Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
33. helyrõl támadják 116.-at!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
190-242 (~216)
Kitartás+172 (65.000 HP, 14.000-18.000 sebzés)
183-231 (~207) (48.000 HP, 16.000-20.000 sebzés)
+154 értelem
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Céhharcokat ezidáig nem sokat vívtunk, de most arra próbálok orientálódni, ha valakinek van kedve csatlakozni, írjon...
Kötelezõ adó nincs, lehetõségekhez mérten lehet támogatni a tovább fejlõdést (céhharc, esetleg kazamata harc, de ez még nagyon távoli lehetõség).
A +50% arany, és 50% TP, amit a céh adni tud, cserébe mindössze a kultúrált viselkedés az elvárás, illetve a lehetõségekhez képest a céhharcokban résztvenni, amiért természetesen TP jár...
(harc idején nem kell online lenni, 10 órányi idõ áll rendelkezésre a csata kezdetéig a "nevezésre")
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Nem lenne rossz, ha azokat a karaktereket kitakarítanák a szerverekrõl, amelyek 90 nap után is gazdátlanul hánykódnak.
Ezzel a döglött céheket is fel lehetne számolni, nem túlzottan szórakoztató régen elhagyott karakterek, céhek ellen harcolni.
Most ennyiért veszik be?? 15 gomba??
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Katakombakkal meg nem haladok,megrekedtem 3hete teljesen.Mindegy,gombaszni nem fogok.
Bár én nem játszok mágussal, de így tennék.
Viszont milyen fura és idegesítõ, hogy nagy nehezen beszerzel egy epic cuccot (kék) és egy sima cuccra vagy kénytelen váltani, mert az statisztikailag jobb értékekkel bír.
Vagy: jobb értéke van az új cuccnak, nyilván azt használod, de a régi meg sokkal jobban néz ki.. volt egy gyönyörû lángokban táncoló tüzes csatabárdom.. szívem szakadt érte meg,... ráadásul +350-et adott szerencsére. csak hát a sebzése hulladék volt.
másrészt a másik meg a Raj botja.. felrakod és rajság van... 😊

Ezzel a fegyverrel a sebzésem:1800-37000,életerõ:88000
Ezzel pedig a sebzésem:17900-43000,életerõ:71000
Baromi sok életerõt bukom ha 2.-at választom,viszont az +5000 sebzés kecsegtetõ.Nem tudok dönteni.<#help>#help>
Most 2000 Tp-s küldiket nyomok.. 😊)) eltartana pár hónapig a dolog.. 😊)
(a majd 14 millió hp-hez képest, ami embertelen..)
605k tp
Szerintem ennyi épp elég,nem vágyunk a top 10-be,de a 100-ba általában ott vagyunk.Szóval valami hasonlóra gondoltam a másik szerón is.
Alacsonyabb szintûekhez lehetne magasabb is akár, de mivel nem mehet 25% fölé ennél a kasztnál, így azokra is a maximum lesz, vagyis 25% (harcosnál ez 50%)
Ha pl itt azt látod, hogy 50: -18% (max. -25%) az azt jelenti hogy:
- 50-es ellenfelek ellen 18% jelenleg a védelmed (a magasabbakra meg még kisebb, de azt nem írja ki sehol, hogy mennyi)
- nálad alacsonyabbak ellen meg ennél nagyobb % a páncélod de ezt se írja ki.(viszont ott se mehet 25% fölé a kasztod miatt)
Ha lépsz szintet és a tárgyaid változatlanok (így tehát a páncélod nominális értéke is) akkor a % csökkenni fog minden lépett szinttel, ahogy feljebb jutsz, mivel akkor már az 51. 52. 53. szintû ellenfelekhez mérten ugyanannyi az érték.
Amint kapod/szerzed az új, jobb páncélokat, úgy visszaáll a "rend" mert megint relative magas lesz a páncél értéked.
Pl, alacsonyabb szinten voltak brutális páncéljaim, ami miatt 2000 körül volt a páncélom, így 50% volt az érték. Léptem szintet, viszont mivel még azon a szinten is magasnak számított a páncélzatom abszolút értékben, így a % se csökkent.
.
Humbuk, nem sok értelme van, mert figyelmen kívül hagy minden fontos befolyásoló tényt.
Viszonylag ritkán kerülsz azonos szintû ellenféllel szembe, s akkor sem ökölharcot vívtok.
Oké, hogy a "céh támogatásával" szerzel gombát, sõt, talán lesznek, akik besegítenek, de vagy egy kis létszámú céh fog összejönni, vagy a többség nem gombázik, s akkor jobbal kezdenek fintorogni a gombázók.
Annak nem sok értelmét látom, hogy 50% helyett 60-65% bonusra felhúzni gombákkal - ha gombázik valaki, törekedjen a maxra, vagy nem költsön gombára.
Nem le akarlak beszélni a céhrõl, de számomra kétes, hogy nem fog idõ elõtt szétesni a vállalkozás.
Csináltam egy céhet, felfejlesztettem 50% ra a bonuszokat, de tovább nem fogom, pontosan a gombák miatt.
Minden tiszteletem azoké, akik költenek erre a játékra, de nekem az akciós gombák is irreális árúak, irdatléan összegeket el lehetne verni a semmire.
Nagyobb céheknél a gomba beadások miatt van a legtöbb konfliktus, aranya mindenkinek van a játékból, a gomba viszont hatalmas ellentétek forrása lehet.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
csak nemtudnánk ennyire felvinni a bónuszokat 😄
kéne szerezni még pár magas szintû tagot, aztán meg csinálni a céhkazit

Van egy céhem, 4 karakterrel, mind a négy saját...
Céhtámadás:
támadás kezdete 10 óra múlva, ennyi idõ van, hogy a céhtagok aktiválják a felkészülésre magukat ( be kell jelölni a céhben a részvételt).
Ha ezt megtette, elmehet dolgozni, nem kell online sem lenni a támadás idején.
Támadott céhnél semmi teendõ szerintem, de ezt nem tudom, engem még nem támadtak.
Amikor bejelentkezel a támadás után, végignézheted a csatát (legalacsonyabb szintû tag kezd, céhvezetõ zár - jó esetben hamrabb vége lesz)