Shakes & Fidget
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ott is nézz szét
Bazinga!
6. még zárva van, kulcs eddig nem volt..
78-as szintû vagyok, 70-tõl lehetne kapnom a 6-os kulcsot (kellett volna).
Elképzelhetõ olyan bug, hogy nem ad egyáltalán kulcsot, így a továbbiakban egyetlen kazamatát sem tudok majd megnyitni??
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu
"Ha szükséged van gombára, akkor csinálj sok kis küldetést. Nyolc százalékod van küldetésenként, hogy gombát is kapsz (ha lovagolsz, ez ötre csökken)."
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Úgy, ahogy a mágus támadása kivédhetetlen, a mágus minden körben sebzõdik, bármilyen kaszttal áll szemben.
Nekem is a mágus a kedvenc, de az túlzás, hogy lazán átgyalogol íjászon, harcoson.
Ebben a játékban a harcost legnehezebb tápolni, de abból is lehet erõs, jó karaktert faragni, amelyiknek mágustól sem kell rettegni.
a berserk pedig olyan magas hp-val rendelkezik, hogy az alacsonyabb sebzést bõven kikompenzálja a mágus és a közte lévõ sebzéskülönbség
Míg a harcos extrája semmit sem ér mágusok ellen
Ahogy a felderítõ kitérése sem használ a mágus támadása ellen.
Mindig az olyan képesség a jobb amely a legkevésbé szituáció függõ,minél szituáció függõbb annál haszontalanabb.
Ebbõl a szempontból a mágus op mert általában véve mindenki ellen van esélye.
A harcost mindenképpen fogja ideesíteni hogy a felderítõ mindig kitér,és a magas páncélján nevetnek a mágusok
A felderítõ meg csodálkozik hogy a kitérése miért nem ér semmit a mágusok ellen.
A mágus viszont akkor szorulhat megcsak ha ellenfelének magas az értelme.De amúgy minden szituációban a legjobb
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
következõre sikerülni fog, hidd el 😊
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
hát ez FFFUU a javából..

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ez valami új baromság??? :-/

Szerencséd volt. 😊
Proci: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz Ram: 2048 Gb Videokártya: GeForce 7600 GS 256 mb Shakes&Fidget S3 --> Fireman97
Ezt hogy az istenbe nyomtad le, ilyen szinten??
Indokolatlanul nagy sebzésed lehet!!
(egyenlõre az arany bónuszt fejlesztgetjük aztán majd beindulnak a céhcsaták is 😄)