Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
De.
Csak ha stratégiát kívánsz váltani kazamata-boss-oknál akkor legyen nálad olyan cucc amivel változtathatsz az értékeiden, így a harcmodoron..
Nem mindent érdemes eladni.
Felrakod, leveszed, mikor melyik kell...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

applecomputers
de abba tök mind1 mit teszek nem ?

antikarakter :D

wesker24
A táska alatt az 5 szabad slotot érti ami a karaktered képe alatt van !

Narxis
😄DDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

applecomputers
Ez ismét olyan egyszerûen megoldható, hogy az már fáj. Pajzsot csak is olyat használjunk, ami ügyességet ad nagy mértékben(Az persze nem gond, ha más, fõ statot is ad, de ügyesség mindig legyen rajta). Van ***táskánk*** is, ebben van 5 hely. Na most, ebbõl legalább 3-at védõ csecsebecséknek kell elfoglalnia, egyet a szerencse növelõ cuccnak, az ötödiket pedig hagyjuk ügyesen.

***erre gondoltam <#miaz>

applecomputers
<#banplz>

shaba23
táskás lesz a szemed, ha sokáig játszol
applecomputers
😄

emlegettek valami táskát vagy valami ilyesmit, az pontosan mi? <#fejvakaras>

Igen, amikor elindult a játék még, a fórum moderátorok is hülyeségeket mondtak, mint késõbb kiderült... 😄

applecomputers
<#integet2>
elkezdtem olvasgatni a fórumot, mármint a shakes & fidegeteset, tök jó hogy mindenki mást mond, aki pedig a legbiztosabbra mondja a ott tippjeit az tuti hülyeség 😄

Sir Quno Jedi
S3-mon csata van uraim!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

toysoldier
s1-en PokolKutyái céhben tagfelvétel van
min. 30as szint, de gombások jöhetnek alatta is

arany: 60%
tp: 58%

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

applecomputers
én ott vagyok, szokás szerint lassú, de mûködik

morcosqtya
van valaki a 3. szerveren?
szarakodik, sehová nem enged be, nem jelenik meg a felület, se fogadó se kazamata... nektek megy??

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

applecomputers
köszi a tippeket, majd próbálom így csinálni <#worship>

CSAK TP-re kell menni mindig, cuccra akkor, hogyha jobb, mint a tied.
Nézd meg mind a 3 küldetést, számolj utána, ahol a legjobb a tp/perc arány azt válaszd.

wesker24
Dehogy amig nem vagy túl magas szinten addig nem lesz gond !

Küldiknél ha tárgyat ad be akkor azt csináld utána a TP küldiket és utoljára az arany küldiket !
applecomputers
de ha nagyon rámegyek a tp-re, nem áll fenn a veszélye annak hogy ott leszek magas szinten, kevés képességgel ?

wesker24
Fejlödd túl csak TP-s küldikre menj ! És kasztodhoz illöne fejlessz tovább a statjaidat !
applecomputers
már megint elpics.zott <#duma><#duma><#duma>

applecomputers
kazamatában a kísértet már másodszorra veri szét a fejem <#duma>
elõször esélytelen voltam, viszont másodiknál már neki is csak 259 hp maradt, na de majd harmadik nekifutásra
<#ravasz1>

toysoldier
végre nagy nehezen levertem a Kõtrollt, dobott is egy csizmát:

Kromatikus Krómcsizma
páncél: 542
erõ: 53
kitartás: 53
szerencse: 53

876 aranyat ér

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sir Quno Jedi
S3-mon támadás uraim, meg kell õriznünk a 3. helyünket!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

applecomputers
thx a meglepõen gyors választ 😊

Cuccot mindig érdemes megvenni a boltból, ha jobb, mint a tied.
Egyedül gombát nem érdemes költeni, cuccra, én csak akkor veszek, ha max. 1 gombámba kerül, de még akkor is meggondolom...
Rég volt olyan szinten, de szerintem 50 körülre már biztos normalizálódnak a helyzetek a kasztok között 😄

applecomputers
sziasztok

tegnap kezdtem a játékot, olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy képen legyek, de néhány dolog még nem világos.
Írtátok hogy kisebb szinten nem érdemes vásárolgatni a fegyverboltban, mert úgyis hamar le kell cserélni, mert alacsony szinten gyorsan lehet lépkedni a szinteket, de mi az a szint ahonnan már érdemes beruházni cuccokra ? lvl 11 vagyok, elég ócska cuccaim vannak, érdemes már vennem valamit ?
-

Sokan panaszkodtak hogy nem jó választás a harcos, erre írták hogy nagyobb szinten jó a harcos, de mekkora az a "nagy szint" ?

esgerus
Köszi

crackyS
neked is át kell írni esgehu-n 😊

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Igen... én vettem észre elõször, hogy elértük a 3. helyezést. 😊 Szegény Jedinek csináljuk a plusz munkát.. 😄 Nem baj, remélem lassan egy kettest is írhatunk oda. 😄

Shiwo
Jedi !! át kell írni a céh leírást..legjobb céhhelyezés 3. !!!!

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

PesSim
bazz, nekem meg nem dob semmit :@

11 es céhes kazamata boss: 150es szint, 15.4 mil hp
325k tp

shaba23
vad macskák céh felvételt hirdet 40-45+ karaktereknek, mivel APEH ellenõrzés után megürült pár hely😊
1-es szerveren vagyunk, pillanatnyilag a 25. helyen, de ez folyamatosan ingadozik, általában 15-20. helyen vagyunk.
Viszonylag friss céhrõl lévén szó, a kincs még csak 62% a tanító pedig 74%, de folyamatosan fejlesszük.
Adó a céhes kazamata miatt most napi 10órányi munka.
A jelentkezõ nem árt, ha már gomba fizetõ képes, azaz legalább az 500Ft-os sms-t elküldte. Annyi gomba kell csak, amennyi küldetésekbõl esik, mindenkinek a becsületére bízzuk, hiszen mindenki akar fejlõdni.
Az adócsalást szigorúan vesszük, nem szeretnénk élõsködõket nevelni.
A hangulat jó,de köcsögök nincsenek😊
Minden nap van 2 csata, szóval izgalomban nincs hiány😊
Ha valaki jönne, akkor depeche, vagy Night névre írjon.

Ja még annyit, hogy a napi 100 perc és a 30%-os hátas "kötelezõ"!
Maximus4
Nem.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

esgerus
Mármint félreértettétek, elég hülyén fogalmaztam 😄
Úgy értem ,hogy felderítõnek pont ezek nem kellenek, nem a fõ attribútumai, de kell-e rá rakni pontot?

darkerlomy
egyetértek bár mondjuk én 52 vagyok és van pár ilyenem ( csak nem ekkora +-kkal) de azért elfogadnám 😄

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

crackyS
Én két kezem összetenném ha csak egy ilyenem is lenne 😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

darkerlomy
amúgy szerintem is csak szokni kell mondjuk így utólag szívesebben lennék inkább felderítõ <#nevetes1>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Maximus4
Rettenetesen sajnállak😛

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Retkes kazamata, ugyan azokat dobálja :@

xD
mágus értelem
harcos erõ
felderítõ ügyi

Maximus4
Felderítõnek pont nem ezek kellenek,hanem ügyesség,kitartás és szerencse.

esgerus
Nem fõ attribútumra érdemes pontot rakni? (pl felderítõként erõre és értelemre)

3 szerveren megnyílt céhünk TauriClan néven adó most még mindenkire rávan bízva nincs kötelezõ összeg
Én 96os harcos vagyok 680-770 e hp-val 2100-as erövel (780 az alap )+ a cuccokból jön össze a többi...Kitartása 730 körüli, mos kazamatában kaptam olyan pajzsot ami ad 495-öt a szrencsére igy 32%ra ugrott a kritikus ütésem 17%-ról..
Fabio Capello
értelem bot.

Értelem bot mindenképp.
Kritikus jó ha van, de arra nem lehet építeni, hogy "úgyis beadja"
A másik meg minél nagyobb az értelm-ed, annál kevesebbet sebez rád a többi mágus.
Próbáld ki, hogyha megtámadsz egy olyat, akinek több százzal kevesebb az értelme, alig fog karcolgatni téged.

Shiwo
Hali !

kérdés:
43. szintû mágusnak melyik wandot érdemesebb használni ?

az egyik 400-at ad a szerencsére, átlaga 189, 7920-23262 között sebzek vele, kritikus 47,79%

másik wand 194-es átlagsebzésû, értelemre 154-et ad, 17916-20070 között sebzek vele, de a kritikus akkor csak 24,53%

éredmesebb a biztos 10k-val nagyobb minimumsebzésre menni és kisebb maxra, vagy bízni abban, hogy nagyobb eséllyel bejön a kritikus

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Beszarok ezen a kazamatán, 3. raj botja esett.
576-620 (~598)
minden tul. +258 ha jól látom

69 ezer aranyat adna érte boltos, ami fura, mert az elõzõért ami rosszabb 118 ezret adott volna

Sir Quno Jedi
S2-n egy napon belül kettõt is tudtam múltkor venni aranyért, pedig ott sosem gombászok. 😄