Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igen, nyilván nincs minden gombának "gyártási száma"...😊)
Egyébként köszönöm!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
antikarakter :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
28Ft.. 😊
Csak ha már tisztviselõk is vagyunk, meg 56% a céhbónusz.. gondoltam..
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
És sajnos nem is éri meg.
Legértelmesebb cuccokat - mindenkori szintemnek megfelelõen - mindig kazamatából és küldetésbõl kaptam..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem epic tárgy soha nem volt boltban sem és küldetésben sem.. 😞((

Hamár homár... 😊)
De nem gond, több is veszett mohácsnál. Jobb, mint ha elveszi az állam...
Kicsik azt hiszik, hogy a gomba csak úgy nõ a réten, vagy az égbõl potyog. Mikor darkpanther baszogatott, hogy mér nem fullos a kincs, még 3 szint hiányzott hozzá. Az alig 115+120+125 gomba. Gondolta kihúzom a seggembõl?! Ja...
a tárgy meg jó, a helyén úgyis csak egy gagyi cucc volt
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Ez neked jó vagy rossz tárgy?
Külön szervernél lehet mindkét játékossal tolni párhuzamosan, bár idõigényes több karaktert tápolni.
minden tulajdonság +69
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Meghívtalak. Jó a csúzlikád! 😊
Goblinok vagyunk vagy Drow-k.
Kis céh, alapvetõen nem gombás, 54-56%-ot adunk, normális társaság, 2-3 naponta céhharcok, szinteloszlás: 17-71. Adó: napi 5 óra munka arany, alacsony szinten csak jelzésként rakd be a napi maradékot, inkább magadra fordítsd! Késõbb sem számoljuk, de figyeljük a hozzáállást.
Mivel a logód ismerõs nekem :-) (csak vegyél VIP-et mert nem 120-asra terveztem.. :-) ) így felveszlek újoncként is... <#wink>#wink>
meg elegendõ xp-t, hogy meglegyen a 66. szint
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Majd hamarosan megkapod,de lehet,hogy még 1-2 szintet várnod kell.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nagy betûvel ki van írva a profilomba és a kétszemélyes céhünkbe is,hogy nem olvadunk és nem csatlakozunk semmilyen céhez!Erre nap mint nap jönnek a levelek,hogy jó lenne ha átjönnétek..stb.
A kedvencem az,amikor minden elõzmény nélkül csak egy sima meghívó jön.Most írtam egy ilyen meghívósnak,remélem reagál.Idióták!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
116% os bónuszt pár alapitó tag hozta össze, gombázással, azaz összedobtak pár ezer ruppót /tán 10k is/ és szépen feltolták a céhbónuszt 100% ra, onnan kazamatával ment tovább.
a céhtag, gombát nem kell hogy beadjon, de a kötelezõ adót igen. tehát nem kötelezik, hogy pénzért /sms/ gombát vegyen, és rendszeresen, vagy alkalmanként adjon be, tehát, ingyen játszik.
egyetlen elvárás, a játékban szerzet aranyból való befizetés, 5 órai városõr... ami pite, mert ügyesen 15 20 órát is lehet a karakter melóztatni, és a küldetésekbõl is jön.
én azt mondom, aki nem fizet a céhben adót, csak élõsködik, az alapvetõen nem is játszik, és egy kis közösség játékát teszi tönkre. tehát, egyszerûen 1 parazita, akitõl meg kell szabadulni.
egyesek a játékban sem képesek a korrekt hozzáálásra.
ahol nem lesz adózási fegyelem, ott ellaposodik a gém, mert 1-2 ember képtelen lesz finanszirozni az upgrédeket. ahol normálisan jön a lé -és ez senkit nem terhel meg - ott szépen halad mindenki, és a játékélmény is megmaradhat.
Pillanatnyilag regisztrálva van 140757 karakter.
A 124472. helyen álló az elsõ, akinek nem zero a becsületpontja (pontosan: 9)
A 110950. helyen álló az elsõ 100 becsületponttal vitézkedõ.
A 70950. helyen van az elsõ játékos, akinem 500 becsületpontja van.
No, most az hihetõ, hogy a lista alján lévõk között, van néhány aktív játákos, akik most kezdték a karakterüket tápolni, ennek ellenére szerintem érzékelhetõ, hogy mennyi "szemét" terheli a szervert.
Csak egyes szintû karakterbõl van durván 30ezer, s azért aki belekezdett a játékba, mégha nem is tetszik neki, többnyire néhány szintlépést tett, mielõtt végleg lelépett.
Nem hiszem, hogy sokat mondok, de S1-en legalább 100ezer karakter szemétre való, az 50ezredik hely környékén már látszik, hogy van némi élet 4-10. szintig vannak ott a karakterek.