Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami nem is baj.
Én most 47-50.-edik vagyok, de itt már brutális opponensek vannak. Nincs is értelme feljebb jutni, már ide is túl erõs vagyok, (alacsony szintemmel indokolatlanul elõl állok) így le is vernek a szomszédok, és visszacsúszok.
A játék igazi öröme a tárgyakban, loot-ban, a fejlesztés irányának meghatározásában, a kazamatákban és a céhben a jó társaságban leledzik.
A helyezés meglehetõsen sokadlagos...
Lehet mókázni de egy idõ után unalmassá és kiszámíthatóvá válik az arénázás.
Céhes chat és a baráti társaság a legjobb.. meg a beszólások.. 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[/cserf][/fülünyúl]
Kazamata lényeknél szerezhetsz epic cuccokat, a kisebbeknél vagy XP és pénz, vagy sima tárgy, vagy epic eshet. Sajnos olyan tárgy is ami neked nem jó (kasztidegen stat-növelõ).
A kazamaták utolsó lényei minden esetben adnak egy kasztodnak való epic-et.
2. lehetõség: sima kalandból: jó tárgyat lehet találni, de epic-et nagyon nagyon ritkán. Nekem soha nem adott be eddig, de több ember beszámolt már róla (voltak itt is képek).
3. Boltban: nagyon ritkán. Nekem egyszer volt egy sisak (3 statos harcos epic). Azóta semmi.
A napokban beszéltem egy játékossal aki 100-200 gombát elnyom néha boltpörgetésre ha úgy érzi el van maradva a szintjéhez képest..
Azért annyit nem ér....
[/cserf][/fülünyúl]
Ilyen egy játékos.
A régi, középiskolai, hajnalba nyúló D&D és M.A.G.U.S. üléseket idézi a hangulata...
50 szinttel magasabb nálam, 2 lövés vagyok neki, napi 50-szer betámad.
Oka nincs rá, nem is ismerem, nem is nyer vele semmit.
Levélre nem válaszol.
Ha valaki ismeri a kisgyereket, ugyan küldje már el pszichiátriára vagy a sarokba recskázni.
Ha olvassa akkor üzenem azzal játsszon amivel egyidõs...

(és nem vagyok felderítõ...)
A karakter-csere szerverváltással indokolva bár kevésbé tûnik aggályosnak, szintén szabályzatot sért, mivel a fiókod és a karaktered a virtuális javakra vonatkozó szabályozásnak megfelelõen a Playa Games tulajdona, Te csak használod (bár még erre sem formálhatsz alanyi jogot) az ÁSZF szerint nem cserélheted mivel nem képezi a tulajdonodat.
(az más tészta, hogy etikailag bírálni egy karakter-cserét, vagy ingyen elajándékozást már kukacoskodás.. de anyagiakat mellõzzük, az SG nem piactér.)
Mit meg hova azt nem tudom, de küldje. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Elõre utalással.
és kérlek vedd megtiszteltetésnek hogy meghívtalak pitiáner 50000000. helyezett céhemhez, így az a minimum hogy 10k goldot és 100 gombát befizetsz.
Ha nem jössz, BANNOLTATLAK!!!!!!
😄
Neve: joepapo
Jelszo: macska
Ha 2-es szerveren lett volna akkor igen.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Neve: joepapo
Jelszo: macska
jó játékot