Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Erre látom: 5 gomba is kell a következõ szinthez... hát asszem itt lassan vége a céhnek, mert sokan nem lesznek hajlandóak gombát bedobni/venni...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sokan nem az arénából választanak, hanem a dicsõségtáblából turkálják ki a gyengébbet.... sok gyökszi. nem értem, miért támad be 9 szint difivel naponta 10*, és itt nincs ugye kórház, más a buli.
Az 1981-es hsz pedig megállja a helyét, a "kuss" szó nem számít trágárnak az ortt szerint, a cigány pedig szintén nem 😊
antikarakter :D
#1981<-Ezért meg örülj ha nem kapsz büntetést!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ha már kihalt -végrehálistennek- a maffiozó topik, ide szivesen ugatok.
ha valaki akar karatézni, szerver 1 en mehet a bikázás.
#1966 Elõbb érdemes lenne olvasgatnod itt egy kicsit. Talán akkor nem akarnád elmagyarázni nekünk hogy mire jó a céh, és miért kell adót fizetni. Valamint nem lennél akkora láma"hímvesszõ", hogy hírdeted a céhed egy olyan fórumon amin szinte csak olyanok vannak akik jóval nagyobak mint az általad említett lvl 20, és tudnád azt is hogy az itt fórumozok mindegyike már tag valamelyik céhben, sõt még külön sg céh is van. Na meg a legnagyobb droidságod, hogy azt sem írod le, hogy hanyas szerveren vagy.
ui: ne verd a nyálad arra, hogy 3 nap alatt elérted a 10-es szintet, mikor legtöbbünk ezt 1 max 2 nap alatt elérte. <#rolleyes>#rolleyes><#lama>#lama><#wilting>#wilting>
bocs,de ezt nem hagyhattam ki😊
Ha céhet keresel és eleged van már abból hogy mindíg csak a "CSak Gombásoknak" kiirást látod akkor a mi céhünkben a helyed! Nállunk nincs kötelezõ gombázás! Jelenleg 6 helyünk van szabad! Ha beszeretnél lépni akkor irj egy levelet nekem a játékba! Nevem: Giant (server 2)
Céhnév: REFLEX -arany 62%
-tanító 58%
Minimum légy 30-as szintû és napi legalább 2x feltudj jönni játszani! ennyi a lényeg! Szeretettel várom a jelentkezõket!
További jó játékot mindenkinek: Giant
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
reményeim szerint csütörtökön már lesz újra monitorom
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
létszámkorlát:10
arany bónusz: 12%
tapasztalati bónusz: 12%
Belépési adó 20 gold.
Adó szintnek megfelelõen.
lvl 10= 10 gold (3 naponta)
lvl 11= 11 gold (3 naponta)
stb..
Azért kell 3 naponta adót fizetni mert így a Céh és ti is jobban és gyorsabban tudtok fejlõdni.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Van egy klánunk, még van 3 üres hely. max lvl 20 ig.
létszámkorlát:10
arany bónusz: 12%
tapasztalati bónusz: 12%
Belépési adó 20 gold.
Adó szintnek megfelelõen.
lvl 10= 10 gold (3 naponta)
lvl 11= 11 gold (3 naponta)
stb..
Azért kell 3 naponta adót fizetni mert így a Céh és ti is jobban és gyorsabban tudtok fejlõdni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de most kaptam.. >.<"