Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Szülinapos a CÉH, most vagyunk egy hónaposak. SG éltesse iSten sokáig!

Meg is támadtak minket és mi is támadunk, szülinap ide-, vagy oda, szal. kard és pajzs, ha kérhetem! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

toysoldier
most még inkább, mer egy valaki kilépett..

#1361: ezt most láttam csak, nem gombázok, egyszer vettem csak amikor akció volt

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
de szar neked.
nekem 250-700 xp-t ad.. 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Xp ügyileg elég rossz, mert mostanában 2.5 perces küldetést nem ad 50 ezer tp alatt 😄
De azért mégiscsak epic 😄

morcosqtya
gondolom a másik küldetést választottad inkább.. 😊))

morcosqtya
<#wow2>
azmánemmindegy

applecomputers
nekem az a taktikám, hogy erõ legyen a legtöbb, és a többi kb egyforma, ez nagyjából bejön. csak az ilyen "torz" karakterek nyomnak le.

antikarakter :D

Fantusz
Az ilyen karakter harcos ellen jó eséllyel indul, de egy mágus, vagy íjász ellen bajban lehet - azért mert az ügyesség, s az értelem szint is 40 körüli. Alacsony a kitérési esélye (íjász ellen), s a mágikus támadások nagyot sebeznek rajta (alacsony értelem)

Arénában (vagy a Dicsõség csarnokában) az a trendi, hogy legyõzhetsz más karaktereket, de téged is el fognak verni - ha ügyesen fejleszted a karakteredet kevesebbszer... alacsony szinten hatványozottan számít, ha a másik karakter 2-3 szinttel erõsebb, késõbb már esélyed lehet erõsebb (magasabb szintû ellenfelet is legyõzni)

Narxis
looooooooooooooool, neked szórják az epic cuccokat xD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Most csináltam 😄

precision
Sir, YES SIR!

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Hölgyeim és Uraim, hõs népünket megtámadták imprilista hatalmak az S3-mon, ám mi is viszont támadtuk egyik elnyomó bástyájukat! Kérem klikkeljenek, hogy szorgos népünk ismét gyõzni tudjon... Köszönöm!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

applecomputers
elsõ ránézésre nem úgy áll a céh <#vigyor5>

#1376: ha egyszer belépek majd támogatom, meg a "csapatjátékosság" is menni fog <#vigyor>

morcosqtya
arra figyelj, hogy aktívan hozzájárulj a céh fejlesztéséhez, a közérdekhez, legyél "csapatjátékos" ahogy a PR-ban mondják.. 😊)
Ekkor a legtöbb céhben nem is annyira probléma ha alacsonyabb szinten vagy, inkább a részarányos hozzájárulás, a hozzáállásod és valamilyen szintû aktivitás a fontos.

esgerus
(ha úgy áll a céh)

esgerus
Igen, mert bónuszokat kapsz aranyra meg tapasztalati pontra

applecomputers

1. kazamata 3. úriemberéért kaptam, végre nem arany <#hamm>

1 lámakérdésem is lenne:
Meghívtak egy céhbe, érdemes 14-es szinten céhbe lépnem ?

applecomputers
<#wave>
olvastam sok tippet azzal kapcsolatban, hogy a pontokat mire érdemes tenni, most összeakadtam az arénában egy 14-es szintû harcossal, ereje és a kitartása 150 felett, a többi 40 körül, és úgy vert rommá hogy csak lestem <#rinya><#csodalk>

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Count Adyn
nekem már 3000 gold egy értelem fejlesztés pl😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Sir Quno Jedi
S3-mon csata uraim. Már akit érint.

morcosqtya
találtam egy láncfûrészt.
idegesítõ hangja van, meg kicsiket sebez, de vicces.. 😊)

toysoldier
vmelyik vezetõnek min. lvl 50esnek kell lennie és akkor tudja elindítani, ha megvan rá a pénz (az elsõ 105ezerbe kerül) és ugyanolyan, mint a céhes harc.

akik benne vannak a harcban, azokat szint alapján növekvõbe rakja és úgy megy a harc

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
Céhes kazamata hogyan nyílik? hogyan kell benne küzdeni? Egyenként bárki bemehet vagy együtt??
Milyen a céhes összecsapás?? Aki jelen van, azokat sorsolja össze szint alapján??

toysoldier
én egyre jobban kezdem élvezni 😄
- sose voltak
- kalandból kurvasok arany jön meg xp, gomba nélkül 2-3 nap alatt simán szintet lépek
- azért nem esnek olyan ritkán, kalandnál még ad bõven, csak szinte egyiket se éri meg felvenni, a boltba viszont már rég találtam értelmes cuccot
- arénázni napi 1szer ha szoktam 😄

meg ott van még ugye a céh. most az elsõ céhkazamatára gyûjtünk, csak lassan halad, mer sokan alig raknak be aranyat...

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
akkor ilyen szinten már unalmas nem?
- szörnyek nem kihívás
- kalandból arany is xp is kevés a szükségletekhez viszonyítva
- napi kevés játék/hosszú küldetések, gomba nélkül semmi haladás
- tárgyak ritkán esnek jók
- arénával meg mire mész (+10 percenként van)

egyedül a kazamata ami értelmes nem?

Nyilván nem így van mert akkor minek játszanátok még? 😊)
Ellenvéleményt és indoklást kérek!

toysoldier
amint tudom növelem a statot, jó tárgyat ritkán ad

mondjuk most szerencsém volt, mer 2 fasza cuccot is dobott a kaziban 😄

morcosqtya
megéri itt egyáltalán 1 pontokkal növelgetni a statot, vagy tárgyvadászat van?

morcosqtya
nem gyenge...

gondolom gombászol.. 😊)

toysoldier
erõ: 412 arany
kitartás: 306 arany
a többi 25-60 arany között

morcosqtya
😊
ott már lassú lehet a fejlõdés...
ha nem vagyok vindisgréc akkor mennyibe fáj ott egy statpont növelése (fõérték)?

toysoldier
köszi, 45ös vagyok

morcosqtya
grat!
szinted?

toysoldier
na teljesen kész az elsõ kazamata <#smile>

applecomputers
hát keresgetem kalandoknál a középutat, adjon normális pénzt és tapasztalatot is, aztán ha valamelyik ad cuccot akkor arra megyek, vagy ha nagyon sok aranyat a perchez képest akkor arra. Cuccok ratyik, de azért haladgatok 😊

dartonita
Oh ezt nem tudtam,koszi.
Na nem mintha akar az 5.kaza elso szornyet le tudnam gyozni,csak aggasztott hogy nem jon mint eddig 😊

morcosqtya
na én ennél is gyatrább voltam 13. szinten.. 😊)
alacsony szinten sok múlik a tárgyakon..

Magas szinten meg minden azon múlik.. 😊))

Sir Quno Jedi
Dungeon 6
Toxic The Tree
(Key can be found at the moment you reach level 70 (shop and quest))

xXtamasXx
én szintén 62es vagyok és még nem kaptam meg a kulcsot, boltba se láttam kalandál se

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

applecomputers

dartonita
Mit?Kazamata kulcsot?Miota?

Sir Quno Jedi
Azt boltban lehet venni.

dartonita
Sracok az normalis hogy 62es szint folott vagyok mar nem kevessel es meg mindig nem kaptam meg a 6.kazamata kulcs kuldetest?

morcosqtya
sebzésed a karlapon mennyi?

applecomputers
szint: 13
faj: ember
osztály: harcos
céh egyelõre még nincs

morcosqtya
szint, faj, kaszt? céh?

applecomputers
nekem is nagyon tetszik, szombaton kezdtem, azóta annyit nyomom amennyit csak a játék megenged <#email>

morcosqtya
a játékot ennek ellenére élvezem.. legalább nagy a kihívás, ilyen papír karakterrel.. 😊)

applecomputers
Nálam is ugyanez a helyzet.

morcosqtya
mondjuk nekem minden cuccom trágya, ezért nem is tartok meg semmit. Szart a szarral hiába variálom.. szarnak a négyzete is szar lesz.