Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(a smileyt salyát magam csináltam😊 pivottal és painttel)
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
de nem volt ez akkora nagy gyõzelem!
Az igaz hogy te csak 15 ös vagy õ pedig 18 as de ha megnézed a statisztikátokat akkor te mint mágus fõ statja az értelem az 234 magasabb szinten van mint az ellenfél aki harcos erõ statja 214 es...
<#nezze>#nezze>
Ehhez a kazi szörnyhöz képességekben közöm nem volt, szórakozásból betámadtam, és 4 critet vágtam rá egymás után, õ meg 1et se rám, így lenyomtam, és még epic is jött <#nevetes2>#nevetes2><#banplz>#banplz><#fogmosas>#fogmosas>
antikarakter :D
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
7 csillagot kapnék a vállapomra.. 😊)
De most komolyan: ezek azt hiszik 10-edik szinten már nagymesterek, és mindig lesz 2-es szintû belépõ tag?? 6 óra múlva 12-es szintû...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
2 karakter használta nem jelent annyira sok + idõt
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Persze, a legjobb lenne egyesíteni az erõket, létrehozni egy brutális céhet, brutális bónusz%-okkal, taglétszámmal, és haladna is a dolog. De a meglévõket összeolvasztani nem lehet, azokat meg már a több száz gomba miatt senki nem fogja hagyni az enyészetnek mert túl sokat ölt már bele..
Tapasztalat emellett, hogy bármilyen - akár morális / vallási / politikai ideológiához kötõdõ, akár kötetlen, csupán baráti közösségen alapuló csoportosulás kicsiben kezdve tiszta tud maradni, naggyá válva viszont kialakulnak az Orwell-i viselkedésminták mind egyén szintjén mind a közösség (társadalmi) szintjén.
Ez vehetõ észre a multiknál, a kis rendszerváltó pártok hatalomrakerülésekor, a rendszerbuktató forradalmárokból alakult új államvezetésnél, stb.
És ez van az olyan nagy monstre-céheknél is mint a red like blood. Oda nem mennék.
Kis céhhel meg megáll az egész, de nem is ez a legbosszantóbb, hanem a hozzáállásbeli különbség.
Ott van velünk 70-es szint fölött, holott lényegesen erõsebb céhbe is lehetne.
A tagok jelentõs része passzív, kitaláltátok, hogy gyûjtsünk aranyat a céhes kazamata elleni harcra, de a pénz nem akar gyûlni.
Talán neked nem tûnik fel, de a céh jelenleg csak vegrõdik "takarékossági okokból" már a céhharcok sem mennek, de az arany mégsem gyûlik.
Nem akarlak megbántani, de te is tisztviselõ létedre, 50-es szinten 4 nap alatt pontosan 290 aranyat tettél be a kincstárba - hol van ez a napi 5 óra munkadíjhoz képest?
Bocs, én nagyon nem akarok belefolyni az itteni dolgokba, de tényleg nem mûködik jól a céh, a tagság jelentõs része csak az elõnyöket próbálja élvezni, fejlõdés nincs, s bizony ez oda vezet, hogy egy szint után kevés lesz, amit az erõd adni tud, egy 70 fölötti karaktert, aki ráadásul gombákat is költ a játékra, minden zokszó nélkül bevesznek erõsebb céhek, mi meg a "vajdánk" nélkül mehetünk a levesbe.
#2863:jah, amikor felvettek, mi volt az elsõ kérdés? -gombázol? <#mf1>#mf1><#nevetes2>#nevetes2>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Amit csinált az szörnyû...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
majd mikor kifejtettem az én álláspontomat akkor jött a levél, hogy már van jelentkezõ a helyemre.
Semmi összetartás nincs.
Értelmetlennek érzem az egészet.
Az alapító 3-4 ember közt voltam. belevágtam már 40 gombát, 23 ezer aranyat...
de gyakorlatilag feneketlen kút..
1-2 napig még gondolkodom, aztán döntök.
- Chat kihagy
- aktív / nem aktív játékosokat hektikusan / késve mutatja
- tárgyaknál a "minden tulajdonság +64" összetorlódik, nem lehet kiolvasni, csak kiszámítani (fel, levétel), elég lenne azt kiírni, hogy "minden +64)
- harci arénás leveleknél: "lófaszjóska megtámadott és nyert van" "mikkmakkmarci megtámadott és sajnos vesztett van"
:-//
Változások:
- új eposzi tárgyak, új képekkel
- a leveleknél eltûnik a V:V:V:V:V:Tárgy (Válasz) dolog. Csak egyszer jelenik meg, hogy V: , bármennyiszer is lett válaszolva a korábbi levélre
- a játékban küldött leveleknél megjelenik a figyelmeztetés jelszó küldésével kapcsolatban
- a fogadóba a szövegmegjelenítési probléma javításra kerül (néha kétszer írja ki a szöveget)
Üdv Mindenkinek az Rlb-ben!
adózás:
minden nap : 5 óra munka adó
Csak az jöhet aki normálisan adózik!!!
és aki gombázik!!! belépéskor: min 15 gold!
loll, akkor azért tettek ki ezek, mert nem gombázok, nem a kamu szöveg miatt amit írtak <#banplz>#banplz>
talán egyszerûbb lett volna megírni, hogy " nem gombázol, ezért szervusz" <#conf>#conf><#fejvakaras>#fejvakaras>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Jól néz ki ez a bot.. 😊)