Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
mi lehet a baj?
Java platform és a flash player is naprakész.
netkapcsolat rendben
downforeveryone szerint is csak nálam szar.

ötlet?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Sir Quno Jedi
nem faján megy

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
nektek is behalt a 3. szerver?

applecomputers
Az szép 😄

* céhet keresek

antikarakter :D

14 es céh kaza boss: 180 as szint, 22.8mil hp

5.9 mil hp-ja maradt, behalt az egész céh 😄

Én meguntam már a gombázást sajna, eddig is kb. 10-11 ezer ft-om ment el a játékra, már nem látom értelmét többet fizetni, ugyanúgy fogok szerintem szerezni pár gombát kalandokból, 30% os hátasra mindig lesz elég...

Sir Quno Jedi
Mostan jól feltankolunk gombából, bár a héten ez már megvolt, de ezt nem lehet kihagyni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

applecomputers
<#idiota><#nyes>

toysoldier
még nem, de lehet fogok

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
Elmész az 5-ös fõútra Kecskemét felé, akkor hozhat az klamídiát is..

applecomputers
akkor majd gombát kérek a zoknimba a mikulástól <#banplz>

morcosqtya
Te vettél?

morcosqtya
szerintem csak ma éjfélig, a Halloween miatt, de biztos szokott ilyen "akció" lenni karácsonykor, július 4-én, hanukán, stb.. 😊))

toysoldier
"Szombat és Vasárnap Halloween alkalmából plussz 20% gomba jár, vásárláskor"

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

applecomputers
<#integet2>
kb hány napig szokott akciós lenni ?

+25% életerõ poti 18k aranyba 7 napra xD
Elég gyorsan beadta megint.

morcosqtya
Most vegyetek gombát gyérékék!
Há ákciós, jó óccsó á csiperke!
Halloween van.
(500 Ft --> 22 db a szokásos 18 heyett)

Sir Quno Jedi
Jah és uraim S3-mon csata lesz! 😄

Sir Quno Jedi
Csak a legtöbb tp/idõ egység küldikre szabad menni, bárki profi megmondhatja (esetleg a tárgyra, ha az éppen nagyon kell).

wesker24
Mázlista bezzeg nekem nem dobott semmit se a köcsögje ! xD
toysoldier
sikerült leverni a 4. kazamata elsõ szörnyét is, dobott is egy Tiltott könyvet 😄 erõ, kitartás, szerencse +54

applecomputers
Lehet hülye vagyok, de én azért nem fejlesztek valamit mert van nálam mondjuk 5 arany, és nem tudom másra elkölteni, akkor inkább megyek az arénába, és megpróbálok még annyi aranyat "összeharcolni", amennyi kell hogy valamelyik fõbb tulajdonságomat tudjam fejleszteni. Gombára én sem nagyon költök, eddig 1x vettem tizennyolcat. Meg annyira nagy szükségem nincs is rájuk alacsonyabb szinten. Újabban kalandoknál inkább azt csinálom amelyik a legtöbb aranyat adja, vagy ad valami jó cuccot. Lehet hogy így az életben nem leszek 100-as szinten, de legalább nem verésért megyek az arénába (mondjuk néha sorsol olyan ellenfelet hogy csak lesek). Viszont így szintemhez képest erõs vagyok, hiper-szuper cuccok nélkül is, így nem kell külön gombáért még azt is venni.

Fantusz

Az én karaktereim sem góliátok (gombát nem költök a játékra), a maszkot valamikor 28-as szint körül dobta egy kazamata-lény (328 páncél +110 szerencse).
Egy erõ fejlesztés (alapból 343, tárgyak adnak 360-at, úgyhogy még alacsony is) 217 arany
Kitartás (285-103) 127 arany
Szerencse, ügyesség, értelem 35-38 aranyból fejleszthetõ - amit nem a céghez ad be, s már kevés a kitartásra az utóbbi háromra megy.

Ez egy totál hobbi karakter, lehetne jobban is fejleszteni, de azért látszik, hogy már viszonylag alacson szinten jelentõs árbéli különbségekkel lehet képességet fejleszteni.
40-es mágusomnak 390 az értelem szintje (tárgyakkal 764) 365 arany lesz a következõ fejlesztés, a 290 kitartás csak 125, a maradék három 60 körüli.

applecomputers
nagyobb szinten biztosan így van, de azért a mi szintünkön még nem beszélhetünk veszett nagy összegekrõl. kb 15 arany lehet a legdrágább fejlõdési lehetõsége, bár kár ezt ragozni, csak pozitívum ha az ellenfelek elcseszik a fejlesztéseiket <#ravasz1><#pias>

Fantusz
Harcosnál a HP érték= kitartásx5, mágusnál ez csak kitartásx2.
Egyértelmû, hogy az értelem a legfontosabb képessége, s a kitartást is fejleszteni kell mágusnak is, de az alacsony szorzó miatt a kitartás önmagában nem sokat ér, kell egy jó sebzésû fegyver, s a szerencse, aminek jelentõs részét itemek adják ugyan, de amikor az elsõdleges képességek már nagyságrendekkel több aranyba kerülnek, mint a hanyaholtak, oda is szórni lehet a pontokat (nem dolgozik a karakter több száz arannyal, hogy esetleg az arénában kizsebeljék, inkább rákölti alacsonyabb képességekre)

applecomputers
erre nem gondoltam, igazad van

Fantusz
Gyanítom a szerencse nem alapból volt magas, hanem az itemek adtak rá sokat.
Kazamatákban eshet olyan epic cucc is, ami csak szerencsére ad, de arra sokat.
Ezek a tárgyak kereskedõknél is "drágaszágok", némelyik 10% fölötti értéket dob a szerencsén, s nem mindegy, hogy 19%, vagy 32% esélyed van a kritikus találatra.

applecomputers
azt értem, de ha biztos lehet benne hogy eltalálja az ellenfelét, akkor nyomná fel inkább az értelmét, hogy minél nagyobbat tudjon rávágni, vagy a kitartását, mert sokra megy a szerencséjével, ha a critical-ja is kb 2ezer, az életereje meg kemény 4000 körül van

precision
a szerencse a criticalhoz kell

Bazinga!

applecomputers
amit bemásoltam, annál gyengébb mágusok is vertek már el, mondjuk ennél speciel azt nem vágom hogy miért kellett neki a 142 szerencse, hisz elõlük ki sem lehet térni, és alapból nagyot sebeznek, ha azt amit szerencsére elnyomott inkább értelemre és kitartásra nyomja, nem sokan csapnák a szintünkön.

applecomputers
ez így van, de harc közben nagyon úgy tûnik (mivel nem tudok nagyokat sebezni, és rajtam sem tudnak nagyokat sebezni, így elég hosszú harcaim vannak) hogy egy ideig megy a harc, aztán mikor olyan ellenfél ellen állok nyerésre, akit nem illene leverni, akkor a gép közbelép, ma reggel is így történt, az 1. kazamata 4. szörnye ellen, 159 életereje maradt mikor nekem még jócskán ezer felett volt, ezzel kivédte az ütésem, neki meg beadott criticalt.

Fantusz
Érzékelhetõen jobban tápolt karakter a tiéd, a mágusnak a 65 erõ nem sok védelmet ad fizikai támadás ellen, mindez azonban nem feltétlenül a játékos hibája, sok múlik azon milyen cuccokat kap a karakter.
Kivan találva a párbajozás rendszere, ha sorozatban aratod a gyõzelmeket, emelkedik a dicsõségpontod, erõsebb ellenfelekkel kerülsz egy szintre, s elõbb-utóbb valamelyik legyõz - dicsõségpontott vesztel, visszább csúszol a ranglistán...
Mindez persze a több ezres tömegben nem drasztikus változás eredményezõ elmozdulás, zsinórban 4-5 gyõzelmet, vagy vereséget is be lehet gyûjteni.

applecomputers
ejha, akkor asszem jó kis cuccot felejtett nálam a kazamatában a kedves szörnyeteg <#nyes><#taps>

morcosqtya
+16 mindenre

applecomputers

ez pontosan mit tud ? <#lama>

applecomputers
szép vagy <#banplz>

morcosqtya
egyébként meg respect, nagyon felhúztad!
<#eljen>

Count Adyn
<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

morcosqtya
😄DDD

Az az 1693-as értelem tükrözõdik az arcán tényleg.. 😊)

Count Adyn
csakhogy megismerjetek xD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

applecomputers
viszont most letorzítottam egy 16-os mágust <#eplus2>
pedig nem egy elfuserált játékos
enyém:

övé:

applecomputers
bár nincs még sok tapasztalatom, de nekem úgy tûnik hogy ez a játék, nem engedi hogy a nyúl vigye a puskát. 1. kazamata 3. szörnye ellen valami csodafolytán nyerésre álltam 156 hp-ja volt, nekem 1100 valamennyi, erre kivédte az ütésem, neki meg beadott egy olyat, hogy -1152-be vert. <#nemtudom>

76

morcosqtya
fegyver sebzés:
26-58 (ez a baj)
de mindenre +18-at ad.

morcosqtya
24. szint

900-2,000 sebzés
HP: 28,000

erõ: 342
ügyi: 162
értelem: 135
kitartás: 225
szerencse: 231

páncél: 1190 (-49%)
critical: 24%

watto
Hányas vagy?
Az eleje küsködõs, aztán egyre erõsebb lesz. én már a 4szintel nagyobb mágusokat is legyõzöm 😄 bár nem midnet

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

morcosqtya
én az arénában eleve.
Mindig 2-4 szinttel nagyobbakat ad be ellenfélnek.
Ezek szerint ha becsület alapján sorsol be, akkor vagy nekik nagyon alacsony vagy nekem magas.
Mindenesetre ezen a szinten, és ilyen tárgyakkal esélytelen vagyok.

Enyém sem. Azonos szintû mage ellen kb 0% eséllyel indulok.

morcosqtya
hát az enyém meg nem alakul...

watto
Tényleg alakul ez a warrior 😄
47-esen leöltem a Succubust aki 56-os😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.