Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
antikarakter :D
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Leírom akkor megin a biztos képletet, ami a hivatalos angol fórumról lett idemásolva:
25%, hogy epic cucc esik kazamatából
25%, hogy sima cucc
50%, hogy arany
A szint pedig így számít:
Ha kisebb a szint közted és a szörny között, akkor a cucc ami esik a te szintednek lesz megfelelõ.
HA egyenlõ a szinted a szörnyével, vagy magasabb, akkor olyan cuccot kapsz, ami megegyezik a kazi szörny szintjével.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Felderítõvel jól lehet szopatni, mert nem a szintekre mentünk rá, hanem a pénzre, így jók a statjaink de mégse vagyunk magas szintûek. Aki csak a szinteket nézi (és a többség sztem azt nézi) az cummant keményen 😄
shit happens
Szerencsében meg egyszerûen nem hiszek, csak végsõ esetben veszek fel szerencsére adó cuccokat, nagyon sok olyat láttam, hogy 20% alatti szerencsével adta a gép a kritikus találatokat sorban, miközben nekem 40% közeli volt a szerencse, s a többi stat sem volt rosszabb, mégis rommá vertek.
Azóta sem lett rosszabb a statisztikám, mióta a szerencsét hanyagolom, szerintem egyszerûen arról szól a játék, hogy a háttérben már a csata elõtt eldõlt, hogy nyersz-e vagy sem (hacsak nem valami szélsõséges ellenféllel szálsz szembe).
Nem is szoktam bosszankodni rajta, ha lehetetlen ellenfél elver, elõbb-utóbb visszakapom, én sem kevés olyan ellenfelet gyõztem le, amelyik lényegesen erõsebb stattal támadt rám (önszántamból azért nem megyek neki sok szinttel magasabb ellenfélnek).
4-et levertem, amin igen meglepõdtem. Kb 3-5 szinttel magasabbak voltak nálam.
Az egyik dobott 38 aranyat..
Ez meg elég necces volt: 😊))

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Night Elfhez adnak állami segélyt. (csak vicc)
Nem hivatalos valasz:varazsloval termeszetesen.
Nekem sotetelf kislany karakterem van,kulonosebben nem neztem utana a faji kulonbsegeknek de elegedett vagyok vele.Az elso karakteremnel(harcos)sokkal eletkepesebb az biztos.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Én is csak azért kérdem mert nekem is küldték ezt az infót...
Azt írták: a nagyok ezt használják.
Hát ez csodás, ha csak így lehetünk nagyobbak :-(
Ezért kérdeztem, amit kérdeztem!
Üdv Mindenkinek!
Szánalom <#levele>#levele>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Érdeklõdöm, mit szóltok ehhez: shakes & fidget multihack 1.0
a videója: http://www.youtube.com/watch?v=2qW05FlX_Ak&feature=related
Most éppen küldiket csinálok, s gombászom :-))))
Kérdés: volt aki próbálta már a fenti hack-et? s volt eredménye? illetve ha igen, mi volt ezek után?
Köszi az infót: Gábriel
Üdv Mindenkinek!
Egy picit mondjuk csökkent a támadásom (60-70-el), de nem baj, több mint 16 000 HP-val lettem így gazdagabb. 😛

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem lehet,hogy valami kopogóbogár van szobádban?😛 <#idiota>#idiota>
Észrevettél már olyat, hogy random idõnként a játék kiad "kattintáshangot" amikor hozzá sem nyúlok?? Ez mi a franc???
Ma eddig 4-et.
Õk már nem is tudom melyiknél járnak.
Nézz körül youtube-n,vannak videók,abból talán le tudod szûrni a szintekbõl,hogy mikor érdemes nekimenni.