha úgy írjátok be, hogy M A G U S akkor megtalálja a keresõ
Név:Maczák Marci
Kaszt: harcos
Szint:83
Céh: Most nincs jó céhbe!!
Ár: 2x67 gomba<#hamm>#hamm>
s2-n 133-as varászló. Van nála pár gomba.136%os bonusokkal rendelkezõ céhbe van.
Pm itt,vagy ingame😊 A karakter neve Balz.
kazamaták::10/10 kész
2::10/10 kész
3::10/8
4::10/6 többi kari :dani2011 dani2012
5::10/2
legnagyobb ütés:106 460 krittel
õ sem teljesen ép 😄 csak így lazán kiírja multijait 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?