Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Java platform és a flash player is naprakész.
netkapcsolat rendben
downforeveryone szerint is csak nálam szar.
ötlet?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
5.9 mil hp-ja maradt, behalt az egész céh 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Elég gyorsan beadta megint.
Há ákciós, jó óccsó á csiperke!
Halloween van.
(500 Ft --> 22 db a szokásos 18 heyett)

antikarakter :D
Az én karaktereim sem góliátok (gombát nem költök a játékra), a maszkot valamikor 28-as szint körül dobta egy kazamata-lény (328 páncél +110 szerencse).
Egy erõ fejlesztés (alapból 343, tárgyak adnak 360-at, úgyhogy még alacsony is) 217 arany
Kitartás (285-103) 127 arany
Szerencse, ügyesség, értelem 35-38 aranyból fejleszthetõ - amit nem a céghez ad be, s már kevés a kitartásra az utóbbi háromra megy.
Ez egy totál hobbi karakter, lehetne jobban is fejleszteni, de azért látszik, hogy már viszonylag alacson szinten jelentõs árbéli különbségekkel lehet képességet fejleszteni.
40-es mágusomnak 390 az értelem szintje (tárgyakkal 764) 365 arany lesz a következõ fejlesztés, a 290 kitartás csak 125, a maradék három 60 körüli.
Egyértelmû, hogy az értelem a legfontosabb képessége, s a kitartást is fejleszteni kell mágusnak is, de az alacsony szorzó miatt a kitartás önmagában nem sokat ér, kell egy jó sebzésû fegyver, s a szerencse, aminek jelentõs részét itemek adják ugyan, de amikor az elsõdleges képességek már nagyságrendekkel több aranyba kerülnek, mint a hanyaholtak, oda is szórni lehet a pontokat (nem dolgozik a karakter több száz arannyal, hogy esetleg az arénában kizsebeljék, inkább rákölti alacsonyabb képességekre)
Kazamatákban eshet olyan epic cucc is, ami csak szerencsére ad, de arra sokat.
Ezek a tárgyak kereskedõknél is "drágaszágok", némelyik 10% fölötti értéket dob a szerencsén, s nem mindegy, hogy 19%, vagy 32% esélyed van a kritikus találatra.
Kivan találva a párbajozás rendszere, ha sorozatban aratod a gyõzelmeket, emelkedik a dicsõségpontod, erõsebb ellenfelekkel kerülsz egy szintre, s elõbb-utóbb valamelyik legyõz - dicsõségpontott vesztel, visszább csúszol a ranglistán...
Mindez persze a több ezres tömegben nem drasztikus változás eredményezõ elmozdulás, zsinórban 4-5 gyõzelmet, vagy vereséget is be lehet gyûjteni.
<#eljen>#eljen>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Az az 1693-as értelem tükrözõdik az arcán tényleg.. 😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
pedig nem egy elfuserált játékos
enyém:
övé:
26-58 (ez a baj)
de mindenre +18-at ad.
900-2,000 sebzés
HP: 28,000
erõ: 342
ügyi: 162
értelem: 135
kitartás: 225
szerencse: 231
páncél: 1190 (-49%)
critical: 24%
Az eleje küsködõs, aztán egyre erõsebb lesz. én már a 4szintel nagyobb mágusokat is legyõzöm 😄 bár nem midnet
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Mindig 2-4 szinttel nagyobbakat ad be ellenfélnek.
Ezek szerint ha becsület alapján sorsol be, akkor vagy nekik nagyon alacsony vagy nekem magas.
Mindenesetre ezen a szinten, és ilyen tárgyakkal esélytelen vagyok.