Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
az 50-50% kincs / tanító az egy átlagos céh nem?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

applecomputers
Azért jó kis céh vagyunk mi, ahogy elnézegettem a többit, kinccsel és a tanítóval, elég jól állunk <#dumcsi>

antikarakter :D

morcosqtya
Mi is, kivéve Garrone, Õt SG miatt csaptuk magunkhoz.. 😊
Veszélyben a céhünk mert alig van pénz és nem egyszerre vagyunk fent hanem teljesen hektikusan, így nem lesz se céhháború se céh-kazik.. 😞(

Count Adyn
Jah mi is igy vagyunk ezért van létszámhiány😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grr1234

Sir Quno Jedi
Mer nálunk nem 118% minden gondolod?!? Csak mi nem veszünk be idegeneket, kizárólag rokon, barát, haver, munkatárs, családtag, ilyesmi.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
<#nevetes1>
Elfbarbie, Elfbarbie... Te szopni jársz ide. <#ejnye1>

Count Adyn
Jah ilyenek vannak, hozzám elfbarbie jár szopni naponta 1-2x 😄 10 bõl 1 szer megver kb, de kitartó😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

morcosqtya
uhh..
nem rossz céh.. 😊

Ma valami andriska-akármennyi(x) (fantáziadús, eredeti név) 5x támadott be, 4x nyert is, ötödikre vesztett, akkor abbahagyta.
Egy vasam se volt (soha nem tartok magamnál, mindet beadom a céhbe ami megmarad) nem értem miért "szállt rám"..
Visszaugrottam jópár helyet de ez igazából nem zavar, csak nem értem miért jó az neki, hogy ugyanazzal az ellenséggel csatázik zsinórban..

Count Adyn
Nálunk meg emberhiány van 118% os tanító/kincs el😄

crackyS
Ez "polyén" ;D
Szerintem tõled kéri az engedélyt, hogy alapítson egy olyan céhet, amibe azok vannak, akiknek még nincs, de miután észreveszi, hogy már van,(mert bevette) inkább kirúgja.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

applecomputers
fûszerezve egy kis diszgráfiával <#nezze><#nyes>

"akarok egy olyan chát" ez a legjobb szerintem <#banplz>

Shiwo
és burkoltan tartalmazza azt is, hogy lehet vagy 10-12 éves 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

applecomputers
Magyarra fordítva:

Szia!
Bocs a zavarásért, alapítok egy céhet, mivel nem vagy céh tag sehol, ezért arra gonddoltam, hogy csatlakozhatnál. Légyszíves mindenképpen írj vissza. <#worship><#nevetes2>

Sir Quno Jedi
S1-es szupercéhünk új bannere (6. vagyunk a toplistán):

" Nincs TaGFelvétel... NINCS!!

Tanító: 34% Kincs: 28%

Kicsi és gyenge céh vagyunk, a csatákat rendre elveszítjük. Az összes tagot valami baleset éri folyton ezért mindenki félszemû, féllábú. Higyétek el senkinek nem ajánlom ezt."

Érted! Vezetõnk vicces kedvében volt... 😄DDDDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Grr1234
De a végére ez az "írj ha igen vagy nem"... most mi van? 😄 Nem értem a kérdést.

Maximus4
<#banplz>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Grr1234
Szóljon, aki ezt érti... <#zavart2>

Grr1234

Maximus4
Ez szomorú.Én nem nagyon szoktam gombázni a küldetést,de ezentúl kénytelen leszek😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

precision
pfff... az komoly 😊 elég szar újítás szerintem...

Bazinga!

Sir Quno Jedi
Lehet ez egy új keletû dolog, mivel régebben ez volt a divat, hogy a kezdeti 25 gomba mellé vettek még egy 500HUF-os SMS-nyit, aztán beadták a céhbe és törölték a karit (vagy tovább "bányásztak" vele). Alapvetõ játékmódszer volt.

Maximus4
Akkor ezt magyarázd el a játéknak😊Én is így tudtam!
25 gomba vásárlás és berakás után a 26.-nál ez van:

Sir Quno Jedi
Nem. Ha valaha vettél gombát, akár a legkisebb adagot is, utána akármennyi gombát beadhatsz, azt is amit csak úgy kaptál, vagy találtál.

Maximus4
De az mekkora baromság,hogy csak annyit tudok berakni amennyit vettem.aztán slussz!

Count Adyn
Jah szerencsére gombát csak akkor lehet beadni céhbe ha már vettél, igy azt nem tudják lenyulni egykönnyen😊

Shiwo
jatélleg <#miaz>

Maximus4
Az nem az övé😊

Shiwo
és gombái még vannak is...

Sir Quno Jedi
Minden faj más kezdõértékekkel indul, van róla táblázat. Késõbb a fajváltoztatás már csak a kinézetet változtatja, a kezdõ statokat visszamenõleg már nem.

Sir Quno Jedi
Feltörték, eladták mindenét, a pénzt beadták valamelyik céhbe, eldobták, de a hátast nem lehet elvenni. Amúgy innen is simán fel lehet hozni némi városõrködéssel egy erõsebb céhben, fegyóvásárlás, majd felszerelésvásárlás és mehet tovább a buli.

Fantusz

Az ilyennek mi értelme van?
Bug lenne, vagy mifene?
Semmiféle felszerelése nincs, ellenben van egy hátasa, ami azt jelenti, hogy nem egy régen elhagyott karakter.
Becsületpontjainak jelentõs részét már elveszítette, 71-es szinten 48-50 közöttiekhez csúszott vissza, ami nem csoda, hisz minden harcot elveszít fegyver nélkül.
Ekkora pontvesztést azonban nem lehet egy-két nap alatt begyûjteni, s minek akkor a hátas?

Fantusz
Szerintem itt nincs semmi különbség.
RPG-ben, szerepjátékokban általános szokás, hogy a különbözõ fajok más-más bonuszokkal, esetenként bizonyos tulajdonság-levonásokkal ellensúlyozva indulnak a játékban, de itt ilyenek nincsenek.
Varázsláshoz nem kell mana, harchoz sem állóképesség, van a három kaszt, valami összetett egyenlet szerint összevetik a statpontokat, s kész a harcrendszer...
Nem tökéletes rendszer, de ez van, harcosoknak elég nehéz lépést tartani mágusokkal, felderítõkkel, hiába kapják meg a "szokásos" plusz HP-t, sebzésben nagyon elmaradnak a másik két kaszttól, s a plusz páncél sem véd megfelelõen.

morcosqtya
fajválasztás kihat a késõbbi harctudásra / erõsségre is, vagy csak az elején szempont?
Írják, hogy harcost démonból kell stb...
45. szintû démon harcos és egy 45. szintû goblin harcos, ugyanazokkal a nominális értékekkel eltér valamiben? Van valamilyen nem jelölt változó, ami befolyásolja a harcot?

oké köszönöm
dartonita
Ha felderitovel harcolsz akkor vegulis igen,de hosszutavon inkabb erdemes ertelem+hp -ra pakolni.En azt a parszaz g-t szoktam masodlagos tulajdonsagokra nyomni ami mar tul van az adon,es elsodlegesre nem eleg.

egy mágusnál fontos a kitérés?
etherlords koppintás xd

morcosqtya
Eddigi legfaszább szörny, szerintem:

shaba23
Ezért jó az olyan céh, ahol megbízható emberek játszanak és ilyen esetben lenyomják helyetted a 3 napot.
applecomputers
ilyenrõl nem hallottam, de értelme sincs sok szerintem <#fejvakaras>

Grr1234
Igaz, hogy visszalehet kérni az eladótól a véletlen eladott tárgyakat 10 gombáért?

applecomputers
hát az f@sza, nem mondom hogy földhöz vágott, de azért nem esett jól mikor leesett hogy 25 gombás kis hátasom 3 napi szolgálat alól felmentette magát, mondjuk logikus hogy ez történt, de akkor is.

morcosqtya
szerintem ilyen sajnos nincs.

applecomputers
láma kérdés:<#lama><#felkialtas>

van ebben a játékban valami szünet, vagy nyaralás, vagy ilyesmi mód? ha igen hol lehet "bekapcsolni". Nem voltam a 7végén és a hátasomnak szépen le is járt a 14 napja, amibõl 3-on pihizett az istállóban <#gonosz3>

morcosqtya
Megnéztem a tárgyaimat, igazad van.

morcosqtya
OK, félreértettem.
Ezt egyébként eddig nem figyeltem.

shaba23
azt magyarázom, hogy azok a cuccok, amik 3 tulajdonságot növelnek, mindig a kasztodnak megfelelõ 3. tulajdonságot adják. kitartás+szerencs+(erõ,ügyesség,értelem) attól függõen, hogy mi vagy.
morcosqtya
#1889:
"erõre, kitartásra és szerencsére (a legoptimálisabb)."

Harcos vagyok.

shaba23
ilyenbõl csak legoptimálisabb van. kitartás+szerencse+fõtulajdonság.