Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ha stratégiát kívánsz váltani kazamata-boss-oknál akkor legyen nálad olyan cucc amivel változtathatsz az értékeiden, így a harcmodoron..
Nem mindent érdemes eladni.
Felrakod, leveszed, mikor melyik kell...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
***erre gondoltam <#miaz>#miaz>
antikarakter :D
emlegettek valami táskát vagy valami ilyesmit, az pontosan mi? <#fejvakaras>#fejvakaras>
elkezdtem olvasgatni a fórumot, mármint a shakes & fidegeteset, tök jó hogy mindenki mást mond, aki pedig a legbiztosabbra mondja a ott tippjeit az tuti hülyeség 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
min. 30as szint, de gombások jöhetnek alatta is
arany: 60%
tp: 58%
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
szarakodik, sehová nem enged be, nem jelenik meg a felület, se fogadó se kazamata... nektek megy??
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nézd meg mind a 3 küldetést, számolj utána, ahol a legjobb a tp/perc arány azt válaszd.
Küldiknél ha tárgyat ad be akkor azt csináld utána a TP küldiket és utoljára az arany küldiket !
elõször esélytelen voltam, viszont másodiknál már neki is csak 259 hp maradt, na de majd harmadik nekifutásra
<#ravasz1>#ravasz1>
Kromatikus Krómcsizma
páncél: 542
erõ: 53
kitartás: 53
szerencse: 53
876 aranyat ér
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyedül gombát nem érdemes költeni, cuccra, én csak akkor veszek, ha max. 1 gombámba kerül, de még akkor is meggondolom...
Rég volt olyan szinten, de szerintem 50 körülre már biztos normalizálódnak a helyzetek a kasztok között 😄
tegnap kezdtem a játékot, olvasgattam itt a hozzászólásokat, hogy képen legyek, de néhány dolog még nem világos.
Írtátok hogy kisebb szinten nem érdemes vásárolgatni a fegyverboltban, mert úgyis hamar le kell cserélni, mert alacsony szinten gyorsan lehet lépkedni a szinteket, de mi az a szint ahonnan már érdemes beruházni cuccokra ? lvl 11 vagyok, elég ócska cuccaim vannak, érdemes már vennem valamit ?
-
Sokan panaszkodtak hogy nem jó választás a harcos, erre írták hogy nagyobb szinten jó a harcos, de mekkora az a "nagy szint" ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
325k tp
1-es szerveren vagyunk, pillanatnyilag a 25. helyen, de ez folyamatosan ingadozik, általában 15-20. helyen vagyunk.
Viszonylag friss céhrõl lévén szó, a kincs még csak 62% a tanító pedig 74%, de folyamatosan fejlesszük.
Adó a céhes kazamata miatt most napi 10órányi munka.
A jelentkezõ nem árt, ha már gomba fizetõ képes, azaz legalább az 500Ft-os sms-t elküldte. Annyi gomba kell csak, amennyi küldetésekbõl esik, mindenkinek a becsületére bízzuk, hiszen mindenki akar fejlõdni.
Az adócsalást szigorúan vesszük, nem szeretnénk élõsködõket nevelni.
A hangulat jó,de köcsögök nincsenek😊
Minden nap van 2 csata, szóval izgalomban nincs hiány😊
Ha valaki jönne, akkor depeche, vagy Night névre írjon.
Ja még annyit, hogy a napi 100 perc és a 30%-os hátas "kötelezõ"!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Úgy értem ,hogy felderítõnek pont ezek nem kellenek, nem a fõ attribútumai, de kell-e rá rakni pontot?
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mágus értelem
harcos erõ
felderítõ ügyi
Kritikus jó ha van, de arra nem lehet építeni, hogy "úgyis beadja"
A másik meg minél nagyobb az értelm-ed, annál kevesebbet sebez rád a többi mágus.
Próbáld ki, hogyha megtámadsz egy olyat, akinek több százzal kevesebb az értelme, alig fog karcolgatni téged.
kérdés:
43. szintû mágusnak melyik wandot érdemesebb használni ?
az egyik 400-at ad a szerencsére, átlaga 189, 7920-23262 között sebzek vele, kritikus 47,79%
másik wand 194-es átlagsebzésû, értelemre 154-et ad, 17916-20070 között sebzek vele, de a kritikus akkor csak 24,53%
éredmesebb a biztos 10k-val nagyobb minimumsebzésre menni és kisebb maxra, vagy bízni abban, hogy nagyobb eséllyel bejön a kritikus
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
576-620 (~598)
minden tul. +258 ha jól látom
69 ezer aranyat adna érte boltos, ami fura, mert az elõzõért ami rosszabb 118 ezret adott volna