Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha tud valaki segíteni, azt megköszönöm!
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Melyik szerveren van a saját céhed, s mi a karaktered neve?
Az aláírásodban feltüntetett Fireman97 nem igazán céhvezetõnek néz ki.
Azon is el kell gondolkoznod, hogy mások igényeinek mennyire tudsz megfelelni, saját kis birodalmadon kívül mások dirigálnak, s ha nem megfelelõen viselkedsz kiteszik a szûröd - ennél még az 50%-os erõdöcske is jobb 😊
Relatív fogalom a "jó céh" kifejezés is, ahol csak néhány százalékkal több a bónusz az mitõl jó neked: (hangulat, aktivitás, stb)
kb. 70%-os lehet az a határ, ahová esetleg bekerülhetsz gomba nélkül, megfelelõ viselkedéssel de még az ilyen is ritka - egyszerûen kicsi a karaktered ahhoz, hogy hasznát vegyék (adó, céhharcok)
Nem lehetelen küldetés, de neked kell a kezedbe venni a sorsodat, neked kell céhvezetõknél érdeklõdni, milyen feltételekkel vesznek be, ahhoz kicsi vagy, hogy õk hívjanak (céhtagokat különben sem illik invitálni, bár jónéhányan a céhegyesítések gondolatával bombáznak más, kisebb erõdöket)
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Erõd építés szép, de nehéz feladat, sokkal egyszerûbb egy erõsebb céhbe lépve fejlõdni, de a saját erõd építésnek is megvan a szépsége, csak mielõtt belevág a játékos, magában le kell tisztázni egy fontos dolgot: mi a célja ebben a játékban.
Ha a cél, gyorsan magas szintû, erõs karakter felépítése, akkor a céh alapítás felejtõs (fõleg ha még gombázik is a játékos).
Saját erõdöcske kiépítéshez türelem kell, s elfogadni azt, hogy soha nem lesz egy élvonalba tartozó céh, a fejlõdésnek komoly korlátai vannak.
Céhes kazamaták sem gyenge erõdöknek lettek kitalálva, igencsak költséges szórakozás, de a gyõzelemért egy-egy szintet fejlõdik a kincs és a tanító.
Harmincas-negyvenes karakterekkal azonban még az elsõ kazamata is nagy falat.
Nagy céhhez kell csatlakozni és ott részt vállalni a fejlesztésben, úgy haladtok is valamire. Kölcsönösen hasznos.
Ha egyedül vállalkozol, irgalmatlan mennyiségû gomba kell, emellett sok belépõ, különben arany sem lesz.
Vagy megelégedsz egy átlagon aluli kis céhecskével.
és ha jól tudom itt már 60 as a Boss szörny (10. szörny)
- Céhes kazamatához minimum 50es céhvezetõ, vagy tisztségviselõ az alapfeltétel.
- Nem érdemes idõ elõtt nekiveselkedni, elõbb a bónuszokat érdemes minél magasabbra fejleszteni (ebben akaratlanul besegít, hogy jelentõs összeget kell befizetni a támadásért).
Céhes kazamata nem kezdõ karaktereknek, gyenge céheknek való szórakozás, a sárga kacsa csak egy az 50bõl, s olyan céh nem létezik, amelyik már mind az 50 kazamatán túl van (magyar szerveren 16-17 céhes kazamatánál tart az elit, s gondolom nálatok nem 150es karakterek ténykednek)
..sok pénzzel...
😊
Valaki segítsen légyszives.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Szerencsére nálam megvan az aktivitás, de tapasztalatból mondom, S1en a miénkhez hasonló céhek már nem vonzóak, és heteken keresztül küzdöttem azért, hogy 8-10 tagnál több legyen.
Az emberkék szeretnek oda menni, ahol tömeget látnak, amikor elértük a 14-15fõs létszámot, kisebb csoda történet: jelentkeztek alacsony szintû karakterek, hogy beveszem-e õket.
Neked egy kétszemélyes erõdöt feltornázni nagyon nehéz lesz, gondolt át a fönti javaslatot.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rengeteg szabad hely van a CurseD céh-ben, mert tisztítás volt és az inaktív játékosokat kirúgtuk.
Ha van valakinek kedve vagy ismer valakit aki csatlakozna, jelezze!
Arany, tapasztalat: 52%
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ámbár ezt a 118-as mágust talán még az én 36os karakterem is le tudná gyõzni, szerényen elhallgattad, hogy nincs nála fegyver<#vigyor2>#vigyor2>