Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

applecomputers
Majd összedobjuk <#fejvakaras>

antikarakter :D

Count Adyn
bizony, kell párezer gomba a 100% ig😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

morcosqtya
50%-ra felnyomtam a tanítót a céhben.
Erre látom: 5 gomba is kell a következõ szinthez... hát asszem itt lassan vége a céhnek, mert sokan nem lesznek hajlandóak gombát bedobni/venni...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

applecomputers
<#eljen>

43as mágusként most csinálom ezt a melót o.0

kisgabo
inkább játszatok, ott tudjátok egymást ütni. én sok embert felvettem a listámra, akit idõvel lerendezek.

sokan nem az arénából választanak, hanem a dicsõségtáblából turkálják ki a gyengébbet.... sok gyökszi. nem értem, miért támad be 9 szint difivel naponta 10*, és itt nincs ugye kórház, más a buli.

applecomputers
Te így látod, én meg máshogy. Egyébként nem azzal volt problémám hogy idejött, de szerintem ez egyértelmûen kiderült a hozzászólásomból.

Az 1981-es hsz pedig megállja a helyét, a "kuss" szó nem számít trágárnak az ortt szerint, a cigány pedig szintén nem 😊

Maximus4
Baromira nincs igazad!Szerinted nem jöhet ide olyan játékos aki még csak most fog elkezdeni játszani vagy tervezi?A másik meg,én nem láttam sehol,hogy verte volna a nyálát a szintje miatt!
#1981<-Ezért meg örülj ha nem kapsz büntetést!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

applecomputers
kuss cigány!

crackyS
hehe, azt mondta egy troll, muszáj idéznem: "a szerencsére sokat tegyetek mer anál a %-ék azt mutatja hogy mennyi zsázalék eséllyel kapsz kék betûs cuccokat kazamata szörnyktül"

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

kisgabo
jogos, csak olyan borzalmas volt látnyi a nyûglõdést..

skate00
oszt akkó most kemény vagy?<#lookaround><#sniffles>

Maximus4
Nem volt kötelezõ odaírni!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

kisgabo
csõsztök, bár nem sg cég tag vagyok, és most prohardveres se... 😊

ha már kihalt -végrehálistennek- a maffiozó topik, ide szivesen ugatok.

ha valaki akar karatézni, szerver 1 en mehet a bikázás.

applecomputers
<#banplz>

#1966 Elõbb érdemes lenne olvasgatnod itt egy kicsit. Talán akkor nem akarnád elmagyarázni nekünk hogy mire jó a céh, és miért kell adót fizetni. Valamint nem lennél akkora láma"hímvesszõ", hogy hírdeted a céhed egy olyan fórumon amin szinte csak olyanok vannak akik jóval nagyobak mint az általad említett lvl 20, és tudnád azt is hogy az itt fórumozok mindegyike már tag valamelyik céhben, sõt még külön sg céh is van. Na meg a legnagyobb droidságod, hogy azt sem írod le, hogy hanyas szerveren vagy.

ui: ne verd a nyálad arra, hogy 3 nap alatt elérted a 10-es szintet, mikor legtöbbünk ezt 1 max 2 nap alatt elérte. <#rolleyes><#lama><#wilting>

Maximus4
Csak legyeket vesztek föl?😛

bocs,de ezt nem hagyhattam ki😊

Üdv mindenkinek!
Ha céhet keresel és eleged van már abból hogy mindíg csak a "CSak Gombásoknak" kiirást látod akkor a mi céhünkben a helyed! Nállunk nincs kötelezõ gombázás! Jelenleg 6 helyünk van szabad! Ha beszeretnél lépni akkor irj egy levelet nekem a játékba! Nevem: Giant (server 2)
Céhnév: REFLEX -arany 62%
-tanító 58%
Minimum légy 30-as szintû és napi legalább 2x feltudj jönni játszani! ennyi a lényeg! Szeretettel várom a jelentkezõket!
További jó játékot mindenkinek: Giant
Shiwo
az akár azért is lehet, mert mész egyre feljebb a hírnévtáblán (a kalandokért is kapsz valamennyi hírnevet, ha nem pvp-zel, akkor is elõbbre jutsz idõvel)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

datango
nem, egyáltalán nem baj. csak így egyre több támadást kapok <#dumcsi>

Maximus4
És ez baj?

datango
egyre felkapottabb ez a játék...

Shiwo
Uff! Elszállt az asztali gépem monitora, noteszt meg többen használjuk, inkább csak délelõtt/kora délután szabad, szóval sorry, ha lemaradnék pár céhcsatáról az elkövetkezendõ napokban (fõleg olyanokról, amik este indulnak)

reményeim szerint csütörtökön már lesz újra monitorom

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

crackyS
1. kazamata kilõve ;D setít úr adott egy márkás úszógumit, értelem,szerencse,kitartás+50 😉

skate00
Van egy klánunk, max lvl limit nincs.
létszámkorlát:10
arany bónusz: 12%
tapasztalati bónusz: 12%
Belépési adó 20 gold.
Adó szintnek megfelelõen.
lvl 10= 10 gold (3 naponta)
lvl 11= 11 gold (3 naponta)
stb..
Azért kell 3 naponta adót fizetni mert így a Céh és ti is jobban és gyorsabban tudtok fejlõdni.

morcosqtya

skate00
jöhetsz,
nemtom hogy komolyan gondoltad e, de adj nevet és beveszlek,

toysoldier
<#wave>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Grr1234
XP-s kalandokra menj mindig.

gismoone
Szerbusztok. Beregelem már én is, kalandokat csinálok ezerrel. Valaki tud adni 1-2 tippet?😄

Grr1234
Név?

morcosqtya
igen.

Grr1234
Te S3-on játszol?

morcosqtya
Basszus mi van ma? A betámadás napja???

toysoldier
egész jó cuccot adott :]

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

43as vagyok, akkor én nem léphetek be ? 😄D

skate00
Üdv, 3 napja kezdtem a gamet, lvl 10 lehet meg lesz még ma.
Van egy klánunk, még van 3 üres hely. max lvl 20 ig.
létszámkorlát:10
arany bónusz: 12%
tapasztalati bónusz: 12%
Belépési adó 20 gold.
Adó szintnek megfelelõen.
lvl 10= 10 gold (3 naponta)
lvl 11= 11 gold (3 naponta)
stb..
Azért kell 3 naponta adót fizetni mert így a Céh és ti is jobban és gyorsabban tudtok fejlõdni.

hmm, most nézem a leveleimet.. 😄

crackyS
mekkora egy barom.😊 ;D

lehet egyszer betámadtad, azt most leakar gyõzni.. 😄

Grr1234
Normális a srác? <#nemtudom>

Sir Quno Jedi
El is adtam gyorsan, mert ennél azért jobb pajzsom volt még nekem is. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

pfff 😄D

Sir Quno Jedi
Hehe, sima küldiben mindenre 100-at adó szöges fakírpajzs a fogadóban! 101-es kis harcosnak... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

egymásután 7kaza gyõzelemre csak pénzt kaptam.. már kezdet idegesíteni hogy szart se kapok...

de most kaptam.. >.<"

applecomputers
én meg az 1200. 46-48%-ba <#nevetes2>

crackyS
A 15. 62/70.-es céhbe vagyok tag ;D

applecomputers
<#duhos2><#nyes>

Grr1234
Nekünk 78% - 102% 😊

applecomputers
62%-70% a 15. legerõsebb céhnek az aránya, ahhoz képest bõven jók vagyunk szerintem. <#fejvakaras>

morcosqtya
illetve nálunk 46, 48 %