Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Játék eleje óta kellett várnom, 132-es szinten végre adott +25% hp löttyöt a bolt csak aranyért. 14 ezer gold volt.
Egyébként 1 gombát se költöttem a boltfrissítésre soha.
Semmi gond nincs ezzel, gomba nélkül nem tudnának ott lenni az élbolyban, ha meg már költenek gombára, akkor a griff adja magát (25 gombáért).
Kici céh, óccó céh. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Terémszetesen nem kell támadni, csak a keresõbe írj be egy egy kisebb számot (helyzés keresés).
A céhek nevére kattinva benézhetsz hozzájuk a várba, látod a tagok névsorát, s a házirendet.
Természetesen vannak eltérések a feltételekben, de jónéhányba csak gombával vesznek fel új tagot, s a griff elõírás.
Max az 1 gombás cuccokért fizetek,de a 10 gombásért már nem.De én egész jól állok,mert a varázslóval már 58,a harcossal 42 gombám van és mindet találtam😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
raptor lesz a következõ, igen..
Griff mint alapfeltétel??? súlyos...
Macska, vagy raptor 1 gomba -30% idõ (ehhez persze kell még 10 arany is)
Gombázók griffen röpködnek, élvonalas céheknél sokszor alapfeltételnek is szabják.
Ingyenjátékhoz drága jószág a griff, a +20% gyorsaság sokaknak nem éri meg a befektetést.
Gyorsabb fejlõdéshez inább lépj be egy céhbe
ésszel kell ezt (is) csinálni.
De pl havonta egyszer 2 üveg kóla áráért venni 18 gombát .. nem nagy áldozat. És nem is nagy táp, de azért ha beosztod jól jöhet...
Ingyen játékkal a legjobb tudás szerint játszva is max egy jó közepes karaktert lehet összehozni.
Én úgy vagyok a gombázással, hogy nem teszem meg az elsõ lépést - mert nem a 400Ft-os sms a sok, hanem ami utána következhet...
Elfogyott a gomba... újabb sms... van gombám, költöm mindenre (újabb áruk, arénában, kazamatában nem várok)... elfogyott ... sms..
Mégha késõbb soha nem is fizetsz a játékért (gombáért) az elején szerintem jó, hogy gyorsítja a fejlõdést.
Már most is vannak 10 perces küldetéseim, azok griff nélkül 20 percesek és 20-at vonnak a napi kalandvágyból is...
(gondolom, de én új vagyok persze)
Én küldtem egyet.
A 10 arany+1 gomba hátas a legjobb választás, griffel nem nullázom le a gomba készletemet
Amugy nálam már 2x-szer volt kaza cucc a fegvyerboltban !
Mind a 2 1000-1500 arany és 10 gombába került volna !
Jobb cuccokért hajlandó vagyok a kereskedõnek 1 gombát adni az aranyak mellé, de max csak egyet, kalandokból sokkal jobb cuccok eshetnek, igaz kell hozzá türelem, de az egy gombás cumó még belefér az ingyenjátékba, ha az valóban jó.
14. szinten vagyok
harcos
10K Hp
160-560 sebzés
critical: 17%
páncél 556
erõ és kitartás: 142
tárgyak gyatrák
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Na abból ha egy párat elnyomsz Küldipontokra a kocsmában akkor egész jól fel lehet vele fejlödni !
Küldikben ha gyorsan akarsz fejlödni csak TP-t adó küldikre szabad menni ! Gombát csak küldi pontr aszabad elkölteni másra nem !
Felesleges gombáért cuccokat venni mivel már az uj server frissités óta ha veszel egy vacak cuccot ad helyette másikat !
És legalább érdmes egy 30 -os hátasra is költeni habár ugy csak 5 % esélyed lesz hogy gombát dob de legalább több küldit tudsz megcsinálni !
nagyon gyatra vagyok..
A Harcosnál az erõ a lényeg és a kitartás !
A Harcos egy magas HP-jû gyilkológép 0 IQ-val !
Az elején még lehet hogy gyenge de késöbb válik belöle majd igazi erõs harcos !
Mondom,nekem az ég világon semmi gondom sincs vele.Ha okosan csinálod jó karaktert hozhatsz össze belõle.Bár nem tudom mit lehetne elcseszni ezen😊Minden kasztnak meg van a maga elõnye,a varázslónak is meg a dugós puskásnak is.De nekem valahogy szimpatikusabb a harcos,persze van mágusom is😊
Az egyiken én is harcossal vagyok 46-os szinten és szerintem is nagyon jó!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
1es szerón ricsa néven keresek egy jelkenleginál fejlõdõ képesebb céhet
jelenleg 24-es íjász vagyok
Páncél 49
+13 kitartás
+13 ügyesség
+13 szerencse
Most esett kazamatából 😄
Nézzétek el, elsõ komolyabb cuccom, örülök mint majom a farkának 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha hússzor akkora a szerencse stat mint a szinted akkor 50%-os critical lesz az eredmény.
Szóval ha 11. szintû vagy akkor 110-es szerencse stattal lesz 25%-os esélyed a kritikus sebzésre (ami a normál sebzésed duplája, így ha nagy intervallumon mocorog a sebzésekd akkor elég változó lesz a kritikus is) 11- szintû ellenfelekkel szemben.
Ha 50-es szinten vagy akkor 500-as szerencse kell a fix 25%-os kritikus esélyhez 50-es szintû ellenfelek ellen.
DE ugyanakkor ez csak addig igaz míg veled azonos szintû ellenfelet gyepálsz. Ha nagyobb a szintje akkor kisebb lesz az a bizonyos kritikus esély mint ami a karakterlapon szerepel, mert a célpont szintje magasabb így ellene az õ szintjének tízszeresét kéne elérnie vagy meghaladnia a 25%-os vagy annál jobb kritikus esélyért a szerencsédnek.
Ugyanakkor ha kisebb a szintje akkor meg sanszosabb hogy bejön az a bizonyos critical.
Ha ugrasz egy szintet akkor ha addig 25% volt a kritikus esélyed akkor onnantól, hacsak nem lesz megint a szinted tízszeresével megegyezõ értéken a szerencse stat, úgy bizony kevesebb lesz a kritikus találat valószínüsége.
Egyébként ugyanígy van összefüggés a páncélzat biztosította a sebzés csökkentés (a kis pajzs ikon a mindenféle elért eredmények felett) és a szint között is. Csupán más a szorzószám és itt van max érték is (kasztból jön hogy 50%/25%/10% a max sebzés csökkentés), míg szerencsénél nincs.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
0.02% ot ad 1 fejlesztés a szerencsére az én szintemen, elég régóta nem fejlesztettem rajta semmit... 😄
Mi lesz taktikailag az erõsségem? (nem nagy lehetõség van itt ilyenre)
Most itt vitáztatok arról, hogy adjunk-e harcosként pontot az ügyességre meg a védelemre vagy CSAK az erõt és a kitartást fejlesszük.
Mi a jobb?
Mennyire véd a mágusok ellen az értelem kismértékü növelése??
(kicsit besokalltam néha tõlük, 250-eket ütök, õ meg a harc végén 700-800-at belémlõ)
Tegnap kezdtem még új vagyok..