Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a pajzsot már el is adtam 300 aranyért
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
antikarakter :D
hát ez a játék nem ismeri a pofátlanság határát, olvasom az üzenetet, hogy este lecsapott valaki, nézem a harcot, erre ratyi mágusnak 3x egymásután beadta a criticalt. Ráadásul a szerencséje fel se volt nyomva. <#csodalk>#csodalk><#fejvakaras>#fejvakaras>
Passzív azt jelenti, hogy magam vagyunk benne négyen egyedül (Elyhaan, Waandorey, Rosslan, Waranus), nem gombázunk, egyedül céhharcokba sem vágtam bele.
Ami pluszt tud adni jelenleg a céh, egy magányos harcosnak: +40% arany, +34% tapasztalat
mikor ad már be ilyeneket?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Nálunk van 1 hely kiadó, csak goblinnak, harcos elõnyben.
3-as szerver,
elég fiatal céh:
arany: +30%
XP: +30%
Létszám jelenleg 9 fõ.
adó: igencsak rugalmas, elvileg szintnek megfelelõ arany / nap, gyakorlatilag lelkiismeretre bízva.
például egy ideig nekem állandóan behalt ff alatt a snf-nel a flash, chrome-mal meg szépen ment
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
más:
céhbe mennék. szint: 20
De még ha az is a gond, akkor is idegesít, hogy FF-ban MIÉRT nem megy rendesen????
Ne csesszen már ki velem!!
egyszerûen nem tudom mi van a gépemmel.
Minden bejelentkezés 5 percig tart, belép, de a hátterekre alig tölti be az elemeket, karlapot, céhet, kereskedõket, csak a háttér van, aztán nagyon lassan perceken keresztül bejönnek a tárgyak képei. Harcnál (ha oda eljutok) az ellenség képe lassan jelenik meg, az életcsíkja se nagyon.
Amit kipróbáltam:
reboot
Ffox reboot
sütik törlése
temporary internet files mappa üres
adobe flash player legújabb verziója van fent
FF legfrisebb verziója van fent
Java frissítve
sütiket elfogad 3. féltõl (de privát böngészési módban indul automatikusan - nem hinném h ez a baj)
Valakinek valami ötlet?
F5 nem segít
oldal újrabetöltése gomb nem segít, lassú marad.
Nem akarok ezzel így szenvedni, de nem akarom abbahagyni a játékot emiatt..
<#rinya>#rinya>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Sebzés:137-251(194)
Értelem:128
Szóval nem egy nagy durranás.45-ös szinten ilyen fegyverek mennek.Ha te is ezen a szinten leszel tuti,hogy neked is ilyesmi lesz,sõt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
mmonomad és pvpista
Hozzáteszem van igazság abban amit mondasz.
De engem kifejezetten idegesít a felderítõ karakter,az a rengeteg kitéréstõl agybajt kapok.Soha nem játszanék vele.
Nézd meg a dicsõség csarnokát!
1.: elsõ 20 helyen szinte csak mágus és felderítõ van.. nem hiába.
2. nézzünk meg egy magas szintû harcost. bármelyiket néztem eddig, hulladék fegyvereik vannak (relatíve) a mágusokhoz és a felderítõkhöz képest. A HP-juk pedig max 3x akkora mint a másik két kasztnak, azzal meg szarra sem megy ha lõ rajta a mágus 300K HP-t... õ meg sebez 20ezret...
Így nem is értem miért akar még harcos maradni aki már az 90-es szinten... látva a többieket, megalázó.
Sajnos az elején nem tudtam ezt...
De lehetne igazságosabb a játék, ha legalább olyan epic közelharci fegyverek is lennének benne mint amilyen értékû botok vannak pl..
Na én olyan kardot vagy csatabárdot még egyetlen harcosnál se láttam ami felvenné a versenyt vagy legalább megközelítené azokat a varázsbotokat.
Én elhiszem, hogy aki a szabályrendszert kidolgozta az gyerekkora óta baromi nagy mágus akart lenni, a Merlinen meg Gandalfon nõtt fel, de egy bármirevaló RPG-ben is a szabályrendszer azon bukik a legjobban ha a kasztok nem kiegyensúlyozottak.
lásd anno a M.Á.G.U.S. szerepjátékban volt pár ultra táp kaszt az elsõ kiadásban (elsõ körben megvettem anno) mint az Arel pap, meg pár kiegészítõ alkaszt.. amiket késõbb úgy tudom le is kellett szabályozni utólagosan kiadott szabályrendszer változtatással, vagy úgy kellett a KM-nek "kidumálnia" magát a kalandban, ha a játékos túl erõs volt...
Amire ugye lehetõséget ad az ÖSSZES szerepjáték szabályrendszere, amit pl a AD&D, D&D kalandmester handsbook-okban is ecsetelnek: végsõ soron a KM feladata az is hogy az alapszabályokon túl esetleges háziszabályok bevezetésével hozza meg az egyensúlyt a játékban, ha szükség van rá.
Az viszont régen rossz, ha egy játékban az alapvetõ kasztrendszeri egyensúly nincs meg... itt nincs KM aki korrigáljon, és gyanítom nem is fognak új epic fegyvereket berakni... (még az se lenne elég, mivel a mágusok "lövése" ellen gyakorlatilag nincs védelem)..
Erre nem hiszem, hogy más nem jött volna még rá...
Red Like Blood? 😊

hetek óta nevelem 29-es szintû kis harcoskámat, gyenge, szar fegyverek, kb már a hatodik (egyre jobb) fegyverem a mostani csatabárd, alig sebzek vele.
Erre cimborám ír, hogy el kell mennie ma, játszak már a karakterével, 24-es mágus, vigyem a pénzt a céhbe, gyüjtsem az XP-t, ha van valami fegyver azt tegyem el, de ne vegyek semmit.
Az okés hogy 24-es mágusa kb 3x annyit sebez, mint a 29-es harcosom, de az elsõ küldetésben megszereztem vele egy másfélszer durvább botot, mint ami eddig volt neki.. 😊))
Majd örül.
Nekem meg egyszerûen nem dob semmit, kazamatából sem.
Harcos kézifegyverekben csak szarok vannak, vagy mi??<#nemtudom>#nemtudom><#rinya>#rinya>
úgy tûnik mégse...
Hülye sütik!
Gomba kell most nem süti... 😊