Shakes & Fidget

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
"ne báncs nem tom szted de sztem nem vitszes ha kissebséget báncsák de tetod majd hivom a petit õ 30mincas és lever aztán könyörökhec!!!4444"

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

morcosqtya
Tud valaki romául? Fordítsa már le nekem.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fantusz
Szokásos 15 gombás árfolyam... nem éri az árát.

Grr1234
<#falbav>

topike97
Nem, az S2-n van és az a neve, hogy badboyxd lassan 39-es szintû harcos.
Ha tud valaki segíteni, azt megköszönöm!

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Fantusz
Nem igazán tudom követni mit is szeretnél.
Melyik szerveren van a saját céhed, s mi a karaktered neve?
Az aláírásodban feltüntetett Fireman97 nem igazán céhvezetõnek néz ki.

Azon is el kell gondolkoznod, hogy mások igényeinek mennyire tudsz megfelelni, saját kis birodalmadon kívül mások dirigálnak, s ha nem megfelelõen viselkedsz kiteszik a szûröd - ennél még az 50%-os erõdöcske is jobb 😊

Relatív fogalom a "jó céh" kifejezés is, ahol csak néhány százalékkal több a bónusz az mitõl jó neked: (hangulat, aktivitás, stb)
kb. 70%-os lehet az a határ, ahová esetleg bekerülhetsz gomba nélkül, megfelelõ viselkedéssel de még az ilyen is ritka - egyszerûen kicsi a karaktered ahhoz, hogy hasznát vegyék (adó, céhharcok)
Nem lehetelen küldetés, de neked kell a kezedbe venni a sorsodat, neked kell céhvezetõknél érdeklõdni, milyen feltételekkel vesznek be, ahhoz kicsi vagy, hogy õk hívjanak (céhtagokat különben sem illik invitálni, bár jónéhányan a céhegyesítések gondolatával bombáznak más, kisebb erõdöket)

topike97
És valamelyikõtöknek van valami jó céhe amibe beléphetnék?

Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97

Fantusz
S4-en nagyon jónak számít még az 50%-os erõd, többi szerveren már nem.

Erõd építés szép, de nehéz feladat, sokkal egyszerûbb egy erõsebb céhbe lépve fejlõdni, de a saját erõd építésnek is megvan a szépsége, csak mielõtt belevág a játékos, magában le kell tisztázni egy fontos dolgot: mi a célja ebben a játékban.
Ha a cél, gyorsan magas szintû, erõs karakter felépítése, akkor a céh alapítás felejtõs (fõleg ha még gombázik is a játékos).
Saját erõdöcske kiépítéshez türelem kell, s elfogadni azt, hogy soha nem lesz egy élvonalba tartozó céh, a fejlõdésnek komoly korlátai vannak.

Céhes kazamaták sem gyenge erõdöknek lettek kitalálva, igencsak költséges szórakozás, de a gyõzelemért egy-egy szintet fejlõdik a kincs és a tanító.
Harmincas-negyvenes karakterekkal azonban még az elsõ kazamata is nagy falat.

morcosqtya
A céhalapítás nem egyszerû.
Nagy céhhez kell csatlakozni és ott részt vállalni a fejlesztésben, úgy haladtok is valamire. Kölcsönösen hasznos.

Ha egyedül vállalkozol, irgalmatlan mennyiségû gomba kell, emellett sok belépõ, különben arany sem lesz.

Vagy megelégedsz egy átlagon aluli kis céhecskével.

topike97
Köszönöm szépen, nálunk a bónuszok 50 százalékosak, és Én vagyok a céhvezetõ, 39-es szintû. De sajnos tovább már nem nagyon tudom most fejleszteni a bónuszokat, mert már gomba is kell 😞 Az igaz, az erõdöt is fejleszteni kellene, de kellenének emberek akik belépnek. De nem nagyon akar senki se belépni.

<#fejvakaras>

Narxis
LOL

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

datango
mi most gyûjtünk a második céh kazamatára. 205k arany kell hozzá! 😊
és ha jól tudom itt már 60 as a Boss szörny (10. szörny)

Fantusz
Nézd a céh fejlécét 😊
Helyezés - Becsület - Kazamata.

morcosqtya
50 c kazamata van? O_o

Fantusz
Építs egy erõdöt, tornázzátok fel a bónuszokat, legyenek benne 50 szint fölötti karakterek, gyûjtsetek össze 105ezer aranyat, s mehettek kacsára vadászni.

- Céhes kazamatához minimum 50es céhvezetõ, vagy tisztségviselõ az alapfeltétel.
- Nem érdemes idõ elõtt nekiveselkedni, elõbb a bónuszokat érdemes minél magasabbra fejleszteni (ebben akaratlanul besegít, hogy jelentõs összeget kell befizetni a támadásért).

Céhes kazamata nem kezdõ karaktereknek, gyenge céheknek való szórakozás, a sárga kacsa csak egy az 50bõl, s olyan céh nem létezik, amelyik már mind az 50 kazamatán túl van (magyar szerveren 16-17 céhes kazamatánál tart az elit, s gondolom nálatok nem 150es karakterek ténykednek)

morcosqtya
Mint a Yacht-ozást.
..sok pénzzel...

😊

topike97
A céhes kazamatát, hogy lehet elkezdeni?
Valaki segítsen légyszives.

LacusHUN
Nem sokon múlt <#taps>

S&F LacusHUN S3

toysoldier
para 😄

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

topike97
Én még csak 35-ös szintû, de nekem sem adott még sose 25%-os italt csak aranyért. Mindig kellett hozzá 15-20 gomba. 😞😞

LacusHUN
Én 34-es szintû vagyok és ez volt a 2. 😛

S&F LacusHUN S3

morcosqtya
ja, jó.
😊

159 vagyok, 2 szer volt eddig

morcosqtya
80. szintû vagyok, soha nem volt csak arany-ért 25%-os ital.. 😞(

LacusHUN
Ma jött még 1, csak aranyba kerülõ 25%-os élet ital <#eplus2>

S&F LacusHUN S3

Fantusz
Csinál egy új karaktert, ültesd be az erõdbe, vigyázzon a konyhára, ti meg menjetek át egy aktívabb céhbe, s bármikor vissza tudtok térni, ha az új erõdben nem tetszik valami.

Szerencsére nálam megvan az aktivitás, de tapasztalatból mondom, S1en a miénkhez hasonló céhek már nem vonzóak, és heteken keresztül küzdöttem azért, hogy 8-10 tagnál több legyen.
Az emberkék szeretnek oda menni, ahol tömeget látnak, amikor elértük a 14-15fõs létszámot, kisebb csoda történet: jelentkeztek alacsony szintû karakterek, hogy beveszem-e õket.
Neked egy kétszemélyes erõdöt feltornázni nagyon nehéz lesz, gondolt át a fönti javaslatot.

Fabio Capello
ggwp 😄

Count Adyn
Legnagyobb szintkülönbség eddig nekem ami lement😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Daffit
Hello!

Rengeteg szabad hely van a CurseD céh-ben, mert tisztítás volt és az inaktív játékosokat kirúgtuk.

Ha van valakinek kedve vagy ismer valakit aki csatlakozna, jelezze!

Arany, tapasztalat: 52%

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

topike97
próbáld meg többször, nekem se engedte, de utána jó lett 😊

Croano
wháááháááá segítség a céhembe nem tudok meghívni egy embert pedig nincs fullon a céh vagyis csak 3 man vagyunk! segítséget kérek!

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

Grr1234
Aha...

Croano
nem érttem mi a jó abban nekem mindennap jön legalább 2 olyan<#conf>

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

LacusHUN
Nem <#beka3>

S&F LacusHUN S3

precision
bazzeg 😊
addnekem 😄

Bazinga!

LacusHUN
Mi várt rám ma a varázsboltba? Hát ez:

S&F LacusHUN S3

Fabio Capello
Na ez LOL 😄

topike97
az lehet 😄😄

Grr1234
Nem tudom, de tartsa meg jó szokását! <#hehe>

Narxis
Mé vette egyáltalán? Beadta a kovácshoz javítani vagy mi? 😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

topike97
köszi, akk már nem támadom meg <#vigyor5>

Grr1234
S3 és Pikírt, de már felrakta a fegyverét. <#hehe>

topike97
köszi a választ

topike97
mi a neve annak a karinak és hanyas szerveren van?

Grr1234
Támadjátok, amíg lehet tõle hozni 200 becsületet... <#banplz>

crackyS
az csak mellékes<#zavart1>

Fantusz
Gratulálok, szép gyõzelem volt<#eplus2>

Ámbár ezt a 118-as mágust talán még az én 36os karakterem is le tudná gyõzni, szerényen elhallgattad, hogy nincs nála fegyver<#vigyor2>

crackyS
(magyar szerveren van, csak angol nyelven)

crackyS
Én karimat nem kergeti a szerencse, 75-ös, de fegyvert még nem kapott kazamatából.<#wow3>