Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazi öröm az, amikor detto ugyanazok még a bonuszok is <#lookaround>#lookaround>
minden tul +22 helyett minden tul +25 <#eplus2>#eplus2>
S&F LacusHUN S3
Építettem erõdöt S1-en, az 50%-os bónuszok eléréséhez kell legalább 30ezer arany, másik céhet már nem csinálok, de te végig gondolhatod, akarsz-e a magad ura lenni S4-en, vagy inkább türelmesen kivárod, amíg nem találsz normális erõdöt.
S4 új szerver ott még viszonylag erõs céhetek lehet az elején, ha megvan a kellõ létszámú legénység, s azok önfeláldozóan adóznak, háttérbe szorítva a saját fejlõdésüket.
Ez bizony lehet akár 10-15 óra munkadíj is naponta, de a legnehezebb, hogy ehhez jó csapatot találj.
S4-en valaiki betudna venni egy céhbe 5-ös szintû vagyok, de még nem járt le a fogadó még van egy óra, úgyhogy kb. 8-10-es szintû leszek még ma szerintem. Nem vagyok gombás sajna 😞 S4 nevem: Mooncrasher
Elõre is köszi:topike97
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
antikarakter :D
Aztán jelentkeztem, mindenesetre elég szégyenteljes a politikájuk!
lehet hogy 20 szinttel nagyobb lesz, de mindig kevesebb zsét fog kapni kalandból (mivel xp -re gyúr) így kevesebbet tud költeni magára (leginkább a tulajdonságpontokra gondolok)
szal lehet hogy a fõ tulajdonsága alacsonyabb lesz mint egy 20 szinttel alacsonyabb karakteré 😊
szerintem itt is a legjobb az arany középút, hosszú távon biztos kifizetõdõbb
Bazinga!
Elsõ ééjel jelentkeztem a Red Like-ba, másnap(az az tegnap) jött is a meghívó, a kiírás szerint az adó napi 5 munkaóra adója, ehhez képest tegnap jött az üzenet, hogy az adó napi 15 arany, ami kb 10órányi munkáért
jár. Ezzel még különösebb gondom nem is volt, mondom kicsit átverés de saját érdekünk hogy fejlõdjünk. Mivel dolgoztam mikor megkaptam az üzenetet, így a sarc befizetését reggelre halasztottam, mikor lejárt a 10 óra melóm, csakhogy mikor a céh opcióra kattintottam, írta, hogy 10 aranyért alapíthatok sajátot. Ráírtam a vezetõre erre jött a válasz, hogy ki lettem hajítva, mert "nem fizettem be a goldot", mikor elmagyaráztam, hogy mi történt, akkor pedig jött az üzenet, hogy vannak már jelentkezõk a helyemre. <#mf1>#mf1>
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
s1 egy nincs egy lvl95 ös, akivel bunyeszolhatnék?
amúgy kellemes Ünnepeket, mindnyájatoknak.
Harcban vagy? Ha legyõzted a szörnyet, katt a céhre v a karakterlapra.
Nekem is volt ilyen, de jóváírta egy perc múlva (harc közben akárhová kattintottam, semmi).
Szerintem csak lassú a szerver vagy átmeneti a dolog..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Kellemes ünnepeket, és gombában gazdag újévet mindenkinek <#law>#law><#nyes>#nyes>
Arról nincs fogalmam, hogy tele ládával, hogy kap értesítéseket az eseményekrõl.
És ehhez hozzájönnek a harc-eredményes levelek is?
Említettétek, hogy véges a levelesláda nagysága és ha betelik, nem lehet a karakternek írni.
Ha betelik pirosakkal akkor nem tudom támadni?
Vagy támadom csak meg se kapja majd a leveleket, így nem is tud róla?
Tegnap este kezdtem, 10 percenként nekimentem ennek a FEKI-nek (céhvezetõjük) arénában, hajnali 3-ig folyamatosan vertem le.
Kb 20-30 "piros levelet" fog kapni ma reggel ha belép.
Ettõl ugyan baja még nem lesz, viszont szar úgy belépni, hogy több a piros levél mint a zöld.
És addig folytatom amíg kell.
Szálljon magába.
Tegnap méh nem bírtam kinyírni ma már igen. 😊
Nem értem tegnap 7009-et sebeztem ma pedig 7033-at az életem kb. 100-al ment feljebb és mégis legyõztem. Ja és tegnap maradt neki 20000 HP-ja most meg -10000 Xd De nem kaptam semmi féle ruhát pedig én 32-es szintû voltam Õ meg 40 :-(
Neked megy?
Azt írja tartani kell X percig.. nekem fura hangokat adott ki, pittyegett, le is raktam..
A telefon nekem "foglaltat" jelzett... nem értem. Inkább mellõzöm.
Egyébként mennyire megbízható a telefonos gombarendelés? Hallottam, hogy néha rosszalkodik.
53-as mágus.
Ha egy páran (S3-on) odabasznátok neki azt megköszönném...
Nem vagyok alapból bosszúálló, de amit csinálnak az parasztság, primitív gyáva dolog.
Én is meg tudok verni öt ovodást, fõleg ha jön még 10 haverom.. na kb ez a helyzet.
Ha valaki segít azt megköszönöm!
<#eljen>#eljen>