Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toysoldier
megy ez 😄

sebzés 87-209 (~148)
minden tulajdonság +72

az a baj ezzel kevesebb a min sebzésem (2400al) meg az életem (22ezerrel) , viszont mindenre ad pluszt..
nemtom megtartsam-e

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

morcosqtya
Hát akkor meg ne irígykedj.. sokkal jobb céhben vagy. Feljebb is fogsz jutni.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fantusz
Gombázásban elsõ lépés a griff - legrosszabb befektetés, ha lassú hátashoz veszi a kalandvágyat a játékos.

Ha már kalandvágyat veszel, akkor is elég 1-2 gombánként lépkedni, amíg van kiszolgálás a pultnál - ha valami közbejön, így nem veszíted el a gombákat.

Fabio Capello
igen, most épp ez zajlik, de a bolt egyszerûen nem ad fasza cuccokat... 😞

Fantusz
Megnéztem a karakteredet, szerintem a kitarásra adó cuccok helyett vehetsz fel értelemre adó(ka)t, s egyenlõre az értelmet fejleszd.
Szerencsén többször volt már kisebb-nagyobb vita, de oda szerintem sok pont fölösleges, ha annyira bízol benne, inkább tárgyakkal növeld.

Az én mágusaim még csak 64, illetve 61-es szintûek, alap statjaik:
341-341-537-469-290
283-281-521-439-260

Grr1234
Aha... azt néztem, hogy olyan nehezen tudlak utolérni, pedig én 110%-os céhben vagyok, te pedig 56%-osban. <#rolleyes>

morcosqtya
hát nem "szoktam", hanem teljesen változó.
Ha menyasszonyom elalszik, akkor éjfélig folyamatosan itatom, volt már, hogy korcsmáros intett, hogy elég már mára... (10 gomba)
De volt, hogy le se tudtam játszani a normál 100-at, nem vettem piát se.
A legszebb az volt amikor 10 óra felé felnyomtam 5 gombával 100-ra a kalandvágyat, de közben jöttek vendégek és persze háromnegyed 12-kor láttam, hogy van még vagy 70 kalandvágyam, viszont 15 perc múlva éjfél...

Szóval okosan.. mindig egyszerre csak 1 db gombát kell elnyomni +20 kv-ra.

Grr1234
Mennyit szoktál inni most, hogy van sárkányod?

morcosqtya
Hát sajnos igen... bár mostanság igyekszem spórolni a gombával.
Inkább vettem sárkányt.
Ha elfogy a kalandvágy akkor elküldöm dolgozni.

Fantusz
Értelem kevés, kitartás rendben, szerencsének speciel nem tulajdonítok komoly jelentõséget.
Erõre, ügyességre csak akkor adok pontokat mágusnál, ha értelemre, kitartásra kevés, teli zsebbel nem dolgoztatom a karaktert (inkább ezekre adok pontot, mint szerencsére).
Erõ italokat, ügyesség italokat is itatok a varázslóval, ha az lehetséges.

toysoldier
okés, elõtte azért majd írok egy levelet

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Fabio Capello
nyugodtan.

Grr1234
Morcos, te szoktál sörikét inni fogadóban? <#pias>

toysoldier
alapból is kevés sztem az értelmed..sztem most egy ideig csak arra rakj meg esetleg kitartásra, a többi nem lényeg

am ha lejárt a melóm nyomunk egy harcot? 15perc van még, gyors elköltöm a pénzt aztán támadok, ha okés

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Grr1234
Nem volt még mágusom, de az értelmed az tényleg kevés. A kitartásod szerintem rendben van, szerencse lehetne egy picit több.

toysoldier
hát ezt be kell rakni banner alá és aztán majd megtanulják mire való a fórum 😄

Grr1234
Faszányos. Még jó, hogy a játékosok 80%-a azt se tudja, hogy enni vagy inni kell az ottani fórumot. <#nyes>

toysoldier

Fabio Capello
Az enyémrõl mit gondoltok, merrefele kéne még gyúrni? 😊

Én az értelmemet még mindig szûkösnek érzem... :/

Grr1234
Mit szólnátok ahhoz, ha valaki csinálni egy FAQ szerûséget, amit aztán ide felülre jól be kéne linkelni?
Legyen egy kis útmutató az újoncoknak... :-)

Grr1234
<#hehe>

morcosqtya
Ez az aljas nyúlszörny annyira aljas, hogy elõ se jön a fa mögül.. 😊)

morcosqtya
Vannak így egy páran még itt a csöpiben is.. 😊)
(sarki kocsma)

Grr1234
Én minden italt megveszek és eliszok... lehet, hogy jön a helyére jó cucc.

morcosqtya
Nálam vannak visszajáró "lelkek" akik el akarnak picsázni.. de fix az a 160. hely.
Nagyjából 50% a vereség/gyõzelem arány.

Most megtámadott egy 1. szintû mágus.. 😊))))

applecomputers
sokat jelent azért az, harcos vagyok, és múltkor "poénból" vettem ügyesség növelõt, amíg hatott észre sem vettem, nyert/bukott harcok aránya látványosan nem változott, viszont mikor elmúlt gyorsan visszaestem vagy 100-150 helyet a dicsõségcsarnokban

antikarakter :D

Fantusz
Ügyességnövelõ itóka segíthetne a kobra elleni védelmedet megnövelni, de az sem garancia semmire.

LacusHUN
<#eljen>

S&F LacusHUN S3

morcosqtya
Kellemetlen..
Nálam is volt már párszor.. 😊)

de olyan is, hogy 12 szinttel magasabb szörnyet elvertem, harmad életerõrõl, úgy hogy egymás után zsinórban 7x pajzsoltam.

Grr1234

crackyS

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

morcosqtya
Öcsémnek meg egymás után két kulcsot dobott, ugyanahhoz a kazamatához... 😊)
bug..

crackyS
"az hol tapista sajt neked te 8-év korú éves kis ovodába járo kisgyerek"<#wave>

LacusHUN
Szeretem a sajtot <#banplz>

S&F LacusHUN S3

Fantusz
Ha sajt, akkor sem trappista, legfeljebb pálpusztai lehet ránézésre is büdösnek tûnik.

Grr1234
Tényleg? Így ránézésre trappista sajt.

Fantusz
Kazamata kulcs.

Na meg ilyet se lattam 😄

REAL MADRID

LacusHUN
Na nem kell egybõl rosszra gondolni<#eplus2>

S&F LacusHUN S3

applecomputers
milyen cheat programod van ? <#oooo><#email><#banplz>

LacusHUN
Hát akkor szerencsés vagy <#nevetes1> Melyik szerveren játszol? <#eplus2>

S&F LacusHUN S3

crackyS
én csak úgy úszok az epicekben, azt sem tudom melyiket vegyem fel! verekednek a helyért, csak úgy lehet õket lenyugtatni, hogy az egyiket eladom, akkor látják milyen szomorú sors vár rájuk.<#wilting>

LacusHUN
<#idiota>

S&F LacusHUN S3

applecomputers
s4-es varázslómmal lenyomtam a 1. kazi 3. szörnyét, kaptam valami köpenyt, örültem mint majom a farkának, hogy kaptam valami zsír cuccot, erre kemény 9 szerencsét ad <#wilting>

Croano
LOL<#vigyor4>

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

LacusHUN
Én most a voodoo mesterrel küszködök...

S&F LacusHUN S3

Grr1234
😛 <#bohoc>

Most se epic cucc természetesen... 37 kazamatából kb. 6 epic... 😊

Sir Quno Jedi
Ez igaz, csak amennyit vettél. Ergó találtat nem, de ha másra költötted a vásároltat, attól a limit nem csökken, csak ha céhbe rakod. Akkor viszont szépen... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

applecomputers
nm <#nevetes2>

Fantusz
Kalandozásból szereztem már több epic cuccot is, de azok igazából selejtes darabok voltak (+szerencse), boltosnál is volt többször a kínálatban, de 15 gomát még a +minden képesség cuccért sem adtam, annyit nem ér meg.