Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
😊)
Hát igen, nyilván nincs minden gombának "gyártási száma"...😊)
Egyébként köszönöm!

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

applecomputers
amennyit vettél annyit adhatsz be, a gép nem tartja számon hogy melyiket találtad, melyiket vetted

antikarakter :D

Sir Quno Jedi
csak a vásárolt gombákat lehet betenni, a találtat nem

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LacusHUN
Már beadta 😄

S&F LacusHUN S3

morcosqtya
Ha csak 2 db van azt nem kell beadnod, használd magadra (hátas stb). Majd ha veszel késõbb akkor gondolj a céhre is. 😊

applecomputers
van 2 db gombám azt beadom, egyelõre nem veszek.

morcosqtya
Arany tekintetében is igen becsületesen nyomod a céhet úgy látom. <#eljen>

morcosqtya
Látom friss (1 fõs) céhbe 6-9-12. szintû meghívottak közé hívtál egy 66-osat a Villa Negrából... hááát... <#nevetes1>

morcosqtya
18-cakat veszek én is, abból 1-re gondoltam..

28Ft.. 😊
Csak ha már tisztviselõk is vagyunk, meg 56% a céhbónusz.. gondoltam..

Croano
s3 mon aki szeretne jönni a céhembe azt beveszem a lényeg hogy legyen aktiv csak irjatok levelet itt vagy a shakes and fidget-ben és én felveszek mindenkit a felhasználó nevem :Croano

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

applecomputers
nagy mennyiségben nem hiszem hogy veszek, max 18-cat. nem szabad sokat venni mert elköltöm hülyeségre <#shakehead><#vigyor>

topike97
www.badboyxdcehe.hupont.hu

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

morcosqtya
Ott nincs megállás..
És sajnos nem is éri meg.
Legértelmesebb cuccokat - mindenkori szintemnek megfelelõen - mindig kazamatából és küldetésbõl kaptam..

morcosqtya
Köszönöm!! :-)

Sir Quno Jedi
Nem, fegyóboltot már rég nem pörgetem. Sõt gombás cuccokból is csak 1 gombisokat veszek max.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Grr1234
...és ha már varázsboltot kiforgattuk, akkor csak egyetlenegyszer fegyverboltot is... hát nem jön semmi jó, csak még egyszer... még egyszer de az az utolsó... na jó még egyet. Ismerõs. ;>

LacusHUN
Bedobtam 1 gombát a céhbe <#wave>

S&F LacusHUN S3

Sir Quno Jedi
Meg pörgetni kell a boltot, hogy legyen elég ital, kettõ maxos. kell naponta, meg az örökélet, ami ráadásul 15 gomba, de egy hétig jó.

morcosqtya
ez se az olcsó ecseri piac úgy látom... 😊)
nekem epic tárgy soha nem volt boltban sem és küldetésben sem.. 😞((

Mai bolt:

morcosqtya
Ha veszel akkor néha 1-2-t dobj már be a céhbe is.. <#miaz>
Hamár homár... 😊)

applecomputers
Hát meg ha teszem azt vesz az ember nagyobb mennyiségbe gombát akkor egyértelmû, hogy megveszi a jó gombás cuccokat a boltból, és elhasznál pár gombát kalandvágyra. utána meg olyan játékosok szintjére nõ fel akik szintén aktívan gombáznak, akkor pedig muszáj venni a következõ adag gombát, és már kész is a "ki vesz több gombát" címû verseny ami egyenlõ a katasztrófával.

applecomputers
<#nyes>

Sir Quno Jedi
A legrosszabb, hogy a gomba nagyobb csomagban oclsóbb fajlagsoan, de nem mindig tudsz/akarsz eleget venni, így még sokkal drágább a vége. Van hogy SMS-ben veszi az ember (az iszonyat drága gomba/HUF), van hogy kisebb csomagokban, több szerón, így csak még jobban megy a píz. Utána meg már nem akarod abbahagyni, mert egy vaéag pénzed benne van, ergó költesz rá MÉG tovább. Ez a lényája az összes ilyen mikrotranzakciós játéknak.

De nem gond, több is veszett mohácsnál. Jobb, mint ha elveszi az állam...

Sir Quno Jedi
Sokba. Inkább nem számolgatom, mert akkor murva ideges lennék! 😄

Kicsik azt hiszik, hogy a gomba csak úgy nõ a réten, vagy az égbõl potyog. Mikor darkpanther baszogatott, hogy mér nem fullos a kincs, még 3 szint hiányzott hozzá. Az alig 115+120+125 gomba. Gondolta kihúzom a seggembõl?! Ja...

applecomputers
mennyibe van ez neked összesen ?

Sir Quno Jedi
Ezt csak a céhre és csak az egyik szerveren. Karakterekre, fejlõdésre, másik céhre (pl. s1) ugyanúgy költeni kell keményen. Nem olcsó játék ez. Egyáltalán nem. Sokkal drágább mint a WoW, vagy bármi.

applecomputers
több mint 40ezret elköltöttél erre <#wow1>

Sir Quno Jedi
Köhhh, kevés lesz az a 10k gombára. Csak s3-mon én egyedül 4597 gombát tettem be céhbe, hogy maxos legyen (és mások is pakoltak be gombát, párszázat tán full összesen), a gombaárfolyam meg ott lakik a gombaárus menüpont alatt... 😄DD

toysoldier
azon lepõdtem meg, hogy levertem

a tárgy meg jó, a helyén úgyis csak egy gagyi cucc volt

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
Mármint milyen értelemben?
Ez neked jó vagy rossz tárgy?

Fantusz
Ha párhuzamosan akarod vinni mindkét karaktered, akkor jöhetsz hozzánk S1-en<#eplus2>
Külön szervernél lehet mindkét játékossal tolni párhuzamosan, bár idõigényes több karaktert tápolni.

toysoldier
na ezen most meglepõdtem..

minden tulajdonság +69

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Panzeradler
Köszi😊 (Vipet már tervezem, hogy befizetem, így nem az igazi a logó😊)
morcosqtya
Céhbónusz: 54% arany, 56% tanító.
Meghívtalak. Jó a csúzlikád! 😊

Panzeradler
Domonia néven átjöttem, goblin felderítõ, 54-56%-ot adunk, ez mit takar? az 5óra munka arany meg menni fog, fõleg esténként vagyok elérhetõ, napközbe dolgozna a kari😊
morcosqtya
Gyere S3-ra! Felderítõt éppen nagyon keresünk. Üres helyünk is van.
Goblinok vagyunk vagy Drow-k.
Kis céh, alapvetõen nem gombás, 54-56%-ot adunk, normális társaság, 2-3 naponta céhharcok, szinteloszlás: 17-71. Adó: napi 5 óra munka arany, alacsony szinten csak jelzésként rakd be a napi maradékot, inkább magadra fordítsd! Késõbb sem számoljuk, de figyeljük a hozzáállást.

Mivel a logód ismerõs nekem :-) (csak vegyél VIP-et mert nem 120-asra terveztem.. :-) ) így felveszlek újoncként is... <#wink>

crackyS
csiribú-csiribá, mit adott ma nekem 2. kazamata fõ szörnye?

meg elegendõ xp-t, hogy meglegyen a 66. szint

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Panzeradler
Magyarra regisztráltam, hát akkor így jártam<#schmoll2>
Grr1234
Ha a magyar SF-re regisztráltál akkor nincs. <#hehe>
Ha a németre, akkor nem tudom.

Panzeradler
Rátáltam erre a topicra, gondoltam kiprobálom, nagyon megtetszett s1-en van magyar céh? Elf felderítö vagyok.
Maximus4
Türelem,kulcsot terem😊
Majd hamarosan megkapod,de lehet,hogy még 1-2 szintet várnod kell.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Croano
Szevasztok én nem értem az egészet én 11 es szintû vagyok a s3-on de nem adott küldetést a kazamata kulcshoz és nem tudok kazamatázni akkor már soha nem tudok az 1-es kazamatával játszani?<#confused>

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Shiwo
pedig értékelhetted volna, hogy nem egy szitkozódos, kifütyülõs szösszenetet írt neked..a legtöbb tinitõl csak annyi telne

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Maximus4
Szeretem az olyan agyoniskolázott barmokat,akik képtelenek szöveget értelmezni.

Nagy betûvel ki van írva a profilomba és a kétszemélyes céhünkbe is,hogy nem olvadunk és nem csatlakozunk semmilyen céhez!Erre nap mint nap jönnek a levelek,hogy jó lenne ha átjönnétek..stb.
A kedvencem az,amikor minden elõzmény nélkül csak egy sima meghívó jön.Most írtam egy ilyen meghívósnak,remélem reagál.Idióták!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

applecomputers
számomra rég véget ért, de katasztrófa turistáskodni nagyon szeretek <#eplus2><#hehe>

kisgabo
s1 en tolom, a céhben keményen adózni kell, napi 5 órai városörködésért kapott arany. szigorúan nyilván van tartva, aki nem jelzi, hogy ninsc, nem tud adózni elsõ héten figyelmeztetés, utána repül. ha 40 60 70 es szintû is. a céhbónusz 116+ % on...

116% os bónuszt pár alapitó tag hozta össze, gombázással, azaz összedobtak pár ezer ruppót /tán 10k is/ és szépen feltolták a céhbónuszt 100% ra, onnan kazamatával ment tovább.

a céhtag, gombát nem kell hogy beadjon, de a kötelezõ adót igen. tehát nem kötelezik, hogy pénzért /sms/ gombát vegyen, és rendszeresen, vagy alkalmanként adjon be, tehát, ingyen játszik.

egyetlen elvárás, a játékban szerzet aranyból való befizetés, 5 órai városõr... ami pite, mert ügyesen 15 20 órát is lehet a karakter melóztatni, és a küldetésekbõl is jön.

én azt mondom, aki nem fizet a céhben adót, csak élõsködik, az alapvetõen nem is játszik, és egy kis közösség játékát teszi tönkre. tehát, egyszerûen 1 parazita, akitõl meg kell szabadulni.

egyesek a játékban sem képesek a korrekt hozzáálásra.

ahol nem lesz adózási fegyelem, ott ellaposodik a gém, mert 1-2 ember képtelen lesz finanszirozni az upgrédeket. ahol normálisan jön a lé -és ez senkit nem terhel meg - ott szépen halad mindenki, és a játékélmény is megmaradhat.

kisgabo
kezd végre megdögleni a maffiozo? <#eplus2>

applecomputers
én ezt mind megértem, meg azt is értem pontosabban sejtem, hogy ezeket miért nem törlik. de van ennél rosszabb is pl: maffiozo.hu regisztrálva van 93.190 játékos ebbõl ebben a pillanatban játszik 146, és máskor sem játszik több <#nevetes2>

Fantusz
S1-rõl egy kis ízelítõ:
Pillanatnyilag regisztrálva van 140757 karakter.
A 124472. helyen álló az elsõ, akinek nem zero a becsületpontja (pontosan: 9)
A 110950. helyen álló az elsõ 100 becsületponttal vitézkedõ.
A 70950. helyen van az elsõ játékos, akinem 500 becsületpontja van.

No, most az hihetõ, hogy a lista alján lévõk között, van néhány aktív játákos, akik most kezdték a karakterüket tápolni, ennek ellenére szerintem érzékelhetõ, hogy mennyi "szemét" terheli a szervert.
Csak egyes szintû karakterbõl van durván 30ezer, s azért aki belekezdett a játékba, mégha nem is tetszik neki, többnyire néhány szintlépést tett, mielõtt végleg lelépett.
Nem hiszem, hogy sokat mondok, de S1-en legalább 100ezer karakter szemétre való, az 50ezredik hely környékén már látszik, hogy van némi élet 4-10. szintig vannak ott a karakterek.