Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

applecomputers
hm ?

antikarakter :D

shaba23
így van, és ez már 1000x le lett írva...
Jóóóóreggelt!!!
applecomputers
Hát ez így elég nagy románság <#sir> Gyakorlatilag felesleges erölködnöm a nálam jóval nagyobb kaziszörnyekkel, mert csak magammal cseszek ki <#rolleyes>

crackyS
grt, nagy mákod van, biztos necces volt

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

morcosqtya
Huh.. kemény harc volt, de megnyertem.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

grat <#taps>

Maximus4
Jól tetted😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Grr1234

Jobbra számítottam... eladtam 600 aranyért.

Egyetertek... En van mikor 10-20 szintnyit is utok felfel kazamataban, es hullottak a cuccok.. Pore random az egesz.. Vagy makod van, vagy nincs... Bar most kicsit tulszaladtam magamon, 3-at bezartam mar, 4 nyitva van, es minden ellenfel legazol..<#rolleyes>

Hülyeséééég!!
Leírom akkor megin a biztos képletet, ami a hivatalos angol fórumról lett idemásolva:

25%, hogy epic cucc esik kazamatából
25%, hogy sima cucc
50%, hogy arany

A szint pedig így számít:

Ha kisebb a szint közted és a szörny között, akkor a cucc ami esik a te szintednek lesz megfelelõ.
HA egyenlõ a szinted a szörnyével, vagy magasabb, akkor olyan cuccot kapsz, ami megegyezik a kazi szörny szintjével.

Sir Quno Jedi
Na én vagy 4x nyertem meg ezt a botot, de egyre nagyob stattal, végén már 860 szerencsét adott, de sosem használtam semmire, mindig eladtam. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sámán
<#eplus2>

FeketeVipera 77 SS

cSuwwi
Pedig sztem számít a szerencse. Ha máshol nem, a klán csatákban. Egy 3 fõs klánom van, és 1000 feletti a klánbecsületünk úgy hogy eddig kb. 3x támadtunk mi. 5 klánból csak 1 tud elverni, és 10-15-en jönnek, közel azonos szintû karikkal. Persze ha van olyan a klánjukban aki +10-es szintû hozzám képest az simán elver. És egy vazsink sincs, de a szerencse 40% felett mindenkinél, mi ez ha nem szerencse? 😄
Felderítõvel jól lehet szopatni, mert nem a szintekre mentünk rá, hanem a pénzre, így jók a statjaink de mégse vagyunk magas szintûek. Aki csak a szinteket nézi (és a többség sztem azt nézi) az cummant keményen 😄

shit happens

Fantusz
Nem csak az a gond azzal a bottal, hogy erõre ad bonuszt, de ráadásul túl nagy a különbség a minimális és a maximális sebzés között.

Szerencsében meg egyszerûen nem hiszek, csak végsõ esetben veszek fel szerencsére adó cuccokat, nagyon sok olyat láttam, hogy 20% alatti szerencsével adta a gép a kritikus találatokat sorban, miközben nekem 40% közeli volt a szerencse, s a többi stat sem volt rosszabb, mégis rommá vertek.
Azóta sem lett rosszabb a statisztikám, mióta a szerencsét hanyagolom, szerintem egyszerûen arról szól a játék, hogy a háttérben már a csata elõtt eldõlt, hogy nyersz-e vagy sem (hacsak nem valami szélsõséges ellenféllel szálsz szembe).
Nem is szoktam bosszankodni rajta, ha lehetetlen ellenfél elver, elõbb-utóbb visszakapom, én sem kevés olyan ellenfelet gyõztem le, amelyik lényegesen erõsebb stattal támadt rám (önszántamból azért nem megyek neki sok szinttel magasabb ellenfélnek).

morcosqtya
Ma 5 mágus támadott meg.
4-et levertem, amin igen meglepõdtem. Kb 3-5 szinttel magasabbak voltak nálam.
Az egyik dobott 38 aranyat..
Ez meg elég necces volt: 😊))

Grr1234
Akkor nem tudnád használni. <#taps><#eplus2>

applecomputers
óóóó, én kapnék egy ilyet a harcosommal <#gonosz1><#nevetes2>

ez jó lenne ha piros lenne és értelmet vagy szerencsét adna, de így adhatom el mert sokra nem megyek vele :/

Grr1234
Nevet.

crackyS
(az kimaradt, õ 2-t, én pedig 1-et kriteltem, nem tudom hogy van ez a szerencse-krit izé de hát F.A.I.L :X )

crackyS
krhm..44,000 Hp-m van, 29% kritem, és 9-15k támadásom, megtámadtam egy 3(!) szinttel kisebb harcost, 90,000 HP-val, 12% krittel, és 6000-7000 hp-val. 6500HP-ja maradt, tehát ennyit arról hogy a harcos nem lehet erõs...<#szomoru2>

dartonita
He?

applecomputers
Nem adnak rá állami segélyt, viszont eltudja lopni az ellenfele fémtárgyait <#banplz>

crackyS
faji különbség?:ASD
Night Elfhez adnak állami segélyt. (csak vicc)

Oké! köszönöm a választ <#hamm>
dartonita
Hivatalos valasz:amelyik tetszik.
Nem hivatalos valasz:varazsloval termeszetesen.

Nekem sotetelf kislany karakterem van,kulonosebben nem neztem utana a faji kulonbsegeknek de elegedett vagyok vele.Az elso karakteremnel(harcos)sokkal eletkepesebb az biztos.

Sziasztok! Szeretnék regisztrálni a játékra. Az lenne a kérdésem, hogy melyik kaszttal érdemesebb kezdeni, és milyen fajtával?
applecomputers
Jó trükk, belinkeled ide ezt a sz@rt, nyakon öntve mézes-mázas szöveggel, sok láma rákattint, és már van is pár frankó új karaktered <#mf1><#taps><#lama>

Maximus4
És amúgy ez a szar mire jó?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sceleton
A nagyok azért nagyok mert van idejük rá, és pénzük. 😊

Est Sularus oth Mithas!

gabriel2007
Üdv!
Én is csak azért kérdem mert nekem is küldték ezt az infót...
Azt írták: a nagyok ezt használják.
Hát ez csodás, ha csak így lehetünk nagyobbak :-(

Ezért kérdeztem, amit kérdeztem!

Üdv Mindenkinek!

Maximus4
Már ehhez is van csalás?
Szánalom <#levele>

Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
.. keylogger..

toysoldier
<#szomoru2>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

gabriel2007
Üdv Mindenkinek!

Érdeklõdöm, mit szóltok ehhez: shakes & fidget multihack 1.0
a videója: http://www.youtube.com/watch?v=2qW05FlX_Ak&feature=related

Most éppen küldiket csinálok, s gombászom :-))))

Kérdés: volt aki próbálta már a fenti hack-et? s volt eredménye? illetve ha igen, mi volt ezek után?

Köszi az infót: Gábriel

Üdv Mindenkinek!

morcosqtya
nem tudom ki volt az.

Grr1234
Probléma megoldódott, hála az egyik szörnyek a 3. kazamatából... 😄
Egy picit mondjuk csökkent a támadásom (60-70-el), de nem baj, több mint 16 000 HP-val lettem így gazdagabb. 😛

Sir Quno Jedi
???

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

morcosqtya
valakit levertem ma az sg-sek közül, de nem jut eszembe a neve.. 😊)

Sir Quno Jedi
Bazki S3-mon le fognak minket verni! Regelni is kéne néha (a mostanit azt megnyertük éppen, de a hajnali az bukta lehet).

Grr1234
Ezt nem hiszem, áááá. 12% szerencsével 2-bõl 2-t kritelt a mágus. <#wilting>

morcosqtya
nem, esküszöm, 20-30 mp-enként kattintgat.

Maximus4
Én még nem hallottam.
Nem lehet,hogy valami kopogóbogár van szobádban?😛 <#idiota>

morcosqtya
Írod, hogy mennyit kaptál összesen? 😊

Észrevettél már olyat, hogy random idõnként a játék kiad "kattintáshangot" amikor hozzá sem nyúlok?? Ez mi a franc???

crackyS
nekem összesen..5-7 esett, 18-at vettem, hogy céhbe is tehessek 😊

Maximus4
Az 52-es mágusommal már 67 gombánál tartok és nem vettem egy darabot se😊

morcosqtya
35. szintig a játék nekem összesen 3 db (!!!!) gombát dobott. 35 szinten keresztül.
Ma eddig 4-et.

Maximus4
Én nem vagyok ebben olyan tapasztalt,majd ha jön Kiado,kérdezd meg õt.
Õk már nem is tudom melyiknél járnak.
Nézz körül youtube-n,vannak videók,abból talán le tudod szûrni a szintekbõl,hogy mikor érdemes nekimenni.

morcosqtya
A céhes kazamatákban fix szörnyek vannak?
Vagy a mindenkori céh-átlagszinthez kalibrálja??
Azaz: van-e konkrét gyakorlat arra milyen szinten kell nekimenni?