4904
-
xKicsix #4704 ok -
kawasaki kx #4703 elkuldtem :D -
xKicsix #4702 csak küld a linket a megadott címre -
#4701 na érdekel? tudok s6ra is, csak az kicsit drágább -
xKicsix #4700 de figyelj én nem veszek pénzért kari pénz
de küld el [email protected] ra a linket -
kawasaki kx #4699 kicsix kuldok ingyen linket meghivlak s2-re -
#4698 -
#4697 én 10 ezerért (na jó, lehet alkudozni) nagyon szívesen adok bárkinek linket a regisztrációhoz. -
xKicsix #4696 én még nem vok s2 őn csak s4 en -
kawasaki kx #4695 hat ha meglenne kisgabotol a 140-es szinut kari akkor neki kellene adni egy valamenyi gombat erte es oneki feizetned en meg odaadnam akkor neked a karit ird be s2-on hogy G1z1az a neve a karinak meg cehbe van! -
#4694 Nekem nincs eladó,a tiédet max ingyen átvenném,de pénzért kizárt! -
xKicsix #4693 mennyiért adnád??? -
kawasaki kx #4692 nekem van s2 95 -szintu ha megfelel?? -
xKicsix #4691 am lenne egy másik eladó karid mndegy melyik szerver
-
kawasaki kx #4690 ja :D -
#4689 Isten ments!Elég nekem a sajátom:) -
kawasaki kx #4688 maximus4 neked is kellene? -
#4687 Ingyen árulod?:O -
kawasaki kx #4686 kisgabo ment pm :D -
kawasaki kx #4685 oke priviben megdum -
#4684 mivel gombát öltem bele, némi nami, privi.... -
kawasaki kx #4683 meg de menyibe kerul vagy nem kell mar neked? -
#4682 140+ megfelelne? -
kawasaki kx #4681 sziasztok en csak anyit szeretnek kerdezni hogy s2 nem tud valaki olyan 120-tol 150-es szintig karit olyan ami nem kelll a gazdajanak vagy eladot????? -
emixa #4680 igen, utólag megnéztem a karakteredet, valóban nem volt jó ajánlat :) -
xKicsix #4679 Megnéztem de nem nekem való mert én már 77 es vok
És a céhes kazamatákban nem tom hogy majd gomba is kell e hozzályuk de az 5 kazamatához még csak pénz kell -
emixa #4678 hogyne, warriors of fate.
csak éppen inaktív a céhvezető, a tisztviselők meg néha vannak, néha nem.
ezügyben szeretnék érdeklődni a nálam értelmesebbektől: valóban le lehet váltani a céhvezetőt 21 inaktív nap után?
illetve a másik, hasonlóan elmés kérdésem: a céhes kazamaták a sokadik alkalommal is csak pénzbe kerülnek, vagy egy idő után gomba is kell hozzá?
előre is köszönet a válaszokért. -
xKicsix #4677 Hellosztok s4 en tudtok egy jó céhet ? -
jó.. -
Szabi1991 #4675 -
farferi #4674 S2-őn értelmes(ha még van olyan) embereket keresünk a céhünkbe.Sajnos nincs nagy mozgás, hiába erőlködünk, ritkán lehet csiszolatlan gyémántot találni.Pedig komolyan játszunk, néha túl komolyan is, lehet az a baj.Szóval aki nem elégedett a céhével, vagy unja az egyedüllétet az jelentkezzen legalább nállam:narim -
#4673 Lépj be rögtön és ragj be adót hisz gyorsabban fejlődsz. Mire vársz? :)) -
#4672 ez ám a rajság!!!!
-
#4671 -
sata75 #4670 lol -
Szabi1991 #4669 -
#4668 Katie néven vagyok s1-en. -
Kiado #4667 Nemsemmi, van pár ilyen progi szerűség is, ami megmutatja a játékosok nevét meg azt, hogy hány olyan cuccuk van, ami nincs meg az albumodban.
Csak sajna fizetős. -
#4666 Nem igazán értem, hogy mit nevezel lehúzásnak.
Kötelező gomba beadásnak én sem vagyok a híve, de akik költenek a játékra, s gyorsabban szeretnének fejlődni, azok megpróbálnak olyan céhekbe tömörülni, ahol követelményként esetleg megszabnak gomba adományozást is - nem kötelező ilyen céhekben tagnak lenni, mint, ahogy mondottam ennek én sem vagyok a híve.
Az arany viszon t ingyér van, sokkal többet ad az erőd bónuszokban, mint amit általában elkérnek adó fejében - ebből fedezik a céhharcok, céhes kazamaták költségeit.
Sajnos minden szerveren punnyadás van, sok a passzív játékos, van olyan céh, ahová már max bonuszokkal, adómentesen működve is nagyon nehéz normális tagokat találni.
S1-en tudok ajánlani egy pici erődöt 70% körüli bónuszokkal, jelenleg nincs kötelező adózás, gombát pedig soha nem kértünk, s nem is kérünk (Boszorkánytanya) -
#4665 Hello Kata!
Az én céhembe szívesen beveszlek s1-en, 62%-os bónuszok vannak.
Ha érdekel, csak az én karijaim vannak benne egy 138-as, 40-50-esek.
Ha gondolod írj rám: gyepref0s gyeprefnullas, azaz 0=nulla, nem O betű.