Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Kinézel egy céhet,ott katt a kardra és csak azok vesznek részt az ellenfélnél akik belépnek.Illetve a védekezõknél aki nem lép be automatán fél életerõvel beteszi.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fantusz
Árucserére egyetlen gombát sem herdáltam el, s nem is igen fogok.

Persze kezdetekkor nekem is voltak melléfogásaim: kipróbáltam a szerencsejátékot (1 arany, s egy gomba veszteség), illetve az elsõ karakteremmel sok gombát elherdáltam "új kalandokra" - ez is fölösleges gomba kidobás, ha valaki díjmentesen szeretne többet játszani, akkor indítson több karaktert.

morcosqtya
Bocs ha noob a kérdés, de a céhtámadás gyakorlatban hogy néz ki?
Van a kard ikon, bejelölök egy céget, az elfogadja ha akarja, megegyezünk egy idõpontban(?) majd akkor mindenkinek be kell jelentkeznie abban az idõben, csak azok harcolnak akik be vannak lépve vagy a gép azokkal is játszik akik tagok, de nem online-ok?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fantusz
Totál fölösleges képességek nincsenek, az értelem mágus, ügyesség íjász ellen hasznos lehet, de természetesen harcosnak az erõ a legfontosabb, másodlagosnak pegig az állóképesség.
Nálam is volt rá példa, hogy annyira elavult a fegyverem, hogy kénytelen voltam azt ügyességre adóra lecserélni, mert még így is nagyobb sebzése lett.
Természetesen ilyen fegyvert meg nem vásárolok, kalandból volt, de amikor már jelentõs az alapsebzésben a különbség, érdemes lehet lecserélni, még ha nem is ad erõre bonuszt.

Mágusoknak valahogy idõnként elég jó botokat találok a boltban is, bár az árfolyamszámításon csak röhögni lehet.
Ma is volt 2 bot:
Lélekzabáló - sebzés:134-280 (207), +110kitartás, +66 erõ ; 810 arany+10 gomba
Asztrálbot - sebzés: 144-332 (238), +118értelem, +78 kitartás ; 585 arany+1gomba.

Eleve röhej, hogy a gyengébb botért még egy kosár gombát is kérne, ráadásul, amit jelenleg használok, azt is messze jobbnak vélem, bár az csak szerencsére ad:
Asztrálbot - sebzés: 205-235 (220), +152 szerencse.
ennek a botnak elõnye, hogy a min és mx sebzés közötti érték minimális, a másik asztrálbot megvételén még gondolkozom, csábító a +118 értelem, de a minimális sebzése elég kicsi (igaz a max meg lényegesen nagyobb, plusz az értelem bónusz)

Maximus4
Ez ismerõs.Ha elkap a gépszíj...😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

morcosqtya
eddig elcsesztem már vagy 10 gombát új készlet lekérésére. Hát becsapás.
És olyan ez mint a félkarúzás.. na jó ez nem jött be, de még egyet, MAJD AZ!!! Majd a következõ!! Na még egyet, ez lesz az utolsó, stb stb.
10 gomba után se jött semmi... errõl ennyit.

Maximus4
És ha esetleg van fegyver az is sokkal szarabb mint ami nálam van,vagy olyanra ad ami a harcosnak fölösleges😞

morcosqtya
így van!
Velem folyamatosan szemétkedik. Kb két hete nincs EGYETLEN fegyver se a boltban, csak páncélok, meg csizmák amik ügyességre meg értelemre(?) adnak, vagy kitartásos pajzsok amiknél már jobb a jelenlegim. Hulladék mind.

Röhej, hogy a jelen cuccaimnál sokkal gyengébb övek meg sisakok vannak 10 gombárt..
vicc...

Maximus4
Csak azért vettem meg,mert a harcoshoz olyan gyenge fegyverek vannak,hogy az nem igaz😞

morcosqtya
Egy ideig használtam is, nem volt nagy szám (szerintem nekem a kisebbik volt meg, mert ennyi nem volt a sebzése), ráadásul elsõre vicces a hangja, de ha egy héten át a vrrrroooooouuuum-vroooouuuum-ot hallgatod minden csatánál, hidd el idegesítõvé fog válni.. 😊)

Grr1234
Minden hónap végén van gomba-akció?
Rezgett a léc! 😊

Maximus4
Ilyen fegyó volt ma a boltba😊

Shiwo
sok múlhat a fegyverén is..hiába jobb az értelme brutális 12 ponttal, ha a fegyvere sebzése meg ratyibb

ahogy elnézem, perpill neki a fegyver sebzése 127-241 átlag 184-gyel
neked meg 155-241 átlag 198-cal.. jobb az átlag és a minimum sebzésed is, maxotok lehet egy szinten kábé..plusz a szerencséd 2x akkora, valszeg neked bejött, neki nem

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Fantusz
Sokkal jobb statjai vannak a sötét elfnek, de a 4 szint elõny téged segített, s talán a szerencse is melléd állt <#eplus2>

Ki kezdte a csatát? - mágusoknál jelentõs elõny van a kezdõ oldalán.

jaj 😄DD

Narxis
Az utolsó mondattal még talán egyetértek, de itt legalább a döntés joga a tied. Ha mondjuk van pár hónap amikor anyagilag padlón vagy vagy nem akarsz erre áldozni akkor nem kell és ugyanúgy játszhatsz, havidíjasnál meg muszáj, ha nem fizetsz nem játszhatsz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az ilyen free browser gamek legnagyobb csapdája hogy elméletileg ingyenesek de ha valaki rákattan sokkal több pénzt éget el mint ha havi díjat fizetett volna.Igazság szerint pont a havidíjasnál szokott egyenlõ esély lenni és az "ingyeneseknél" aki fizet az jobb,ráadásul az ilyenekre az ember még hajlamosabb és áldozni 😄

Fantusz
Az epic cuccok adta lehetõséget, tulajdonképpen még jobban is kihasználhatnák, s elõbb-utóbb talán meg is teszik.
Most szerencsére elég ritkák az üzletekben ahhoz, hogy ezért ne kezdjenek gombákat vásárolni, pedig jobban megérné gyakrabban berakni a boltokba.
4-5 "üres" kínálat után megjelenõ epic cucc arra öszötönözhetné a gombázó játékosokat, hogy kérjen árucserét, s a felbukkanó epic dolgot vagy megveszi, vagy másikat keres...
Ez jelenleg (sokak szerencséjére) nem kûködik, annyira ritkák az egyedi dolgok a boltokban, hogy célzottan nem érdemes keresni, de van olyan sejtésem, hogy ezzel jelentõs összeget lehúzhatnának a gombázókról.

Persze, szerintem sem éri meg. Csak érdekességképpen tettem be.

REAL MADRID

Fantusz
Annyit nem ér.
Gombából 1 a max, amit hajlandó vagyok kiadni (hátas, felszerelés).
Semmi bajom azokkal, akik költenek a játékra, kezdetkor tisztában voltam azzal, hogy ez az "ingyenes" játék tízezrekbe kerülhet, ha valaki komolyabb eredmények elérésére törekedik, ma is gomba-akció van, 60 gombácskát "már" 1400Ft-ért be lehet zsebelni, s ha valaki gombázik, bizony ez nem tart a végtelenségig (jobb arány 3600 gomba 28ezerért)
Lébecolok a karijaimmal a semmi közepén, amíg meg nem unom, a néhány ezresért pedig inkább megveszek valami olyan játékot, amivel lehet multizni is, ha online csapatjátékot szeretnék.

Na nálam ilyen se volt még.
Varázsboltban:

REAL MADRID

Sir Quno Jedi
Szóval nyugodtan számolhatsz 40-50000forintot, akkor ha jól vettétek a gombát és mindig a lehetõ legnagyobb tételben és akár akciósan. A járulékos költségekrõl nem is szólva, hiszen ahhoz is iszonyat gombamennyiség kell, hogy elég gyorsan és elég sokat fejlõdj/küldetésmegoldj, hogy dõljön az arany amibõl tudsz fejleszteni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Jelzem a max.-os céhhez a következõk kellenek (és ez még céhkazamaták nélkül):
Arany: 561041
Gomba: 4875

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

applecomputers
Vedd meg, hétvégére úgyis havat igérnek <#nyes>

antikarakter :D

Igen, az a legoptimálisabb, ha minden kazit akkor csinálsz meg, amikor a te szinted egyenlõ a szörny szintjével.
Jobb cucc, több xp.

precision
és abból mi igaz, hogy érdemes késõbb megcsinálni a kazamatákat, mert mindig a szintednek megfelelõ xp -t adja? 😊
olyasmit olvastam, hogy ha késõbb csinálod meg, több xp -t kapsz, és így lehet durván fejlõdni

Bazinga!

precision
igazán javíthatnák már ezt a bugot, hogy nem látszik normálisan a szöveg

amúgy meg durva cucc, durva áron 😄

Bazinga!

Boltból.

A szint is egyezik? Merthogy azonos szintû (ez is befolyásoló tényezõ a HP értékében), azonos tulajdonság értékû és azonos kasztú karakterek esetében a HP is azonos lesz.
Persze a HP-t növelheti még lötyi is 25%-al...

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

dartonita
Szerintem mert vannak kulonbsegek a fajok kozott,igy a statisztikak sem egyformak.

gismoone
De õ azt írta be, hogy milyen sorrendben érdemes csinálni<#kacsint>

Maximus4
A banner alatt már bennt van!

gabriel2007

Üdv Mindenkinek!
SF Fórumból: Kazamata szintek és szörnyek.

"Szintén nem saját szerzemény, de a minap bukkantam egy kis segítségre, hogy hogyan érdemes sorba csinálni kazamatákat. Ugyanúgy leírta elõttem Bobika rendbe szedve de hátha ez a sorrend szempontjából jobban átláthatóbb lesz."

Megjegyzés: a sorrend a lények életereje alapján sorolja be.

És itt van a fórum, ahol bõvebben van leírás, a szörnyek karaktereirõl:
Kazamata szörnyek karakterei

Dungeon - Layer - Level – Mob

Elsõ oszlop a Kazamata LVL.
Második oszlop a Kazamata szint.
Harmadik oszlop a szörny szintje.
Negyedik oszlop pedig a szörny neve.

1 1 10 Ghost
1 2 12 Skeleton
1 3 14 Undead
1 4 16 Devious Vampire
1 5 18 Night Ghoul
2 1 20 Water Slime
1 6 22 Banshee
2 2 24 Yeti
1 7 26 Skeleton Soldier
2 3 28 Skeleton
1 8 30 Voodoo Master
3 1 32 Sewer Rat
2 4 34 Gremlin
3 2 36 Dust Bat
2 5 38 Stone Giant
1 9 40 Flesh Golem
3 3 42 Terror Tarantula
2 6 44 Fire Elemental
3 4 46 Rabbit Predator
2 7 48 Troll Stone
1 10 50 Lord of Darkness
4 1 52 Wind Elemental
3 5 54 Dirty Rotten Scoundrel
2 8 56 Redlight Succubus
4 2 58 Pirate Dark Beard
3 6 60 Grim Wolf
4 3 62 Rowdy Robber
3 7 64 Bad Bandit
2 9 66 Abhorrent Demon
4 4 68 Shadow Alligator
2 10 70 Hell Beast
5 1 72 Rattling Cobra
......a többi a linken!

Üdv Mindenkinek!

morcosqtya
Igen, megoldható, és én nem is sajnálok érte pénzt, a gond ott van, hogy kevesen vagyunk a céhben, a többiek mind a közeli barátaim, vagy öcsém (csak 1 db) :-) de ismerem õket és tudom, hogy ilyenre nem költenének.
Fiatalok, nagyrészt tanulnak, vagy most kezdik a munkát stb..
Bevállalnám én jelentõs részét a gombázás anyagi finanszírozásnak (eddig se keveset konvertáltam már pénzre és adtam be a céhbe), csak mellette a többiek részérõl a lelkesedõ hozzáállás (és egy névleges résztvállalás a terhekben) jól esne... 😞(

applecomputers
Alap 😊 Amúgy simán megoldható a "csoportos gombavásárlás" ha mindenki rászánja azt a kis pénzecskét <#vigyor>
(bocs a 2ért)

applecomputers
Elsõre nem reagáltam, de nem tudom feltûnt-e, hogy 2x sikerült belefinganod a fórumba.

#2003 ez jó kérdés <#fejvakaras>

crackyS
Az miért van, hogy nekem 500 kitartással van 47000, egy másik mágusnak pedig 470 kitartással van 47000 HP-ja?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

na végre kaptam kékcuccot, yeah 😄D

Grr1234
Succubustól... jó lesz eladni. 😊

"AM MEG #2001 HAHAHAHA kabbeszmájlispam"

skate00
am meg mikor van egy topic amiben jártas vagyok, és jön egy low akkor abba általában én nem szoktam belekötni, hiába ír észvesztõ baromságokat.
AM MEG #2000 HAHAHAHA <#mf1><#mf1>

Maximus4
Ez törvényszerû😊

gismoone
Hát a 3/10-es kazamatára még rá kell gyúrnom ahogy látom😄 Amúgy csak nekem vannak tele a boltok használhatatlan cuccokkal?<#gonosz3>

Maximus4
A 2-esen megtámadott a killer family.Ugye nem kell neked bemutatnom õket?😛
Egy két tag:
Fõmajom:Mrh27
mohammed
szines666
Gondolom ott a többi nyomorék is,de más néven😊

kisgabo
mindig van gombaakció hó végén... /+20%/ most egy sms 500 hufért 18 ját, amúgy 24, de nem gazdaságos, nagyobb csomag éri meg.

többen összedobjátok, akkor az az 500 1000 huf / fõ nem tétel. csak nehéz összekaparni a pééézt, fizikailag.

Narxis
ejnye!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#wow2>

Grr1234
3x 1000 valamennyi gomba kell a maxoshoz, szóval 30 000 HUF-ot bõven figyelhetsz (ha jól tudom).

Count Adyn
mi ugy csinaltuk hogy bedobott egy ezrest mindenki, egy ember vett belõle 3000 gombát (28k huf), és abból feltoltuk😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Fantusz
Ehhez még az is hozzá tartozik, hogy csak vásárolt gombát lehet(ne) céhbe beadni, ergo, ha valaki top céhet szeretne építeni, az "ingyenes" játékra jónéhány ezrese rámehet.

morcosqtya
Igen optimista vagy.. 😊