Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
ha megnézitek, shakesnek végig olyan feje van, mint a lovának😊

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

S4-en van SG-s céh ? 😄

topike97
Hehe
Xd<#taps><#mf1><#hamm>

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

applecomputers
igazad van, csak ha nincs belefoglalva a felhasználói szerzõdésbe/feltételekbe, hogy törlésre kerül a karakter ha bizonyos ideig inaktív akkor egyrészt nem lehet törölni, másrészt nem is érdekük törölni. úgy vannak vele, ha már eljutott x szintre és vett gombákat, akkor ha tart egy kis szünetet úgyis feljön pár hónap múlva és újra vesz gombát. ezért nem fognak törölni karaktereket.

antikarakter :D

applecomputers

...és õ üzen hadat <#mf1><#banplz>

Narxis
😄DDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

morcosqtya
PC Humor topicban is vannak.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Grr1234
Én már elolvastam az összeset, ami le lett fordítva magyarra (és megtaláltam). <#bohoc><#bohoc>

morcosqtya
Kis karácsonyi vidámság: Shakes & Fidget képregény:

morcosqtya
<#nevetes1>
"az én karim jobb"
vezessenek le 4-5 csatát, kiderül az. Céhen belül meg minek versengeni?? Örüljenek ha együtt minél erõsebbek..

precision
nem voltál délelõtt amikor ez a susika meg tán picolo vagy kicsoda ott vagdosták egymást hogy "az én karim jobb" vs. "nemis mer az én karim a jobb" 😊
fiatalság, debilség! 😊

Bazinga!

Grr1234
Nyissunk óvodát. 😄

precision
amilyen dedó megy ott a közösben...
nem sok tartotta hogy kirúgjak onnan két embert ma 😄
sok idióta ovis ellepte a céhet sajnos

Bazinga!

Grr1234
<#falbav><#nevetes1><#falbav>

morcosqtya
Nem tudom "Kisszerzetes" innen a topicból jelentkezett-e hozzánk, és azt sem melyik tisztviselõnk vette fel, de egy hete bent van, élvezi a céh-bónuszokat, chat-re ha fent van se ír be semmit.
Hektikussá vált a fizetés nálunk mint minden liberális közösségben (ezért nem is hiszek ebben). Lazán indultunk, és azok is maradunk, de azért a hozzáállás legyen meg.

Közérdekû szolgálati közlemény-levél ment mindenkinek adó ügyben. Van aki egy hete van bent, nem is ismerjük, de szó nélkül többet fizetett már be 1 hét alatt mint az alapító tagok némelyike 3 hónap alatt. Nekik köszönöm!

Nem vagyok rosszindulatú, sem kötekedõ vagy pénzéhes, sem véreskezû diktátor, de amennyiben "Kisszerzetes" a felszólításra és chat-en feltett kérdésre sem reagálva ma sem kezd el fizetni, akkor - azt hiszem jogosan - meg kell válnom tõle.

Türelmes vagyok én, de a szándékot nem látom jelen esetben, így nem személyeskedve, de a többi céhtaggal való igazságosság jegyében ki kell, hogy tegyem a szûrét.

Azt hiszem elég kultúrált voltam, és nem részrehajló.
(csak azért írom be ide is, hátha ezt legalább elolvassa)
ON

topike97
Vannak ilyen hülyék, ne foglalkozz velük 😊

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

morcosqtya
Teljes mértékben <#eljen>

Fantusz
Ahogy az erõdben mondtad: a pénz az ok, egy új szerverrel lehet lendíteni a gombavásárlási kedven is, vannak, akik úgy gondolják, egy új, "tiszta" szerveren kevés ráfordítással ott lehetnek az élbolyban.
Ez így nem igaz, de nem is ez az érdekes azok szempontjából, akiknek már van valamelyik másik szerveren karakterük.
S4 most indult, fogalmam sincs az ottani viszonyokról, mint, ahogy S2-re sincs rálátásom.
S3 és S1 szervereken vannak karaktereim, S1-hez képest S3 még egy laza szerver, semmi szükség nem lett volna S4-re a fentebb emített anyagiakon kívül.
Karbantartás egyszerûen ismeretlen az üzemeltetõk elõtt, S1 már tele van szeméttel, kismillió az elhagyott karakter, a döglõdõ, inaktív céh.
S1-en háromszor annyi a karakterek száma, mint S3-on.
Nem új szervereket kellene nyitni, hanem a meglévõkön kellene rendet tartani, idõnként kitakarítani.
Nyugodtan lehetne törölni azokat a karaktereket, amelyek legalább 30 napja inaktívak, s ezt a türelmi idõt a felhasznált gombák függvényében meghosszabítani (aki sokat gombázott, annak tovább megmarad inaktív állapotban is a karaktere).
Sokkal szórakoztatóbb lenne egy, esetleg két szerveren sok embernek a játék, mint szétaprózódva sajnálkozni, hogy nem játszhatunk együtt, mert másik szerveren vagyunk.

morcosqtya
Megtámadtunk egy kellõképpen idióta bandát (idióta név és céh-leírás, keress rájuk..: kikakáltkrumplispogácsa )
Erre kaptam ezt a szép levelet.
Ez fix hogy ütõdött.
Ki akar hozni a sodromból, erre megy ez ki.
Figyelmet akar a világtól kapni, mivel ezeddig a kutya nem törõdött vele, valószínûleg egy szobájában sínylõdõ elhanyagolt tini-srác, akinek a szülei sosincsenek otthon, és magának keni a vajaskenyeret, közben a neten viccelõdik..
Sajnos annyira nem vicces, hogy röhögjek is rajta, de legalább próbálkozik.. 😊)

Írtam vissza neki, hogy örülök, hogy így tisztában van a korunkkal, és Boldog Karácsonyt Nekik is.
Azért ma még a szart is kiverem az összes céhtagból. <#ravasz1>

Grr1234
Ezmiez?

Fantusz
Írta mindezt, a kikakáltkrumplispogácsa nevû céh tisztségviselõje <#mf2><#eplus2><#mf1>

morcosqtya
Õ beszél nekem helyesírásról... "Stílisztika" szó fogalmát ajánlom újra megkeresni szótárban..

morcosqtya
Ezt ma kaptam..
Vicces a gyerek

morcosqtya
S4 mennyire lett népszerû?
Mindenki rohant regelni?

morcosqtya
Ha ez szarvasgomba lenne, akkor egy kisebb kelet-európai államot vehetnénk belõle... :-))

LacusHUN
Megveszem <#banplz>

S&F LacusHUN S3

morcosqtya
Családi kiszerelés:

10SMS-ért kapsz egy ilyet: :-)

Grr1234
<#nemtudom>

morcosqtya
Engem a száraz matematikai értékek, számok vezérelnek. Közgazdaságtanilag elõnytelen a nagy kiszerelés.

Grr1234
Így kényelmesebb.

morcosqtya
Nem értem, hogy miért van egyáltalán a 80 gomba opció, mert nem éri meg.
Átverés.
Ugye mindenbõl a nagyobb tétel -> kisebb fajlagos ár a vásárlómotiváló erõ, ezt használja fel az összes nagyáruház is az akcióikkal.
(3 kóla olcsóbb mint ha 3x vennél 1 kólát stb)

Na itt vagy elbaszták, vagy azt hiszik nincs számológépe az embernek...
500-ért 22 (vagy 18) olcsóbb mint 1875-ért 80 (normál 67) db...

Inkább 3 sms-t küldök, 66 gomba 1500-ért...

Grr1234
<#vigyor5>

Maximus4
Akkor sürgõsen menjen dokihoz,mert lehet,hogy terhes <#idiota>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

applecomputers
Beléptem egy másik céhbe, majd kiderül mit sikerül összehozni, s4 számomra csak fun, nem költök rá. Saját céhet tuti nem alapítok, ha nem nõ meg akkor a gatyám rá megy mire kisül belõle valamit, ha meg nagy lesz a céh akkor meg macerás irányítani, fõleg ha belép pár vér pistike, aki a neten éli ki alfa hím ösztöneit.

Grr1234
Viszont egy ismerõsömnek még mindig nem jött meg... 😞

LacusHUN
Más nem is lehetett <#whatever>

S&F LacusHUN S3

Fantusz
Annyi lehetett a gond, hogy amikor rendelted, éppen kifogytak a készletbõl, s meg kellett várni az új szállítmányt <#eplus2>

crackyS
Már elég régen.😛

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

LacusHUN
Nekem is, küldtem az SMS-t és 1mp múlva jött egy másik, hogy megvan 😄

S&F LacusHUN S3

Grr1234
CrackyS most szólt, hogy megérkeztek a gombái. 😊

Grr1234
Rendeltem 80 gombát, rögtön megjött. Nem tudom, hogy CrackyS mit ronthatott el.

LacusHUN
22

S&F LacusHUN S3

Grr1234
80?

LacusHUN
Sikerült megvan a gomba! 😄

S&F LacusHUN S3

LacusHUN
Nekem feltöltõs van, és oké

S&F LacusHUN S3

Grr1234
Rendelj akkor, de írd le, hogy megérkezett-e.

Fantusz
Én ugyan még nem vettem, s nem is tervezem, de az elmondásokból az emelt díjas sms-t itélem legstabilabbnak, bár annyira vagyok bizaslmatlan az ilyen dolgokkal, hogy csakis feltöltõkártyás telefonról rendelnék, elõfizetésesrõl nem (azokon illik letilttatni az emeltdíjas sms küldést-fogadást)

LacusHUN
SMS

S&F LacusHUN S3

Grr1234
Mivel akarsz? Telefonos rendelés nagyon szerencsejáték hangulatú... te tudod. CrackyS-nek még mindig nincs meg a gombája.

LacusHUN
Szerintetek vegyek gombát? Nagyon filózok rajta <#fejvakaras>

S&F LacusHUN S3