4904
  • farferi
    Mik ezek a piros küldetések, elmondaná valaki?
  • Maximus4
    Tényleg,ez nem rossz ötlet:)
    A kertbe is lenne mit csinálni:P
  • morcosqtya
    Mindent meg tesz.
    Írd neki, hogy betonozza le a garázsbejárót, akkor beveszed..
  • Maximus4
    Igen,nagyon.Rettenetesen boldoggá tesz

Lehet,hogy írok neki,töltsön nekem gombát:P
  • morcosqtya
    Jajj..
    De jó neked, hogy ilyeneket kapsz.
    :))
  • Narxis
    :ASD

mindent megtesz, mond neki, hogy álljon fél lábon 1 napig :DD
  • Maximus4
    Így még nem láttam leírva a "kedvenc" szavamat

• n003
    nyugi :) ne idegeld magad ezen .. manapság szinte minden játékban jelen van ez az 'acsívmentes' fasság ;)
  • Maak
    igen, erre celoztam en is, vegre valakinek leesett...de ha ez a jatek erre halad akkor felejtos reszemrol, torlom a picsaba a karaktert azt csa...ehhez foghato oltari baromsagot ritkan latni,gg
  • Shiwo
    az nem feltétlen véletlen...egy céhen belül vannak, lehetnek haverok, mindhármuknak ugyan az hiányzott a könyvből, az egyik észrevette nálad, és szólt a többieknek
  • Narxis
    Ne támadjátok szegényt. :D
  • Sir Quno Jedi
    Hmmm... És fájt nagyon?! Úgy fizkailag kérdezem?! Ért valami kár? Akarsz róla beszélni?!
  • cSuwwi
    ha valami egyedi tárgyad van (ami relative ritka), akkor ne csodálkozz rajta
  • Maak
    ahha, es veletlenul pont engem talalt meg mar 3 tag is onnan...jovan, persze
  • morcosqtya
    "hogy faszé kell a sakkban lépni a bábukkal.."

• Sir Quno Jedi
    200 szinttel kisebb karikat is be KELL támadni, mivel a gyűjtőalbumba az ő felszerelésük is kell. Ébresztő! Semmit nem veszíthet a kisebbik kari, sem becspontot, sem pénzt, viszont a nagyobbik meg nem tudja máshogy az alacsony szintű tárgyakat megszerezni a gyűjtőalbumba.

Még céhtagokat is ugyanúgy be szokás támadni, ha szintben ott vannak, amilyen felszerelés kell az albumba még. Akinek ez nem tetszik, az feleslegesen játszik ezzel a játékkal, mert ennek ez az egyik alapvető lényege. Ennyi erővel azért is lehetne panaszkodni, hogy faszé kell a sakkban lépni a bábukkal... :DDD

Néha a legerősebbek leteszik a fegyvert, hogy kisebbek is sikerrel üthessék őket a céhből, így azoknak is meg lesznek az albumban a tárgyak, amik amúgy a nagyobbikon vannak. Ez is ésszerű döntés.
  • Maak
    Megkernem a weweweesgehu ceh osszes tagjat , hogy tamadjon meg engem, nagy dicsoseg 50 szinntel kissebb karit leverni...
  • Krisz018
    s4-en céht keresek !!
  • FodorGyurmaa
    Üdv!Sziasztok!:) Engem S2-n Palacsintaa néven találtok meg :)
  • farferi
    Elvert egy 73-as íjászHát igen, az ijjászlutri.
  • morcosqtya
    Kb. egy hónapja már ez van Chrome-ban.
    FF-ban és IE-ben rendben van.
  • Narxis
    hehe ilyen nekem is szokott lenni xD
  • morcosqtya
    Viva la Flash Player..

• farferi
    Én is az epicet nézem, aztán ha nem ismerős támadás.Atkát lever, de gonosz vagy.
  • morcosqtya
    Csak egyszer. Ekkor minden eddig "általad nem ismert" tárgya bekerül a könyvbe. Ha ezután újra támadod, akkor értelemszerűen csak akkor ér valamit, ha időközben pont egy olyan tárgyat rakott fel magára ami az előző támadásodnál nem volt ott és nem is ismerted még.

Egy idő után eléggé bizonytalan mit láttál már és mit nem, mivel egy unalmas kalapácsos vagy gombás, fenyőfás amulettből is van 5 féle szín, a fene tudja melyik van már meg neked.
    Ekkor vissza a kar lapra, könyv fellapoz, előkeres, ha nincs meg akkor vissza a célponthoz, atkát lever, könyv % nő, örül.

Nem szoktam ilyennel bajlódni, eleve extra tárgyakat keresek, amiből egy van (pl. epic) vagy kezdő karakterek játékfegyvereire vadászom.. :))
  • farferi
    Elég egyszer megtámadni egy kicsit, hogy a tárgyai bekerüljenek az a albumba vagy többször kell?
  • morcosqtya
    Sajnos elég random.
    Nekem az egyikkel következő napon adta be, a másikkal (fő karakterem) 10 gomba boltforgatás után.. @#*#!
  • farferi
    Mitől függ, hogy megjelenik a boltban a könyv? Négy karim közül eddig csak egynek van, a céhemen belül is csak nekem.A kisebbek ütésével pedig semmi gond nincs szerintem, nem veszítenek semmit.Engem is csapott már meg 140-es, majd visszakapja egyszer...valamikor...talán
  • morcosqtya
    Nem értelek félre, nem vita volt részemről, hanem hozzátétel a postodhoz, tényszerűen, mintegy megerősítés.

Nem neked szólt a "sajnálom", hanem a srácnak aki visszaírta nekem, hogy "seggfej".
    Nem veszem fel az ilyet de be kell látnia, hogy semmiféle személyeskedés vagy rosszindulat nem volt bennem támadáskor, csupán a tárgyai kellenek.

Azért támadok be 5-6. szintűeket is, mert a játékíj, parittya és bádoglemez is hiányzott az albumból, amit 80-asoknál már nem fogok találni.
  • n003
    "Sajnálom" félreértesz :D én jót mosolygok rajta mert tényleg nincs jelentősége
  • cSuwwi
    100 szinttel? :D
    elég a -1000 becsületpont, bár én is 11x-ként 80 körülieket nyomkodom, random beírok egy számot a keresőbe, máris megvan a nyertes :D
  • morcosqtya
    Nálam már panaszkodott az egyik áldozat. :)
    Sajnálom, de ez nem személyes ügy, pusztán stratégiai érdek. Neki semmi hátránya nem származik belőle, mivel ha 100 szinttel alacsonyabb, akkor semmit nem rabolok tőle, se pénzt se pontot.
    A betámadás ezután pusztán racionális lépés, ezt észre kell venni.
  • Krisz018
    s4-en van egy 55.ös harcos akit érdekel csere vagy vétel írjon!!
  • cSuwwi
    nemcsak az egyedi tárgyak, hanem minden ami előfordul a játékban, és még nem "láttad" az gyűjthető
    ilyesformán kihívhatsz bárkit
    az a gond vele, hogy nem mutatja mi nincs még meg, egy idő után tényleg csak a szerencsén fog múlni hogy bővül-e a gyűjtemény
    ha a nevét mutatná, akkor meg direkt azokat keresné mindenki, ami neki hiányzik (=többet játszol)
  • n003
    :)) áháá akkor ezért támadott meg egy lvl 132-es .. kitartáson csak italból volt feleannyi bónusza mint nekem cakkumpakk :D

egyet ütött és mentem is aludni :D de vajh az ő életereje mitől csökkent egyet? :O
    mekkora fos ez a játék még kimásolni sem lehet egy nyamvadt szöveget?? :O
  • morcosqtya
    Jól látod.
  • cSuwwi
    Ennél az új gyűjtőkönyvnél, ha jól értelmezem úgy lehet gyorsan növelni a százalékot, hogy kihívom harcra azokat akiknél olyan egyedi tárgyak vannak, ami nekem még nincs meg, és ha legyőzöm bekerül a könyvembe?
    Gondolom akkor ezért támadt meg egy top10 karakter, amikor a 800. hely körül vagyok
  • morcosqtya
    Ma lehet, hogy be is támadom, de csak ha felraktam egy erő, kitartás és 25%-os italt.
  • farferi
    Ráadásul milyen ütős kari.
  • morcosqtya
    beszédes név..