Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Befektetni ott éri meg ahol:
1,-nincs limit
2,-nincs dimishing return(vagyis értelmetlen fejlõdni mert annyira kicsi elõnyt biztosít már és annyira lassú)
Én meg tegnap megváltoztattam a jelszót, és kiírta, hogy sikeresen megváltoztattam, akkor be is engedett az új jelszóval, rá 5 percre már nem.
Na ez, hogy van, de nekem van több S&F-em is és mindegyiken ugyanarra változtattam és a többin még most is beenged. És azon meg se a régi jelszóval, se az új jelszóval.
Kösz a további infókat.
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Toltam SilkRoad-dal, Archlord-dal stb. mind ugyanez.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igen, lehet 200-as karaktert gomba nélül is összehozni, sok türelemmel, de az émezõnybe kerülni csak akkor lenne esély, ha az összes gombázós elit-tag felhagyna a játékkal.
Nem arról van szó, hogy nem lehet gomba nélül magaszintû, erõs karaktert csinálni, hanem, hogy képtelenség lépést tartani a gombázókkal (õk ezért fizetnek nem keveset)
ha belegondoltok, lényegében csak azért fizetnek a gombászok, hogy gyorsabban fejlõdjenek és ezáltal elõl lehessenek bizonyos listákon
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mindezzel semmi mást nem akarok mondani, bármelyik kasztból lehet erõs karakter, csupán kellõ idõ, kitartás, és jó sok gomba kérdése.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
#2897: ha ismered az e-mail gazdáját akkor beszélj vele, ha meg nem, akkor nem nagyon értem hogy került hozzád egy ismeretlen karaktere, de a lényeg, hogy akkor szerintem elúszott a karakter
antikarakter :D
TOPIKE97
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
antikarakter :D
Furcsa dolog a pszcihológia, az emberek többsége szereti az "újdonságot", holott nem biztos, hogy elõnyõsebb.
A régebbi szervereken sokkal több céh, erõsebb, jobb bonuszokat tud adni, az S4-en kevesebb az ilyen erõd, de mivel még csak a napokban indult, sokkal könnyebb bekerülni az elsõ 1000 vagy elsõ 100 játékos közé.
Ha a gyors fejlõdés a célod, inkább régi szerveren játsz, ha minél jobb helyezésre hajtasz, S4-en a helyed.
most regeltem harcost 😛
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Remélem dob egyet majd..
Ezek már bele is kerültek, elvileg lehet is találni??
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Remélem nem baj, hogy teleszemeteltem a topikot. 😛
Segítsen valaki légyszi!
Egy nagyon erõs 28-ról van szó :'(