Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Akkor az nem ugyanaz <#nevetes1>

Az igazi öröm az, amikor detto ugyanazok még a bonuszok is <#lookaround>

LacusHUN
Most gyõztem le a csontvázkatonát és ugyan azt a kesztyût adta, mint amilyen volt nekem, csak
minden tul +22 helyett minden tul +25 <#eplus2>

S&F LacusHUN S3

Fantusz
Nagyon sok olyan céh létezhet, amit alig tizenévesek próbálnak irányítani, aminek a végeredménye legtöbbször káosz.

Építettem erõdöt S1-en, az 50%-os bónuszok eléréséhez kell legalább 30ezer arany, másik céhet már nem csinálok, de te végig gondolhatod, akarsz-e a magad ura lenni S4-en, vagy inkább türelmesen kivárod, amíg nem találsz normális erõdöt.
S4 új szerver ott még viszonylag erõs céhetek lehet az elején, ha megvan a kellõ létszámú legénység, s azok önfeláldozóan adóznak, háttérbe szorítva a saját fejlõdésüket.
Ez bizony lehet akár 10-15 óra munkadíj is naponta, de a legnehezebb, hogy ehhez jó csapatot találj.

topike97
Hali!
S4-en valaiki betudna venni egy céhbe 5-ös szintû vagyok, de még nem járt le a fogadó még van egy óra, úgyhogy kb. 8-10-es szintû leszek még ma szerintem. Nem vagyok gombás sajna 😞 S4 nevem: Mooncrasher
Elõre is köszi:topike97

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Grr1234
Nem rólad beszélek... 😄 😊

crackyS
Azt kihagytad, hogy a mágus haverod is mindvégig XP-re ment, annyi a különbség, hogy te 100% bónuszos, õ pedig 50%-os céhben volt.<#zavart1>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

applecomputers
jah értem <#nyes>

antikarakter :D

Grr1234
A miénken... WéWéWéeSGéHU chatjén... 😊

applecomputers
Mármint a nyilvános chaten, vagy az s3-as red like blood chaten ? <#fejvakaras>

Grr1234
Engem az zavar igazán, hogy az S4-es céhes ügyeiket az S3-as chaten beszélik meg (legalábbis egy részét)... <#hehe> Majd megszokjuk...

applecomputers
Nem tudom, nem ismerem õket, itt írtak róluk (#2625 hsz).
Aztán jelentkeztem, mindenesetre elég szégyenteljes a politikájuk!

Grr1234
Nem tudom... én mindig is XP-re mentem, mágus haverom 15. szint körül volt, amikor elkezdtem, most már 6 szinttel lehagytam, ráadásul el is verem arénában... 😊

precision
ennek is két oldala van
lehet hogy 20 szinttel nagyobb lesz, de mindig kevesebb zsét fog kapni kalandból (mivel xp -re gyúr) így kevesebbet tud költeni magára (leginkább a tulajdonságpontokra gondolok)
szal lehet hogy a fõ tulajdonsága alacsonyabb lesz mint egy 20 szinttel alacsonyabb karakteré 😊

szerintem itt is a legjobb az arany középút, hosszú távon biztos kifizetõdõbb

Bazinga!

Grr1234
Ráadásul ennek az RLB-nek (tudtommal) semmi köze az S3-as RLB-hez...

applecomputers
Az igaz, mindenesetre s4-en is inkább a pénzre megyek, mert ez így elég kiábrándító.

applecomputers
Egy kis értekezés az s4-en futó Red Like Blood-ról:
Elsõ ééjel jelentkeztem a Red Like-ba, másnap(az az tegnap) jött is a meghívó, a kiírás szerint az adó napi 5 munkaóra adója, ehhez képest tegnap jött az üzenet, hogy az adó napi 15 arany, ami kb 10órányi munkáért
jár. Ezzel még különösebb gondom nem is volt, mondom kicsit átverés de saját érdekünk hogy fejlõdjünk. Mivel dolgoztam mikor megkaptam az üzenetet, így a sarc befizetését reggelre halasztottam, mikor lejárt a 10 óra melóm, csakhogy mikor a céh opcióra kattintottam, írta, hogy 10 aranyért alapíthatok sajátot. Ráírtam a vezetõre erre jött a válasz, hogy ki lettem hajítva, mert "nem fizettem be a goldot", mikor elmagyaráztam, hogy mi történt, akkor pedig jött az üzenet, hogy vannak már jelentkezõk a helyemre. <#mf1>

Grr1234
Aha... csak kábé 3 hónap múlva 20 szinttel lesz nagyobb, mint aki aranyra ment...

applecomputers
nem nagyon értem én ezt, többször volt itt szó arról hogy kalandoknál milyet érdemes választani. na most s4-en a mágusommal mindig a legtöbb xp-t adó kalandot választottam, hát hogy is mondjam... lassan 13-as és egy forintot nem ér, s3-on a harcosommal mindig a pénzre mentem, eddig 2 vagy 3 kaland utáni szörnynek sikerült bevernie (48 szint során), ezt a mágusomat meg már az eltelt 2 nap alatt beverte vagy 6 küldetéses szörny <#fejvakaras>

Grr1234
Valakinek van még baja gombarendeléssel kapcsolatban?

topike97
Kellemes Ünnepeket, és gombában boldog Újévet minden Shakes&Fidget játékosnak<#pias>

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

kisgabo
nekem 3 órát késett a gombi, ha nem küldted mellé az sms-t, akkor meg lesz, de ünnepnap van...

s1 egy nincs egy lvl95 ös, akivel bunyeszolhatnék?

amúgy kellemes Ünnepeket, mindnyájatoknak.

Grr1234
Megvan már?

morcosqtya
pedig ott kell lennie.
Harcban vagy? Ha legyõzted a szörnyet, katt a céhre v a karakterlapra.
Nekem is volt ilyen, de jóváírta egy perc múlva (harc közben akárhová kattintottam, semmi).
Szerintem csak lassú a szerver vagy átmeneti a dolog..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

crackyS
mifaszvan? vettem sms-el 80 gombat, pénzt levette gomba sehol...próbáltam frissíteni, kilépni, belépni de semmi...wtf

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

applecomputers
<#worship><#nevetes2>

morcosqtya
Hasonlókat mindenkinek!!

applecomputers

Kellemes ünnepeket, és gombában gazdag újévet mindenkinek <#law><#nyes>

Fantusz
100 a postaláda kapacitása, s meglepõen sok karakternél van tele a láda, azoknak nem lehet levelet írni, de olyannal még nem találkoztam, hogy támadni ne lehetne.
Arról nincs fogalmam, hogy tele ládával, hogy kap értesítéseket az eseményekrõl.

morcosqtya
Akkor még nyomatom ma neki a szeretet ünnepét... kettõig ráérek.

applecomputers
100 fér a levelesládába, ha betelik folyamatosan törlõdik a legrégebbi levél, hogy " beférjen az új"

applecomputers
feki már meg is kapta a reggeli ébresztõt (nem feri, feki 😄 )<#boxer><#mf1>

morcosqtya
Mi a postaláda kapacitása?
És ehhez hozzájönnek a harc-eredményes levelek is?
Említettétek, hogy véges a levelesláda nagysága és ha betelik, nem lehet a karakternek írni.
Ha betelik pirosakkal akkor nem tudom támadni?
Vagy támadom csak meg se kapja majd a leveleket, így nem is tud róla?

morcosqtya
olvasd a chatet, leírtam.

Tegnap este kezdtem, 10 percenként nekimentem ennek a FEKI-nek (céhvezetõjük) arénában, hajnali 3-ig folyamatosan vertem le.

Kb 20-30 "piros levelet" fog kapni ma reggel ha belép.
Ettõl ugyan baja még nem lesz, viszont szar úgy belépni, hogy több a piros levél mint a zöld.
És addig folytatom amíg kell.
Szálljon magába.

applecomputers
ó még ezek a kick starosok, az összesnek nekimegyek ma<#bdead><#eplus2>

topike97
Tegnap még* bocsánat 😊

topike97

Tegnap méh nem bírtam kinyírni ma már igen. 😊
Nem értem tegnap 7009-et sebeztem ma pedig 7033-at az életem kb. 100-al ment feljebb és mégis legyõztem. Ja és tegnap maradt neki 20000 HP-ja most meg -10000 Xd De nem kaptam semmi féle ruhát pedig én 32-es szintû voltam Õ meg 40 :-(

morcosqtya
De ez nem most volt, hanem még a múltkori akciónál.

Fantusz
Rácuppanhattak az akcióra, s nem bírta a rendszerük a terhelést <#hehe>

Grr1234
Még nem vettem... holnap fogok talán SMS-el.

morcosqtya
telefonon?
Neked megy?
Azt írja tartani kell X percig.. nekem fura hangokat adott ki, pittyegett, le is raktam..

Grr1234
Akkor meglepem Grr-t 80 gombával. 😊

applecomputers
olvastam róla jót is rosszat is <#fejvakaras>

morcosqtya
SMS megbízható, nem húznak le, korrekt.
A telefon nekem "foglaltat" jelzett... nem értem. Inkább mellõzöm.

Grr1234
Muszáj... mibõl vennének karácsonyi ajándékot, ha nem pörögne a 06...?! 😄

Egyébként mennyire megbízható a telefonos gombarendelés? Hallottam, hogy néha rosszalkodik.

applecomputers
már akciós is a gomba 😊

gismoone
S4-en valaki nem csinál céhet?😊

morcosqtya
<#eljen><#nevetes1>

applecomputers
<#worship><#eplus2>

Grr1234
Oké, majd holnap megtámadom néhányszor, és ha kezd ideges lenni, akkor küldök neki egy "Boldog Karácsonyt!"-os levelet. <#nevetes1>

morcosqtya
Feki
53-as mágus.

Ha egy páran (S3-on) odabasznátok neki azt megköszönném...
Nem vagyok alapból bosszúálló, de amit csinálnak az parasztság, primitív gyáva dolog.
Én is meg tudok verni öt ovodást, fõleg ha jön még 10 haverom.. na kb ez a helyzet.
Ha valaki segít azt megköszönöm!
<#eljen>