Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem még ezek is jók 46-os szinten.
Ami tetszik az egy +akárhányat adó cuccom erõre, kitartásra és szerencsére (a legoptimálisabb). Na ilyenbõl kéne mondjuk +200-as most. Igényelném én azt.
^^
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Gagyik a mindenre adó cuccok, azok a legjobbak, amik csak 3 tulajdonságosok.

ellenem mindig marad 30ezer élete 😞
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ha szerencséjük is van akkor egy felderítõ a (nem mágus) szörnyek ellen verhetetlen.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
<#puszis>#puszis>
Kiírtam a reglapomra, mégsem vagyok érthetõ???
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
(nem ugyanazokba persze.. 😊))
Ez normális, csak én gondolom túl soknak??
(sima küldi)
Epic (kék szöveges) cuccot csak kazamatában lehet találni?
- Boltban soha nincs?
- Sima küldetéssel nem lehet szerezni?
ha ismered irl is, akkor pech, legalább tudod hogy milyen egy játékban (ne bízz meg benne ezután)
shit happens
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
(igaz hogy 10 szint pro oda...)
Ez azért bíztató.. 😊
(de szerintem csak mákom volt)
s2-n nincs ilyen név, gondolom s3-on toljátok
shit happens
#1853 csak a tagokat rúgta ki, abból meg elég volt ahhoz, hogy esélyünk se legyen a harcban.
Az ilyen díszpéldányok pedig megérdemelnének egy feketelistát, ámbár semmi értelme, hisz a karaktert bármikor meg lehet változtatni.
a céhemben (nem wéwéesgé) van egy tag, aki elég régóta tag, sõt tisztviselõ. közben volt egy rivális céh, aki minket mindig megtámadott, persze õk nyertek, mert jóval erõsebbek volt, ám egyszer a legerõsebb kilépett tõlük, a többi meg amúgy kis szerencsétlen...nos ez a jó madár azt csinálta, hogy csata elõtt pár perccel kirugta az összes tagunkat, és átment abba a céhbe, SZÁNALOM hehe c(:
és tudom hogy egyek bazzeg viszkaszt, csak azért mondom hogy vigyázzatok vele, Epekövülisz a becsecs (...) neve.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
elég szar ügy, hogy 3 emberrel 13-at agyonverünk, erre egy +20-as szintû vazsi megbasz 1-2 lövéssel mindannyiunkat :@
majd akkor belépek egy olyan klánba ahol mindenki 30 szinttel alattam van, és felrántom õket, pff
shit happens
shit happens
az más kérdés, hogy a luck miatt mennyi critet nyomtál be... az nem látszik ebbõl... 😊
Bazinga!
antikarakter :D
2, Írták már ide ennek az ellenkezõjét is.
3, amúgy meg 50 alatt vagyok.
antikarakter :D
nem egyszer le lett írva, hogy ha jóval nagyobb szörnyeket öltök, attól csak az e-peen lesz nagyobb, de cuccod nem lesz. Erre most akik eddig linkelgettek, hogy mekkora király arcok, mert nyesik a szörnyfejeket, azok most mind meglepõdtek hogy mennyire el lett kúrva a dolog😊
Természetesen alacsony szinten ez nem téma, hiszen 50ig lazán felhúzható a karakter dropok meg 2naponta cserélõdnek, de afölött már érdemes kivárni a killel.