Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Persze kezdetekkor nekem is voltak melléfogásaim: kipróbáltam a szerencsejátékot (1 arany, s egy gomba veszteség), illetve az elsõ karakteremmel sok gombát elherdáltam "új kalandokra" - ez is fölösleges gomba kidobás, ha valaki díjmentesen szeretne többet játszani, akkor indítson több karaktert.
Van a kard ikon, bejelölök egy céget, az elfogadja ha akarja, megegyezünk egy idõpontban(?) majd akkor mindenkinek be kell jelentkeznie abban az idõben, csak azok harcolnak akik be vannak lépve vagy a gép azokkal is játszik akik tagok, de nem online-ok?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nálam is volt rá példa, hogy annyira elavult a fegyverem, hogy kénytelen voltam azt ügyességre adóra lecserélni, mert még így is nagyobb sebzése lett.
Természetesen ilyen fegyvert meg nem vásárolok, kalandból volt, de amikor már jelentõs az alapsebzésben a különbség, érdemes lehet lecserélni, még ha nem is ad erõre bonuszt.
Mágusoknak valahogy idõnként elég jó botokat találok a boltban is, bár az árfolyamszámításon csak röhögni lehet.
Ma is volt 2 bot:
Lélekzabáló - sebzés:134-280 (207), +110kitartás, +66 erõ ; 810 arany+10 gomba
Asztrálbot - sebzés: 144-332 (238), +118értelem, +78 kitartás ; 585 arany+1gomba.
Eleve röhej, hogy a gyengébb botért még egy kosár gombát is kérne, ráadásul, amit jelenleg használok, azt is messze jobbnak vélem, bár az csak szerencsére ad:
Asztrálbot - sebzés: 205-235 (220), +152 szerencse.
ennek a botnak elõnye, hogy a min és mx sebzés közötti érték minimális, a másik asztrálbot megvételén még gondolkozom, csábító a +118 értelem, de a minimális sebzése elég kicsi (igaz a max meg lényegesen nagyobb, plusz az értelem bónusz)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
És olyan ez mint a félkarúzás.. na jó ez nem jött be, de még egyet, MAJD AZ!!! Majd a következõ!! Na még egyet, ez lesz az utolsó, stb stb.
10 gomba után se jött semmi... errõl ennyit.
Velem folyamatosan szemétkedik. Kb két hete nincs EGYETLEN fegyver se a boltban, csak páncélok, meg csizmák amik ügyességre meg értelemre(?) adnak, vagy kitartásos pajzsok amiknél már jobb a jelenlegim. Hulladék mind.
Röhej, hogy a jelen cuccaimnál sokkal gyengébb övek meg sisakok vannak 10 gombárt..
vicc...

ahogy elnézem, perpill neki a fegyver sebzése 127-241 átlag 184-gyel
neked meg 155-241 átlag 198-cal.. jobb az átlag és a minimum sebzésed is, maxotok lehet egy szinten kábé..plusz a szerencséd 2x akkora, valszeg neked bejött, neki nem
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ki kezdte a csatát? - mágusoknál jelentõs elõny van a kezdõ oldalán.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Most szerencsére elég ritkák az üzletekben ahhoz, hogy ezért ne kezdjenek gombákat vásárolni, pedig jobban megérné gyakrabban berakni a boltokba.
4-5 "üres" kínálat után megjelenõ epic cucc arra öszötönözhetné a gombázó játékosokat, hogy kérjen árucserét, s a felbukkanó epic dolgot vagy megveszi, vagy másikat keres...
Ez jelenleg (sokak szerencséjére) nem kûködik, annyira ritkák az egyedi dolgok a boltokban, hogy célzottan nem érdemes keresni, de van olyan sejtésem, hogy ezzel jelentõs összeget lehúzhatnának a gombázókról.
REAL MADRID
Gombából 1 a max, amit hajlandó vagyok kiadni (hátas, felszerelés).
Semmi bajom azokkal, akik költenek a játékra, kezdetkor tisztában voltam azzal, hogy ez az "ingyenes" játék tízezrekbe kerülhet, ha valaki komolyabb eredmények elérésére törekedik, ma is gomba-akció van, 60 gombácskát "már" 1400Ft-ért be lehet zsebelni, s ha valaki gombázik, bizony ez nem tart a végtelenségig (jobb arány 3600 gomba 28ezerért)
Lébecolok a karijaimmal a semmi közepén, amíg meg nem unom, a néhány ezresért pedig inkább megveszek valami olyan játékot, amivel lehet multizni is, ha online csapatjátékot szeretnék.
Varázsboltban:
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Arany: 561041
Gomba: 4875
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Jobb cucc, több xp.
olyasmit olvastam, hogy ha késõbb csinálod meg, több xp -t kapsz, és így lehet durván fejlõdni
Bazinga!
amúgy meg durva cucc, durva áron 😄
Bazinga!

Persze a HP-t növelheti még lötyi is 25%-al...
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Üdv Mindenkinek!
SF Fórumból: Kazamata szintek és szörnyek.
"Szintén nem saját szerzemény, de a minap bukkantam egy kis segítségre, hogy hogyan érdemes sorba csinálni kazamatákat. Ugyanúgy leírta elõttem Bobika rendbe szedve de hátha ez a sorrend szempontjából jobban átláthatóbb lesz."
Megjegyzés: a sorrend a lények életereje alapján sorolja be.
És itt van a fórum, ahol bõvebben van leírás, a szörnyek karaktereirõl:
Kazamata szörnyek karakterei
Dungeon - Layer - Level – Mob
Elsõ oszlop a Kazamata LVL.
Második oszlop a Kazamata szint.
Harmadik oszlop a szörny szintje.
Negyedik oszlop pedig a szörny neve.
1 1 10 Ghost
1 2 12 Skeleton
1 3 14 Undead
1 4 16 Devious Vampire
1 5 18 Night Ghoul
2 1 20 Water Slime
1 6 22 Banshee
2 2 24 Yeti
1 7 26 Skeleton Soldier
2 3 28 Skeleton
1 8 30 Voodoo Master
3 1 32 Sewer Rat
2 4 34 Gremlin
3 2 36 Dust Bat
2 5 38 Stone Giant
1 9 40 Flesh Golem
3 3 42 Terror Tarantula
2 6 44 Fire Elemental
3 4 46 Rabbit Predator
2 7 48 Troll Stone
1 10 50 Lord of Darkness
4 1 52 Wind Elemental
3 5 54 Dirty Rotten Scoundrel
2 8 56 Redlight Succubus
4 2 58 Pirate Dark Beard
3 6 60 Grim Wolf
4 3 62 Rowdy Robber
3 7 64 Bad Bandit
2 9 66 Abhorrent Demon
4 4 68 Shadow Alligator
2 10 70 Hell Beast
5 1 72 Rattling Cobra
......a többi a linken!
Üdv Mindenkinek!
Fiatalok, nagyrészt tanulnak, vagy most kezdik a munkát stb..
Bevállalnám én jelentõs részét a gombázás anyagi finanszírozásnak (eddig se keveset konvertáltam már pénzre és adtam be a céhbe), csak mellette a többiek részérõl a lelkesedõ hozzáállás (és egy névleges résztvállalás a terhekben) jól esne... 😞(
(bocs a 2ért)
antikarakter :D
#2003 ez jó kérdés <#fejvakaras>#fejvakaras>
antikarakter :D
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

AM MEG #2000 HAHAHAHA <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
Egy két tag:
Fõmajom:Mrh27
mohammed
szines666
Gondolom ott a többi nyomorék is,de más néven😊
többen összedobjátok, akkor az az 500 1000 huf / fõ nem tétel. csak nehéz összekaparni a pééézt, fizikailag.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"