Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sebzés 87-209 (~148)
minden tulajdonság +72
az a baj ezzel kevesebb a min sebzésem (2400al) meg az életem (22ezerrel) , viszont mindenre ad pluszt..
nemtom megtartsam-e
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha már kalandvágyat veszel, akkor is elég 1-2 gombánként lépkedni, amíg van kiszolgálás a pultnál - ha valami közbejön, így nem veszíted el a gombákat.
Szerencsén többször volt már kisebb-nagyobb vita, de oda szerintem sok pont fölösleges, ha annyira bízol benne, inkább tárgyakkal növeld.
Az én mágusaim még csak 64, illetve 61-es szintûek, alap statjaik:
341-341-537-469-290
283-281-521-439-260
Ha menyasszonyom elalszik, akkor éjfélig folyamatosan itatom, volt már, hogy korcsmáros intett, hogy elég már mára... (10 gomba)
De volt, hogy le se tudtam játszani a normál 100-at, nem vettem piát se.
A legszebb az volt amikor 10 óra felé felnyomtam 5 gombával 100-ra a kalandvágyat, de közben jöttek vendégek és persze háromnegyed 12-kor láttam, hogy van még vagy 70 kalandvágyam, viszont 15 perc múlva éjfél...
Szóval okosan.. mindig egyszerre csak 1 db gombát kell elnyomni +20 kv-ra.
Inkább vettem sárkányt.
Ha elfogy a kalandvágy akkor elküldöm dolgozni.
Erõre, ügyességre csak akkor adok pontokat mágusnál, ha értelemre, kitartásra kevés, teli zsebbel nem dolgoztatom a karaktert (inkább ezekre adok pontot, mint szerencsére).
Erõ italokat, ügyesség italokat is itatok a varázslóval, ha az lehetséges.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
am ha lejárt a melóm nyomunk egy harcot? 15perc van még, gyors elköltöm a pénzt aztán támadok, ha okés
Én az értelmemet még mindig szûkösnek érzem... :/
Legyen egy kis útmutató az újoncoknak... :-)
(sarki kocsma)
Nagyjából 50% a vereség/gyõzelem arány.
Most megtámadott egy 1. szintû mágus.. 😊))))
antikarakter :D
Nálam is volt már párszor.. 😊)
de olyan is, hogy 12 szinttel magasabb szörnyet elvertem, harmad életerõrõl, úgy hogy egymás után zsinórban 7x pajzsoltam.
bug..
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

REAL MADRID
S&F LacusHUN S3
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
antikarakter :D
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3