Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#4501 tudom, én sem, 60% ig böven jó lesz, gombázni meg nemfogok 😄
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Arany/Tanító:30%
De van bent arany így tudunk fejleszteni😄
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
s4en már másodjára, lvl49 most

Tp bónusz: 60%
Arany bónusz: 58%
Céhes kazi: 1/50
Bocsi, hogy ilyen hülye neve van, amikor csináltam még azt sem tudtam mi az a céh! xD
Majd írd meg a neved és beveszlek
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
hasonló képességpontokkal rendelkezõ kasztombeli ellen úgy gondolnám hogy elég nagy százalékkal kellene veszítenem egy magasabb szintû játékos ellen mert hiába aképességpontok egyenlõsége a magasabbnak tuti nagyobb a fegyversebzése és a páncélja mivel jobb cuccokat tud vásárolni/szerezni .. e helyett az a tapasztalatom hogy eléggé kiegyenlített az esélyem ellenük .. ennyire nem lehetek "szerencsés" hogy ez az ellentmondás tartós legyen és ebbõl gondoltam hogy lehet valami plussz "szerencse vagy bónusz" egy kisebb szintû játékos javára ..
😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Stratégiai okokból (#4474) kifolyólag értelemre érdemes adnod a maradékot, nem erõre. Egyszerû logika.
???
Jelentõsége?
Ezt definiáld, mert nem értem!
Valószínûsége van: jó eséllyel gyõz a 40-es (ha erre gondoltál).
tehát szerinted annak nincs jelentõsége hogy mondjuk egy 30as szintû játékos küzd egy 40essel?
eddig mindig a maradékot dobáltam erõre/értelemre akkor ezek szerint erõ felejtõs és inkább értelmet erõltessem? mondjuk furcsa hogy talán a harcosok ellen vagyok a legeredményesebb pedig belõlük van a legkevesebb körülöttem 😊
Bónusz: a dicsõségfalon minél inkább elõtted lévõ karaktert támadsz, gyõzelem esetén annál nagyobb a kapott (és neki a vesztett) dicsõségpont.
Ha sokkal gyengébb, és a rangsorban alattad állót támadsz az nem ér pontot. (persze az aréna badge-edbe beleszámít, így szép lassan növelhetõ, sokan ezt csinálják)
Az aranyat bonyolultabb módszerrel számítja, a szint alapján.
Ha a dicsõség csarnokában nagyon alacsony a szinted a szomszédokhoz képest, az azt jelenti, hogy nagyon hatékony és jól fejlesztett a karaktered, míg ha magas szintûként alacsonyak a szomszédaid, akkor annak az oka az, hogy beelõztek, nem játszod le a napi 100-at, így nem kapod meg a kalandonkénti 10 dicsõség pontot, és nem is arénázol. Hosszú távon akárhogyan játszol, nagyrészt kiegyenlítõdik a sorrend, ha túl magasra jutsz, ott már levernek és visszacsúszol.
Harcosok ellen az erõ értéked fele adja a védelmedet. Ez a védelem vonódik le a harcos erejébõl, amikor kiszámítja a rád esõ sebzést (emellett a szint is beleszámít).
Növelni ezt tudatosan dõreség és gazdaságtalan, mivel nem tudod beérni õt, lévén a harcos nem csak hogy arra fejleszt, hanem a tárgyai is célzottan az erõ statját növelik, egy kaszt fõtulajdonságával soha nem tudsz lépést tartani, és ez a szinttel felfelé egyre inkább így van, a tárgyak bónuszai miatt.
Ha nap végén marad annyi aranyad akkor ráteszet a maradékot erõre, de felderítõként inkább értelemre "gyúrj" a maradékokból mert harcosok ellen eleve megvan a natív kitérésed erõ nélkül is, míg mágus mindenképpen beléd sebez, így ott van értelme a tompításnak.
Magas szinteken mágus ellen is offenzíven kell nekiveselkedned.
Ügyesség + jó adag szerencse.
Kritikál kb 25-30% maradjon.
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
grat Maximus a topikhoz!! 😊
ha nem gond volna két kérdésem
-közel azonos becsület értékû játékosok között van e bónusza a kisebb szintûnek a nagyobbal szemben?
-(én felderítõ vagyok) ha növelem az erõ értékét akkor a harcos által okozott sebzés értéke csökken vagy ez növeli a kitérés esélyét is .. vagy a kitérés az random és független az erõm értékétõl??
Az évezred levele.
És Mennyi A LONCS és a TAMÍTÓ?