Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Xd<#taps>#taps><#mf1>#mf1><#hamm>#hamm>
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
antikarakter :D
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

"az én karim jobb"
vezessenek le 4-5 csatát, kiderül az. Céhen belül meg minek versengeni?? Örüljenek ha együtt minél erõsebbek..
fiatalság, debilség! 😊
Bazinga!
nem sok tartotta hogy kirúgjak onnan két embert ma 😄
sok idióta ovis ellepte a céhet sajnos
Bazinga!
Hektikussá vált a fizetés nálunk mint minden liberális közösségben (ezért nem is hiszek ebben). Lazán indultunk, és azok is maradunk, de azért a hozzáállás legyen meg.
Közérdekû szolgálati közlemény-levél ment mindenkinek adó ügyben. Van aki egy hete van bent, nem is ismerjük, de szó nélkül többet fizetett már be 1 hét alatt mint az alapító tagok némelyike 3 hónap alatt. Nekik köszönöm!
Nem vagyok rosszindulatú, sem kötekedõ vagy pénzéhes, sem véreskezû diktátor, de amennyiben "Kisszerzetes" a felszólításra és chat-en feltett kérdésre sem reagálva ma sem kezd el fizetni, akkor - azt hiszem jogosan - meg kell válnom tõle.
Türelmes vagyok én, de a szándékot nem látom jelen esetben, így nem személyeskedve, de a többi céhtaggal való igazságosság jegyében ki kell, hogy tegyem a szûrét.
Azt hiszem elég kultúrált voltam, és nem részrehajló.
(csak azért írom be ide is, hátha ezt legalább elolvassa)
ON
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Ez így nem igaz, de nem is ez az érdekes azok szempontjából, akiknek már van valamelyik másik szerveren karakterük.
S4 most indult, fogalmam sincs az ottani viszonyokról, mint, ahogy S2-re sincs rálátásom.
S3 és S1 szervereken vannak karaktereim, S1-hez képest S3 még egy laza szerver, semmi szükség nem lett volna S4-re a fentebb emített anyagiakon kívül.
Karbantartás egyszerûen ismeretlen az üzemeltetõk elõtt, S1 már tele van szeméttel, kismillió az elhagyott karakter, a döglõdõ, inaktív céh.
S1-en háromszor annyi a karakterek száma, mint S3-on.
Nem új szervereket kellene nyitni, hanem a meglévõkön kellene rendet tartani, idõnként kitakarítani.
Nyugodtan lehetne törölni azokat a karaktereket, amelyek legalább 30 napja inaktívak, s ezt a türelmi idõt a felhasznált gombák függvényében meghosszabítani (aki sokat gombázott, annak tovább megmarad inaktív állapotban is a karaktere).
Sokkal szórakoztatóbb lenne egy, esetleg két szerveren sok embernek a játék, mint szétaprózódva sajnálkozni, hogy nem játszhatunk együtt, mert másik szerveren vagyunk.
Erre kaptam ezt a szép levelet.
Ez fix hogy ütõdött.
Ki akar hozni a sodromból, erre megy ez ki.
Figyelmet akar a világtól kapni, mivel ezeddig a kutya nem törõdött vele, valószínûleg egy szobájában sínylõdõ elhanyagolt tini-srác, akinek a szülei sosincsenek otthon, és magának keni a vajaskenyeret, közben a neten viccelõdik..
Sajnos annyira nem vicces, hogy röhögjek is rajta, de legalább próbálkozik.. 😊)
Írtam vissza neki, hogy örülök, hogy így tisztában van a korunkkal, és Boldog Karácsonyt Nekik is.
Azért ma még a szart is kiverem az összes céhtagból. <#ravasz1>#ravasz1>
Vicces a gyerek
Mindenki rohant regelni?
10SMS-ért kapsz egy ilyet: :-)

Átverés.
Ugye mindenbõl a nagyobb tétel -> kisebb fajlagos ár a vásárlómotiváló erõ, ezt használja fel az összes nagyáruház is az akcióikkal.
(3 kóla olcsóbb mint ha 3x vennél 1 kólát stb)
Na itt vagy elbaszták, vagy azt hiszik nincs számológépe az embernek...
500-ért 22 (vagy 18) olcsóbb mint 1875-ért 80 (normál 67) db...
Inkább 3 sms-t küldök, 66 gomba 1500-ért...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
antikarakter :D